- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Bu arada "beğen" zımbırtısı yine mi kayboldu arkadaşlar?
Kizlar ben 27 yasindayim ve bekarim. Bi sevgilim var 6 senedir ve bazi seyleri yoluna koymadan evlilik düsünmüyorum. Cinsellikte yasamiyorum, örf ve adetlerimize uygun sekilde. Ancak bir kac aydir icimde bu konuda büyük bi istek olustu. Cok merak eder oldum, acaba nasil biseydir, cokmu güzel, cok seymi kaciriyorum, evlenmeden yapsammi vs. Off ya aslinda yapmak istemiyorum pisman olmaktan korkuyorum ama hislerime bu istege engel olamiyorum. Ne yapsam? Bu cinsellik gercekten cokmu güzel?
Bu arada "beğen" zımbırtısı yine mi kayboldu arkadaşlar?
27 yaşındasın almanyada doğdun 6 (altı) yıldır çıkıyosun ve ilk kez böyle şeyler hissediyosun sevdiğin insana karşı hadi 1 - 2 - 3 yıl desen anlıycam da yapma canım ya gerçekten komik. açlıkla terbiye etmedilerse,ya da geç ergenlik hastalığı yoksa sende mutlaka hormonlar devreye girmiş olmalıydı. bir de dalga geçer gibi burda soruyosun sizce yapimmi,yapmimmi? güzelmi değilmi?
internet kullanmasını biliyosun sonuçta o boşlukta adres çubuğunda www.kadinlarkulubu.com yazan yere google yaz ordaki boşluğa da "sen ne dersin google sence yapimmi" yaz sonuçlar çıkar karşına.
maksadın dalga geçmek olmasaydı bu soruyu sormazdın... illaki cevapsa niyetin; hobi olarak yap
bu namus kavramını anlayamadım.dokunmakla öpüşmekle temas etmekle bozulmuyor zar ile bozuluyor.arkadaşımız 6 senelik sevgilisi ile cinsel ilişki yaşarsa namusu gidecek. söz kulüpten dışarı öpüşen sevişen anal oral herşeyi yapan kişi kızlık zarını yani namusunu evleneceği adama saklıyacak. bu adamda şükürler olsun ne kadarda namuslu bir kadınla evlendim diyecek.bunun namusla iffetle alakası olamaz diye düşünüyorum. bakire olmayan ama gayet namuslu bakire olupta oldukça namussuz kişler tanıdım . namus insanın önce beyninde olmalı.bence arkadaşamızın sorunu zaten bu değil karşısındaki adama gerçekten aşık olmaması zaten aşk olsa idi bugün bu sorusuna cevap aramazdı.
Evlenmem daha 3-4 yil sonra olur herhalde, bazen kendimi kontrol edemeyecekmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum.
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyledene dene manavdan al bi karpuz tadına bak sonra aa bi de kavun var ona da bakim ama olmadı ki bi de şeftali bi de portakal dur yahu orda kal:)bence uzayıp giden bu olur
aynen ilksahcımdene derken arkadaşım herkesle yat demiyor zaten herkesle sevgili de olunmaz karpuz kavun portakal elma die sevgilileri uzatmakta hiç mantıklı değil
sadece sevişme yaşanabilir gerçekten ciddi düşünüyorsan zira sonra
evlenince en kısa boşanmalar
kocam beni tatmin etmiyor büyük küçük yumuşak sorunlu uyanmıo vs. türünden yaşanan boşanmalar
ya da erkek gurur yapıyor karısının o sorunlu die ondan boşanmasını başka erkeğe gitmesini yediremiyor
kadını öldürüyor bizim ülkemizde çok oluyor bu
evlenince seks yapılmayacaksa niye evlenilio öyleyse
yani bunlar önemli şeyler
eşinle uyuşabilecekmisin çözümü olmayan bir cinsel sorunu var mı yok mu bunları bilmek gerekio
kimse kocası ile kardeş kardeş yatmak istemez kadınlarında bir cinsel hayatı var
zihninizden klavyenize neler dökülmüş öyle
herrkesle beraber ol mu dedim.kişinin aklından ne geçerse karşısındakini öyle bilirmiş
aynen ilksahcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?