- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Kaynım kpnin kartlarını doldurduğu için faturayı geciktirmiş.Devam ederse 1tl koymayı düşünmüyorum kenara.Ödemesin faturayi. Arkasi toplanirsa, tabiki çalişmaz. Eşin buna devam edersede, kendi maaşini ev ekomisinden çek. Sende kendine güzel şeyler al. Sen kayninin kredi kart borcunu ödemek için çalişmiyorsun. Adam gelmiş kaç yaşina, gitsin çalişsin.
Ha sorun kp'er ve kv'denin faturalara yetişememesi olsa, yardim edin derdim, malum ekonomi. Ancak yinede tek başina olmaz. O sorumlulukta kayin ile paylaşilmali.
O kenardaki parayı da kullanma ihtimali var sankiKaynım kpnin kartlarını doldurduğu için faturayı geciktirmiş.Devam ederse 1tl koymayı düşünmüyorum kenara.
Aldıkları iki emekli maaşının yetmemesinin imkanı yok. Bankada da var paraları.
Bence maaşınızı birazını güvendiginiz birine verin sizin için biriktirsin. Eşinizin haberi olmasın. Çünkü ortak biriktirdiginiz para bu adamın düğününe gidecek belli.Kaynım kpnin kartlarını doldurduğu için faturayı geciktirmiş.Devam ederse 1tl koymayı düşünmüyorum kenara.
Aldıkları iki emekli maaşının yetmemesinin imkanı yok. Bankada da var paraları.
Eşim evi satar diyor.
Bence eşinle şimdiden net konuş millet sevgilisiyle otelde surtecek alkol alabilecek çalışmadan bende enayi gibi onun ihtiyaçlarını mi karşılayacağım diye cidden çok saçma ya afedersiniz ama bu enayilik oluyor yani bir kurus vermesine izin vermezdim ben okudukça çıldırdım resmen eşinizin kafası neye çalışıyor ki sakin altinlarinizi da vermeyin asla geri alamazsınız belliParayı napıyor bilmiyorum ama benim hayatımda gitmediğim mekanlarda takılıyor, alkol alıyor.
Bidahakine inşallah haberim olur, eşime ödememesini söyleyeceğim. Bırak halletsin kendi diyecegim
İyi de tatlım ev kredisi + 3 kişinin mutfak masrafı+ faturalar zaten ucu ucuna yetiyordur. Kaynına harcayacak pek bişey kalmıyor hakkaten. Kızla gezerken ne harcıyor? Onları da eşin ödüyor olmasın?Evleri kendilerinin.Bizim ödediğimiz kira kadar ev kredisi ödüyorlar.Ben klima yakıyorsam onlar hem klima hem dogalgaz yakıyor.Bana fatura 100 tl geliyorsa onlara 300 TL geliyor. Biz daha hesaplıyız yani. Tüm para yönetimi kaynımda olunca illaki paraları yetmiyor. Şimdi emekliye zam gelecek. Eşim rahat ederler diyor. Ama rahat edecek kişi kaynım. Eşime dedimki tüm kartları bana biri verse bende çalışmam dedim.
Kv ye göre evladı gayet hayırlı. Allah iş denk getirmiyor sadece.
Goster tabiki sülük gibi alışacak kaninizi emecek .birikim icin belki kibar kibar cozmek isterseniz bisey borcuna girin araba yükseltme vs borcunuzun olduğunu bilsin sifira sifir birakin evdeki parayi sana para yok mesj verin borcdan dolayi biseye yatirim yapinAklıma bu aralar çok takılıyor.Sana düşmez belki diyeceksiniz ama eşim ailesine çok düşkün biri.Eşim sabit maaşla bir firmada çalışıyor. Bende özelde Çalışıyorum. Eşimin aldıgı maaş kira, faturalar derken az bir miktar kalıyor. Benim aldıgımla harcama yapıp kalanı birikim yapabiliyoruz.Eşim iki kardeş.Kaynım ben tanıdım tanıyalı çalışmıyor.İş begenmıyor.Mesleği yok, market, fabrika, magazada hayatta çalışmaz. Masa başı iş ve yüksek maaş istiyor.Kv ve kpnin emekli maaş kartı, kredi kartı, birikim hesapları hepsi kaynımda. Eşim çocugun gideri yok diyor.Ama kaynım marka giyinen, spora giden..biri.Bunlar tabiki beni ilgilendirmez. Bir süredir sevgilisi var. Kızla sürekli geziyorlar ve sanırım kartları doldurmuş.Eşime evin dogalgaz faturayı ödeyemediğini, kartın dolu oldugunu söyledi, abi halletsene dedi. Eşim anında ödedi.Evleri kendilerinin, kv kp emekli.Ben birkaç kez olunca birşey demedim. Ancak tekrarlanırsa sizce tepki göstereyim mi? Bizimde başka borçlarımı var.Ve aklıma takılan şu.Ailesi kaynımın çalışmamasına üzülsede hiçbirşey demiyor. İleride nolacak. Şuan onların maaşıyla geçiniyor ama kv kp ölünce biz mi bakacagız.Eşim evi satar diyor.Çok mu ilerisini düşünüyorum.Tanıdıgım kadarıyla çalışacağını düşünmüyorum.Kaynım tekrar fatura ödeme konusunda destek isterse eşime karşı nasıl bir tavır takınayım. Kv kpnin bundan haberi yok tahminim. Ödemeleri kaynım yapıyor, kartları o kullanıyor.
Kendi işsiz kaynıma şükrettim. Bizimki 35inde senelerin işsizi. Ama kedi gibi evdedir. Ne arkadaş ne sevgili. Dışarı da çıkmaz. Akşama kadar internette ebleh gibi oyun oynuyor fln işte. O bile gözüme batıyor benim bir kuruş da vermedi eşim de arada söylerim yine de sizinkilere bir şey olsa bizden kurul yollatmam diye. Böyle bir de yese içse gezse ben o kayınbiradere de lafımı söylerdim. Şu haliyle bile gözüme batıyorParayı napıyor bilmiyorum ama benim hayatımda gitmediğim mekanlarda takılıyor, alkol alıyor.
Bidahakine inşallah haberim olur, eşime ödememesini söyleyeceğim. Bırak halletsin kendi diyecegim
Ağzımı bozucam ama n.h veririm deseydin. İyi bari altınlar senin adına. İstese de alamazEşim söyledi. Altınlar benim adıma bankada duruyor.Lafa gelince senin hepsi diyor eşim ama ihtiyaç olursa yardım edilirmiş.
Sizinkinin çalışan versiyonu benim kardeşim. 40 yaşında aşırı cimri, babamın evlerinden birinde oturup öbürlerinin kirasını alıyor, annemle babamın diğer gelirlerini ( epeyce var) yönetiyor, kendi işinden ne kazandığını kimse bilmiyor. Annemlere sürekli az kazanıyorum o yüzden evlenemiyorum dediği için onlar da ellerinde avuçlarında ne varsa ona veriyorlar. Geçen gün babam kömür pahalanmis azıcık aldım dedi oturup ağladım hirsimdan. Adamın bankada milyonları , milyarlık gayrimenkulleri var ama kömür alamıyor oğlu evlenecek diye...Allah bu erkek düşkünü ailelere akıl fikir versin daha da diyecek lafım yokKendi işsiz kaynıma şükrettim. Bizimki 35inde senelerin işsizi. Ama kedi gibi evdedir. Ne arkadaş ne sevgili. Dışarı da çıkmaz. Akşama kadar internette ebleh gibi oyun oynuyor fln işte. O bile gözüme batıyor benim bir kuruş da vermedi eşim de arada söylerim yine de sizinkilere bir şey olsa bizden kurul yollatmam diye. Böyle bir de yese içse gezse ben o kayınbiradere de lafımı söylerdim. Şu haliyle bile gözüme batıyor
O kayınbiraderden bende de mecvcut. Ben eşime net dedim. Çocuğumun hakkını o işeyaramaza yedirmem dedim. Onun için benden para talep edemezsin, ev bütçesinden veremezsin dedim. Verirse ne olacağını da iyi bilir. Net olun. Söyleyin
Bizimki de fındıklara güveniyor bence. Ama sigortası da yok gss de ödemiyor. Anası babası ölünce hasta olunca o borçlarıyla tedavi olmal için napacak bilmem. Kocama da diyorum kendi akılsızlığı hastalıktan geberse bir kuruş verdirmem kusura bakmasın.Sizinkinin çalışan versiyonu benim kardeşim. 40 yaşında aşırı cimri, babamın evlerinden birinde oturup öbürlerinin kirasını alıyor, annemle babamın diğer gelirlerini ( epeyce var) yönetiyor, kendi işinden ne kazandığını kimse bilmiyor. Annemlere sürekli az kazanıyorum o yüzden evlenemiyorum dediği için onlar da ellerinde avuçlarında ne varsa ona veriyorlar. Geçen gün babam kömür pahalanmis azıcık aldım dedi oturup ağladım hirsimdan. Adamın bankada milyonları var ama kömür alamıyor oğlu evlenecek diye...Allah bu erkek düşkünü ailelere akıl fikir versin daha da diyecek lafım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?