ilginç diyologlarımız....

2 GÜN ÖNCE Arbadayız gidiyiruz
Ben eşime şu jartiyeer gibi korseler varya bisutiyer korse onlardan aldıracagım yerini tarif ettim neyse arabaya akrabalar bindi onun akrabaları

Tam inecem eşime arkadakilere çaktırmadan hatırlatıyorum

bEN:aşkım bak unutma anladın dimi nasıl oldugunu
Eşim(yüksek sesle): Tamam da anladım Bağcıklı korse :53:
Ben: :53:ŞOKKKK... Hoparlör veriyim dışarıdakilerin günahı ne onlarda duysun bi anons et :60::60:

Son düzenleme:
eşim oğluma takılıyo, dana diye . sonra kıza buzağa. banada inek.
benimde ona öküz diyesim geliyo ama diyemiyom. sadece glüyom:61:

datlum sende bana bu inek bu danayla buzağıyı kiminle çiftleşerek yapıyo diye sor .. cevabı verincede hıı ben adını unutmuşum hayatım ben inek olduğuma göre oda sen oluyosun deyiver .. hem sen sölememiş olursun hemde lafı koymuş...

:53:bilgisayarı salondaki televizyona bağlamış büyük ekranda maç yapıyor kendince en mutlu oldugu an eşimin:)
birşey demek için bağırıyor:

O:aşkımmmm
tekrar:hayatımm
tekrar o: eddaaaaa
sonra tekrar :eddaaaaaa
sonra tekrarrrrrr: eddaaaa sana diyorum
tekrar tekrar : ya durmuyomusun edda diyorum sanaa
sonra vezgeçti bağırmaktan baktımki sustu yerindende kalkmıyo
ben : bi hışımla odaya dalıp terliğimi fırlatıyorum kafaya hönkkkkkk:9:
ben:sen naptıgını sanıyosunn ya ben kalp krizi geçiriyosam içerde baktın ses vermiyorum kaldırsana poponu gel bakki yaşıyomuyummm :60::60:
o: hönkkkkk

var ya buna benzer şeyler oluyoo bizdede sesim çıkmıyo bi bak dimi ne oluyo bitiyo ben olsam apartmanı ayağa kaldırırım da onlar gayet relax maşaallah...

aklıma gelmişken yazayım buna benzer bir diyaloğumuzu...:60:

yatsı namazımı kıldım yatmaya hazırlanıyorum çocuklarda uyumuş ev de nasıl bulunamaz bi sessizlik hakim sormayın gitsin...
arıyorum eşimi yok her odaya defalarca baktım sesleniyorum sesleniyorum ses yok çıldıracam.. tuvalet banyo ebeveyn banyosu yok yok yok adam nereye gider habersiz bakkala bile gitmeyen adam yok en son açtım kapıyı apartmanda aramaya başladım..
dedim ki herhalde namaz kılıyorum diye seslenmeden çıktı pencereden bakayım diye salonun ışığını açmamla sırıtan bir surat
ben : nerdesin sen
eşim : burdayım işte
ben : neden ses vermiyosun delirdim
eşim : hahahaha
ben : ya niye gülüyon niye ses vermedin sölesene
eşim : ya napiim çok güzel arıyodun bakalım ne zaman bulacaksın diye merak ettim
ben : ne yani çocuklar gibi saklambaç mı oynuyoz, bin tane şey aklıma geldi ...
tabii ki eşim hala gülmeye devam ediyooo

bu arada defalarca salona bakmama rağmen görememin sebebi kapıdan bakınca masanın arkası görünmüyo beyefendi oraya saklanmış ben aramaya başlayınca...:57:

2 GÜN ÖNCE Arbadayız gidiyiruz
Ben eşime şu jartiyeer gibi korseler varya bisutiyer korse onlardan aldıracagım yerini tarif ettim neyse arabaya akrabalar bindi onun akrabaları

Tam inecem eşime arkadakilere çaktırmadan hatırlatıyorum

bEN:aşkım bak unutma anladın dimi nasıl oldugunu
Eşim(yüksek sesle): Tamam da anladım Bağcıklı korse :53:
Ben: :53:ŞOKKKK... Hoparlör veriyim dışarıdakilerin günahı ne onlarda duysun bi anons et :60::60:

ayyy çok güldüm:9::9::9::9::9::9:

Biz de daha bugün çıkmaya başladık ama odunluk ilk günden sanırım :)

O: Ben hesabı ödeyeyim arabanın anahtarını al istersen canım
Ben: Yok canım ben seni beklerim
O: İyi sen bilirsin.

Hesabı ödemeye gitti bende kendime bakayım diye lavaboya gittim. Beni arıyor arabada bulamamış.

Kafede bağırıyooor: Jouleeee hayatım nerdesiiin
Elma dersem çık armut dersem çıkma!

Ben sesleri duydum: HÖNK!

Kafedede arkadaşlarım var. Şok oldum çıktım arkası dönüktü ağzını kapattım
Napıyosuuun? dedim
Hayatım seni arıyorum yaa nerdesin dedi :)

Telefon diye bir şeyin icad olduğundan haberi yook sanırsam :)

Birbirimize sevgi sözcüklerimiz biraz farklıdır:9::9::9:( ben ona dana derim o bana manda ) :d Önceki gün çok yorulmuştum gezmekten Sabahın köründe konuşuyoruzz

O: Günaydın aşkların en güzeli
Ben:Günaydın minik burunlu danamm benimm
O:Nasılsın bakayım dinlendin mi
Ben:Gökhannnn çok yorgunum üstüme eşek binmiş inmiyor sanki
O: AAA aşkımmm mandanın üzerine eşek binse ne yazar :D:D:D::D:D
Ben NEyyyyyyyyyy kaç Gökhan yedim seni :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

datlum sende bana bu inek bu danayla buzağıyı kiminle çiftleşerek yapıyo diye sor .. cevabı verincede hıı ben adını unutmuşum hayatım ben inek olduğuma göre oda sen oluyosun deyiver .. hem sen sölememiş olursun hemde lafı koymuş...

var ya buna benzer şeyler oluyoo bizdede sesim çıkmıyo bi bak dimi ne oluyo bitiyo ben olsam apartmanı ayağa kaldırırım da onlar gayet relax maşaallah...
ben tosunum diyo:1::1:

aklıma gelmişken yazayım buna benzer bir diyaloğumuzu...:60:

yatsı namazımı kıldım yatmaya hazırlanıyorum çocuklarda uyumuş ev de nasıl bulunamaz bi sessizlik hakim sormayın gitsin...
arıyorum eşimi yok her odaya defalarca baktım sesleniyorum sesleniyorum ses yok çıldıracam.. tuvalet banyo ebeveyn banyosu yok yok yok adam nereye gider habersiz bakkala bile gitmeyen adam yok en son açtım kapıyı apartmanda aramaya başladım..
dedim ki herhalde namaz kılıyorum diye seslenmeden çıktı pencereden bakayım diye salonun ışığını açmamla sırıtan bir surat
ben : nerdesin sen
eşim : burdayım işte
ben : neden ses vermiyosun delirdim
eşim : hahahaha
ben : ya niye gülüyon niye ses vermedin sölesene
eşim : ya napiim çok güzel arıyodun bakalım ne zaman bulacaksın diye merak ettim
ben : ne yani çocuklar gibi saklambaç mı oynuyoz, bin tane şey aklıma geldi ...
tabii ki eşim hala gülmeye devam ediyooo

bu arada defalarca salona bakmama rağmen görememin sebebi kapıdan bakınca masanın arkası görünmüyo beyefendi oraya saklanmış ben aramaya başlayınca...:57:
ay onu ben çok yaparım varya . saklanırım bi yere bulamzlar. bi keresinde kaçtığımı düşünmeye başladılar. :1:

ben-tatile gidek tatile gidek ,ne olur taile gidek
tosunpaşa-ne işimiz var tatilde , olmaz gidemeyiz
ben küserim bıkarım artık, karar değiştiririm.
ben- aman tatil neymiş boş ver ne işimiz var.
tosunpaşa- olmaz gidecez.delimisin sen. tatil de yapmıyosak niye çalışıyoz:53::53::53:

:13::13::13::13:rican emirdir şeker:29:

estapiti piti canımcımmm:34::54::54::54::54::54:

ben-tatile gidek tatile gidek ,ne olur taile gidek
tosunpaşa-ne işimiz var tatilde , olmaz gidemeyiz
ben küserim bıkarım artık, karar değiştiririm.
ben- aman tatil neymiş boş ver ne işimiz var.
tosunpaşa- olmaz gidecez.delimisin sen. tatil de yapmıyosak niye çalışıyoz:53::53::53:

demekki neymiş bunlara tersten sölücekmişiz isteklerimizi bişey istiyosak istemiyo gibi yapcez ki yapsınlar...:46:

Ah ben bu diyaloğu yaşamadım ama internette okudum çok hoşuma gitti:) paylaşmak istedim.

lutfiye:bak serkan,hıc bırıkımımız yok,salak salak seylere para harcıyorsun,sen sımdı..mesela kendını sıgara içiyomus gıbı dusun,hergun 3 milyon para at bı kenara,sonra ay sonunda altın bılezık alalım yatırım olur..

serkan:bak lutfiye,ben oyle yapacagıma,sen kendını kolların yokmus gıbı dusun,bılezık almayalım,geçinip gidelim..

(Alıntıdır...)

Son düzenleme:
saçlarımı kestirdim süslendim püslendim buluştum sevgilimle
tabi saçlarımla ilgili bi yorum yok dayanamadım sordum ben de
(b:ben s:sevgilim)

b:saçlarım nasıl olmuş?
s:çok güzel, çok beğendim

teşekkürler öpmeler falan, ardından şöyle dedi

s: batistuta gibi olmuşsun :)

ben tabi kim olduğunu anlamadım, içimden geçiriyorum ah şimdi hangi güzel kadına benzetti beni manken mi, şarkıcı mı, oyuncu mu :21: aslında isimden de kıllanmadım değil ama yine de sordum

b: o kim?
s: futbolcu

ben :53: aynen böle kaldım
tabi baya da bozuldum :63:

b:insan sevgilisini futbolcuya benzetir mi ya, yuh sana:63:

ardından odunluğa devam eder

s:ama bak sen bilmiyosun o çok iyi futbolcuydu, çok severdim ben onu
b::84::84:

bu arada saç modelimin o futbolcuyla uzaktan yakından alakası yoktur, beni benden almıştır bu benzetmeyle:9:

saçlarımı kestirdim süslendim püslendim buluştum sevgilimle
tabi saçlarımla ilgili bi yorum yok dayanamadım sordum ben de
(b:ben s:sevgilim)

b:saçlarım nasıl olmuş?
s:çok güzel, çok beğendim

teşekkürler öpmeler falan, ardından şöyle dedi

s: batistuta gibi olmuşsun :)

ben tabi kim olduğunu anlamadım, içimden geçiriyorum ah şimdi hangi güzel kadına benzetti beni manken mi, şarkıcı mı, oyuncu mu :21: aslında isimden de kıllanmadım değil ama yine de sordum

b: o kim?
s: futbolcu

ben :53: aynen böle kaldım
tabi baya da bozuldum :63:

b:insan sevgilisini futbolcuya benzetir mi ya, yuh sana:63:

ardından odunluğa devam eder

s:ama bak sen bilmiyosun o çok iyi futbolcuydu, çok severdim ben onu
b::84::84:

bu arada saç modelimin o futbolcuyla uzaktan yakından alakası yoktur, beni benden almıştır bu benzetmeyle:9:

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

bende bi tane anlatayım geçen erkek arkadaşımla konuşuyorum dediki ankaraya hacize gelmiştim bi ara... tabi ben hacizi hacı anladım :1: ne hacca mı gittin dedim tabi bi an duraksayıp tabi ankaraya geldim hacca dedi.. tabi ben zönkkk :53: pardon ya sağar duymaz uydururmuş dedim bence sen bi doktora görünsen iyi olacak dedi :37: haklı adam

Son düzenleme:
ay yazmayacaktım ama yazayım:97:
Sımdı sozlum calısmamı ıstemıyor bende azımle onu ıkna edıcem...:52:
ıste ben dıyorum kı.
-askım ben calısmak ıstıyorum:23:
-hayır olmaz..:41:
-nıyemıs ya nıyemıs..:63:
sözde cumlem hazır dıyecegım kı ayaklarımın uzerınde durucam cevap beklıyorum. sonra gaf gelır;:33:
Bende kendı paramı kazanıp dort ayagımın ustunde durucam dedıkten sonra koptu zaten:60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yazmayacaktım ama yazayım:97:
Sımdı sozlum calısmamı ıstemıyor bende azımle onu ıkna edıcem...:52:
ıste ben dıyorum kı.
-askım ben calısmak ıstıyorum:23:
-hayır olmaz..:41:
-nıyemıs ya nıyemıs..:63:
sözde cumlem hazır dıyecegım kı ayaklarımın uzerınde durucam cevap beklıyorum. sonra gaf gelır;:33:
Bende kendı paramı kazanıp dort ayagımın ustunde durucam dedıkten sonra koptu zaten:60::60:

müthişmiş kuzucummm :60::60::60::60::60::60::60::60:

kelebeğim dun yazıyodum okadar yasdım bızım mudurler gelnce cıkmak zorunda kaldım

şimdi hafta sonu pikniğe gidilecek bızım evde ne gıyelım telaşı var eşim dediki esofman tarzı bişiyler bulursan al kendine banada tişört al dedei polo yaka dedi bende iş çıkısı o yorgunlak dolaş dolaş bişiy bulamadım kahrola sıca bedenler tukenmış neyse onun tşiörtünü aldım eşofman bakınıyorum yok beden baktım bana yok gittim ona aldım içimden geldi kendimede şöle yazlık bı gomlek aldım eve ağzım acık vazıyette geldim kek yapıcam nesse bu geldi söleniyo kesin sen begenemeısındır alamamıssındır adam bedenım yok dıyorum bu arada S giyoyrum L Ddemi oktu alsaydın nolcak sankı eşofman dıyo bana ya saçmalama dedim.bu aldıklarıma bakmaya gitti ben peşinde

ben:aşkım bak sana neler aldımmm kendime bulamayınnca sana aldım eşofman
o: kendine niye alamadınkı ya hıımmm bunların rengı uyarmı kı
ben:uyar tabı aşkım begenmedın mı?
o:tek renk alsaydın ya bıraz karısık olmus
ben:aşkım begenmedıysen değiştirelim hadı
o:ya ben ne olsa giyerim karnım ac hadı
ben::53:
sonna sen ne giycendacası mutfakta devam eder
o:ne giycen
ben:kot pantolun gömlek yeni aldım
o:neeeee piknikte gömlek ve kot mu giyilir aşkım sarsakmısın
ben:ne alakası var gordun mu nasıl bı gömlek
o:yaaa görsem nolur giyilmezzz sen benim eşofmanımı giy eskıyı
ben: o bana olurmu ya sacmalama
o:olur tabe senın dötün benımkınden buyuk ( bu arada ben 52 0 75 kılo)
ben:ya askım sacmalama yaa dötümden duser suna bak dötle kılo hesabı yapıyo ya,
o:bı denesen nolurkı
ben :hayatta denemem
geriliyoruzzzzzzzz ve o sınır sınır guluyo bana
ben:bı tşk bıle etmedın yorgun argın gittim sana aldım sen bı tşk bılem etmedin
o:etcektım kafamı bıraktın bende
ben::53::53:
sonna salona tasınıyoruz
aşkım:hadı gıt bıseyle bakalım ustune
ben:gömleiğme bak dıye gösterıyom
o:ıhhh mıhhhh
ben :bıkac deneme yapıp ona sergılyorum
o:bu olmaz bu da olmaz bu hiç olmaz su ıyı gıbı yok yok daha oncekı ıyıydı ve gıy dedğim de kot pantolunum var rahat kesım bir kaç defile en son ben
ben:tamam bunu dıyosun dımı aşkım bunu gıyoyum
o:bana ne soruyosun kendın gıycen hııı onu gıy ısşte
ben:ben ya adam sbahtan beri o olmaz bu olmaz sunu dene diyen sen değilmisin
o:sen kendıne göre giy işte sankı benım dediğmi mı yapcaksın dıye hala kendı esofmanından yada benım giydiğim eşofmanları kast edyyo tamam dıyorum kendı eşofmanımı giyeeyım olmaz dıyo gömlegınle uymdı kot daha ıyıydı dıyo denetırıyo ve sonunda sen bılırsın dıyo yaa

kelebeğim dun yazıyodum okadar yasdım bızım mudurler gelnce cıkmak zorunda kaldım

şimdi hafta sonu pikniğe gidilecek bızım evde ne gıyelım telaşı var eşim dediki esofman tarzı bişiyler bulursan al kendine banada tişört al dedei polo yaka dedi bende iş çıkısı o yorgunlak dolaş dolaş bişiy bulamadım kahrola sıca bedenler tukenmış neyse onun tşiörtünü aldım eşofman bakınıyorum yok beden baktım bana yok gittim ona aldım içimden geldi kendimede şöle yazlık bı gomlek aldım eve ağzım acık vazıyette geldim kek yapıcam nesse bu geldi söleniyo kesin sen begenemeısındır alamamıssındır adam bedenım yok dıyorum bu arada S giyoyrum L Ddemi oktu alsaydın nolcak sankı eşofman dıyo bana ya saçmalama dedim.bu aldıklarıma bakmaya gitti ben peşinde

ben:aşkım bak sana neler aldımmm kendime bulamayınnca sana aldım eşofman
o: kendine niye alamadınkı ya hıımmm bunların rengı uyarmı kı
ben:uyar tabı aşkım begenmedın mı?
o:tek renk alsaydın ya bıraz karısık olmus
ben:aşkım begenmedıysen değiştirelim hadı
o:ya ben ne olsa giyerim karnım ac hadı
ben::53:
sonna sen ne giycendacası mutfakta devam eder
o:ne giycen
ben:kot pantolun gömlek yeni aldım
o:neeeee piknikte gömlek ve kot mu giyilir aşkım sarsakmısın
ben:ne alakası var gordun mu nasıl bı gömlek
o:yaaa görsem nolur giyilmezzz sen benim eşofmanımı giy eskıyı
ben: o bana olurmu ya sacmalama
o:olur tabe senın dötün benımkınden buyuk ( bu arada ben 52 0 75 kılo)
ben:ya askım sacmalama yaa dötümden duser suna bak dötle kılo hesabı yapıyo ya,
o:bı denesen nolurkı
ben :hayatta denemem
geriliyoruzzzzzzzz ve o sınır sınır guluyo bana
ben:bı tşk bıle etmedın yorgun argın gittim sana aldım sen bı tşk bılem etmedin
o:etcektım kafamı bıraktın bende
ben::53::53:
sonna salona tasınıyoruz
aşkım:hadı gıt bıseyle bakalım ustune
ben:gömleiğme bak dıye gösterıyom
o:ıhhh mıhhhh
ben :bıkac deneme yapıp ona sergılyorum
o:bu olmaz bu da olmaz bu hiç olmaz su ıyı gıbı yok yok daha oncekı ıyıydı ve gıy dedğim de kot pantolunum var rahat kesım bir kaç defile en son ben
ben:tamam bunu dıyosun dımı aşkım bunu gıyoyum
o:bana ne soruyosun kendın gıycen hııı onu gıy ısşte
ben:ben ya adam sbahtan beri o olmaz bu olmaz sunu dene diyen sen değilmisin
o:sen kendıne göre giy işte sankı benım dediğmi mı yapcaksın dıye hala kendı esofmanından yada benım giydiğim eşofmanları kast edyyo tamam dıyorum kendı eşofmanımı giyeeyım olmaz dıyo gömlegınle uymdı kot daha ıyıydı dıyo denetırıyo ve sonunda sen bılırsın dıyo yaa

çıldırtmak için yapıyolar benimkide yapıyo bazen ne giyeyim yada bunu giyeyim diye soruyorum ne istiyosun giy sen daha ii biliyon diyo.. giyinip çıkıyorum aşağıda arabanın içinde bununla mı gideceksin bulamadın mı başka bir şey diyo ve ben krizlerdeyimm yahu ben sana bunu giyeyim mi diye sormadım mı be adam sende ne istiyosan giy demedinmi ufff ufff:57:

Back
X