- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.656
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya?Katibin Ruhu ne gülüyon bir numarada bülent ersoyun eski kocası var umutsuzdan eksiği yok fazlası var
![]()
Umutsuza iki senedir liste yapıyoruz, her konuda eklene eklene oluştu o liste. Şimdi konu sahibinin konularını taramak falan çok zor iş.KudrAlobar umutsuza gösterdiğin ilgiyi konu sahibesine neden göstermedin şimdiye kadar kesinlikle listeyi hakediyor
![]()
Söylemedi. Dini konu ve yorum yapmak yasak dedi. Aklıma başka seçenek gelmedi.
Başka erkek yok çünkü. Nasıl bir korkuysa adam güdecek diye ödü kopuyor. Belki adam fake foto attı, belki evli. Gerçi ne önemi var ki ? Erkek olsun yeter ki.Size özel olan o şeyi yapmak istemediğiniz halde, 24 saat boyunca ısrar eden, yetmez gibi "bayağı bir sinirlenen" adamla ilişkinizi neden o anda noktalamıyorsunuz?
Gurur insanin icinde olacak. Sonradan kazanilmiyor.Başka erkek yok çünkü. Nasıl bir korkuysa adam güdecek diye ödü kopuyor. Belki adam fake foto attı, belki evli. Gerçi ne önemi var ki ? Erkek olsun yeter ki.
Vallahi billahi ben anlamıyorum. Yalvarmışsın resmen gel diye
Of onun listesini ben bir aşamadan sonra çıkarmayı bıraktım, eğer devam edeceksen atıyorum özeldenUmutsuza iki senedir liste yapıyoruz, her konuda eklene eklene oluştu o liste. Şimdi konu sahibinin konularını taramak falan çok zor iş.
Listeyi hak eden eslem de var ama üşeniyorum![]()
Hangisinin? Eslem mi umutsuz mu?Of onun listesini ben bir aşamadan sonra çıkarmayı bıraktım, eğer devam edeceksen atıyorum özelden![]()
EsleeeemHangisinin? Eslem mi umutsuz mu?
Umutsuzun liste eksiksiz şu an![]()