ileri yaş anne adayı kızlar burayaaaa

Konu bayaa eski ama şimdi nasılsın dogumun bebek eve gelince oğlun ne yaptı ara verince bakiminda zorlandınmı cnm bunları merak ediyorum

Merhaba konu eski ama merak ettim bebek doğunca nasıl oldu ara verdikten sonra zorlandınmı bakarken vs ve çocukların tepkisi nasildi

Lütfen paylasirmisiniz konu eski ama bebek dogunca evde neler oldu yeni bebek bakim vs

Merhaba arkadaşlar inanin ki rahatlamaya çok ihtiyacım var 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var nasipse haziran başı doğumum olcak herkes olumlu yada olumsuz bişey söylüyor takmamaya çalışıyorum ama takıyorum işte gerçekten bebek eve yeniden neşe ve huzurlu getirecek kimisi enerjisine yetisebikrcekmisin vs vs. Diyor genclestiriyormu doğum gerçekten nolur yorumlarınızı yazın kafayı yicem yoksa bide ara verince bayaa mi zor ne kadar zor olabilir ki off yardım edin acillll

Bence iyi yapmissijiz 2 cocuk cok guzel yasinizda bence gayet normal hic takmayin kafaniza eviize nese gelicek ne guzel yeniden bi bebek kokusu insan ozluyor benim kucugum 2 buxuk yasinda ben bile ozledim bebek kokusunu...takmayin kafaniza lütfen ara verince hicte zor degil hatta daha kolay kiziniz buyukmhs zaten oda size yardimci olur...

Siz istemeden mi hamile kaldiniz

Cnm tsk ederim böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum inanki bende bu kadar ara vermek istemezdim ama Allah şimdi nasip etti istemeden kaldım ben hamile eşim çok istiyordu aldırmadı k bundada vardır bi hayır dedik herşeyde yolunda gidiyo bakalim

Siz istemeden mi hamile kaldiniz
Evet canım 2. Bebek bir ara istedik olmadı sonra beynimden sildiğim anda oldu eşim çok istiyordu zaten aldırmadık Allah nasip etti bundada vardır bi hayır dedik kimsenin ne dediğine takılmamak çalışıyorum çok çok geç olduğunda inanmıyorum ama insan ara verince nasıl olcak vs düşünüyor iste

Uykusuzluk oluyor tabiki ama inanin herseye deger ...hepsi geciyo...kizinizda buyukmus yardimci olur size ne guzel
Tabiki o kadar uykusuzluk olcak kızım isterse kendi yardım eder belkide sınavı kazanıp şehir dışında okuyacak bilmiyorum ama bak diye zorlamam zaten

Kızlar gerçekten doğum olunca iyiki doğurmuşum dicek miyim kaygılarım bitecekmi ya bebeğime odaklanmak istiyorum artık geç kaldım 2. Bebeğe daha önce düşünmediğim için ama çokta geç sayılmaz degilmi benim gibi tereddüt edip doğuran anneler boşuna tereddüt etmişim iyiki doğurmuşum diyo musunuz

Orasını Allah bilir cnm zor geçip gecmeyecegini ben 41 yasindayim ve hamileyim cok şükür bir sorunum yok bulantı ağrı hiçbiri olmadı sukur

Kızlar ya bu günlerde çok yaşa takılıyorum yardım edin nolur benim durumumda olanlar nolur yazın ya şimdi kızım 36 olunca yeni doğacak olan 18 olcak ya böyle geçmişte aynı durum olup doguranlar lütfen ya yazarmisiniz acill

Gec degil bemce benim bir ablam 40 yasinda dogurdu 2 kizi vardi ikiside disarda okumaya gidince 40 indan sonra hamile kalip dogum yapti birde oglu var simdi
Ne güzel yanlız kalmamış kızlar gidince peki kızlar ne yaptılar kardeşleri olunca sevdiler mi tavırları ne oldu

Ne güzel yanlız kalmamış kızlar gidince peki kızlar ne yaptılar kardeşleri olunca sevdiler mi tavırları ne oldu
Arkadaşım peki kızlar kardeşlerini seviyorlarmış şimdi araları nasıl birde yaş sorunu sence mesela 50 yasina gelince çocuk 10 olcak vs benmi takıyorum ya bide istemediğim bir gebelik diyemi böyle düşünüyorum ki aldırmadım eşim çok istedi ve günah yani cana kıymak kızımda unv. Gidince yanlız kalmayız ve herseyden önemlisi bizden sonra abla kardeş destek olurlar birbirlerine

merhaba arkadaşım nasıl gidiyor gebelik ben hafraya gideceğim kontrole şaka maka derken gelecek bebek ya geçen sene söyleselerdi hamile kalacaksın diye güler geçerdim şimdi eşime biraz yüklenmeye başladım sen istedin ben İstemiyodum diye sence kötümü yapıyorum cnm yazık 2. Bebek istedi Allah verdiği gibi almasında bilir Allah korusun demekki vakti buymus Allahın bir bildiği vardır diye düşünüyorum kafaya taka taka doğacak çocuk ya

Cevap verecek yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…