İlgi Bekleyen Eş

siz ne kadar çaba gösterseniz de eşinizin ilgi ve sevgi eksikliğini doldurmanız zor gibi. bunu kendisinin halletmesi gerek. yapı olarak ailesinden ilgi görmemiş insanlar bu konuda yetişkinlikte de hassas olabiliyorlar. bir nevi anne babadan alamadıklarını eşten alma çabası. bu yönden siz bu konuda gayret gösterin ama eşinizi iyileştirmek uzun vadede daha kalıcı bir yöntem olacaktır.

mesela yakın erkek arkadaşlarıyla daha fazla sohbet ve iletişimde bulunması size olan ilgi isteğini azaltabilir. bu durum ilişkinizde daha sağlıklı bir gelişimde sağlar. size daha az bağımlı bunun yanında daha bağlı olur. aradaki mesafe ilişkideki heyecanı da korur. bunların haricinde bu konuyu konuşmak ve ona bu ısrarının sizi yorduğunu da söylemek faydalı olabilir. temelde kendisinin çözmesi gerekir ama bu durumu...

Haklısınız,

Mesela hayatında ben olduğum zamandan beri erkek arkadaşlarıyla dışarıya çıkmıyor, ne zaman bir boş vakti olsa benimle geçirirdi flört dönemimizde de, şu anda da öyle.

Benden de böyle olmamı bekliyor, arkadaşlarımla çıkmama bile karışır, ya da çıktıysam da bi süredir onu aramadıysam küser, beni hatırlamadın onların yanında der. Offf

Boğa burcu (erkeği) ilgi görmeyi seven bir burçtur ve yakınlık, şefkat, ilgi gördükçe de bağlılığı artan bir burçtur. Kendi ilgilerini de çok sıcak ve tatlı bir şekilde gösterirler.

Aynı şekilde davranan bir sevgilim vardı. Ben eskiden kimseden fazla ilgi beklemeyen, aldığı kadar veren ve duygusal olarak asla kötü durumda olduğumu hissettirmeyen biriydim. Beni istediği formata dönüştürmek için çok uğraştı. Uzun süreli beraberliklerde de insan farkında olmadan bu konularda değişiyor malesef.

Şimdi evliyiz ve bir bebeğimiz var. İnan ben ondan ilgi bekliyorum. Hep sohbet konusu yaratmaya çalışan, fiziksel ve duygusal olarak yakınlığı başlatan olmaktan da çok yoruldum. Son günlerde ben de onun gibi davranıyorum artık. Özüme dönüyorum yani. Aptal aşık olmak bana yakışmıyordu zaten:1:

Sizinki de o beklentilerle sizin kişiliğinizi değiştirip bir kenara çekilmesin inşallah. Siz fedakarlık yapmayın demiyorum ama benim yaşadıklarım bu şekilde.

Aynı şekilde davranan bir sevgilim vardı. Ben eskiden kimseden fazla ilgi beklemeyen, aldığı kadar veren ve duygusal olarak asla kötü durumda olduğumu hissettirmeyen biriydim. Beni istediği formata dönüştürmek için çok uğraştı. Uzun süreli beraberliklerde de insan farkında olmadan bu konularda değişiyor malesef.

Şimdi evliyiz ve bir bebeğimiz var. İnan ben ondan ilgi bekliyorum. Hep sohbet konusu yaratmaya çalışan, fiziksel ve duygusal olarak yakınlığı başlatan olmaktan da çok yoruldum. Son günlerde ben de onun gibi davranıyorum artık. Özüme dönüyorum yani. Aptal aşık olmak bana yakışmıyordu zaten:1:

Sizinki de o beklentilerle sizin kişiliğinizi değiştirip bir kenara çekilmesin inşallah. Siz fedakarlık yapmayın demiyorum ama benim yaşadıklarım bu şekilde.

Bebeğini Allah bağışlasın canım ben bi süre yapmıycam çocuk..

Bu ilişkilerde karşılıklı değiştirmeye çalışmalar olmasa, zaten beni böyle tanımış sevmiş evlenmişsin daha neyi değiştirmeye çalışıyosun be adam.
İnşallah senin eşin de eski haline döner karşılıklı birbirinizi ilgiye boğarsınız:))
Ama sanırım bazı şeyleri yaptırabildiklerini görünce biraz değişiyo erkeklerin davranışları maalesef.

Günde 5 çeşit yemek mi :53:
Gerçekten eşinin ilgiden kastı bu muymuş ya :26:
Kimse o kadar yemek yapmıyor ki,eşin biraz fazla beklenti içine girmiş
Merak ediyorum doğrusu annesi günde o kadar çeşit yemek mi yapmış-hiç sanmıyorum-
Yapmış bile olsa bunu senden beklemesi kadar abes bişey olamaz
2 saatte bir aramaya gelince sen aramıyorsan o arayıversin ne farkeder ki
Bende eşime karşı çok ilgiliyim ama o ilgisini göstermeyi pek beceremiyor
Hal böyle olunca insan şüphe ediyor acaba sevmiyor mu neden böyle davranıyor diye
Gururu inciniyor bi nevi...Ama biliyorum ki eşim beni seviyor
Canım bazen karşımızdaki insan bunu hissetmek istiyor
İnan bana sözler fasa fiso..önemli olan duygularımızı davranışlarımıza yansıtabilmemiz
Sende eşine gün içerisinde sarılabilirsin,öpücükler verebilirsin yada işten gelince ona romantik bi akşam yemeği hazırlayabilirsin arada sırada.ve onunda gönlü bi hoş olur.o kadar çeşit yemek yapmasan bile bu yaptığın jest sana da ona da iyi gelecektir

Günde 5 çeşit yemek mi :53:
Gerçekten eşinin ilgiden kastı bu muymuş ya :26:
Kimse o kadar yemek yapmıyor ki,eşin biraz fazla beklenti içine girmiş
Merak ediyorum doğrusu annesi günde o kadar çeşit yemek mi yapmış-hiç sanmıyorum-
Yapmış bile olsa bunu senden beklemesi kadar abes bişey olamaz
2 saatte bir aramaya gelince sen aramıyorsan o arayıversin ne farkeder ki
Bende eşime karşı çok ilgiliyim ama o ilgisini göstermeyi pek beceremiyor
Hal böyle olunca insan şüphe ediyor acaba sevmiyor mu neden böyle davranıyor diye
Gururu inciniyor bi nevi...Ama biliyorum ki eşim beni seviyor
Canım bazen karşımızdaki insan bunu hissetmek istiyor
İnan bana sözler fasa fiso..önemli olan duygularımızı davranışlarımıza yansıtabilmemiz
Sende eşine gün içerisinde sarılabilirsin,öpücükler verebilirsin yada işten gelince ona romantik bi akşam yemeği hazırlayabilirsin arada sırada.ve onunda gönlü bi hoş olur.o kadar çeşit yemek yapmasan bile bu yaptığın jest sana da ona da iyi gelecektir

Teşekkürler canım, 5 çeşit yemek derken biraz abartmışım ama hani her gün sevgiyle o yemeği eşi yiyeceği için saatlerce özenip yemeğini yapıp sofrasını kurup akşama eşini heyecanla bekleyen karakterde insanlar olur ya sanırım öyle bir eş olmamı istiyor ama gerçekten yapım değil bazen rol bile yapıyorum ki mutlu olsun diye

Ama bugün gene bi güzel sofra kurucam akşama biraz aramız ısınsın:))

Bebeğini Allah bağışlasın canım ben bi süre yapmıycam çocuk..

Bu ilişkilerde karşılıklı değiştirmeye çalışmalar olmasa, zaten beni böyle tanımış sevmiş evlenmişsin daha neyi değiştirmeye çalışıyosun be adam.
İnşallah senin eşin de eski haline döner karşılıklı birbirinizi ilgiye boğarsınız:))
Ama sanırım bazı şeyleri yaptırabildiklerini görünce biraz değişiyo erkeklerin davranışları maalesef.

Kesinlikle öyle. Dediğim gibi sizi kendine uydurup sonra da o halinizden memnun olmuyorlar...

Ben de böyle bakıyorum olaya, onun bana olan sevgisini bilmek, benim onun aklında olduğumu bilmem bana yeter
Ama o böyle değil illa ıncık cıncık herşeyiyle ilgilencem, hergün onun yarınını düşünücem, sabah giyeceklerini hazır edicem vs.vs.

Bence eşiniz sizden ilgi değil hizmet bekliyor

Bugün dediğiniz gibi güzel bir yemek hazırlayın ve aranız iyi hale gelsin.
Aranızın iyi olduğu, keyifli olduğu bir anda da, bugün olmasa daha iyi, bu konuyu bir konuşun bakalım neler anlatacak size.
Siz de sıkıntılarınızı anlatın ve orta yol bulun lütfen.
Çünkü eşiniz iyi birisi, siz de öyle...

Onun bakışına göre ben bu şekilde sevgimi ve ilgilendiğimi göstermeliymişim.
Ama benim tarafımdan bakarsak evet dediğiniz gibi hizmet bekliyor

canım hatta arkasından da şu cümleyi de söylüyor mu, bütün bunları beni sevdiğin için, kendi içinden gelerek yapman lazım, neden hizmet olarak düşünüyosun ki, eğer bunu da söylüyosa aynısından bi tane de bizde var :1::1:

ama merak etme geçiyo bi süre sonra bakıyo sende o kapasite yok, zorlamıyo sınırları, tecrübeyle sabit :34::34::34:

canım hatta arkasından da şu cümleyi de söylüyor mu, bütün bunları beni sevdiğin için, kendi içinden gelerek yapman lazım, neden hizmet olarak düşünüyosun ki, eğer bunu da söylüyosa aynısından bi tane de bizde var :1::1:

ama merak etme geçiyo bi süre sonra bakıyo sende o kapasite yok, zorlamıyo sınırları, tecrübeyle sabit :34::34::34:

Ayy vallahi okurken güldüm aynı cümle yaa bu kadar olur:))

Geçiyosa sevindim biraz sabrederim artık inşallah da geçer..:)

Back
X