ben de bu olayı hıc anlamam valla .bızım toplum da namus,ıkı bacak arası oluyor .ama heryerı elleterek tatmın olmak ne oluyor acaba ?toplumu kandırmak mı ?
doğru insan olduğuna inanmıyorsunuz..
ama sevişiyorsunuz ileriye gideyimmi diye neyi soruyorsunuz ben anlayamadım..
öpüşüp elleşince namus gitmiyormu??yani bi tek o iş kalmış yapın rahatlayın bari..
öylede böylede o kişiden ayrılsanız çokta namuslu olmayacaksınız bence..
doğru insan olduğuna inanmıyorsunuz..
ama sevişiyorsunuz ileriye gideyimmi diye neyi soruyorsunuz ben anlayamadım..
öpüşüp elleşince namus gitmiyormu??yani bi tek o iş kalmış yapın rahatlayın bari..
öylede böylede o kişiden ayrılsanız çokta namuslu olmayacaksınız bence..
bence yanlış düşünüyorsun, öpüşüp elleşmek namus değildir, namus beyinde biter.... hem erkeğin namusu hemde kadının namusu beyindedir, akıldadır... şimdi ben sevgilimle öpüşünce naamussuzm oluyorum
ben arkadaşa sevişmeyle idare etmesini söyledim çünkü içi rahat değil, kafası karışıksa neden sonradan pişman olabileceği bir yola girsin:26:
ÇOK AYIP ÇOKKK.....Kimsenin namasuna laf etmeye hakkımız yok hiçbirimizin.
namus beyinde bitiyorsa neyin tartışmasını yapıyorsunuz??
o zaman niye soruyor arkadas beraber olayımmı diye ??
bu benim görüşüm, arkadaşınki farklı olabilir, ben senin yazdığıına cevap yazdım, bana sorsan bende evlenmeden olmasına karşıyım ama 6 senedirde öpüşmeden sevişmeden nasıl durmasını bekliyordunki, senin için sevişmeyle yatmanın pek bi farkı yoksa
canımcım anlatamıyorum..
27 yasında bir insan konu sahibi.. cinsellik yaşamak istiyorsa yaşayabilir..
cahil çocuk değilki..
bana ters gelen her türlü şeyi yapıpta ben yatmadım (kızım) demek..
herkesin hayatı kendine ama bu konu bana garip geliyor..
bana görede namus bacak arasında değil ama toplum yüzünden
kadınlarımız evet ben istedim beraber oldum deme cesareti gösteremiyor..
Sevgide var. Yani onu seviyorum ama ask ve tutkuyla degil. Bu arada sürekli de öpüsmüyorum onunla, sadece o cok israr ettigi zamanlarda. Diger istegim ise onunla ilgili yada kimseyle ilgili degil, sadece genel olarak cinselligi yasama istegi. Yani onu düsündügüm icin falan degil, öylece icimde olan bi istek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?