İLERi HAREKETLİLİK% 5 MORFOLOJİ %2 HAMİLEYİM

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
Selam konuya giriyim hemen ,yeni evliyim adet sorunlarim vardi ( 15 gunde bir regl olduyordum) evlenene kadar duzenliyiceler kullandığım icin evlendigim gunde regli olunca dr,gittim bu dogum kontrol haplarini birak yasinda gelmis cocuk yap dedi ,esimde istiyodu zaten ok dedim,tedaviye basliyalim yumurtaliklarin cok zayif dedi menogon igne verdi 15 gun klomen verdi kullandim catlatma ignesi vs,yok olmadi esimden tahlil istedi spermiogram ,morfoliji %2 krugere gore ileri hareketlilik %5 cikti dr,goturduk imkansiz bu saetlarda gebe kalman dedi gel asilama yapalim dedi ,tabiki esiminde benimde moreller sifir oldu ürolojiye gittik ,proxed plus verdi olur caninizi sikmayin dedi,tabi o arada ben burda master yaptim nekadar lonu vatsa okudum,keciboynuzu kuru,keciboynuzu soğuk pres pekmezi,ari sutu polen bal propolis karisimi,balik yagi,herseyi aldim:) aksatmadan yaptim o ay hamile kaldim 7.haftamdayim simdilik dileyen herkeze nasip etsin rabbim.esimin asla umidi yoktu 3 ay bekleyelim en az diyodu ,bebde mucizelere inanirim bak olucak goruceksin dedim,ama sanirim tam o kurlere basladim o gun hamile kaldim ,yumurtlama gununu takip ettim,cok saskiniz ama ,asla olmaz diyen dr a da bu hafta gidicem insani sinir ediyolar anca ,inanmayin hemen soylenene,pes etmeyin ,kafaniza takmayin, .benimki gibi hamile kalip cocugunu kucana alan varmi acaba? Korkuyorum morfolojiden gerci dr,um zayif sperm tutunmaz dedi ama

Not.asla cocugun olmaz diyen dr,a gittim,dedim ugrassanda 1,senede 3 aenede olmaz dedinya bu ay hamileyim
Elleri ayakları titremeye basladi adamin,sen bir mucizesin,olamaz,olamasi lazim,1000 dr,a da gitaen ayni seyi soylerler,olagan dısı bir vakamiysim:)

Son düzenleme:
Gördüm konunu. Insallah sağlıkla doğar. Aklına kötü şeyler getirme. Kucağına aldığın günleri de gör inşallah

İnsallah canim amin
Dr,lar sana ne diyorlar peki her turlu tesru yaptirdinmi,yumurtlama gunu takibi vs,sorun nedir canim ?

İnsallah canim amin
Dr,lar sana ne diyorlar peki her turlu tesru yaptirdinmi,yumurtlama gunu takibi vs,sorun nedir canim ?
Hepsini yaptırdım pko diyor kilo vermek diyor. Çok kiloluyum 15 kilo verdim hala vermeye çalışıyorum

İyide 150 kg 2,3 cocugu olanuda taniyorum pko lumusun ?

İyide 150 kg 2,3 cocugu olanuda taniyorum pko lumusun ?
Yok canım o kadar da değilim :) evet pcoluyum ama düzeliyor birkaç Aydr düzenli. Pko demek aslında birden çok yumurtanın büyümemesi demek 9 mm filan kalması demek. Benimiler büyüyor çatlıyor. Önceden olmuyordu yumurtlama ama birkaç Aydr şükür çatlıyor

Cok iyi benimki 6 mm di menogonu aldim igne,12,16 mm cikti catlattikta yok olmadi,:) rahat ol gunlerini takip et adetten hemen sonra daha cabuk kaliyosun,birde ywrinden 1,2 saat kalkma iliskiye girerknde ayaklarin yukarida olsun,birde incir kuru var saracoglynun onuda yap

Gunaydin herkeze,
sabah sabah saglik ocagina gittim tahlil icin,yarisini yapiyorlarmis yarisini yapmiyorlar,hadi kan verdim 2 tup ciktim,1 yere gittim yok 2,gittim bitanesi yok teku var,3.gittigim yerde nihayet kan verdim yine,ve idrar yarin alicam ,birde istanbulda yasiyorumya,
İnşallah temiz çıkar sizlerden hangi tahlilleri istediler acaba?

Mrb Bi umut bulurmuyum diyerek girdim siteye bugün
Ve senin yazını gördüm benimde esimin ileri hareketlilik %6 morfoloji %2 sayısı 72 milyon
Üroloji uzmanı sorun olmayacağını söylemiş
Ama ben burda okuduklarından dolayı cok umutsuzum kutu hissediyorum
Senin esinin sayısı kaçtı acaba
Bi de benim esim kür uygulamaya yanasmiyo

Merhaba canim sayisi en az 25,000 olsada ywterliymis kalitesi onemli bildigim morfoloji ve ileri hareketlilik bizimde %5 di dr,lara bakma sen imkansizmis inanma hemen,proxed plus verdi ürolog o piyasada en iyisi toz suya katip iciyo,istiyosa mwcbur yapicak,biz kürlere basladik o ay hamile kaldim bitiremedik 2.almaya giderken ecz gebelik testi aldim dusun.wn az 3 ay deneyin bence proxed plusuda alin mutlaka derim ,esime diyodumki bide bu kurler bitmeden hamis kaliyomusum onun bu kadar umudu bile yoktu dusun ama ben hep inandim sitede var bole birkac kisi hamile kalan,kurlerle deneyin 3 ay sonra spermiyogram testi yaptirin sayiniz yeterli bizimkide 78,000 lerdeydi

Kizlar benimde esimde ileri hareket 0 bi ay ilac kullandi %20 olmustu ama teati farkli yerde yaptrmistik simdi ucuncu test yaptrdik yine 0 cikti doktor asilama diyor ama sansimiz varmi asilamayla bide bnde hasimato var troit hastasiyim

mavikara hamile olmana cokkk sevindim canım,saglicakla kucagina alirsin inşallah canım,rabbim isteyen herkeze versin inşallah

Merhaba umut kaynağı
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. .
İnşallah bizlerinde olur canım. .
Duâ eder, duâ beklerim. .

Canım yazdığını okuyunca çok mutlu oldum umut doğdu diyebilirim. Nası bi süreç yaşadınız ? Bizim sayı 66 mil. Toplam hız 55 morfoloji 2. Doktor bize mikroenjeksiyonla bile şansınız zor gibi dedi. O günden bu yana kk da okumadığım konu kalmadı sizin hikayeniz benimkine çok benziyo. Yazcaklarnıza çok iktiyacım var. Şuan l- arginin, evicap, giseng, zinco,proviron,ace selenyum havuçsuyu ve hergün incir yiyo zeytinyağında bekletilmiş. Rabbim ol desin yeterki bunlar aracı tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…