- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Bn zaten sariliyorum . Ama onun sarilmasini istemistim. Ben sakayla yapiyorum o kizimiza oyle yapincs. Sadece kapiyi ben aciyorum o girer girmez kizimiza kosuyor. Eskiden bana sarilir oper oyle gecerdi içeriinsanlardan hep aynı ilgi alakayı beklemek zor olmuyor mu? yani sarıl demişsiniz sarılmamış bilmemne. kalk sen sarıl.
kızına sarılınca neden hıh diyosun onu da anlamadım.
Soyluyorum ilgi gosteriyor. Bana abarttigimi beni cok sevdiğini yorgun oldugunu buyuzden boyle davrandigini soyluyor. 1 yildir surekli mesai ve hafta sonlarida calisiyor. Bu yuzden yoruldugunu soyluyor.zamanla bir şeyler rutine giriyor.. çocukla ilgi bölünüyor.. herşey ilk gün ki gibi kalmaz ki.. ama ilgiye ihtiyacınız varsa bunu eşinize açık açık söyleyin. gereğini yapmazsa soğursunuz tabiki bunu da söyleyin.
Cok yoruluyor evet ama eve gelince tv telfona bakmasada bana gosterse azicikta olmazmiVardır bir sıkıntısı yorgunluğu sürekli aynı ilgiyi gösteremeyebilir. Takıntı haline getirmeyin.
sebebi mantıklı geldi bana.Soyluyorum ilgi gosteriyor. Bana abarttigimi beni cok sevdiğini yorgun oldugunu buyuzden boyle davrandigini soyluyor. 1 yildir surekli mesai ve hafta sonlarida calisiyor. Bu yuzden yoruldugunu soyluyor.
siz de haklısınız :)Cok yoruluyor evet ama eve gelince tv telfona bakmasada bana gosterse azicikta olmazmi
Bende çok yorgun olduğumda ilgi gösteremeyebiliyorum. Kendini üzdüğüne değmez yani. Dinlenmek isteyebilir.Cok yoruluyor evet ama eve gelince tv telfona bakmasada bana gosterse azicikta olmazmi
Bn zaten sariliyorum . Ama onun sarilmasini istemistim. Ben sakayla yapiyorum o kizimiza oyle yapincs. Sadece kapiyi ben aciyorum o girer girmez kizimiza kosuyor. Eskiden bana sarilir oper oyle gecerdi içeri
Konusuyorum. Haklisin ama cok yorgunum . Seni cok seviyorum. Abartiyorsun bazen benimde boyle davrandigimi falan soyluyor.al karşına konuş madem.
Beni bi gülme aldıinsanlardan hep aynı ilgi alakayı beklemek zor olmuyor mu? yani sarıl demişsiniz sarılmamış bilmemne. kalk sen sarıl.
kızına sarılınca neden hıh diyosun onu da anlamadım.
:) bende esimde cocu zaman yapiyoruz ama. Ama beklentim bunlar degil. Hani uykuya gecmeden eskisi gibi sarlsin sonra donmekmi istiyor yine donsun. Itenmi geliyor kapida karin karsiliyor bir opucuk bir sarilma veya ikisinden biri. Eskiden yapiyordu. Sanki benimle zitlasmak istiyormus gibi. Neden boylesin deyince sende boylesin diyor. Cok degistin desem sende cok degistin diyor :) ne dicem ben bunaNasil basariyorsunuz ben anlamiyorum yani bende mi anormallik var acaba :) surekli sarilmasin opmesin hele ki etrafimda bi is yaparken dolasmasin.. ilk baslardaki istek ve sevginizi devam ettirebilmeniz harika.. bende cooktan aliskanliga dondu hersey..
:) bende esimde cocu zaman yapiyoruz ama. Ama beklentim bunlar degil. Hani uykuya gecmeden eskisi gibi sarlsin sonra donmekmi istiyor yine donsun. Itenmi geliyor kapida karin karsiliyor bir opucuk bir sarilma veya ikisinden biri. Eskiden yapiyordu. Sanki benimle zitlasmak istiyormus gibi. Neden boylesin deyince sende boylesin diyor. Cok degistin desem sende cok degistin diyor :) ne dicem ben buna
Valla kuzum beninki de vay kapiyi actin da niye opmedin diyor. Cunku annesi hala babasi geldiginde karsilar oper ilk gun ki gibi. Oda oyle gordu onu istiyor da ben skiliyorum. Yani bende de tam tersiydi herkes anahtariyla istedigi saatte gelir gecer oturur. Alisamadim hala bu duruma:) bende esimde cocu zaman yapiyoruz ama. Ama beklentim bunlar degil. Hani uykuya gecmeden eskisi gibi sarlsin sonra donmekmi istiyor yine donsun. Itenmi geliyor kapida karin karsiliyor bir opucuk bir sarilma veya ikisinden biri. Eskiden yapiyordu. Sanki benimle zitlasmak istiyormus gibi. Neden boylesin deyince sende boylesin diyor. Cok degistin desem sende cok degistin diyor :) ne dicem ben buna
Eskiden bende nazlaniyordum. Kusuyorfu niye opmedin kocani diye. Sonra kendiside bir sure sonra yapmaktan sikildi sanirim. Sanki eskiden yasatiklarimin ocunu aliyor gibi hissediyorum.Valla kuzum beninki de vay kapiyi actin da niye opmedin diyor. Cunku annesi hala babasi geldiginde karsilar oper ilk gun ki gibi. Oda oyle gordu onu istiyor da ben skiliyorum. Yani bende de tam tersiydi herkes anahtariyla istedigi saatte gelir gecer oturur. Alisamadim hala bu duruma
Allah sana kolaylik versib
klasik evliliğe hoşgeldinBu siralar ilgiye ihtiyacim var. Esimden göremiyorum. Hastaymis doktora git diyorum. Ertesi gun gecti diyor . Sonra yine ayni. Bu adam doktorlari neden sevmiyor ya. Sanki ne yapacak doktor diyor . Sanirim eski ilgilerini ozluyorum. Beni sevdigini soylesende, neden eski ilgin yok. Arti yonlerin cok fazla. Ama eskisi gibi ustume titremen kayb oldu. Dun aksam askim karina saril dedim hic ses etmeden yattin. Eskiden aciklama bari yapiyordun. Bu neyin nesi. Konusuyorum duzeliyorsun sonra yine ayni. Isten gelince kizimiza sariliyor. Bende kapida hih deyince kizimimi kiskandin diyor gulerek . Sanki bilerek yapiyor gibi herseyi. Sanki bana ilgisiz davranmak istiyor gibi hissediyorum. Bende soguk davraninca pesimde pervane oluyor ilgimi gormek icin butun sebeklikleri yapiyor. Ben geri eskisi gibi öpmelere sevmelere baslayinca yine fabrika ayarlarina donuyor. Eskiden dort dortluktu. Ben eskisi gibi olmani istiyorum. Neleri yanlis yapiyorum. Bilmiyorum. Esime bir mektup yazmak istiyorum ne yazacagimida bilmiyorum. Demin mesaj attim. Senden uzaklasiyorum , kopuk bir ailemi olalim dedim. Cvp: nasil askim. Oldu. Nasil davranayim ilgisini cekmek icin. Ve hanfi cumlelerle kendimi ona anlatmaliyim. Yada sessizmi kalayim. Cogu zaman bu ise yariyor. Ama kalici cozumu yokmu bunun...
Her evlilikmi boyle ki.klasik evliliğe hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?