İLERi HAREKETLİLİK% 5 MORFOLOJİ %2 HAMİLEYİM

Eşime proxeed yaramadı 6 ay kullanmasına rağmen Kaan hoca emodeks ı önerdi. İnşallah güzel haberlerini burdan görürüz
İnşallah canım inşallahhh... emodeks i ne için kullandı peki? Bizde kaan hocadan randevu alacağız yakın zamanda sanırım 2 ay sonrasına veriyomuş randevuyu hemen hemen. Bakalım hayırlısı. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim emeklermizi boşa çıkarmasın. Bıradan bende hamileyim diye paylaşmayı nasip etsin..

Proxeed gibi o da aynı şey için veriliyor hız sayı felan. İçerikleri hemen hemen aynı emodex sanki biraz daha iyi gibi vitamin olarak. Eşine bol bol nohut yedir hocanın tavsiyesi. Sizden büyük ihtimal dna hasar paneli isteyecektir. Spermler 4 yönden bakılıyor hasar yaşlanma ve ros tayini yani zararlı madde fazla mı diye benim eşimde hepsi kötü çıkmıştı Kaan hoca en sona da Spermler ciddi risk altında yazmıştı çok şükür onlara rağmen oldu sizinde olur en kısa zamanda insallah

İnşallah canım. Aynen mail atmıştım dna hasar testi istedi bide hormon değerlerine baktırın dedi. Önümüzdeki perşembe günü test yaptıracağız sonucu çok merak ediyorum. Kullandıklarımız işe yaramıştır inşallah..

Yaramistir inşallah canım dua edin bol bol ben çok dua almıştım hamile kaldığım ay adetim 17 gün geçince öğrendim düşün o kadar olamayacağına inanmisim

Yaramistir inşallah canım dua edin bol bol ben çok dua almıştım hamile kaldığım ay adetim 17 gün geçince öğrendim düşün o kadar olamayacağına inanmisim
Süpriz yapmış size bebişiniz. Maşşallah rabbim esirgesin. Dua ve sabırla ilerliyoruz canım. Allahım ol der inşallah bizde de. Kendini rahat bırakmakla alakalı sanırım bu işler. Sizde ara verdiğiniz ay olmuş...

Evet ilk defa ara verdiğimiz ay oldu inşallah sizinde bebeğiniz sürpriz yapar gelir hemen :)

ınşallah canım size bağlı :)
okurken sorun yok dedim dr,da öyle sölemiş zaten ,morelinizi yuksek tutun,sen günlerini takip et sık,sık deneyin bence afetinden hemen sonra

Eşim hiç ilac kullanmadi. 96 milyon spermdi. İleri hızı yüzde 30 filandi. Sorun bendeydi. Pko hastasıydm

sperm hızı için neler kullandınız arkadaşlar kür ilaç macun pekmez bu ürünleri kullanan veya sonuç alan varmı
aynen canım eşimde azaltmıştı,bu dediklerin8n hepsini yaptım okumuşsun zaten konuyu ,keciboynuzunu taze de kaynattım bizvher aksam o çok iyi

ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

evet canım proxed plus 2iydi sanırım çok pahalıydı biz 1 kullanıyoduk,evet 1 kutuyla hamileydim ,

Anlatılmaz yaşanır derlerya öyle bisey ,rabbim burda isteyen herkese nasip etsin inşallah,içine sokasın geliyor resmen ,çocuk sevmiy3n ben deliriyorum ona bakınca resmen sende tez zamanda yazarsın inşallah canım

Teşekkür ler aminn inşallah

Amiinn inşallah balım. Ben hayal edince bile heycandan deliriyorum gerçeğini heralde içime tekrar sokarım ))

Amiinn inşallah balım. Ben hayal edince bile heycandan deliriyorum gerçeğini heralde içime tekrar sokarım ))

ayyy hadi inşallah,:) olsunda heristedigini yapard in canım,umudunu yitirme hic,ben hep inandım

benim esim kefir de iciyodu canım,hamileliğin boyunca bende içtim çok faydalı

Merhaba,

Size doktorunuzun mikroenjeksiyonla bile olmaz demes çok saçma olmuş. Sayı ve hareketiniz iyi. Sonuçta milyonlarca sperm arasında muhakkak şeklen düzgün olamı bulunur. Ben %1 morfoloji ile 9 aydan sonra doğal yoldan hamile kaldım. Sayı 200milyon ileri hız sizinki gibiydi. Kullandığınız hapları aynen eşimde kullandı. Ek olarak pycnogenol de aldı. Yanlış ümit vermek gibi olmasın ama sizin doğal yolla olma imkanı var. Muhakkak keçiboynuzu pekmezi de kullanın

ayyy hadi inşallah,:) olsunda heristedigini yapard in canım,umudunu yitirme hic,ben hep inandım

benim esim kefir de iciyodu canım,hamileliğin boyunca bende içtim çok faydalı
Sade olanlardan içiyodınuz kefiri dimi balım? Umudum hep var duam belli inşallah rabbim ol dicek ve mis kokulu meleğim gelcek göbüşime

Acayyip sevindim paylaşımınıza. Pycnogenol ü bende okudum hatta bi aara almaya karar verdim bunca vitamine bide bunu almayım dedim. Ama araştıracam arginn bitti belki ondan alabilirim yerine. Siz ileri hızlı hareketiniz kaçtı ?? Bizim 1 yıl 3 ay oldu ama gelmedi henüz nazlı bebişim

evet canım sade olanı,yapabiliyorsan evde kendin yap
Yoğurt mayalar gibi yapılıyormuş galiba balım ama mayasını nereden alacağım satılıyor mu ??? Kefirin meyvelisini çok seviyoruz eşimle ama sadesinin tadına hiç bakmadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…