Eşimden boşanıyorum.
Hafta başında 2. celsem görüldü.
Karşı tarafın tanıkları dinlendi.
İkisi arkadaşı, birisi babasıydı.
Ben duruşmalara katılmadığım için avukatımdan alıyorum haberleri.
Tanıkların elle tutulur hiç bir iddası ve beyanı yok.
Sadece duruşma günü orda olup hakim karşısına çıkıp davayı geçiştirme amaçlıymış.
Ben anlaşmalı boşanmayı istemiştim.
Çekişmeli boşanmayı benim taleplerimi kabul etmediği için açmıştı.
Bir dahaki duruşmada benim tanıklarım dinlenecek.
Çekişmeli boşanma olup hiç çekişmeyen var mıdır ki bizim gibi...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Taleplerimi belirtip anlasmaliya cagirdim bunun ustune gidip dava acmis. Cok fazlaymis talebim.odeyemezis. talebim takilarim ve beraber odenilen evin yarisydi. Cokmus mumkun degil bulamazmis o kadar parabizim ilk dava henüz görülmedi ama karşı tarafın dilekçeleri çok zayıf, çekişmesiz cinsten sizinki gibi. davacı benim, davalı o. sizde nasıl? bizim ortak malvarlığımız hep eski eşin üstünde, adam muhtemelen hemen paylaşmak istemiyor, yani para vermek istemiyor, benimkinin süründürmesini buna bağlıyorum. sizde de böyle bir durum var mı? bir de karşı taraf size gıcıksa sırf yorgunluk vermek ve yıpratmak için yapıyor olabilir.
Taleplerimi belirtip anlasmaliya cagirdim bunun ustune gidip dava acmis. Cok fazlaymis talebim.odeyemezis. talebim takilarim ve beraber odenilen evin yarisydi. Cokmus mumkun degil bulamazmis o kadar para
Eşimden boşanıyorum.
Hafta başında 2. celsem görüldü.
Karşı tarafın tanıkları dinlendi.
İkisi arkadaşı, birisi babasıydı.
Ben duruşmalara katılmadığım için avukatımdan alıyorum haberleri.
Tanıkların elle tutulur hiç bir iddası ve beyanı yok.
Sadece duruşma günü orda olup hakim karşısına çıkıp davayı geçiştirme amaçlıymış.
Ben anlaşmalı boşanmayı istemiştim.
Çekişmeli boşanmayı benim taleplerimi kabul etmediği için açmıştı.
Bir dahaki duruşmada benim tanıklarım dinlenecek.
Çekişmeli boşanma olup hiç çekişmeyen var mıdır ki bizim gibi...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba, siz bosanali çok olmuş ama tecrubelisiniz bilgi almak istedim. Şu sıralar boşanma davası açma aşamasındayım. Evi terkettim. Ziynet altınlarıma el koydu. Evdeki her eşyayı ya taksitle ya da takılan paralarla biz ödedik. Ailesinin pek birşeye katkısı olmadı. Daha önce de şiddetten kaynaklı evi terketmistim ama evkikigimi kurtarmak için geri döndüm. Ama hiçbir düzelme olmayınca onur kırıcı hakaretlerinden ve saygısız tavırlarından yeterince bunaldigim bir dönemde evi terkederek anneme geldim. Şiddet uygulandığını aileme itiraf etmişti ve buju zaten saklamıyor. Üstelik bunu kendisine hak görüyor. Onu kızdırırsam şiddet ve hakaret görmem dogalmis. Delil olarak en son yaptığı hakaret ve küfürler whatsapp ta kayıtlı olarak duruyor silmedim. Şiddet uyguladığı na şahitlik yapacak abim ve babam var. Ama darp raporum yok maalesef. Adamın onurunu düşünüp almadım boşanmak istemediğim için. Ailesiyle altli üstlü oturuyorduk. Annesi en ufak bir seste anahtarla evime girerdi. Zaten onlara göre de aşağı yukarı farkı yokmuş iki ev de onların eviymis. Şimdi bu şartlarda mal mülk veya altınları vermek istemeyeceklerini düşünerek dava bosanmali olursa nasıl davranmaliyim? Eşyaları kaçırır mı? Iftira atma gibi bir girişimi bulunursa davayı kazanabilir mi? Benim elimdeki konuşma delil olarak ve ailem de şahit olarak yeterli mi? Yardımcı olur musunuz?
yeni konu açarsan daha iyi bilgi alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?