• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim kaldı böyle?

Belki konu sahibi şimdi kazanovasıyla beraberdir
Hayde bakalım hayırlısı
Uyarılacak yaşı çoktan geçtiğiniz için sadece arkadaşça bir tavsiye
Kendinizi bu kadar yoracak birine benzemiyor ya neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın

Kendi şehirlerinde adam yok galiba şu uzaktan ilişki yaşamak isteyenlerin kafasını bir türlü çözemiyorum.

Bir de elin tanımadıkları etmedikleri adamlarıyla cinsel bilgilerini sırf karşı taraf ısrar etti diye paylaşıyolar pes gerçekten. Ensenize vuran lokmanızı alır valla.

KudrAlobar KudrAlobar umutsuza gösterdiğin ilgiyi konu sahibesine neden göstermedin şimdiye kadar kesinlikle listeyi hakediyor😎
Umutsuza iki senedir liste yapıyoruz, her konuda eklene eklene oluştu o liste. Şimdi konu sahibinin konularını taramak falan çok zor iş.

Listeyi hak eden eslem de var ama üşeniyorum 😂

Sana bakire misin diye soran bir odunla ısrarla görüşmek istemeni anlamıyorum ya! Üstelik hasbelkader sosyal medyadan tanıdığın biri. Neyine düştün ki bu kadar? Ben sana söyleyeyim önce bakire olup olmadığını sordu, sonra saçlarını merak etti fotoğraf istedi. Sen nude istemedi diyorsun ama sonraki aşama o olacak. Adam ölçüp biçiyor bakalım gelmeme değer mi diye. Bu adam bir kahve içmeye de kalkıp senin yanına gelmez. Derdi belli. İnşallah aklın dank eder bir yerde acilen ve yol verirsin. Öpücüklü emoji atmış bir de sırtlan yaa! :KK12:

Yuz yuze gorusmek icin israr etme, ama yuz yuze gorusmedigin biriyle de flört etme. Öpücük emojisi falan saçma. Belki gorunce etkilenmeyeceksin. Gelmezse de kendi bilir

Size özel olan o şeyi yapmak istemediğiniz halde, 24 saat boyunca ısrar eden, yetmez gibi "bayağı bir sinirlenen" adamla ilişkinizi neden o anda noktalamıyorsunuz?
Başka erkek yok çünkü. Nasıl bir korkuysa adam güdecek diye ödü kopuyor. Belki adam fake foto attı, belki evli. Gerçi ne önemi var ki ? Erkek olsun yeter ki.
Vallahi billahi ben anlamıyorum. Yalvarmışsın resmen gel diye.

Başka erkek yok çünkü. Nasıl bir korkuysa adam güdecek diye ödü kopuyor. Belki adam fake foto attı, belki evli. Gerçi ne önemi var ki ? Erkek olsun yeter ki.
Vallahi billahi ben anlamıyorum. Yalvarmışsın resmen gel diye
Gurur insanin icinde olacak. Sonradan kazanilmiyor.

Umutsuza iki senedir liste yapıyoruz, her konuda eklene eklene oluştu o liste. Şimdi konu sahibinin konularını taramak falan çok zor iş.

Listeyi hak eden eslem de var ama üşeniyorum 😂
Of onun listesini ben bir aşamadan sonra çıkarmayı bıraktım, eğer devam edeceksen atıyorum özelden 😂😂

Bir onceki konunda da bu adamla olmaz demistik. Fikrim yine ayni. Bu adamla olmaz.

Daha gormediginiz, aranizda bir şey yaşanmamiş bir adami bu derece kaybetmekten korkmaniz sizce normal mi?
Şartla şurtla istemediginiz şeyleri yapmayin, rahatsiz hissediyorsaniz şutlayin gitsin. Erkek mi yok?
İnternet tanismalarina kotu bakmiyorum ama sizi ekleyen birini kabul edip konusmaya basladiysaniz emin olun siradan kadin oldugunu dusundugu veya gorduklerini ekliyordur kim düşerse diye.

Profilimde kendi fotom olmamasina ragmen arada istek düşüyor bana bile.
Daha simdiden kaybetmeyeyim diye kasıyorsunuz, bi de gorusseniz ne olacak acaba? Bu şekilde sizi çok üzerler.

Kızdan ne istemiş öğrenen var mı? okuyamadım bütün sayfaları uyuyamam şimdi meraktan :KK45:

Back
X