• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim kaldı böyle?

kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.
Okuyunca aklıma gelen tek şey oldu. Adam evli olabilir mi? Görüşmek istememesinin nedeni ya evli olması ya ilişkisi olması olabilir mi? Ya da diğer bir ihtimalle - görüntülü konuştunuz diye umuyorum- kendini size farklı tanıtmış olabilir.

Diğer konudan hassasiyete dair mesajlar bunlardı.
İşte "bakire olmasam da evlilik öncesi ilişkiye karşıyım" cümlesi çok farklı bir cümle ..yani konu sahibi arkadaş evlenip ayrıldı mı bilmiyorum ama adam sizin dediğiniz gibi " illede belediye nikahı olmasa olur mu?!" demiş gibi

İşte "bakire olmasam da evlilik öncesi ilişkiye karşıyım" cümlesi çok farklı bir cümle ..yani konu sahibi arkadaş evlenip ayrıldı mı bilmiyorum ama adam sizin dediğiniz gibi " illede belediye nikahı olmasa olur mu?!" demiş gibi

Diğer konuda da kimse çözememişti. Adam inşallah gerçekten uzakta oturuyordur da ; konu sahibi durduk yere dertsiz başına dert almaz. O adam 6-7
saat yol yapmaz.

Adamın tarzı ;

konusundaki adama benziyor. Evlerden ırak.

Çok saçma ya
Böyle şeylerde genelde erkekler buluşalım buluşalım diye tutturur
Sizde tam tersi olmuş

Ayrıca daha 1 aydır tanıdığı kişi ve hiç yüz yüze görmemiş gelmek istememesi mantıklı bence fake misin in misin cin misin çözmeye çalışmıştır
Şahsen bende olsam bir aydır sosyal medyadan tanıdığım biri için il dışına gitmezdim.

Evet eski konuyu da okuyunca buna ikna oldum. Adam bakire misin diye sormuş ilk günden. Konu sahibi kendime saygim yok diyemediği için bunu "şeffaflık" diye açıklıyor.
O da ne yapsın,hayatında hiç ilgi sevgi gormemis belli. Çünkü adamın birkaç saat onunla konuşmasi için şey demişti; "niyeti sadece seks olsa neden benimle saatlerce konuşsun? Oyleleriyle de karsilasiyorum konuşma zahmetine girmiyorlar. Bu kişi onlardan değil"
Bir erkeğin birkaç saatini bile ona ayırması çok büyük bir olay gibi geliyorsa kıza acaba kimlerle muhatap oldu bunca sene...
Çok üzücü cidden.

Çünkü kendisine bir gram bile saygısı yok

Bu da ayrı olay. Adam yaşım şu,ilişkide cinsellik isterim diyor. Konu sahibi 'zinhar olmaz' diyor.
Eee, demek ki uygun değiliz de,ayrıl. Ne karşıdaki adamın isteği anormal ne seninki. Ama bunu bilip devam etmek çok mantıksız. Boynuzlu boynuzlu gezmeyi mi düşünüyorsun yoksa adamın seni ikna etmesini mi?devam etmekteki amacın ne yani?
<Erkek olsun çamurdan olsun. Şerefsiz,ilgisiz olması hiç önemli değil,yeter ki hayatımda biri olsun>
Önceki konusunda bende yazdim aynı şeyi, ortak bir nokta buluruz demişti, bu işin ortak noktası ne bilemedim tabi. 😂

Son düzenleme:
O da ne yapsın,hayatında hiç ilgi sevgi gormemis belli. Çünkü adamın birkaç saat onunla konuşmasi için şey demişti; "niyeti sadece seks olsa neden benimle saatlerce konuşsun? Oyleleriyle de karsilasiyorum konuşma zahmetine girmiyorlar. Bu kişi onlardan değil"
Bir erkeğin birkaç saatini bile ona ayırması çok büyük bir olay gibi geliyorsa kıza acaba kimlerle muhatap oldu bunca sene...
Çok üzücü cidden.
Ergenlikte olanlari anlarim. Ama yetişkin insanlarin aptalca kararlarini anlamiyorum. Sevgiyi yaşamadıysa bile yaşayanını görmüş, duymuştur. Buraya da 3 senedir üye. Hiç mi okumadı benzer hikayeleri?

Adam bakire misin diye soruyor, çünkü daha once iliskiye girmiş kadının ilişkiye açık olacağını biliyor. Bunu anlamak zor mu? Diyor ki baştan bileyim de, buradan bana ekmek çıkmayacaksa oyalanmayayım.

Son düzenleme:
Çünkü kendisine bir gram bile saygısı yok

Bu da ayrı olay. Adam yaşım şu,ilişkide cinsellik isterim diyor. Konu sahibi 'zinhar olmaz' diyor.
Eee, demek ki uygun değiliz de,ayrıl. Ne karşıdaki adamın isteği anormal ne seninki. Ama bunu bilip devam etmek çok mantıksız. Boynuzlu boynuzlu gezmeyi mi düşünüyorsun yoksa adamın seni ikna etmesini mi?devam etmekteki amacın ne yani?
<Erkek olsun çamurdan olsun. Şerefsiz,ilgisiz olması hiç önemli değil,yeter ki hayatımda biri olsun>
Konu sahibinin olayı bu, evlenmeden önce seks istemez ama nerde aktif, girişken, sevişken adam var onu bulur. Ve nikah gününe kadar oyalayabileceğini düşünür. 😌

"niyeti sadece seks olsa neden benimle saatlerce konuşsun? Oyleleriyle de karsilasiyorum konuşma zahmetine girmiyorlar. Bu kişi onlardan değil"
Bir erkeğin birkaç saatini bile ona ayırması çok büyük bir olay gibi geliyorsa kıza acaba kimlerle muhatap oldu bunca s
Oha, kimlerle karşılaştıysa gerçekten, çok kötü ya. :( Erkeklerdeki avcı ruhunu biri anlatsın kızcağıza ya, fena güme gidecek bir gün.

Önceki konusunda bende yazdim aynı şeyi, ortak bir nokta buluruz demiştin bu işin ortak noktası ne bilemedim tabi. 😂
Surtungeclik 😅 al sana orta nokta.
Zaten konu sahibi evlenmeden ilişkiye sonuna kadar karşı ama bakire de değil . Kendi fikri başka olsa da manipülasyona ve iknaya çok açık birisi.

Evet eski konuyu da okuyunca buna ikna oldum. Adam bakire misin diye sormuş ilk günden. Konu sahibi kendime saygim yok diyemediği için bunu "şeffaflık" diye açıklıyor.
Şeffaf diyip kendince kılıf buluyor aman gider mider erkeksiz kalır 🤣

Böyle saygısız bir davarla olacağıma rahibe gibi ölmeyi tercih ederim.
Yok bu illa olduracak, zorla bulmuş baksana tüm saygısızlığı yutmuş ,söz verdirerek daha zorla görüşmeye çalışıyor

Burdan kustum ben siz devam edin 🤪

Konu sahibinin omuzlarını iki elimle tutup kendine geeel diye sarsmak istedim

:KK70:
Konu sahibinin genel olarak konularına baktım. Umutsuzvaka üyesine benzettim. Konu sahibi yazsa da görüşmez gibi geldi.

Yüreğinize su serpeyim. Üyenin Bdv konuları:

İlişkiler , duygular , hayatın içinden konuları :

Surtungeclik 😅 al sana orta nokta.
Zaten konu sahibi evlenmeden ilişkiye sonuna kadar karşı ama bakire de değil . Kendi fikri başka olsa da manipülasyona ve iknaya çok açık birisi.
Çünkü deli gibi hayatında biri olsun istiyor.
Mantıklı davranmıyor hiçbir şekilde.
Daha önce hayatında olan kişide de inanılmaz ısrarcı ve ölçüsüz tavırları vardı.
Bunda da aynı.
Adamın saygısızca ısrar ettiği şeyi hafta sonu görüşmek şartıyla yapıyor. Ne istediyse karşı taraf istediği şeyi bulamamış, kayıplara karışmış. İyi olmuş diyesim geliyor böyle konuları okuyunca. 🤦‍♀️

İyice arttı bu Issız Adam Triplerindeki narsist herifler. Sekse varım deseniz şimdi gelir. Daha yolun başındayken bence iletişimi kesip her yerden engelleyin.

Back
X