- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Çocuk konusu mu sıkıntı yapıyor sizde hiç mi konuşmak istemiyor bu konuyuHavadan sudan yemekten çaydan tatil planından uykudan vs.bunları konuşunca problem yok ama iki insanı yakınlaştıran konular olduğunda kapatmak istiyor direk
Ben soruyu sadece size değil herkese soruyorum. "Sevdiğini biliyorum " cümlesini kurarken yani herşeye rağmen kurarken motivasyonunuz nedir ? Ben bu kadar şeyi üstüste yaşasam sevilmiyorum derim, gitmek isterim ,uzaklaşmak isterim ne bileyim çok mu nazlıyım, çok mu gerçekçiyim? sorun bende mi acaba ?
Sanirim eşinize sorumluluk duygusu ağır gelmiş tasiyamiyor tasiyamadikca size yansıması memnuniyetsizlik olarak yansıyor,biraz kendi haline bırakın ve bu duruma üzülüp sarmaya çalışmaktan vazgeçin,konuşmaya çalışmak yerine kitap okuyabilirsiniz ya da o sıkılıyor olsa bile siz bir film açıp yalnız başınıza izleyebilirsiniz pekala,yani zoraki paylaşımlar yerine bazen yalnız olmak daha iyidirevlenmeden önce olması gereken gibiydi ,gün içinde mesajlaşmalar konuşmalar gece 2-3 saat sohbet ederdik, kavgalardan sonra uzun uzadıya konuşmayı sevmezdi yine ama herşeyi paylaşırdık.
dediğim gibi işi yoğun değildi bu sene çok yoğunlaştı kafası kaldırmıyor, çok telefonda konuşuyor, pazarları bile bazen çalışıyor, o da benimle olan ilişkisine tahamülsüzlük olarak yansıyor ama bu durumu değiştiremiyor olmama çok üzülüyorum
Malesef herşeyi denedim her adımım başarısızlıkla sonuçlandı dizi açtım ben sıkılıyorum yoruyo beni sen izle aşkım dedi, oyun aldım saçma dedi,kitap zaten ben hep okurum ama o hiç okumazHep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu? Hep böyleysiyse karakteri böyle sizlik bir durum değil değişmez,eğer sonradan böyle olduysa ortak konular bulunmalı cunku iletisim her seyden onemli.Tüm iliskilerin bası sonu ortası devamlılıgı iletisim değil mi zaten? Oyun falan oynasanız kutu oyunları,kart oyunları,kelime oyunları.Kitaplar okusanız film izleseniz üstüne konuşsanız bunlara ne der?
Yok hiç değil ama zamanı varmış daha biraz daha gezmek istiyormuş bir de ben biraz hassas yapıdayım benim o süreçte zorlancağımı düşünüyo sanırım.Çocuk konusu mu sıkıntı yapıyor sizde hiç mi konuşmak istemiyor bu konuyu
Bende ilk yılında evliliğimin sizin gibiydim kavgalarda beni sevmiyor kesin seven insan bunu yapmaz derdim ama yapıyor erkekler sevse de bencil olabiliyor, fedakarlıkta kadınlar gibi değiller.motivasyonum, iç güdülerim ve hislerim sevilip sevilmediğini bir insan anlar diye düşünüyorum çünkü benim için çaba sarfediyor kendine göreBen soruyu sadece size değil herkese soruyorum. "Sevdiğini biliyorum " cümlesini kurarken yani herşeye rağmen kurarken motivasyonunuz nedir ? Ben bu kadar şeyi üstüste yaşasam sevilmiyorum derim, gitmek isterim ,uzaklaşmak isterim ne bileyim çok mu nazlıyım, çok mu gerçekçiyim? sorun bende mi acaba ?
O konunun üzerinden sanırım 1 buçuk yıl falan geçti ve uzun zamandır böyle kavgalarımız olmuyor hatta ilk evlendiğimize göre seni daha çok seviyorum diyorBeni arabada itip kaktı direksiyonu falan yumrukladı.yeter artık diye.tamam 3 gün ben çok üstüne gittim hep beni alttan aldı ama o lafımla patladı ailemden senin yüzünden uzaklaştım ben dedi.Eşyalarımı toparladım ona da mesaj attım gidiyorum gözümden yerlere düştün istemiyorum seni diye mesajdan sonra beni aradı evden çıkarsan biter dedi bitsin dedim kapattım.
Bu yukarıda gördüğünüz eski konunuzdan bir paragraf,konunuz ilgimi çektiği için eski konularınıza da baktım ve bunu gördüm.Bence eşiniz bu kavga dövüşten dolayı soğumuş.
Çok telefonda konuşuyor.Pazar günleri çalışıyor demişsiniz aldatma konusunda şüphelendiğiniz bir durum var mı ? İnsanın aklına ilk gelen durumlardan biri bu oluyor maalesefO konunun üzerinden sanırım 1 buçuk yıl falan geçti ve uzun zamandır böyle kavgalarımız olmuyor hatta ilk evlendiğimize göre seni daha çok seviyorum siyor
Malesef herşeyi denedim her adımım başarısızlıkla sonuçlandı dizi açtım ben sıkılıyorum yoruyo beni sen izle aşkım dedi, oyun aldım saçma dedi,kitap zaten ben hep okurum ama o hiç okumaz
Hep böyle değildi ya da çok zorluyodu kendisini bilmiyorum ama dediğim gibi saatlerce konuşurduk herşeyden ama tabi birbirini tanıma konuşmalarıydı
Benim de evlilikte 10,5 . yılımYok hiç değil ama zamanı varmış daha biraz daha gezmek istiyormuş bir de ben biraz hassas yapıdayım benim o süreçte zorlancağımı düşünüyo sanırım.
etraf baskısı vs.pek umrunda değil kendi aklındaki zamanı bekliyor benden çocuk istemediğini düşünmüyorum ama benim de hevesim kırılıyor böyle olduğunda
Bende ilk yılında evliliğimin sizin gibiydim kavgalarda beni sevmiyor kesin seven insan bunu yapmaz derdim ama yapıyor erkekler sevse de bencil olabiliyor, fedakarlıkta kadınlar gibi değiller.motivasyonum, iç güdülerim ve hislerim sevilip sevilmediğini bir insan anlar diye düşünüyorum çünkü benim için çaba sarfediyor kendine göre
Yok öyle bir şüphem pazarları çalışsa da kendi işi birlikte gidiyoruz telefonla da kimlerle konuştuğunu biliyorumÇok telefonda konuşuyor.Pazar günleri çalışıyor demişsiniz aldatma konusunda şüphelendiğiniz bir durum var mı ? İnsanın aklına ilk gelen durumlardan biri bu oluyor maalesef
Olabilirim.zaten bu yüzden açtım konuyu bana farklı fikirler verirsiniz diye özeleştiri de yapmak istedim.Eşinizle yakınlaşma, anlamlı sohbet etme, paylaşımda bulunma konularına biraz fazla anlam yüklüyor olabilir misiniz?
Bazen insan işte fazla yoruluyor,
bazen modunda olmuyor,
bazen böyle anlamlı konuşmaları dinlemekten yoruluyor belki böyle bir durumdur eşinizinki de...
erkekler sevse bile bencil olabiliyor demişsiniz. siz seven erkek görmemişşiniz üzülerek söylemek istiyorumYok hiç değil ama zamanı varmış daha biraz daha gezmek istiyormuş bir de ben biraz hassas yapıdayım benim o süreçte zorlancağımı düşünüyo sanırım.
etraf baskısı vs.pek umrunda değil kendi aklındaki zamanı bekliyor benden çocuk istemediğini düşünmüyorum ama benim de hevesim kırılıyor böyle olduğunda
Bende ilk yılında evliliğimin sizin gibiydim kavgalarda beni sevmiyor kesin seven insan bunu yapmaz derdim ama yapıyor erkekler sevse de bencil olabiliyor, fedakarlıkta kadınlar gibi değiller.motivasyonum, iç güdülerim ve hislerim sevilip sevilmediğini bir insan anlar diye düşünüyorum çünkü benim için çaba sarfediyor kendine göre
Aynen öyle içinden gelmeyen ufacık birşey bile yapmaz hem iyi hem kötüerkekler fazla konuşmayı sevmez ve konuşulanlar boş gelir :) hatta çoğu dinler gibi yapar ama dinlemez sizinki sanırım onuda yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?