• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim kaldı böyle?

:KK70:
Konu sahibinin genel olarak konularına baktım. Umutsuzvaka üyesine benzettim. Konu sahibi yazsa da görüşmez gibi geldi.

Yüreğinize su serpeyim. Üyenin Bdv konuları:

İlişkiler , duygular , hayatın içinden konuları :

Tam yazacaktım Allahını seven üzerime eski konularının linkini atsın diye. Birkaç konusuna baktım da dayanamadım vallahi. Başıma ağrılar girdi diye bir konusu vardı heh aynen başıma ağrılar girdi bu ne be. Hayatı erkek saf erkek, y kromozomu görmeyedursun amooowww

Yani sen şimdi o herifin 6-7 saatlik yolu sadece sosyal medyada bir aydır konuştuğu kadınla çay kahve içip yemek yemek amacıyla tepeceğini mi sanıyorsun?
Bak kızım, erkekler ucunda seks varsa, senden o ışığı aldıysa uzaydan bile gelirler. Işınlanıp gelirler öyle diyeyim sana. Bende de vardı eskiden. İki ay falan konuştuk, uzaktaydı. Gelirsen görüşürüz buluşuruz dedim buluşma teklifine. Çok sevindi çünkü seks yapıcaz sandı. Umudu oydu yani. Geldi, bi akşam buluştuk. Bak bu bile seninkinden on kat daha normal bi çocuktu. Sahilde bişeyler içtik, ertesi gün eve çağırdı, gitmedim. Teklifini reddedince bi daha ne aradı ne sordu. Ki bu herif benim için gelmemişti, zaten bir sürü akrabası eşi dostu vardı benim şehrimde. Ne yalan söyleyeyim hoş çocuktu, bir iki oynar belki yatar kalkar hevesimi alır sepetlerim niyetiyle konuşup buluştum ben de. Ama bir araya gelince öyle çok etkilenmediğim için ev davetini geri çevirmiştim. Olay bu yani. Bunlara seks olsun, uzaydan gelirler. Öyle çay kahve içmeye gelmezler.

Adamda zaten kalkip bu kış kiyamette 6 7 saat yolculuk yapacak popiş yok.Bu cok belli.Anlamak bu kadar mi zor 🤷‍♀️
Ya ben konuyu tam okumadım ama isterse popiş olsun kaç kere gelebilir ki bu pahalılıkta 🤣en iyisi konu sahibi de karşı taraf da memleketinden birini bulsun

:KK70:
Konu sahibinin genel olarak konularına baktım. Umutsuzvaka üyesine benzettim. Konu sahibi yazsa da görüşmez gibi geldi.

Yüreğinize su serpeyim. Üyenin Bdv konuları:

İlişkiler , duygular , hayatın içinden konuları :

Ben de zorunlualan'a benzettim.😁

Tam yazacaktım Allahını seven üzerime eski konularının linkini atsın diye. Birkaç konusuna baktım da dayanamadım vallahi. Başıma ağrılar girdi diye bir konusu vardı heh aynen başıma ağrılar girdi bu ne be. Hayatı erkek saf erkek, y kromozomu görmeyedursun amooowww

İstenen hizmet ayağınıza geldi :KK70::KK70:

Şaka bir yana ; konu sahibinin hakkına girmeyeyim diye arayıp buldum konularını.

zorunlualann ın konuları daha ağır sanki. En azından başlıkları öyle.

Her ay : bir aşka düşen, birkaç üye var sanırım.
Kendine saygisi olmayan biri o da. Sevilmedigu halde adamin her turlu ihtiyacini karsilamayi gorev bilmiş, 1 kez saçı okşandığı için sevildigini sanan bir üye.

Onun konularını okumadım henüz. Konu sahibinin konularında ; dediğiniz gibi kişiler değiştiği için , ben üyeyi umutsuzvaka ya benzettim.
Umutsuzu bilmiyorum da zorunlu uzun süredir aynı kişiyle beraber . Rosey sık sık değiştiriyor.

Ben duygusal durumu, sevgi anlayışı, kendine olan saygısı sebebiyle benzettim. Yaşadıkları sebebiyle degil.
Ama zorunlunun biraz daha duygusal dünyası kritik durumda gibi rosey sık sık farklı kişilerde doğru kişiyi bulma arayışında ama ya yöntemi yanlış ya da kafası karışık

Ben sizin gerçek olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer gerçekseniz gerçekten hasta gibi davranıyorsunuz bunu bilin. Herşey bu kadar göz önündeyken “ama sapk dğl tmm mı .s.s.s” demek nasıl bir problemin belirtisidir eyy doktorlar?

Bana çok vahim göründü be katip😶 ilk günden bakire misin sorusunu normal buluyor. Özeline saygi duyulmaması umrunda degil. Kendine hiç saygisi yok.
Zorunlu kadar kendini kullandırmıyor neyse ki, bi yerde gözü açılıyor ama akıllanmıyor, hep aynı döngü.

Butun sayfalari okudum ve uzuldum.. okadar gaddarsiniz ki konu sahibiyle dalga geciyosunuz. Madem belli sevgiye ac biri oldugu neden bi tekmede siz atiyosunuz? Eger konu sahibi naief, saf veya artik ne derseniz diyin, olmasa. Iyi niyetle yaklasmasa, o adamin niyetini biz gibi anlamis olsa buraya konu mu acar? Ha birinizde gelsin guzelce anlatsin

Adam size saygı duymuyor. O yüzden ne sınır tanıyor ne hayır demenizi hayır sayıyor. Israr iyi niyetle bile olsa tacizdir ayrıca. Ne konuda olursa olsun. Umarım az hasarla çıkarsınız, bu işten. Hiç iyi kokular gelmiyor.

gel diye yalvarmadım. sadece covidden dolayı görüşmeyi biraz ertelemişti. toparlanayım falan dedi. ben de yüzyüze görüşmeden çok fazla iletişime devam etmek istemedim. zaman kaybı gibi geldiği için. görüşcektik zaten ben sadece bu hafta olması için söz almış oldum. yani beklemek istemedim
Görüşme talebini o yapmalıydı, hadi siz yaptınız ısrar veya görüşürsen yaparım üslubu sizi küçük düşürmüş, aşırı istekli görünmüşsünüz.

Back
X