bitti çoğu kuzu ben de bittim başım ağrıyorr gözümün üstü ağrıyorr güzel enerjilerinizi almak rahatlatıyor.. sağol bebişim inşallah bakalım tutuyor inşallahohh hafta sonu,beyannameler bitti,senden umutluyum bu ay
Ben de bıtırdım ama bıttım acaıp mıgren tuttu, ılac ıcemıyorum gece 12 de okul gezısı ıcın yola cıkacagız, pazartesı gorusuruz canlar, hadı bakalım guzel haberler beklıyorum pazartesı sızden.bitti çoğu kuzu ben de bittim başım ağrıyorr gözümün üstü ağrıyorr güzel enerjilerinizi almak rahatlatıyor.. sağol bebişim inşallah bakalım tutuyor inşallah
Tabi ki hamilesin şekerimBat'a 4 varken yaptım.
Bence hastane yanılıyor testler doğru söylüyor. Kesin hamileyim diyorum. Bu ne saçma bi sonuç yaa!
benden ısterken hormonların hepsı normal, adet duzenlı bır de bakalım yumurtlama kesın oluyor mu dıyerek ıstedı bu testı. 40 ustu cıkınca da cok ıyı deger bunu bır tek hamılelerde goruyoruz zaten demıstı. kalıteyle alakası yok yanı canım.Kizlar bisey sorcam 21-22.gun progesteron testim 20.88 cikti.nasil sizce.doktoruma sordum gayet iyi ama bundan gebelik olusup olusmadigini anlayamayiz dedi
Kizlar bisey sorcam 21-22.gun progesteron testim 20.88 cikti.nasil sizce.doktoruma sordum gayet iyi ama bundan gebelik olusup olusmadigini anlayamayiz dedi
40 ustu cikincami hamilelik suphesi olabilirmis.kaliteyle alakasi yokmiymus.doktor gayet iyi kaliteli yumurtlamissin demisti amabenden ısterken hormonların hepsı normal, adet duzenlı bır de bakalım yumurtlama kesın oluyor mu dıyerek ıstedı bu testı. 40 ustu cıkınca da cok ıyı deger bunu bır tek hamılelerde goruyoruz zaten demıstı. kalıteyle alakası yok yanı canım.
Ayyy insaAllah.bizim varikosel vardi ameliyat olduk sayimiz kotiydu ins duzelmistirde flört etmislerdir artikÇok iyi, gayet kaliteli yumurta yapmışsın, bir de kaliteli spermle flört etmişse tadından yenmez
peki ovulasyondan kaç gün sonra verdin bu testi? yani ne zaman ovulasyon olmluştu hatırlıyo musun40 ustu cikincami hamilelik suphesi olabilirmis.kaliteyle alakasi yokmiymus.doktor gayet iyi kaliteli yumurtlamissin demisti ama
vayyyyyyyy gülümmmm
Adetin 12.veya 13.gunu yumurtam catliyor.tam bir hafta sonra verdimpeki ovulasyondan kaç gün sonra verdin bu testi? yani ne zaman ovulasyon olmluştu hatırlıyo musun
Benimki ovulasyondan sonra 4. Ya da 5. Gune denk gelmis oluyor. Belki daha yukselirAdetin 12.veya 13.gunu yumurtam catliyor.tam bir hafta sonra verdim
Senin kac cikmistiBenimki ovulasyondan sonra 4. Ya da 5. Gune denk gelmis oluyor. Belki daha yukselir
sevgili üstadlarım sigorta tazmin tahsilatı için kestiğimiz faturayı kdv ebyn'de nerde gösteririz... @seheryeli77Senella flx77 @ozgur1982
Bence değilim çünkü b-hcg 2,70 çıktı :)) BAT 25-26 Mart.
Progesteron da 11,18 çıktı.
Şimdi işin tuhaf tarafı bu test 2,70'lik değeri nasıl gösteriyor? Ben asıl buna şaşırdım.
5,6Senin kac cikmisti
Kızlar söylemiş zaten diğer işlemler diğerlerinde beyan ediceksin. 679 da takip ediyorum ben. Ayrıca kumulatifle brüt satışların kontrolüne bakmıyor maliye benim bildiğim kadarıyla. Diğer işlemlerden iadelerden dolayı uymuyor zaten. Kdv iadesinde de izahla çözülüyor sorun.
Şimdi şöyleki ben anlatayım. Ben normal gebelik testinde bundan daha pembemsi renk olarak gördüm. Hatta bir gün önce silikti ertesi gün bir daha yaptım. Pembemsi silik cıktıArmin bilir o testi ona atmıştım. Kan ver dedi verdim. ^5 altı negatlif çıktı. Yani 5in altını o test ölçmüş. Neyse sonuç negatif dedim hay bu testlere dedim. Ertesi gün bi daha bi ton köyü oldu. Sonra bir gün daha geçti bir tık daha köyü sonra tekrar kan verdim 33 cıktı değerim.
Yani 2.70 se umut var, catlatma iğnesinin etkisi geçtiyse tabi. Daha 8.gün de yaptın en az 11.gün olsun net bişey için. Bata 6 gün var daha bekle biraz.
Valla bunca aylık gebe adayıyım 2 küsurluk değeri yarım dakkada gösteren teste ilk defa şahit oluyorum! :) Acaba bu hassas test başka bi değeri daha mı ölçüyo da silik pembe çıkıyo diyorum. Lh mı yüksek, e2 mi yüksek, progesterona mı odaklandı, kist mi oluştu, niye anında çıktı bu minnacık değer iki testte de anlamıyorum.
Şu an yine sağlı sollu kasık ağrım var, akıntı var su gibi. Bat'a 4 gün kaldı onun ağrısı heralde.
Tertemiz negatif çıksaydı testte ne güzel kafam net olacaktı. Eşim de durup durup testlere bakıyo bu ne saçma iş yav hiç bu kadar pozitif olmadıydı diyo :))
Hamileyim yaa ben. Haftaya hastaneye dava açacam garanti! Test kitleri bozuk onların. :))
Al sana 5 altı çıkan çizgim aradim buldum. Ne heyecanıymışızArmin ile birlikte. Güzel günlerdi yarim kaldı.
Teyzesi yer onu :))He valla bende de eski heyecan yok. Sadece yanılan tarafı merak ediyorum.
Bi yazıda diyo ki artık yeni nesil idrar testleri kan testlerinden daha hassas. Adet olmadan önce kimyasal gebeliğinizi bile idrarla öğrenebiliyorsunuz ama bazı laboratuvar kitlerinde bu hassasiyet yok, hala eski sistem demiş. Kan testinin adet tarihi geçince yapılması lazım ama tüp bebek merkezleri hala erkenden kan testi yapıyo, aslında idrar testleri artık daha güvenilir demiş.
İğne etkisi de olsa testin hemen pembe çizgi çıkarırken kanın buna 2,7 demesi çok tuhaf yav. Agam bizle eğleniğii :))
Bak teyzesi işte benim bebelerim de burda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?