Ve ben 41 yasindayim cnm herşey normal gidiyor şükür ama herkes herşeyi söylüyor ya canım sikiliyorCnm 8 sene sonra 2.bebegimi doğurdum kolay oldu doğumum rahat ol sıkıntı yapma
Konu bayaa eski ama şimdi nasılsın dogumun bebek eve gelince oğlun ne yaptı ara verince bakiminda zorlandınmı cnm bunları merak ediyorumileri yaş anne adayı arkadaşlar gelin bu sayfada endişelerimizi, sevinçlerimizi,mutluluklarımızı, kaygı ve endişelerimizi paylaşalım birlikten kuvvet doğar.Ayrıca yaşlarımızı ve haftalarımızı paylaşalım yaşım 38 ve 16 haftalık olduk meleğimle ayrıca 16 yaşındada bir oğlum var hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım:1hug:
Merhaba konu eski ama merak ettim bebek doğunca nasıl oldu ara verdikten sonra zorlandınmı bakarken vs ve çocukların tepkisi nasildievet kızlar en yaşlınız benim 41 yaşındayım 4 hamileliğim en ufağım 19 büyüğüm 25 yaşında ama öyle bir depresyona girdimki birtek bebeğimle yaşama tutunacağım 2 evliliğim çoçuklarım destek oluyorlar ama bana birşey olacak diye çok korkuyorlar bende çok korkuyorum ama her şey değer 13 hafta bitti hamilelğimde hepimizin allah yardımcısı olsunbenneyaptımki:çok üzgünüm:
Lütfen paylasirmisiniz konu eski ama bebek dogunca evde neler oldu yeni bebek bakim vsselam sende aramıza hoş geldin canım bak ben 38 yaşındayım ikinci çocuğum ama araları çok fazla abimiz 16 yaşında dr um bu ilk gibi diyor çok arası olduğu için benimde çok endişelerim vardı ama ikili testimin sonucu çok iyi çıktı üçlü teste gerek bile duymadı dr um herşeyde çok iyi gidiyor dedi sende hiç merak etme hiç problem çıkmayacak allahın izniyle.
Merhaba arkadaşlar inanin ki rahatlamaya çok ihtiyacım var 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nasipse haziran başı doğumum olcak herkes olumlu yada olumsuz bişey söylüyor takmamaya çalışıyorum ama takıyorum işte gerçekten bebek eve yeniden neşe ve huzurlu getirecek kimisi enerjisine yetisebikrcekmisin vs vs. Diyor genclestiriyormu doğum gerçekten nolur yorumlarınızı yazın kafayı yicem yoksa bide ara verince bayaa mi zor ne kadar zor olabilir ki off yardım edin acillll
Hayırlı evlatlar olsun cnm benim 17 yaşında kızım var doğum sonrası ara verince nasıl oldu evde bebek bakim uykusuzluk
Merhaba arkadaşlar inanin ki rahatlamaya çok ihtiyacım var 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nasipse haziran başı doğumum olcak herkes olumlu yada olumsuz bişey söylüyor takmamaya çalışıyorum ama takıyorum işte gerçekten bebek eve yeniden neşe ve huzurlu getirecek kimisi enerjisine yetisebikrcekmisin vs vs. Diyor genclestiriyormu doğum gerçekten nolur yorumlarınızı yazın kafayı yicem yoksa bide ara verince bayaa mi zor ne kadar zor olabilir ki off yardım edin acillll
Cnm tsk ederim böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum inanki bende bu kadar ara vermek istemezdim ama Allah şimdi nasip etti istemeden kaldım ben hamile eşim çok istiyordu aldırmadı k bundada vardır bi hayır dedik herşeyde yolunda gidiyo bakalimBence iyi yapmissijiz 2 cocuk cok guzel yasinizda bence gayet normal hic takmayin kafaniza eviize nese gelicek ne guzel yeniden bi bebek kokusu insan ozluyor benim kucugum 2 buxuk yasinda ben bile ozledim bebek kokusunu...takmayin kafaniza lütfen ara verince hicte zor degil hatta daha kolay kiziniz buyukmhs zaten oda size yardimci olur...
Evet canım 2. Bebek bir ara istedik olmadı sonra beynimden sildiğim anda oldu eşim çok istiyordu zaten aldırmadık Allah nasip etti bundada vardır bi hayır dedik kimsenin ne dediğine takılmamak çalışıyorum çok çok geç olduğunda inanmıyorum ama insan ara verince nasıl olcak vs düşünüyor isteSiz istemeden mi hamile kaldiniz
Tşk ederim cnm geç değil degilmi yani benim yaşım ve ara verdim tabiki ilerde çocuklar anlaşır degilmi kardeş sonuctaUykusuzluk oluyor tabiki ama inanin herseye deger ...hepsi geciyo...kizinizda buyukmus yardimci olur size ne guzel
Tabiki o kadar uykusuzluk olcak kızım isterse kendi yardım eder belkide sınavı kazanıp şehir dışında okuyacak bilmiyorum ama bak diye zorlamam zatenUykusuzluk oluyor tabiki ama inanin herseye deger ...hepsi geciyo...kizinizda buyukmus yardimci olur size ne guzel
Orasını Allah bilir cnm zor geçip gecmeyecegini ben 41 yasindayim ve hamileyim cok şükür bir sorunum yok bulantı ağrı hiçbiri olmadı sukurMerhaba arkadaşlar Öncelikle şunu söyleyim ki, 35- 38 yaş aralığı hiiiç korkmasın. Hiç de zorlanmadan bebişine kavuşabilir. İçiniz rahat olsun.T Tabii farklı engeller söz konusu değilse)
Zor gruplar 40 yaş üstü malesef, hele de 44 yaş ve üstü tamamen zorlaşıyor.
Arkadaşlar gebeliklerini yazmış ama rica etsem gebeliklerini yazarken özellikle amh değerlerini de ekleseler de bir karşılaştırma yapabilsek .Hepinizden iyi haberler bekliyorum
Tşk ederim cnm geç değil degilmi yani benim yaşım ve ara verdim tabiki ilerde çocuklar anlaşır degilmi kardeş sonucta
Ne güzel yanlız kalmamış kızlar gidince peki kızlar ne yaptılar kardeşleri olunca sevdiler mi tavırları ne olduGec degil bemce benim bir ablam 40 yasinda dogurdu 2 kizi vardi ikiside disarda okumaya gidince 40 indan sonra hamile kalip dogum yapti birde oglu var simdi
Arkadaşım peki kızlar kardeşlerini seviyorlarmış şimdi araları nasıl birde yaş sorunu sence mesela 50 yasina gelince çocuk 10 olcak vs benmi takıyorum ya bide istemediğim bir gebelik diyemi böyle düşünüyorum ki aldırmadım eşim çok istedi ve günah yani cana kıymak kızımda unv. Gidince yanlız kalmayız ve herseyden önemlisi bizden sonra abla kardeş destek olurlar birbirlerineNe güzel yanlız kalmamış kızlar gidince peki kızlar ne yaptılar kardeşleri olunca sevdiler mi tavırları ne oldu
merhaba arkadaşım nasıl gidiyor gebelik ben hafraya gideceğim kontrole şaka maka derken gelecek bebek ya geçen sene söyleselerdi hamile kalacaksın diye güler geçerdim şimdi eşime biraz yüklenmeye başladım sen istedin ben İstemiyodum diye sence kötümü yapıyorum cnm yazık 2. Bebek istedi Allah verdiği gibi almasında bilir Allah korusun demekki vakti buymus Allahın bir bildiği vardır diye düşünüyorum kafaya taka taka doğacak çocuk yaNasılsın canım. Nasıl gidiyor. Benim bebek erkek çıktı. İki oğlum olacak. Demek ruhum bir kayınvalideymiş diye gülüyorum iki gündür. Bir de kızım olsa diye geçirmiştim aklımdan ama sağlıklı olsun da hayırlısı tabiki. Bakalım o nasıl bir bey olacak. Onu tanımak ve keşfetmek nasıl olacak. Merak ediyorum bazen. Büyük oğlum -hani anasıyım diye demiyorum- çok insancıl sevgi dolu duygusal ama birazcık paragöz bir çocuktur. Hayata ve olaylara bakışı beni şaşırtır çoğu Zaman. Onu tanımak çok keyifliydi. Bakalım bu minik nasıl gelecek
Cevap verecek yokmuArkadaşım peki kızlar kardeşlerini seviyorlarmış şimdi araları nasıl birde yaş sorunu sence mesela 50 yasina gelince çocuk 10 olcak vs benmi takıyorum ya bide istemediğim bir gebelik diyemi böyle düşünüyorum ki aldırmadım eşim çok istedi ve günah yani cana kıymak kızımda unv. Gidince yanlız kalmayız ve herseyden önemlisi bizden sonra abla kardeş destek olurlar birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?