Ilginc bi durum daha...

Kişisel algılamayın. Bazı insanlar ki ben de öyleyim üzüldüklerinde ya da öfkelendiklerinde agresif ve kırıcı olabiliyorlar. Öyle zamanlarda çok üstüne düşmemek, kendi haline bırakmak en iyisi. Gereksiz kırgınlık oluşmaz işte aranızda fena mı? Anlatmak isterse zaten gelir anlatır. Muhtemelen gerginliğini size yansıtıp sizi kırmamak için uzak duruyordur. Ben öyle yapıyorum çok gergin olunca, anlayabiliyorum o yüzden

Bazıları böyledir
Moralim bozukken bende konuşmaktan hoşlanmam
Ben iletişim kurana kadar kimse yaklaşamaz
O hazır olduğu zamanlarda konusur zaten
Morali bozukken sadece istediğin zaman ara konuşalım yanındayım de yeter

Ben de moralim bozukken o konuyu daha da konuşup kendimi üzmem.kimsenin de üstüne gelip iyi günde kötü günde arkadaş değil miyiz demesini istemem.sonuçta bu benim kötü günüm kimseye bir zararım yok.siz de kabuğunuza çekilebilirsiniz bu arkadaşlık ilişkinize zarar vermez sonuçta siz kabuğunuza çekilmiyorsunuz diye o da öyle yapmak zorunda değil.

Ben insanlara karsi genelde mesafeliyimdir. Herkese kolay kolay derdimi anlatmam

Canim cok sikkindir mesela yakin buldugum bir arkadasima anlatirim
Ama aradan zaman gecince o anlattiklarimi bana geri döndürürse
O kisiyle arama mesafe koyarim kabuguma cekilirim birdaha derdimi anlatmam

Karsimdaki insan sadece dinleyecek beni ,akil vermeyecek, aradan zaman gecince bak buda boyle olmustu demeyecek . anlatabiliyormuyum.

Belki arkadasinda boyle bir duruma kirilmistir sana artik dertlerini anlatmak istemiyordur
Icimde kalsin diyordur

Bi an hangi arkadasimsiniz diye merak ettim :))
Bende depresyonunu kendi kendine tedavi edenlerdenim. Bi de yanliz kalmayi sevenlerdenim, bazen bi yogun tempoya giriyorum surekli insan icindeyim beynim dolmus ruhum kirlenmis. Pat cekiyorum kendi,i kabuguma kendimi iyilestirip dönüyorum dünyaya

Ben seniii çok iyi anladım....

Böyle bir arkadaş var bende de...

Keyfi yerindeyse konuşuyor keyfi yoksa konuşmaz konusturmaz...

Muhabbeti o yönetmeye çalışıyor onun keyfi yerindeyse ohhh ne ala konuşuruz...

Onun keyfi yoksa benim keyfimin bir önemi yokk...

Haaa öyle mi dedim ve bugün ilk defa bende rest cektim çünkü yeteri kadar idare ettim..

Sen de kendini geri çekk baktı keyfi yerinde arıyor mu kısa kes konuşma tavrını koy..

O zaman siz arkadaslariniza kotu gunlerinde destek olmayan yalniz birakan bi insansiniz.

Herkesin sınırı kadar yaklaşirim insanlara. Asla israr etmem. Çok anlayisliyimdir. Ihanet , yalan ve nankörlük dışında hicbirseyi hata olarak görmem.
Kötü günde yanında olmak illa paylasmakla olmaz. Dua edersin. Bir telefon uzagindayim dersin v.s . Yeterli benim için.

Ozaman kendimi iyi hissetmiyorum be

Aslinda tam olarak kendime nankorluk yapildigini hissetigim icin bu sekilde dusunuyorum.Ben de asla kimseyi sorularla bogmam ki dediginiz gibi herkesin sınırlari vardir ve sıkıntisini yasama sekli farklidir.Ben derdimi paylasiyorsam elbetteki baskalari benim gibi davranmayip kabuguna cekilebilir.Ama bu durum farkli, yani sole soyliyim iki gun once bana baska bir ortak arkadasimizla beraber " hadi takilalim" diyebiliyorsa beni demekki cani istediginde yaklasiyordur. Dediklerinizde haklisiniz belki, ben yine ustune tabiki de gitmeyecegim ancak onun bu dengesiz ruh hali nabza gore serbet vermesini gerektirmez... Bu sekilde olmasi gercekten sizce hos mu, bi insan aylardir depresif olup bu sure zarfinda cafe bar deyip gezebilir mi bugun deprsf takilip bni sallamiyorsa yarin bni onmsiyormus gbi keyfine gore gel gezelim drmesi nankorluk degil de nedir??? Lutfen bu pencereden degerlendirin...

off benim de arkadasım böyleydi. en yakın arkadasımdı hem de. canı sıkkınken, yanında erkek varken, ya da sadece canı oyle ıstıyor dıye bana öyle kaba konusuyor asabi davranıyordu. sorunca da moralim bozuk ok sonra konusuruz ok falan yazıyordu. ben onun morali duzelsin diye beklerken o kabalıgın sınırını kacırdı artık olayı argo konusmaya kufrlu knusmaya kadar getirdi. ben de cok doldum artık o kim ki benimle böyle konusabiliyor? anne-babamız boyle konussa agzımızı acıp gozumuzu yumarız. kendi keyfine gore benimle iyi veya kötu oluyordu. ben onuna konusmak ıstesem derdimi paylasmak istesem kısa kısa cevaplar basından savarmıs gbi. o bnmle konusmak istediginde ben konusmasam olay kufure kadar gidiyordu. bir insanda asla cekemeyecegim seydır kabalık. sildim kızı tamamen. yalvardı kac hafta ne olur beni bırakma sana ıhtıyacım var kımse senin gibi degil diye. degil tabii. kimse benim gibi enayi degil ki. bir daha tovbe. sinirinizi bozuyorsa zamanınızı harcamaya bıle dgmez. ben burada cok cok konu actım. parmaklarımı yormama bıle degmezmis.

Sıkıntılarını yaşama şekline saygı gösterin.. üzerinize alınmayın..
İyi zaman geçirmek istiyor arkadaşı ile konuşmak istemiyor olabilir..
Konuşmak istersen buradayım.. bunu hissettirseniz yeter zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…