Tipi bu demekki bende aynen böyleyim
içimde yaşarım
İşte o keyfsizlikten...böyle kabul etIcininzde bile yasasaniz artik zor unlerinizde bile yaninizda olan arkadaslariniza asabi ve soguk davranma hakkini verir mi sizce ?
5-6 ay çok uzun bir süreMerhabalar.hemen konuya gireyim benim bir kiz arkadasim var aslinda kendisini severim ama su son zamanlarda kendisine nasil davranacagimi cozemiyorum.bu aralar biraz depresif hayatinin yolunda gitmedigini dusunuyor. Ben onunla biraz konusup destek olmaya calissam kendini cekiyor.hic birsey paylasamiyorum bu yuzden birsey sorsam "konustukca sinirleniyorum acmayalim bu konulari"diyip gecistiriyor. Ama keyfi yerindeyken iyi oluyor yakin davraniyor. Birseyi kafasina takinca kabuguna cekilip iletisimi reddeder gibi bir hale giriyor. Cok alingan biri degilimdir zaten yaslarimiz 35 e yakin cocukluk cagimizi attik ,bazen onu oyle kabul edip anlamaya calissam da birsey sinirimi cok bozuyor ve ben de kendimi cekeyim o zaman diyorum.sinirimi bozan sey su, kisaca isin ozu ; benim bildigim arkadaslik iyi gunde de kotu gunde de yakinligini bozmamaktir tabi canin sıkkın olur ama bu arkadasina soguk davranma hakkini vermez. Bu kiz bana keyfi yokken soguk,kisa cevaplar veren,hadi goruselim kafan dagilsin dedigimde "bakariz makariz" diye gecistiren biriyken keyfi iyi oldugunda samimi ve sicak oluyor. Ve bu ona normal geliyor,kendini garipsemiyor.ozellikle 5 6 aydir boyle daha once bu kadar depresif degildi sanki.ben de cani istedigi zaman benimle vakit gecirmek istemesine artik kiziyorum acikcasi.bunu daha oncesinde ona soyledgmde "farkinda degilim yaptigimin , zaten iyi degilim niyetim seni kirmak degil,biz yapisik ikiz degiliz vs " gibi aciklamalar yapmisti ve gonlumu almaya calismamisti. Bende uzatmadim ama daha sonradan ustume dusmye basladi kirildigimi farketti vs.ama yine boyle. Bende yapis yapis iliskilerden hoslanan biri degilim demek iatedigim farkli bisey umari anlatabilmisimdir.ama kotu zamanlarinda bu sekilde yapmasi hosuma gitmiyor,nezaketini bozmadan cevaplar verecegine asabi takiliyor. Arkadasim oldugu icin bir anda koparamam ipleri ama birdaha bu konuyu onunla konusup ayni sekilde tartismak da istemiyorum, cunku su ara kendisi disinda baskalarinin hassasiyetini anlayacak durumda oldugunu sanmiyorum.sizce ben mi abartip konuyu gereksiz alinganlik durumuna getiriyorum yoksa haklimiyim? Hakli bile olsam ofkemi icimde biriktirmeden nasil yok etmeliyim sizce ? Arkadasimi kaybetmek istemiyorum ve dedigim gibi su ara onunla bu konuyu konusmak istemiyorum,gerilecegimiz icin bu kez olay kavgaya donusebilir cunku..
Kotu gunler gecirildiginde bazen arkadaslarla olmak, kafa dagitmak iyi gelir ..konusmak iyi gelir ki insana zaten neden bukadar ice donuk olunsunki asil...Iyi de keyfi yokken niye sizinle takilsın ki? Keyfi yok zira..
Asabi davranması da size nazının gecmesiyle ilgilidir.
5 6 ay derken yani 5 6 aydir bana boyle davraniyor demek istemedim . 5 6 aydir depresif bi insan oldu ,eskiden paylasimciydi simdi icinde yasayan bir tip oldu . O yuzden onu oyle kabul etmye calismakta zorlaniyorum.5-6 ay çok uzun bir süre
açık söyleyeyim kimseyi o kadar uzun süre çekemezdim
bence arkadaşınızın sizi üzmesine daha fazla izin vermeyin ....
Kotu gunler gecirildiginde bazen arkadaslarla olmak, kafa dagitmak iyi gelir ..konusmak iyi gelir ki insana zaten neden bukadar ice donuk olunsunki asil...
bosverin bu zati benceMerhabalar.hemen konuya gireyim benim bir kiz arkadasim var aslinda kendisini severim ama su son zamanlarda kendisine nasil davranacagimi cozemiyorum.bu aralar biraz depresif hayatinin yolunda gitmedigini dusunuyor. Ben onunla biraz konusup destek olmaya calissam kendini cekiyor.hic birsey paylasamiyorum bu yuzden birsey sorsam "konustukca sinirleniyorum acmayalim bu konulari"diyip gecistiriyor. Ama keyfi yerindeyken iyi oluyor yakin davraniyor. Birseyi kafasina takinca kabuguna cekilip iletisimi reddeder gibi bir hale giriyor. Cok alingan biri degilimdir zaten yaslarimiz 35 e yakin cocukluk cagimizi attik ,bazen onu oyle kabul edip anlamaya calissam da birsey sinirimi cok bozuyor ve ben de kendimi cekeyim o zaman diyorum.sinirimi bozan sey su, kisaca isin ozu ; benim bildigim arkadaslik iyi gunde de kotu gunde de yakinligini bozmamaktir tabi canin sıkkın olur ama bu arkadasina soguk davranma hakkini vermez. Bu kiz bana keyfi yokken soguk,kisa cevaplar veren,hadi goruselim kafan dagilsin dedigimde "bakariz makariz" diye gecistiren biriyken keyfi iyi oldugunda samimi ve sicak oluyor. Ve bu ona normal geliyor,kendini garipsemiyor.ozellikle 5 6 aydir boyle daha once bu kadar depresif degildi sanki.ben de cani istedigi zaman benimle vakit gecirmek istemesine artik kiziyorum acikcasi.bunu daha oncesinde ona soyledgmde "farkinda degilim yaptigimin , zaten iyi degilim niyetim seni kirmak degil,biz yapisik ikiz degiliz vs " gibi aciklamalar yapmisti ve gonlumu almaya calismamisti. Bende uzatmadim ama daha sonradan ustume dusmye basladi kirildigimi farketti vs.ama yine boyle. Bende yapis yapis iliskilerden hoslanan biri degilim demek iatedigim farkli bisey umari anlatabilmisimdir.ama kotu zamanlarinda bu sekilde yapmasi hosuma gitmiyor,nezaketini bozmadan cevaplar verecegine asabi takiliyor. Arkadasim oldugu icin bir anda koparamam ipleri ama birdaha bu konuyu onunla konusup ayni sekilde tartismak da istemiyorum, cunku su ara kendisi disinda baskalarinin hassasiyetini anlayacak durumda oldugunu sanmiyorum.sizce ben mi abartip konuyu gereksiz alinganlik durumuna getiriyorum yoksa haklimiyim? Hakli bile olsam ofkemi icimde biriktirmeden nasil yok etmeliyim sizce ? Arkadasimi kaybetmek istemiyorum ve dedigim gibi su ara onunla bu konuyu konusmak istemiyorum,gerilecegimiz icin bu kez olay kavgaya donusebilir cunku..
şimdi şöyle söyleyeyim benim sevgilim bu arkadaşının tepkilerinin birebir aynısını veriyor depresif olunca ama çok kısa sürüyor sonra gönlümü alıyor vs5 6 ay derken yani 5 6 aydir bana boyle davraniyor demek istemedim . 5 6 aydir depresif bi insan oldu ,eskiden paylasimciydi simdi icinde yasayan bir tip oldu . O yuzden onu oyle kabul etmye calismakta zorlaniyorum.
Normal sartlarda dediginiz kabul edilebilir.... ama bu arkadasim derdini sikintisini benle paylasan biriydi bu kadar ice donuk yasamazdi duygularini 5 6 aydir bu sekilde bir tavri var.belki bu bana ozel degil ama zamaninda iyi kotu herseyini paylasan derdini anlatan bi insana ben arkadasim deyip vakit ayirip onu anlamaya calisarak dinliyorsam yardimci olmaya calisiyorsam, suanda haliyle bu tavri bana kirici geliyor. Bir de bu sekilde degerlendirin.Eger iyi olmak isterse size danışır zaten. Ama sadece acısını ya da mutsuzlugunu yasamak istiyorsa kabuguna cekilir. Bunu neden anlayamıyorsunuz ki normal bir sey bu
O zaman siz arkadaslariniza kotu gunlerinde destek olmayan yalniz birakan bi insansiniz.Bende kötü olduğumda , konuşmak istemem konuyu. Genelde susarım.
Ve bu halime saygı duymayan kişiyi çevremde tutmam.
Normal sartlarda dediginiz kabul edilebilir.... ama bu arkadasim derdini sikintisini benle paylasan biriydi bu kadar ice donuk yasamazdi duygularini 5 6 aydir bu sekilde bir tavri var.belki bu bana ozel degil ama zamaninda iyi kotu herseyini paylasan derdini anlatan bi insana ben arkadasim deyip vakit ayirip onu anlamaya calisarak dinliyorsam yardimci olmaya calisiyorsam, suanda haliyle bu tavri bana kirici geliyor. Bir de bu sekilde degerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?