- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bunu defalarca eşime söyledim. Sözde kız kaynıma elini cebine attırmıyormuş.Babası zaten kartları takip falan etmiyor. İnternetten hepsini kaynım ödüyor. Belli miktar veriyor ellerine.Sevgilisiyle bir yere gittiginde kartla alisveris yapiyordur. Kartlar oyle doluyordur. Bahsettiginiz kart kredi karti da olsa maas karti da olsa alisveris yapiliyor. Esiniz ailesi soz konusu olunca mum dibini aydinlatmaz misali bazi seyleri goremiyor olabilir, gormek istemiyor olabilir. Ailesine para yetmese kartlarin hepsi verilmezdi. Cok zor ya. Calismak istemiyor olabilir de, o yastaki insanin calismayip ailesinin parasini yemeye utanir. Ha is bulamiyor deseniz anlarim da. Esas suc anasiyla babasinda, adami parasiz birakmamis ki hic, kartlarina kadar vermisler. E o adam niye calissin ki? Adam haliyle calismaya ihtiyac duymuyor. Adamin burnu hic surtmemis ki.
Kızın babasının durumu bayaa iyiymiş. Kızın tüm masraflarını, kredi kartlarını ödüyorlarmış. Tatilleri ikisi ödüyordur tabiki.Kızda çalışmıyor diyorsunuz kim ödüyor tatilleri? Bilen varsa bize de söylesin
Devamı gelirse tepkinizi gösterir duruma göre maaşı da ayırırsınız.
Asgari ücretten biraz fazla maaşla çalışmayan kardeşinin arkasıni toplamaya çalışırsa evin masraflarını tek başına çeksin madem eşiniz.
31 yaşında. Tanıdığımdan beri işsizKac yasinda bu kardes?
31 yasindaki deve abisinden para mi istiyor?31 yaşında. Tanıdığımdan beri işsiz
Harcaması çok fazla olduğu için parayı yönetemiyor. Ailesi zaten sorgulamıyor. Ataktayım, ilk istemesinde tepkimi göstereceğim.Nasılsa abim öder birileri halleder kafasıyla hiçbir şey kazanmadığı gibi ana babanın cebindekini yiyip aylak aylak gezinip duruyor. Bence tepki göstermek hakkınız kimse keyfinden çalışmıyor sonuçta, ya çalışacak nasıl istiyorsa öyle yiyecek ya da elinde ne varsa ona göre yiyecek.
eşiniz ailesine iki emekli maaşının yetmediğini düşünürken evde çocuğu olsa çocuk bakacak yaşta adamın totosunu yayıp niye yattığını hiç düşünmüyor mu acaba? aman erkek parasız kalmasın diyerek 30 küsür yaşındaki adamı ufacık bir oğlan çocuğuna çevirmişler gözlerinde.Haklısınız.Kesilmesin dedi ödedi eşim. Günü geçmiş siz düşünün. Kartlar nasıl doluyor onu anlamadım.Ailesi hep nakit harcıyor. Kaynım nakit veriyor onlara. Evet açıkca konuşacağım. Ancak eşim ailesine paranın yetmediğini düşünüyor. Kaynımın parayı harcadığını düşünmüyor. Ellemiyor o parayı diyor. Tabiki yalan.
Deve degil kuzu o. Annesine göre halaa kuzu o.Öğlene kadar yatıyor, abisi sabahın 6sında ayakta akşama kadar bin tane insanla uğraşıyor.31 yasindaki deve abisinden para mi istiyor?
Çok şimartmışlar. Ustelik kv evlat ayiriyor. Gerçekten anne olsa esit davranir. Hic sevmedigim anne tipi.Deve degil kuzu o. Annesine göre halaa kuzu o.Öğlene kadar yatıyor, abisi sabahın 6sında ayakta akşama kadar bin tane insanla uğraşıyor.
Abisinin paşası o,ona asla laf söyletmez. Eşimin ailesi kraliyet ailesi mensubu oldukları için, böyle mükemmel bir ailenin oguluna laf söylenir mi? Hepsi melek eşimin gözünde. Sürekli söylüyorum. Ailenin çocuk yetiştirme biçimi yanlış diyorum. Yok eşim tepki vermiyor. Gtnü büyüteceğine çalışsın dedim tepki vermiyor. Annesine söyledim Allah kuzuma iş versin diyor. Geçen babası ise onunda vardır rızkı biryerde, bu çukurda aç kalacak degil ya dedi. Böyle insana ben ne diyeyim.eşiniz ailesine iki emekli maaşının yetmediğini düşünürken evde çocuğu olsa çocuk bakacak yaşta adamın totosunu yayıp niye yattığını hiç düşünmüyor mu acaba? aman erkek parasız kalmasın diyerek 30 küsür yaşındaki adamı ufacık bir oğlan çocuğuna çevirmişler gözlerinde.
Sevgilisiyle paraları yiyipEvleri kendilerinin.Bizim ödediğimiz kira kadar ev kredisi ödüyorlar.Ben klima yakıyorsam onlar hem klima hem dogalgaz yakıyor.Bana fatura 100 tl geliyorsa onlara 300 TL geliyor. Biz daha hesaplıyız yani. Tüm para yönetimi kaynımda olunca illaki paraları yetmiyor. Şimdi emekliye zam gelecek. Eşim rahat ederler diyor. Ama rahat edecek kişi kaynım. Eşime dedimki tüm kartları bana biri verse bende çalışmam dedim.
Kv ye göre evladı gayet hayırlı. Allah iş denk getirmiyor sadece.
Diger oglundan aşırı çekiniyor kv. Birşey olsa eşim koşar. Kv 1 ay hastahanede yattı, annesinin yanına birkez ugramadı.Eşim,kaynım için düşkün aileme diyor ama inanmıyorum.Çok şimartmışlar. Istelik kv evlat ayiriyor. Gerçekten anne olsa esit davranir. Hic sevmedigim anne tipi.
Bu ay sadece taksit ödeyeceğim. Ek olarak eve vermeyi düşünmüyorum. Eşim birazda bana güveniyor.Sevgilisiyle paraları yiyip
Doğalgazı abisine ödettireden evlat hayırlı demek...
Eşiniz ödemesin yahu! Bakalım para olmayınca hayırlı mi hayırsız mi görür o zaman
Yalniz eşiniz tam kafayı duvara sürtüp kıvılcım cıkartmalık
Ben sizde de hata görüyorum. Ben olsam hayatta maaşımdan vermem eve
Ki ben vermiyorum zaten
Çok iyi yapmışsınız yuh diyorum artık yaniBu ay sadece taksit ödeyeceğim. Ek olarak eve vermeyi düşünmüyorum. Eşim birazda bana güveniyor.
Ha şu da var.Kv iki kez maaşımı ve maaş tarihimi sordu.Bu meraktan mı acaba. İkisinde de cevap vermedim.
Allah kuzusuna iş versin de iş gökten zembille inmiyor maalesef. kuzusu aramadıktan sonra, çalışmak istemedikten sonra nereden iş gelecek bunu düşünmüyor mu kv dua ederkenAbisinin paşası o,ona asla laf söyletmez. Eşimin ailesi kraliyet ailesi mensubu oldukları için, böyle mükemmel bir ailenin oguluna laf söylenir mi? Hepsi melek eşimin gözünde. Sürekli söylüyorum. Ailenin çocuk yetiştirme biçimi yanlış diyorum. Yok eşim tepki vermiyor. Gtnü büyüteceğine çalışsın dedim tepki vermiyor. Annesine söyledim Allah kuzuma iş versin diyor. Geçen babası ise onunda vardır rızkı biryerde, bu çukurda aç kalacak degil ya dedi. Böyle insana ben ne diyeyim.
Bu yüzden eşime maaş tarihimi net söylemek istemiyorum. Agzında pek tutamıyor eşim. Annesi de çok sorguluyor. Eşime de maaş tarihi miktarını soruyor.Çok iyi yapmışsınız yuh diyorum artık yani
Miktarı merak edilebilir nornalBu yüzden eşime maaş tarihimi net söylemek istemiyorum. Agzında pek tutamıyor eşim. Annesi de çok sorguluyor. Eşime de maaş tarihi miktarını soruyor.
Bu yüzden sogudum ya. Yaa şunu da diyorum. Allah günah yazmasın. Tamam hepimiz Müslümanız ama bunlar sanki birbirine tapıyor. Sanki Allahları birbirleri.Allah kuzusuna iş versin de iş gökten zembille inmiyor maalesef. kuzusu aramadıktan sonra, çalışmak istemedikten sonra nereden iş gelecek bunu düşünmüyor mu kv dua ederkenay sinirden gülesim geldi. 30 yaşında ne abisinin paşası ya. bir cebinize sokmadıkları kalmış adamı..
Iste sorunun müzminleşmeden cozulebilmesi icin tek yok birsey odememek. Bu sekilde ailesi de faturalarin odenmedigini fark edince ondan hesap sorarlar. Bir kez de odeyin elektrik su kesilsin ne olur? O zaman yardim edersiniz.Bunu defalarca eşime söyledim. Sözde kız kaynıma elini cebine attırmıyormuş.Babası zaten kartları takip falan etmiyor. İnternetten hepsini kaynım ödüyor. Belli miktar veriyor ellerine.
Erkek çocugu parasız kalmasın diye veriyorlarmış. Ama bu şekilde ben işe gireceğini hiç düşünmüyorum. İleriyi tamam düşünmek istemiyorum. Ama kv kp in yaşı belli, hastalar zaten. Bu ileride iş bulamayacak. E biz mi ödeyeceğiz faturasını falan.İnsan hiç mi geleceğini düşünmez
Ayın kaçında yatıyor dedi. Sonra 1 ile 5i arasında alıyorsundur herhalde dedi. Aldın mı maaşı ne kadar aldın dedi.Çok sorguladıgı için bende söylemedim.Miktarı merak edilebilir nornal
Ama tarihî sormasının amacını kesinlikle normal görmem
Allah'ım tam delirmelik ortamAbisinin paşası o,ona asla laf söyletmez. Eşimin ailesi kraliyet ailesi mensubu oldukları için, böyle mükemmel bir ailenin oguluna laf söylenir mi? Hepsi melek eşimin gözünde. Sürekli söylüyorum. Ailenin çocuk yetiştirme biçimi yanlış diyorum. Yok eşim tepki vermiyor. Gtnü büyüteceğine çalışsın dedim tepki vermiyor. Annesine söyledim Allah kuzuma iş versin diyor. Geçen babası ise onunda vardır rızkı biryerde, bu çukurda aç kalacak degil ya dedi. Böyle insana ben ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?