Ilginc bi soru belki ama lütfen bi bakin

doğru insan olduğuna inanmıyorsunuz..
ama sevişiyorsunuz ileriye gideyimmi diye neyi soruyorsunuz ben anlayamadım..
öpüşüp elleşince namus gitmiyormu??yani bi tek o iş kalmış yapın rahatlayın bari..
öylede böylede o kişiden ayrılsanız çokta namuslu olmayacaksınız bence..

Ya aslinda dogru insan. Yani mantik olarak baktigimda ondan dogrusu yok. Ama iste ask yok ve bu beni düsündürüyor

ben de bu olayı hıc anlamam valla .bızım toplum da namus,ıkı bacak arası oluyor .ama heryerı elleterek tatmın olmak ne oluyor acaba ?toplumu kandırmak mı ?

Yazığınıza katılıyorumda bence de hiç bi yerini elletmesin namus iki bacak arası değildir tabiki de.Arkadaş malesef her yerini elletmiş bari öbür işi yapmasın.Daha da ileri giderse bu sefer kendine yazık etcek ona üzülüyorum.
Erkek kısmı sadece kendi menfaatini düşünür, her gün versen yine gözü doymaz .Bencede bu ilişkide aşk yok sadece cinsel zevk için ileri gitmesi de kendine zarar verir.Aşk ve sevgi olmadan hiç bi yere gelinmez, rotasız gemi gibi batmaya mahkum bi ilişki .

sonradan pişman olacağın şeyleri yapma bence ama ben pişmanlık duymam bunları aşarım o kadar çok umrumda olmaz diyorsan beklemene gerek yok bence...

Yanlis anlasilma olmasin, henüz birbirimizi ciplak görmedik. Sadece öpüsmek ve sarilmaktan ibaret, kiyafetli bi sekilde.

bence yanlış düşünüyorsun, öpüşüp elleşmek namus değildir, namus beyinde biter.... hem erkeğin namusu hemde kadının namusu beyindedir, akıldadır... şimdi ben sevgilimle öpüşünce naamussuzm oluyorum
ben arkadaşa sevişmeyle idare etmesini söyledim çünkü içi rahat değil, kafası karışıksa neden sonradan pişman olabileceği bir yola girsin:26:

ÇOK AYIP ÇOKKK.....Kimsenin namasuna laf etmeye hakkımız yok hiçbirimizin.

namus beyinde bitiyorsa neyin tartışmasını yapıyorsunuz??
o zaman niye soruyor arkadas beraber olayımmı diye ??

Sevgide var. Yani onu seviyorum ama ask ve tutkuyla degil. Bu arada sürekli de öpüsmüyorum onunla, sadece o cok israr ettigi zamanlarda. Diger istegim ise onunla ilgili yada kimseyle ilgili degil, sadece genel olarak cinselligi yasama istegi. Yani onu düsündügüm icin falan degil, öylece icimde olan bi istek

namus beyinde bitiyorsa neyin tartışmasını yapıyorsunuz??
o zaman niye soruyor arkadas beraber olayımmı diye ??

bu benim görüşüm, arkadaşınki farklı olabilir, ben senin yazdığıına cevap yazdım, bana sorsan bende evlenmeden olmasına karşıyım ama 6 senedirde öpüşmeden sevişmeden nasıl durmasını bekliyordunki, senin için sevişmeyle yatmanın pek bi farkı yoksa

insanın ilişkiye girip girmeyeceğini 3. kişilere sorması bana çok acayip geliyor

27 yaşına gelmişsin iyi kötü kendine göre düşüncelerin vardır

kalkıp da buradaki yorumlara göre hareket edecek değilsin heralde.

Ya tabii ki. Sadece baska kadinlarin düsüncelerini merak ettim, malum bu konuda pek konusulmuyor etrafla

qeri dönüsü olmayan bir yol we kafam karısık doqru kisi olup olmadıqından diyorsun. iyi düsün sonradan bir ömür pismanlıqını yasıyacaqın seyler yapma. hayat ne qötürür ne qetirir belli olmaz buna qöre kararını wer. ben olsam yapmazdım herseyin bir anlamı, bir zamanı olması lazım.

canımcım anlatamıyorum..
27 yasında bir insan konu sahibi.. cinsellik yaşamak istiyorsa yaşayabilir..
cahil çocuk değilki..
bana ters gelen her türlü şeyi yapıpta ben yatmadım (kızım) demek..
herkesin hayatı kendine ama bu konu bana garip geliyor..
bana görede namus bacak arasında değil ama toplum yüzünden
kadınlarımız evet ben istedim beraber oldum deme cesareti gösteremiyor..

ne kadar rahatça konuşmuşsunuz.
evet hepimiz kadınız ve burası rahat bi topik ama bu kadar rahatlıkta biraz fazla sanki.
her birbirini isteyen sevgili birlikte olsaydı bakire kalmazdı etrafta.

:

güzel yaklaşım

Yazdıklarımızı okumuyorsun galiba, bildiğini yazıp duruyorsun illa da cinselliği yaşayacam diyorsun seni kimse tutamaz anlaşılan burda ne dersek boş yazdıklarımız seni hiç mi hiiiç etkilememiş arkadaşın dediği gibi heryerini elletmişsin böyle bişeyi yapmakla öbür işi yapmanın bi farkı yok onuda yapsaydın bari .İllada şeytana uycam diyorsan uy
O işi yapanların başı tavana vurdu sende görürsün bi şeyin değişmediğini görceksin.Soba sıcak dokunma desek te illa douncaksan dokun kardeşim seni kimse tutamaz , dokun da gör.Arkadaşın dediği gibi her şey beyninde bitiyor namus anlayışıda her kişiye göre değişiyor kimine göre bacak arası kimine göre elletince namusun gider.:44:
Hem bize soruyorsun hemde bizim aklımızı beğenmiyorsun cinselliği yaşamak istiyorum diyorsun.Beyninde mutluysan bildiğin gibi yaşa bizi alakadar etmez,
Yolun açık olsun by

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…