ilginç diyologlarımız....

hahahahah çok güldüm kizlarrrr :)))) :9: :9: hepiniz süpersiniz :)

Bisey sormak isterim : bazen erkekler özellikle bizim gicikligimiza guzel sozler soylemezler :)

bunu dun tv de avrupa yakasinda oynayan bi oyuncu bile soyledi.. mesela esi saçlarini kestirir.. her seyi yapar kocasi fark etsin diye.. oda diyor : bazende ozellikle soylememem gzl oldugunu inat olsun diye.. ama sonrasinda yinede soylerim çok guzel olmussun karicigim diye :) :16:

Yani o " Guzel Sozler'i duymak için ne yapmali ???? Soguk davranip hiç tinlamamak mi ? acbaaaa :44: :44: :44:

Hiç düşünmedim bu konuyu,çünkü düşündümde benimki bana ,şu güzel olmuş,bu elbise sana yakışmış gibisinden şeyleri söylemeyeli baya olmuş.
Ne yapmalı onları yola getirmek için hiçbir fikrim yok arasıra bizdemi mızmızlanalım ağlamayan çocuğa meme vermezler hesabı

ilk paylaşımın için teşekkürler tatlımm...:34:

biz kadınlar konuşuruz ne yapalım fıtratımız bu ... bazen ben içimden konuşurum sonra bi süre düşünüyorum acaba ben bunu dışımdan da sölemiş olabilirmiyim diye... o kadar birikmiş cümle var yani içimde kurulmayı bekleyen, iç dış karışabiliyor haliyle...:32:

hehhe bunu bende çok yapıyorum :60: bide içimden konuştuklarımı cümleye dökebilsem neler anlatıcamda :50:

Hiç düşünmedim bu konuyu,çünkü düşündümde benimki bana ,şu güzel olmuş,bu elbise sana yakışmış gibisinden şeyleri söylemeyeli baya olmuş.
Ne yapmalı onları yola getirmek için hiçbir fikrim yok arasıra bizdemi mızmızlanalım ağlamayan çocuğa meme vermezler hesabı

Bilmem napsak ki acaba ???

yeni birşey alırım insan bekliyor ki güzel şeyler sölesin..::21:

geçerim karşısına dolanırım dolanırım yok:63:
evden çıkarız arabaya bineriz sen üstündekini yeni mi aldın kaç para verdin şimdi sen buna:53:
bende cvp şu: sağol hayatım beğendiğine sevindim:27:

al onu:57:

Son düzenleme:
yeni birşey alırım insan bekliyor ki güzel şeyler sölesin..::21:

geçerim karşısına dolanırım dolanırım yok:63:
evden çıkarız arabaya bineriz sen üstündekini yeni mi aldın kaç para verdin şimdi sen buna:53:
bende cvp şu: sağol hayatım beğendiğine sevindim:27:

al onu:57:

Bunlar nedense onların klişeleri Kaça aldın,Bu kadar para verilirmi,İki parça şeye bu kadar paramı ödedin,bişeye benzese bari....
Uzar gider bu muhabbetleri sıkılmazlarda aynı cumlelerden

hatta bu durumda erkekler kendilerini haklı bile çıkarırlar (bakınız aşağıdaki örnek =D

Nişandan önce nişanlıma pastel pembe tonunda saten bir elbise aldığımı söyledim, nişan için. Bana bu saten elbiseleri hiç beğenmediğini söylerek bozulmama sebep oldu :53:

neyseki elbiseyi sonra herkes çok beğendi, ben de sonradan kendisine bu konu ile ilgili laf dokundurdum ''nişan elbisemi herkes çok beğendi, bir tek sen beğenmedin'' diye. verdiği cevap ise tam erkek mantığı ile kendini haklı çıkarır cinstendi ''benimle kadın elbisesi muhabbeti yaptğının farkında mısın. dünyada bunu merak eden bir erkek var mıdır acaba? '' :53::53::53: sorduğuma da soracağıma da pişman etti :84:

ağlasak da işe yaramıyor yani :59:

hatta bu durumda erkekler kendilerini haklı bile çıkarırlar (bakınız aşağıdaki örnek =D

Nişandan önce nişanlıma pastel pembe tonunda saten bir elbise aldığımı söyledim, nişan için. Bana bu saten elbiseleri hiç beğenmediğini söylerek bozulmama sebep oldu :53:

neyseki elbiseyi sonra herkes çok beğendi, ben de sonradan kendisine bu konu ile ilgili laf dokundurdum ''nişan elbisemi herkes çok beğendi, bir tek sen beğenmedin'' diye. verdiği cevap ise tam erkek mantığı ile kendini haklı çıkarır cinstendi ''benimle kadın elbisesi muhabbeti yaptğının farkında mısın. dünyada bunu merak eden bir erkek var mıdır acaba? '' :53::53::53: sorduğuma da soracağıma da pişman etti :84:

ağlasak da işe yaramıyor yani :59:

Ne bunların bu hali bu patavatsızlıkları.
Biraz önce kuzenim dert yanıyordu bana.
Saçlarının rengini değiştirmişti bir ay once çok akıllı sevgiliside çıkmaya başaladığımızdan beri seni hiç doğal halinle görmedim ben o kara gözlü kara saçlı kızı seviyorum demiş kızı üzüvermiş.Sonrada ne var bunda alınacak diyede trip atmış e yuhh yani dicek bişey bulamıyorum bu erkeklere..

Soruya soruyla cevap verir, bu da benim limitsiz konuşmama ve çıldırmama yol açar:

Ben:Çorapların neden yatak başında?
Eşim:Hangi çoraplarım?
Ben:Farkeder mi ya çorap işte !
Eşim:Farketmiyorsa niye soruyorsun?
Ben:Ya çorabın rengi, markası farketmez, yatak başına niye koydun onu soruyorum.
Eşim:Hangi yatak başına?
Ben:Yahu kaç yatağımız var bizim?
Eşim:Ne diyorsun? Anlamıyorum.
Ben:Pis çoraplarını yatağın başına neden astınnnnnnn?
Eşim:Hangi çoraplarımı?
................................................................

Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.

Ben:Bugün derste ne oldu biliyor musun? Çok rezil oldum ya.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti? Derste rezil oldum diyorum.
Eşim:Niye?
Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Eşim:.....(oyuna dalmış, sessiz)
Ben:Nasıl toparlayacağımı bilemedim valla.
Eşim:.....(sessiz, hala oyun oynuyor)
Ben:Sonra sınıfa hacivatla karagöz girdi.
Eşim:Anlıyorum.
Ben:Hacivat eskiden beri bana aşıkmış.
Ben:Ne eveti laaan ne evetiiiiii...Hacivat bana aşıkmış diyorum sanaaaa...
Eşim:Hangi hacivat?
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....

Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.

Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....

hahahaha :60::60::60:
bu süpermiş hakkatennn:60::60:

Soruya soruyla cevap verir, bu da benim limitsiz konuşmama ve çıldırmama yol açar:

Ben:Çorapların neden yatak başında?
Eşim:Hangi çoraplarım?
Ben:Farkeder mi ya çorap işte !
Eşim:Farketmiyorsa niye soruyorsun?
Ben:Ya çorabın rengi, markası farketmez, yatak başına niye koydun onu soruyorum.
Eşim:Hangi yatak başına?
Ben:Yahu kaç yatağımız var bizim?
Eşim:Ne diyorsun? Anlamıyorum.
Ben:Pis çoraplarını yatağın başına neden astınnnnnnn?
Eşim:Hangi çoraplarımı?
................................................................

:60::60::60::60::60::60::60:koptuummm

Romantik ve duygusal bir anımızda konuşuyoruz.
Eşim: Aşkım
Ben: Efendim
Eşim: Biz...
Ben: Evet biz?
Eşim: Biiiiiizzzzzz....
Ben: Evet? (Romantik, sevgi dolu bir cümle bekliyorum.)
Eşim: Biz çok iyi bir ekibiz aşkım...:69:
Ben: Hö!?!

Gel de romantik kal böyle adamlarla evliyken :44:

Romantik ve duygusal bir anımızda konuşuyoruz.
Eşim: Aşkım
Ben: Efendim
Eşim: Biz...
Ben: Evet biz?
Eşim: Biiiiiizzzzzz....
Ben: Evet? (Romantik, sevgi dolu bir cümle bekliyorum.)
Eşim: Biz çok iyi bir ekibiz aşkım...:69:
Ben: Hö!?!

Gel de romantik kal böyle adamlarla evliyken :44:

sizin ekipten çok iyi iş çıkar o zaman tatlımm...

ya bu erkekler neden bu kadar wood ben anlayamıyorummm:60::60::60::60::60:

En ayar olduğum şeylerden biri de bana seslenmesi , sonra konuşmamasıdır.

Eşim:Winstonlighhtttttttttt!
Ben:Efendim?
Eşim:........(ölüm sessizliği)
Ben: (Tüm işimi gücümü bırakır, yanına öbür odaya giderim) Ne var?
Eşim:Nasıl yani?
Ben:Bana seslendin ya! Ne var?
Eşim:Kim? Anlamadım.Ne diyorsun sen ya?
................Offffffffffffffffffffffff.............

En ayar olduğum şeylerden biri de bana seslenmesi , sonra konuşmamasıdır.

Eşim:Winstonlighhtttttttttt!
Ben:Efendim?
Eşim:........(ölüm sessizliği)
Ben: (Tüm işimi gücümü bırakır, yanına öbür odaya giderim) Ne var?
Eşim:Nasıl yani?
Ben:Bana seslendin ya! Ne var?
Eşim:Kim? Anlamadım.Ne diyorsun sen ya?
................Offffffffffffffffffffffff.............

:86::86:
Bunu rahmetli babam anneme yapardı...
Seslenirdi, annem efendim diye gelince, bişey yok hanım ağız alışkanlığı olmuş işte derdi.
Hey gidi, rahmetli...Allah yattığı yerde dinlendirsin...

:84:ev dekorasyonuna acaip karışır eşimmm ben zevkime göre düzenlerimm arkamı dönerimm hoop değişmiş yine koltukların yeri yönü...

bir gün temizlik yaptımm değiştirdim eşyaların yerini ertesi günde misafirim gelecek hazırladım salonu miss kapattım kapısınıda çocuklar girmesin diye...
sabah bi kalktım salona gittim havalandırayım diye açtım kapıyı şoookk:53::53: benim çok akıllı eşim sabah namazına kalkınca üşenmemiş tüm eşyaları kendi düzenlediği şekildeki eski yerlerine çekmişşş :57: ben tabii sinirden kuduruyoom:84::84:
ben : ya sen ne yaptınn
eşim : eşyaları düzelttim
ben : kim dedi sana düzelt diye ben temizlik yaptım eşyalarıda böle kullanmak istiyorum bi süre sıkıldım hep aynı hep aynı üç senedir böle zatenn
eşim : hiçde bi kere hep senin istediğin gibi oluyo bu kezde benim istediğim şekilde olsunn:53:

ölür müsün öldürürmüsün üç senedir koltuğu milim kaydıramıyom gelip düzeltiyo bide diyo kim yamulttu bunu diye:57: yaa :84::84:

:84:ev dekorasyonuna acaip karışır eşimmm ben zevkime göre düzenlerimm arkamı dönerimm hoop değişmiş yine koltukların yeri yönü...

bir gün temizlik yaptımm değiştirdim eşyaların yerini ertesi günde misafirim gelecek hazırladım salonu miss kapattım kapısınıda çocuklar girmesin diye...
sabah bi kalktım salona gittim havalandırayım diye açtım kapıyı şoookk:53::53: benim çok akıllı eşim sabah namazına kalkınca üşenmemiş tüm eşyaları kendi düzenlediği şekildeki eski yerlerine çekmişşş :57: ben tabii sinirden kuduruyoom:84::84:
ben : kim dedi sana düzelt diye ben temizlik yaptım eşyalarıda böle kullanmak istiyorum bi süre sıkıldım hep aynı hep aynı üç senedir böle zatenn
eşim : hiçde bi kere hep senin istediğin gibi oluyo bu kezde benim istediğim şekilde olsunn:53:

ölür müsün öldürürmüsün üç senedir koltuğu milim kaydıramıyom gelip düzeltiyo bide diyo kim yamulttu bunu diye:57: yaa :84::84:

Ay benim eşim de aynı....Sürekli evin her yerine karışır...Çok titizdir, ama Allahı var temizliğe filan çok yardımcıdır.
Ama mesela mutfağı şimdi böyle bırakıvereyim de birazdan toplarım diyemezsin. Geçer kendisi toplar, e o toplayıp ben oturucam mı, mecbur kalkar işe girişirsin.
Bir de eli ağırdır, iki tabağı sudan geçirip makinaya koyması dakikalarca sürer artık, bişey dedin mi de kızar.

11 sene olacak neredeyse avizeleri değiştirelim dedik bu badanada buluştuk avize beğenmeye gidicezz..

biliyorum eşimin huyunu bak dedim gideceğimiz yerde beğenmezsem sölenmek yokk neden beğenmiyon vs.. diye ona göre..
tmm cnm dedi beğenmediğin şeyi zorla alacak değilim ya beğenmezsen almayız
bak dedim hatırlatırım biliyom çünkü ben başıma geleceğii
neyse gittik avizeciye beğenmedim ben
hemen başladı benimki neden beğenmiyon yok neresini beğenmedin şimdi bunun nesi varmış miss gibi avizeymiş işte
dedim hani, sölenmicektin senin her beğendiğini beğenmek zorunda değilim kii ben hoşuma gitmedi böle şeylerden hoşlanmıyorum daha spor tarzlardan hoşlanıyorum ben.. madem böle yapacaktın bana sormadan alıp gelseydin o zaman ben neden geliyorum ki senin onay makamın mıyım ben..

ama tahmin edersiniz diğer avizeciye gidinceye kadar yolda sölenip durdu benim kocişş.. :19::19:

Bir de “bakarız” huyu var benim eşimin uyuz olduğum. Ama aynısını kendisine yaptın mı hemen sinirlenir.

Ben: Hayatım,Ayşeler hafta sonu birlikte piknik yapalım diyorlar. Ne dersin?
O: Bakarız..
Ben: Tövbeeee….
O: Bu arada ne zamandır annemlere de uğramadık akşam uğrayalım mı, yemeği de yiyiveririz orda.
Ben: Bakarız!
O: Neye bakarız? Gidiceksek gideriz, gitmiceksek gitmeyiz. Bakarız ne?
Ben: Nası yani ?!?!:53::53::4::4:

Buna işte çok özeniyorum.Yatak odası ile salonun yerini komple değiştir, benim eşim anlamaz.
Geçen evi temizliyorum, girişteki koskoca şemsiye, palto asılan 2 metrelik kazulet gibi olan vestiyeri salonun ortasına taşıdım.Sonra da eşim gelsin de o yerine çeksin diye orda bıraktım.
Eve gelince;

Ben:Sence de bir değişiklik yok mu?
Eşim:Saçını boyatmışsın?
Ben:Hayır.
Eşim:Kilo mu verdin sen? Suratın kaşık gibi kalmış.(85 kiloyum, cevaba bak!)
Ben:Salonaaa baaak salonaaaa!
Eşim: Tülleri mi yıkadın?

(15 dakika sonra )

Eşim:Aaa bunun burda işi ne?
Ben:Çekemedim yerine, sen koyar mısın?
Eşim:Nereye koyacağım söyle!
Ben:Banyoya koy! Tuvaletimi yaptıktan sonra, donlarımı ona asacağım! Ya adam sen bu evde yaşamıyor musun? Yerini bilmiyor musun onun? Tövbe yarabbim tövbeee...

Back
X