Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz ne yazik ki sizinle aile olmasini bilememis.Bir kere esimin ailesiyle pısır pısır bir şeyler konusup abisine suss işareti yaptığını gördüm.Şansa bizde kaldilar duysunlar diye sesli sekilde esimi yatak odasinda kovdum.Madem koynuma aldığım beni el görüyor benle isi yok gördüm duydum dedim.Yeni evliydik eğer o gün sussaydim devami gelecekti.Adam aliskanlik edecekti.Ben bin kıyamette kopsa her seyi baştan yapmayi seçtim.Siz susmussunuz.Belki zamana birakmissiniz ama zaman aleyhinize islemis adam iyice biz kavramini yitirmiş.Bence savasmayi bırakın bosuna.Cocugunuzla hayatıniza bakın onun gıbı sizde ailenizle et tırnak olun yaptığını yapın işte sende şurda dur misali.Amaa en önemlisi bir daha sizin msjinizi görüp cevap vermeyen adama susmayin kıyameti koparin.Bu saygısızlık ötesi.5 yıllık bir evlilikte gelinen nokta bu. İletişimsizlik! Hep sen konuşur, hep sen anlatırsan sorun yok ama sen bir şey sorarsan kestirip atmalar. Ben ailemle bir şey konuşurken "ne olmuş ne dedi ne yapmış nasıl olmuş" ama kendisi ailesiyle konuşur gram laf alamazsın. Laf almayı geç insan kendi anlatır ya şöyle olmuş krissi onlar da böyle yapmış ya da böyle dediler vs yok. Ailesi resmen sır. Ben ararım ailesi bana da sır gibi. Havadan sudan çocuktan pat kapat. İş hayatını konuşur eşim konuşursa tabii. Yine ben sormadan bi şey demez.
arkasından dünya laf saydığı küs olduğu abisi şimdi dünya meleği kesildi başıma. Gizli gizli görüşmeler, bana hiç bi şey anlatmak yok. Gün boyu WhatsApp da ama ben mesaj atınca cevap yok. Sorsan çok işim vardı olur. Sonra mesaj atmazsın neden mesaj atmıyorsun olur. Geçen telefonu elime geçti baktım hep ailesi abisi. Bir de yenge çıktı şimdi başımıza. Benim bildiğim abisiyle küstü evlendiğimden beri. Şimdi eşi bile kıymetli olmuş sohbet edip gün boyu konuşur olmuşlar.
Ben kimseyle küs olsun konuşmasın derdinde değilim tabii ailesi olsun. Ama bende olayım. 5 senelik evlilik 3 yaşında bir evlat. Neden ben yokum bu hayatta daha doğrusu onun hayatında?
Son günlerde de telefonunu akşamları şarj edip, gece takmıyor farkettim ki priz benim yattığım tarafta diye sanırım. Kurcaladığımı farketmiş bile olsa gizlisi yoksa ne bu çaba? Varsa zaten yanımda işi ne?
Mutsuz bi evliliği devam ettirmek, ona yalvarıp düzel artık demekten yorgunum. Hoş bu zamana kadar konuştum uyardım hiç yalvarmadım minnet etmem de ne bileyim bunlardan bitsin istemedim. Aileme anlattım ki onlar da farkında, kararın ne olursa olsun sen bizim tek evladımızsın biz seninleyiz diyorlar. Bende fazlasıyla soğudum. Devam edecek ya da toparlamaya çalışacak gram gücüm de isteğim de yok.
size ne yapayım diye sormaktan ziyade içimi dökmek istedim. Çokça öperim![]()
Tam olarak sizi rahatsız eden ne
Siz o aileyle iligli neyi merak ediyosunuz mesela
Benim eşimin ailesi ile ilgili kültür farkımız var
Esim kzikardesi ile abilerinin cocuklari hakkinda vs cok konusur
Yada yengesi arar eba ile ilgili soru sorar
Yada abilerine biber ekildimi satildimi saatlerce sorar
Yani evdeyken gunun 3te2si konuşmayla gecer
Yani siz neye takıldınız mesela
Sizi orayada zorlamiyor
Kiminle ne konuşursa konussun
Herkesin aile dinamiği farkli
Ben onlari egiitme uzak diye eleştirdiğinm icin benim yanimda konuşmaz pek
Teli alip diger odaya mi geciyorne güzel anlamışsınız eba için sorar, biber ektin mi der. Siz biliyorsunuz zaten. Ben hiç bir şey bilmiyorum. Bilmemem gerekecek kadar gizli ise bir imzayla bağlı kalmamın anlamı yok. Ben iletişimde olayım beni sevsinler bana bayılsınlar ahhh bensiz yapamasınlar demiyorum çünkü ben onları sevmiyorum. Ama benim eşimin de önceliğinin Ben olmasını isterdim. O kapı kapanınca ailesi değil Ben varım. Benim suratımı çekiyor. Ha akşamdan akşama katlanırım diyorsa da ben katlanmayacağım artık.
en başta düzelir bekar hayatından çıktı. Anne kavramı yoktu aile olmak ne demek bilmiyordu. Babası başka kadını bulunca koynundan başka bir şey dğşünmemiş bu çocuklar ne olacak dememiş eğitmemiş evdeler mi serserilik mi yapıyorlar arkalarını kollamamış zamanla öğrenir dedim ama o bu zaman konusunu yanlış kullandı.Esiniz ne yazik ki sizinle aile olmasini bilememis.Bir kere esimin ailesiyle pısır pısır bir şeyler konusup abisine suss işareti yaptığını gördüm.Şansa bizde kaldilar duysunlar diye sesli sekilde esimi yatak odasinda kovdum.Madem koynuma aldığım beni el görüyor benle isi yok gördüm duydum dedim.Yeni evliydik eğer o gün sussaydim devami gelecekti.Adam aliskanlik edecekti.Ben bin kıyamette kopsa her seyi baştan yapmayi seçtim.Siz susmussunuz.Belki zamana birakmissiniz ama zaman aleyhinize islemis adam iyice biz kavramini yitirmiş.Bence savasmayi bırakın bosuna.Cocugunuzla hayatıniza bakın onun gıbı sizde ailenizle et tırnak olun yaptığını yapın işte sende şurda dur misali.Amaa en önemlisi bir daha sizin msjinizi görüp cevap vermeyen adama susmayin kıyameti koparin.Bu saygısızlık ötesi.
Size en iyi öneri ona ayna olmaniz.Eksik fazlasını yapmayın.
evde asla konuşmaz. Gün boyu isteyken konuşur. En fazla WhatsApp dan abisi filan yazar akşamları ona da hızlıca cevap verip başka şeylerle ilgilenir video filan. Benim yanımda isimleri bile geçmez bırak iletişimiTeli alip diger odaya mi geciyor
Sessiz mi konuşuyor
teklif ettim geçenlerde. Tamam demişti ne yapalım alalım mı randevu deyince yan çizmeye başladı. O düzelmesini değil bu şekilde devam edip benim dr bu hayatı çekmemi istiyor ben buna kanaat getirdim artık.Aile terapistine gidin belki düzelir. Yine düzelmezse artık o zaman kesin kararınızı verirsiniz devam mı tamam mı
Bence kadina bunu hissettiren,eşini sebep her neyse mutsuz ve hayata karşı umutsuz hale getiren,altindan kalkamayacagi halde yola çıkmayi teklif eden mizirdayan her erkek aptaldir!en başta düzelir bekar hayatından çıktı. Anne kavramı yoktu aile olmak ne demek bilmiyordu. Babası başka kadını bulunca koynundan başka bir şey dğşünmemiş bu çocuklar ne olacak dememiş eğitmemiş evdeler mi serserilik mi yapıyorlar arkalarını kollamamış zamanla öğrenir dedim ama o bu zaman konusunu yanlış kullandı.
O kadar salak hissediyorum ki kendimi. Bu duruma gelecek kadar mı salaktım diye. Anlatsam daha neler var neler ama elbette benim de vardır onun tarafından bakınca bilemem. Fakat ben aile kavramını çok iyi bilen biriyim buna eminim. Onu alakadar etmeyen konuları bile saatlerce konu olsun gülsün eğlensin diye anlatan biriydim. Şimdi düşünüyorum aptal mı ne diye bakıyormuş suratıma....
Ciddiyetinin farkına vardırın o zaman, mesela ben çok mutsuzum bazen böyle devam edebilir miyim bilmiyorum mutlaka terapiye gidelim tarzı her gün diyin. En azından boşanırsanız bir gün içiniz rahat eder. Sanırım sevgiliniz biraz pasif. Tam uymasa da eski sevgilime benzettim. Bana hiçbir şey anlatmazdı doğru düzgün. Aniden bir şeyler olurdu ne olduğunu anlamazdım anlatmadığı için. Hep arkadaşları benden önce gelirdi. Arkadaşları satardı vs ama yine benden değerli olacak bir arkadaşı olurdu. Sadece ben çaba gösteriyordum ilişkimize. Sonuç: hala barışmak istiyor.teklif ettim geçenlerde. Tamam demişti ne yapalım alalım mı randevu deyince yan çizmeye başladı. O düzelmesini değil bu şekilde devam edip benim dr bu hayatı çekmemi istiyor ben buna kanaat getirdim artık.
Ama şundan çok eminim. Ailesi başka şehirde biz evlenip benim şehrime yerleştik. Kendisi de bunu istedi diğer şehir çok pahalıydı yeni hayat kurduk. Neyse uzatmayayım sadece şunu çok iyi biliyorum. Bu evlilik yıkılırsa onun da yıkımı olacak. Benimle ayakta duran biri çünkü. Arkasında durmayacak ailesi. Çünkü onlar sevgili gibi olup ayaklarına dolanan birini istemiyorlar. Düşünsenize siz babanızın evinde yaktığınız elektriğin parasını kendiniz ödüyorsunuz???? Böyle bir hayattan çıktı o! Tek başına hayatını devam ettiremez sanıyorum çünkü ev bölünüyor herhalde. Evi olmayacak araba zaten benim. Hayat onu çok zorlamaya başlayacak. Başlasın da. 5 senenin ve kurulu düzenin kıymetini bilmeyen beter olsun.
şimdi yanında gibi görünenler o zaman arkasını dönecek. Yengesi mi sahip çıkacak daha 87 doğumlu kadın bunun donunu mu yıkar![]()
sanırım boşansam o da barışmak isteyecek ama ben o raddeye gelince artık onun adını bile hatırlamam. Öyle bir vazgeçiyorum ki kendime inanamıyorum. Çünkü 5 sene sabretmişim artık da başka bir şansı hak etmiyor.Ciddiyetinin farkına vardırın o zaman, mesela ben çok mutsuzum bazen böyle devam edebilir miyim bilmiyorum mutlaka terapiye gidelim tarzı her gün diyin. En azından boşanırsanız bir gün içiniz rahat eder. Sanırım sevgiliniz biraz pasif. Tam uymasa da eski sevgilime benzettim. Bana hiçbir şey anlatmazdı doğru düzgün. Aniden bir şeyler olurdu ne olduğunu anlamazdım anlatmadığı için. Hep arkadaşları benden önce gelirdi. Arkadaşları satardı vs ama yine benden değerli olacak bir arkadaşı olurdu. Sadece ben çaba gösteriyordum ilişkimize. Sonuç: hala barışmak istiyor.
Bu mesajı görünce Adnan'ın yapma Behlül o senin yengen sözü aklıma geldi.ailesi de benimle mesafeli. İstenmeyen biri de değildim saygısız da değilim zaten farklı şehirlerdeyiz. Bilemiyorum. Yengesi ya yengesi. Sen yengenle yengemmm diye kaybedecek gün boyu 4 kez konuşacak ne yaşadın?
Hatırlamayın zaten gerek yok. Kendi çabasızlığından dolayı bu noktaya gelmişsiniz zaten. belki ciddiyeti anlamıyordur her gün her gün bu konuyu başına kakın bence. Benim de geçmişte benzer sıkıntım olunca eşinize çok sinirlendimsanırım boşansam o da barışmak isteyecek ama ben o raddeye gelince artık onun adını bile hatırlamam. Öyle bir vazgeçiyorum ki kendime inanamıyorum. Çünkü 5 sene sabretmişim artık da başka bir şansı hak etmiyor.
İçiniz rahat olsun mahkeme her türlü çocuğu size verir. O sizi bununla korkutursa kanmayın. İstediğiniz avukata sorun çocuk sizde kalır.ailemde de olsam çıkacak fırtına umurumda değil akşam dava için benimle gelip gelmeyeceğini soracağım. Gelirse ne ala kısa sürer gelmezse kendim açarım isterse 2 sene sürsün. Çocuğu almaya çalışacak çünkü adım gibi eminim ama ne yazık ki akşamları bir 10 dakşka bile tahammülü yok çocuğa:) hemen offf pufff annene söyle onla oyna:) neyse o iş de mahkemede çözülür bir şey diyemem ama çocuğumu almak zorundayım. Bu esrarengiz insanlara asla yarım saat emanet edilmez.
Boyle dusunmene sebeb nedirÇocuklu ve boşanan bi kadın olarak diyorum ki; boşanmak, çözülebilme veya gözardı edilebilecek sorunlar yüzünden evlilik bitirmek düşünüldüğü kadar doğru bir çözüm olmayabilir. Aileniz arkanızda bile olsa (ki benim annem topladı valizlerimi) bu yaşadığımız coğrafyada yaşayacağınız sıkıntıları hafifletmiyor.
Aldatma, şiddet, ağır sorumsuzluk, kendinizi değersiz hissettirme, madde bağımlılığı, kumar ve arkadaş tutkunluğu gibi sorunlar yoksa boşanma en iyi seçenek olmaktan çıkabiliyor.
Yaşadım, biliyorum.
BOŞANMAK BU ÜLKEDE KOLAY BİR ŞEY DEĞİL ARKADAŞLAR!