Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

Kk "da hiç bir uygulama kalıcı değildir sürekli değişim ve gelişim esastır

canım herşeyin yerive zamanı var bikereden bişey çıkmaz dersin bunun sonrasıda gelir çünkü bikere taviz vermiş olursun hem onu hem kendini engelleyemezsin
e sonra alışmış kudurmuştan beterdir diye bi ata sözümüzde var gerisi gelir aman dikkat

valla seker ben izin veriyom tavsiyede ediyom git yap zaten yapmassan ilerde karincalar yiyecek.

simdi yapacanmi.bize de haber ver.bunca yorumdan sonra

Bu arada "beğen" zımbırtısı yine mi kayboldu arkadaşlar?

Bende sabahtan beri bunu düsünüyorum

Konu sahibi arkadasim..tabi ki sonucta kendi kararin,sana ne desekte bu konu kisinin kendi karari,baska hersede fikir beyan edebiliriz ama bu konu farkli bence,,,belkide seni pek baglamiyacak cinsellik,belkide hergün isteyeceksin.....belli olmaz bilemezsin simdiden...

şöyle açıklamak isterim hayal ettiğin gibi birşey olmucak çünkü ilk tecruben sanırım büyük ihtimalle orgazmda olamıyacaksın cinselliktee tecrunbeyle kazanılan bir şey hem beyninede doğru telkinler ver bende eşimde evlenmeden önce 4 yıl flört dönemi yaşadık ve cinsellik yaşamadık hatta kendimi o kadar korumaya almıştım ki evlendik 6 ay boyunca yapamadık düşün .....

hobi olarak yap

Burada dert yananları hiç okumuyor musun? Bence sonucunda büyük pişmanlık yaşarsın. Nişanlı bile olsan tavsiye etmem. Benden söylemesi. Sonra kafanı duvarlara vurursun. Karşındaki insan sana saygısını kaybedebilir. Kendine başka uğraşlar bul bence ve biraz sabırlı ol.

Sanirim en dogrusu beklemek. Bu arada tekrar söylemek istiyorum ben oralmis analmis bunlari yapmadim asla. Sadece öpüsme oldu ve bedenin üst tarafina yani boyun omuzlar gibi de yaklasimlar oldu. Biraz daha asagiya inmek isteyince durdurdum hep zaten.

erkek arkadaşın ya çok sabırlı yada gerçekten rahip,kim bekler 6 sene
ayrıca cinsellik öle abartıldığı gibi olağan üstü bişi değil, nefret edenleride çok onun için herşey yapanlarda çok

Neden hala evlenmediniz ve beklediginizin sebebi? Evlenmeden önce cinsellik edersen pisman olursun diyorum. 1: belki sen onunla sonra evlenmezsin. 2: onunla evlenirsen, senin kiymetin onun yaninda sifira duser. erkek arkadasin senin belki baska erkeklerlede oladugunu sanir. bu benim fikirlerim. saygilar.

Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.

o 3-4yılda herşey değişebilir şuan evlenmek istediğin adam belki ozaman evleneceğin kişi olmaz yarın ne olacağımızı kimse bilmiyoruz 27 yaşındasın kendine hakim olabilirsin elbette sonrasında çok pişman olabilirsin kendini frenle:82:

dene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş
aynen ilksahcım

hatırladımda lisedeyken bir arkadaş vardı çok hoş dış görünüşü sade normal ama kaşar ve çok zeki
sevgili olduğu kişilerin sayısını tutamamştr kendisi ve her sevgilisi ile sevişir anal oral herşeyi yapar ama asla kızlığa dokundurmam salakmıyım ben evlenmeyi düşündüğüm erkek bu çevreden olamayacağı için hiçbirzaman diğerlerini bilmeyecek kanıtlanmayacak derdi
ve evleneceği kişide onu namuslu sanacak bu böyledir
bizim düz beyinli erkekler kızlık bozulmamşsa namuslu sanıolar

Son düzenleme:
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş

aynen ilksahcım
beğendim seni

şu beğenme butonumuzu yok etmişler olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…