• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iletişim kaldı böyle?

kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.
Seninle buluşmak istemeyen bir adam için neden sürekli buluşalım buluşalım diyorsun. Bana bunu bir erkek yapsa iyy der ve kolay kolay görüşmem ayrıca da gözümden düşer, akışına bırakmanız lazım idi

kızlar 1 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir adamla konuşuyorum. 6-7 saatlik mesafedeki illerdeyiz. detayını merak eden olursa bir önceki konumda anlatmıştım. yani henüz tanışmaya çalışıyoruz. ama ben ısrarla görüşmek istiyorum o da yakın zamanda covid olmuştu ve biraz toparlanayım görüşürüz demişti.
neyse geçen hafta ptesi günüydü aramızda bi sorun yok ama yazışırken benden bişey istedi. ben de istemedim. sonra aşırı derecede ısrar etti. bir günden fazla uğraştı. ama bende olmaz dememe rağmen peşimi bırakmadı. bu arada istediği şey nude resim ya da cinsellikle ilgili bişey değil sadece bana özel bir şey ben sadece istemedim. neyse. o kadar ısrar ettiki başka birşey yazışamaz konuşamaz olduk. baya bir sinirlendi. ben de dedim ki, bir şartla kabul ederim haftaya görüşürsek dedim. o da tamam dedi. ben de söz ver dedim ve söz verdi. bende istediği şeyi yaptım. hatta o akşam nasıl görüşeceğimizi falan da üstü körü konuştuk.
sonra ertesi gün hiçbişey olmamış gibi konuştuk. son konuşmamızda yazdığım birşey üzerine bana öpücük smile ı koymuştu. ve onun üzerine ne ben yazdım ne de o bana bişey yazmadı. yani öylece ikimizde yazmadık.
ve en azından bugün bişey yazar ctesi için plan yaparız diye bekledim ama bu saat oldu hala yazmadı. o kadar sinirliyim ki. cumartesi ya da yazar diye konuşmadık ama bugün yazmayan yarın da yazmaz diye düşünüyorum. hiçbir şey yokken noldu ben de anlamadım.
şuan o kadar sinir oldum ki. hatta buraya konu açmadan önce sözünde durmadın. çok yazık.. yazıp engellicektim. sonra pişman olurum korkusuyla vazgeçtim. çünkü gerçekten en azından bir kere olsun görüşmek istiyorum.
iyi de yazması gereken o değil mi? resmen sözünde durmadı ve sesi de çıkmıyor.
Sosyal medya nedeni ile tanışıyorsunuz.Süre de 1 ay.Tanıştığınız kişi neyin nesi yazdıkları gerçek mi değil mi.Yüzünü görmediğiniz tanımadığınız kimliği vb gerçek mi bilmediğiniz bir insana nasıl güveniyor da ısrarla ne dediyse yapıyorsunuz.
Sosyal medyada her türlü olay her türlü yalan var.Üstelik bunlar basında orada burada hep haber olan şeyler. Sonra yine İnternet sonrası tanışma ile genç kızlarımızın başına neler geliyor. Neler okuyoruz.Tanışmaya bu nedenle nasıl bu kadar cesaret ediyorsunuz korkmadan onu da anlamak mümkün değil.İnanın ben bu yaşta cesaret edemem.
Bakın yalancılık adam kandırmak bir sanattır.Bu adamlar veya kadınlar profesyonel adam kandırma ustaları.Bu işlerde çok usta olup güzel konuşurlar. Yaptıkları dolandırmak kandırmak.Görüldüğü gibi sizi de sonuçta ikna etmiş ve dediğini yaptırmış bir aylık yazışmada.....
Burada bunu okuyan gençlere diyorum ki ....dikkat edin bu sosyal dolandırıcılara kanmayın ....

Ben de başörtüsüz resim olduğunu düşünüyorum. 1 seneyi geçkin sevgilim var bir kere bile bakire misin diye sormadı, bu tür absürt istekleri olmadı. Yapmayın Allah aşkına adam hem sizle buluşmuyor hem kendi isteği olsun diye sizi kandırıyor hem de abuk sabuk bir tip.

Aceleci davranan siz olmuyorsunuz da anlamadım bunlar nasıl olaylar? Henüz hiç görmediğiniz biriyle sürekli konuşuyorsunuz. Adam sizi kanlı canlı görmemiş bakire misiniz diye soruyor ki zaten asla bunu sorma hakkı yok. Zihniyeti belli biri. Siz de konuşma niye kesildi diyorsunuz? Engelleyin yani bu adamları mı yakıştırıyorsunuz kendinize. Sosyal medyadan tanışılır da hemen bir iki gün içinde görüşülmek kaydıyla. Bu adamı zaten hiç tanımıyorsunuz. Gelecek diyelim 3-5 saat zaman geçireceksiniz. Ayda 3-5 saat gördüğünüz biriyle de artık bir senedir birlikteyiz diye evlenirsiniz. Engelleyin görüşmeyin böyle insanlarla ya.

Bişey dicem de bu sorulan neresi dini anlamadım. :KK53: Kişisel bilgiler bunlar.

Yok bence farklı birşey..adamın kişisel sınıra saygı gibi bir derdi olmadığı için eşarplı/eşarpsız resim gibi birşey istedi bence..
Benim de aklıma, hak yolu değil de b.... yolu derler ya..bu geldi.acaba böyle bir ilişki mi istiyor..tuaf..🤔

Resmi olmayan nikahın da türleri var. Belki o türden bahsediyordur.
Bu kadar kısa sürede nikah mı konuşmuşlar. 🙀Belki olabilir. İmam nikahı kıyalım. Sonra düğün flan adam evliyse.

Bu kadar kısa sürede nikah mı konuşmuşlar. 🙀Belki olabilir. İmam nikahı kıyalım. Sonra düğün flan adam evliyse.

Sizinki çok masum bir düşünce oldu. Arama motoruna resmi olmayan nikah türleri yazın , birden fazla çeşidi varmış.

Aklıma hem dinle alakalı hem de söylenmeyecek başka bir şey gelmedi.

Neyse ; dini içerik ve paylaşım yapmayalım.

Benim de aklıma, hak yolu değil de b.... yolu derler ya..bu geldi.acaba böyle bir ilişki mi istiyor..tuaf..🤔

Resmi olmayan nikahın da türleri var. Belki o türden bahsediyordur.

çocuk ne istediyse sonunda yapmış konu sahibesi bu dedikleriniz mesajla yapılmaz ki😅

Önceki konunuza da yazmıştım. Adamın tek derdi cinsellik. Sizinle kahve içmek için 7 saat yolu asla çekmez ama cinsellik yaşayacağınızdan emin olursa uçarak gelir.

O konuda bir üye : " ne malum belki size çok yakın oturuyor , uzakta oturuyorum diyor " demişti.

Düşününce çok mantıklı. Tüm fiyatlar el yakıyor , bir kafede birkaç saat geçirmek bile lükse giriyor artık.

Adam başka ilden olsa neden dükkanın adresini sorsun ? Başka ilden direkt dükkana mı gelecek ?

O konuda bir üye : " ne malum belki size çok yakın oturuyor , uzakta oturuyorum diyor " demişti.

Düşününce çok mantıklı. Tüm fiyatlar el yakıyor , bir kafede birkaç saat geçirmek bile lükse giriyor artık.

Adam başka ilden olsa neden dükkanın adresini sorsun ? Başka ilden direkt dükkana mı gelecek ?
Olabilir mantıklı. Konu sahibinin sandığı kadar “şeffaf” biri olmadığı aşikar zaten.

Sosyal medyada tanıştığınız bir adama nasıl güvenebiliyorsunuz. Adam yanınıza gelmek dahi istemiyor. Ki kaç defa ısrar etmişsiniz anladığım kadarıyla. Hoş olmamış peşinden siz koşuyor durumuna düşmüşsünüz. Muhtemelen size söylediği mesleği vs çok uyumlu geldi. Bulmuşken kaçırmayayım diyorsunuz ama yalan söyleme ihtimali çok çok yüksek.

Erkeklerde değişik bir mantık oluştu. Geçen bir radyo programında Dinledim. Gidip gelsem 1000 lira. Bi yemek yesek 2000 lira gitmedim ben de felan diyorlardı. Sorun maddiyat da olabilir.

Israr etmesi size sorduğu soruların basitliği de hiç hoş değil

Back
X