Gördüm konunu. Insallah sağlıkla doğar. Aklına kötü şeyler getirme. Kucağına aldığın günleri de gör inşallah
Hepsini yaptırdım pko diyor kilo vermek diyor. Çok kiloluyum 15 kilo verdim hala vermeye çalışıyorumİnsallah canim amin
Dr,lar sana ne diyorlar peki her turlu tesru yaptirdinmi,yumurtlama gunu takibi vs,sorun nedir canim ?
Yok canım o kadar da değilim :) evet pcoluyum ama düzeliyor birkaç Aydr düzenli. Pko demek aslında birden çok yumurtanın büyümemesi demek 9 mm filan kalması demek. Benimiler büyüyor çatlıyor. Önceden olmuyordu yumurtlama ama birkaç Aydr şükür çatlıyorİyide 150 kg 2,3 cocugu olanuda taniyorum pko lumusun ?
Yok canım o kadar da değilim :) evet pcoluyum ama düzeliyor birkaç Aydr düzenli. Pko demek aslında birden çok yumurtanın büyümemesi demek 9 mm filan kalması demek. Benimiler büyüyor çatlıyor. Önceden olmuyordu yumurtlama ama birkaç Aydr şükür çatlıyor
Canım benim çok teşekkür teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsinmavikara hamile olmana cokkk sevindim canım,saglicakla kucagina alirsin inşallah canım,rabbim isteyen herkeze versin inşallah
Umut oldunuz bana inşallah bizde güzel haberler aliriz. Rabbim herkese nasip etsin.Canım benim çok teşekkür teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin
Umut oldunuz bana inşallah bizde güzel haberler aliriz. Rabbim herkese nasip etsin.
Amin. Bizim daha bi kac ay oldu ama biz evlenmeden doktor eşime varikosel demişti olumsuz konuşmuştu randevu aldik tekrar gidicez.İnşallah sende gelip buraya hamisim yazarsin canım,n kadardir deniyosunuz?
Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin . Dua et hergün her saatUmut oldunuz bana inşallah bizde güzel haberler aliriz. Rabbim herkese nasip etsin.
Canım yazdığını okuyunca çok mutlu oldum umut doğdu diyebilirim. Nası bi süreç yaşadınız ? Bizim sayı 66 mil. Toplam hız 55 morfoloji 2. Doktor bize mikroenjeksiyonla bile şansınız zor gibi dedi. O günden bu yana kk da okumadığım konu kalmadıSelam konuya giriyim hemen ,yeni evliyim adet sorunlarim vardi ( 15 gunde bir regl olduyordum) evlenene kadar duzenliyiceler kullandığım icin evlendigim gunde regli olunca dr,gittim bu dogum kontrol haplarini birak yasinda gelmis cocuk yap dedi ,esimde istiyodu zaten ok dedim,tedaviye basliyalim yumurtaliklarin cok zayif dedi menogon igne verdi 15 gun klomen verdi kullandim catlatma ignesi vs,yok olmadi esimden tahlil istedi spermiogram ,morfoliji %2 krugere gore ileri hareketlilik %5 cikti dr,goturduk imkansiz bu saetlarda gebe kalman dedi gel asilama yapalim dedi ,tabiki esiminde benimde moreller sifir oldu ürolojiye gittik ,proxed plus verdi olur caninizi sikmayin dedi,tabi o arada ben burda master yaptim nekadar lonu vatsa okudum,keciboynuzu kuru,keciboynuzu soğuk pres pekmezi,ari sutu polen bal propolis karisimi,balik yagi,herseyi aldim:) aksatmadan yaptim o ay hamile kaldim 7.haftamdayim simdilik dileyen herkeze nasip etsin rabbim.esimin asla umidi yoktu 3 ay bekleyelim en az diyodu ,bebde mucizelere inanirim bak olucak goruceksin dedim,ama sanirim tam o kurlere basladim o gun hamile kaldim ,yumurtlama gununu takip ettim,cok saskiniz ama ,asla olmaz diyen dr a da bu hafta gidicem insani sinir ediyolar anca ,inanmayin hemen soylenene,pes etmeyin ,kafaniza takmayin, .benimki gibi hamile kalip cocugunu kucana alan varmi acaba? Korkuyorum morfolojidengerci dr,um zayif sperm tutunmaz dedi ama
Not.asla cocugun olmaz diyen dr,a gittim,dedim ugrassanda 1,senede 3 aenede olmaz dedinya bu ay hamileyim
Elleri ayakları titremeye basladi adamin,sen bir mucizesin,olamaz,olamasi lazim,1000 dr,a da gitaen ayni seyi soylerler,olagan dısı bir vakamiysim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?