İleride ne olacak?

Parayı napıyor bilmiyorum ama benim hayatımda gitmediğim mekanlarda takılıyor, alkol alıyor.
Bidahakine inşallah haberim olur, eşime ödememesini söyleyeceğim. Bırak halletsin kendi diyecegim
 
Bu yüzden sogudum ya. Yaa şunu da diyorum. Allah günah yazmasın. Tamam hepimiz Müslümanız ama bunlar sanki birbirine tapıyor. Sanki Allahları birbirleri.
siz en iyisi bu aileyle mesafenizi koruyun. eşinize de bir daha böyle bir şey tekrarlanırsa net olarak vermek istemediğinizi, böyle giderse aranızın bozulacağını, eğer idare edemiyorlarsa kardeşinin değil anne babanın size söylemesi gerektiğini ancak öyle vereceğinizi söyleyin.. -anne baba da bilmediği için- ve gerekirse paraları ayıracağınızı, kendisinin kardeşini isterse kendi parasından besleyebileceğini söyleyin..
 

En iyisini yaparsınız
Bakalım embesil kardeşine o zaman yardımcı olabilecek mi. Sonuna kadar haklısınız
 
Mesafemi kv maaşımı ve tarihini sordugundan beri koruyorum.Resmen hayatlarında yok gibiyim. Nadir gidiyorum.Tekrarlanırsa ki devamı gelecek demektir, tepkimi göstereceğim. Ve annesini de direk arayacağım.
2 ay önce kaynım ben eşim yemeğe gittik. Lafını kesinlikle yapmıyorum, ben ödemiştim hepsini. Eve dönerken eşim dediki aslında bunu her ay tekrarlayalım dedi. Oralı olmadım. Bu tarz şeylere de izin vermeyeceğim.
 
Şuan çocuk düşünmüyorum. Aile olarak birbirlerine aşırı düşkünler. Kaynımada kimse höd bile diyemez. O kv kpyi azarlar bazen.Zaten tekrarlanırsa eşime tepkimi gösterip, sadece taksidi ödüyorum, naparsa yap, ailene de gelmiyorum bidaha deyip eşime de mesafe koyacağım.
 
En iyisini yaparsınız
Bakalım embesil kardeşine o zaman yardımcı olabilecek mi. Sonuna kadar haklısınız
Kendi paramı koymazsan ortaya eşim eve anca yeter. Hatta sıkıntıya girer. Tekrar öderse eve para vermiycem.Hepsini bankaya atacagım. Sadece taksitleri öderim o kadar. Eşim parasız kalsınki hayır diyebilsin.
 
Kendi paramı koymazsan ortaya eşim eve anca yeter. Hatta sıkıntıya girer. Tekrar öderse eve para vermiycem.Hepsini bankaya atacagım. Sadece taksitleri öderim o kadar. Eşim parasız kalsınki hayır diyebilsin.
Eşinize cok sağlam bir ders gerekli. O da kazancınızı artık eve vermemek olur.

Çok sınır bozucu bişi bu .
Evde bir embesil var ve herkes ona tapıyor
Yanlış yapsa bıle kör bakılıyor o kişiye.

Vallahi öyle bir zaman gelir ki...en çok sevdiğin olur el
Bu dünyada bazı şeylerin cılkını çıkarmamak cok önemli.
 
Siz neden oduyorsunuz erkekler dururken? Sizde de hata var. Karisina para odetir mi bir adam?
Bence artik odemelerden herseyden elinizi eteginizi cekin. Bu konuda net olun, acik kapi birakmayin, taviz vetmeyin. Parasi yoksa yemege de gitmesin. Bunlar odetecek enayi ariyor.
 
Bu altın teklifini hangi şuursuz yaptı. Altınları sakladınız mı?
 
Kv kp in sizden önce öleceğine dair garantiyi nereden aldınız?
 
Çok yanlış icindeler bende de var bitane sürekli sülük gibi kene gibi yaşamaya aliştırılmış bı kayın. Şuan ben çalışmadığım için eşimin maaşı evin giderlerini döndürüyor ancak biraz fazla olsa akbaba gibi bekleyen bırivoldugunu bilmek çok itici. Burda suçlu eşim ve ailesi evlenmeden resmen kaynimi geçindirmek için yaşamış eşim çok kızıyorum ama alistirmislar bir kere. Üç beş ne koparirsam kar modunda. Kaynım da eşinin çok masraflı olduğunu yetemdigini söyler ve kendini acindirir çocuğunu kullanır çok sinir olurum . Bir yıl içinde çalışmaya başlayacağım şimdiden yaşayacağımız problemleri tahmin ediyorum.
Size tavsiy çok açıkca konuşun örnekler verin çalışıp para kazandığınız halde kayninizin sizden lüks bir hayat yaşadığını eşinizin gözüne şokun.maasinizi ayırmak bir çözüm ama kalıcı değil. Eşiniz kariminki birikiyo oh ne güzel toplu para diye düşünebilir sizde çok naifsiniz. Harcamalarinizi artırın lüks takılın kayniniz yiyeceğine kendi zevkinize harcayın . Biraz onun gibi yaşayın
 
Benim olcutum siz kardesinize yapsani eşiniz ne der?
 
Ben o gün maaş almıştım. Haklısınız hata bende. Tekrar yemege falan gitmeyi düşünmüyorum
 
Aslında naif degilim. Gerçekten tek ödemesinde artık annesini arayıp söyleyeceğim.Ben maaşı ayırdıgımda eşim maddi sıkıntıya girecek. Adam o kadar lüks yaşıyorki.Kızla son 6 ayda 2 3kez otele gittiler.Eşime ballandırarak anlatıyor, kız kaynımın eşini cebine attırmıyormuş.Buna inanmıyorum. Böyle olsa kartlar dolmazdı.
Kendi paramı çatır çatır yerim artık.Eşim ödemeye devam ederse aramız bozulacak ve ben kaynımla muabbeti kesecegim artık.
İlerisini düşünmek evet çok hata ama yaşarsak ben tahmin ediyorum, eşim kıyamaz öder kaynımın tüm faturalarını. Bu saatten sonra çalışacağını düşünmüyorum.Burada tek hatalı ailesi ve eşim. Konusu açılsın ailesine bende de tüm kartlar olsa ben çalışmam, beni de ogluşum diye pohpohlasalar bende çalışmam.
 

Ödemesin faturayi. Arkasi toplanirsa, tabiki çalişmaz. Eşin buna devam edersede, kendi maaşini ev ekomisinden çek. Sende kendine güzel şeyler al. Sen kayninin kredi kart borcunu ödemek için çalişmiyorsun. Adam gelmiş kaç yaşina, gitsin çalişsin.

Ha sorun kp'er ve kv'denin faturalara yetişememesi olsa, yardim edin derdim, malum ekonomi. Ancak yinede tek başina olmaz. O sorumlulukta kayin ile paylaşilmali.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…