- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Okuyunca aklıma gelen tek şey oldu. Adam evli olabilir mi? Görüşmek istememesinin nedeni ya evli olması ya ilişkisi olması olabilir mi? Ya da diğer bir ihtimalle - görüntülü konuştunuz diye umuyorum- kendini size farklı tanıtmış olabilir.kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.