Arkadaşlar bende yeni katılıyorum aranıza inşallah, 39 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var şimdi 5 haftalık hamileyim haftaya dr a gideceğim, Allahım herkesi tamamına eriştirsin inşallah
merhaba
konu dikkatimi cekti, 28 yasindayim, bekarim ama sanirim evlenip cocuk yapana kadar ben de ileri yas anne olurum...30 lu yaslarda daha sıkıntılı geciyor demissiniz moralim bozuldu biraz...keske ben de simdiye kadar anne olabilseydim
Evet, ileri yaşta anne olmak diğerlerine göre biraz daha zor.Gelecek için yaptığın planlarda max. 35 yaşını geçirmeden hamile kalacağın şekilde düzenlemeye çalış
Vücut belli bir yaştan sonra bazı şeylerde zorlanmaya başlıyor çünkü, ama yine de şöylede bir durum var. İlk hamileliğimi 18 yaşında geçirmiş bir anne olarak nasıl geçti, ne yaptım, mide bulantım var mıydı, doğru dürüst hiç bişey hatırlamıyorum.Sadece çok sevdiğim halde, mercimek çorbasını ( hamileliğimden sonra ki uzun bir sürede olmak üzere) görmek dahi istememiştim.kafamçokkarıştı
Bu hamileliğimi ise bilerek yaşamak, herhangi bir sorun ya da farklılık olduğunda internet gibi bir kaynak olması, her an telefonla acile ulaşabilmek vb. şeyler sonuçta rahatlatıyor :dance:
merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 36 yaşındayım büyük kızım 15 ortanca kızım 13 küçük kızım 11yaşında dokuz yıl sonra bir de oğlum oldu. oğlum şimdi 2yaşında.. buda korunurken kazayla oldu.doğurmak istemiyorum. ama kocam çok sevindi doğsun diye tutturdu..tam 5 çocuk.. gözümde çok büyüyor. ne yapıcam ben şimdi...kaç gündür perişan oldum..ağlamam hiç durmuyor. neyse benim derdim çok büyük...içimi dökeyim dedim..herkese kolaylıklar dilerim......
ya arkadasim bende senin gibi sokta olan anne adayiyim.Benimde iki tane var fakat hic bebek düsünmüyordum.bayagi zor hamilelikler ve zor dogumlar geciriyorum saglik problemlerim var.Yani senin anlayacagin bir bebek lazim olan en son seydi.Bayagidir rahatsizdim arastirirken neyim var diye o doktordan o doktora kosarken birde ne ögreneyim 8 haftalik hamileyim.yas 30 .Bu bebege hic sevinemedim kendimi cok suclu hissediyorum.Korunurken böyle bir seyin olmasinda bir hikmet vardir diyor esim.O cok sevindi anlatamam.ama ben sevinemiyorum.Simdi 12 haftam bitti yarin doktoda kontrolüm var.adeta sürünüyorum.Hamileligim o kadar berbat geciyor ki anlatamam.Böyle düsüncelerimden dolayi Allah basima bir bela verecek en sonunda diyorum kendi kendime.Böyle olumsuz düsünmemeliyim ama elimde degil.Öbür iki cocugumu ne umutla ne hevesle beklemistim oysa.Birde aksi gibi normal yollardan hamile kalamazken böyle bir sey basima geldi.Ama aldirmayi hic düsünmedim.Umarim annelik fikrine ve bu bebege alismam kolay olur.
bence güzel üzülme.... bunda da bı hayır vardırrrrrrrrrr.....sevın bence canımm inşş hayırlı olurrrrrrrr
merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim. 36 yaşındayım büyük kızım 15 ortanca kızım 13 küçük kızım 11yaşında dokuz yıl sonra bir de oğlum oldu. oğlum şimdi 2yaşında.. buda korunurken kazayla oldu.doğurmak istemiyorum. ama kocam çok sevindi doğsun diye tutturdu..tam 5 çocuk.. gözümde çok büyüyor. ne yapıcam ben şimdi...kaç gündür perişan oldum..ağlamam hiç durmuyor. neyse benim derdim çok büyük...içimi dökeyim dedim..herkese kolaylıklar dilerim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?