ilginç diyologlarımız....

şu anda çok aklıma gelen bir şey yok ama genel yaşadığımız bir şey ...
eşim 3 lü koltuğa uzanır, akşamları dizilerin ortasında uyuya kalır, bende dizi bitene dek ikili koltukta oğlumu uyuturum, o uyur ve diz biter tam nete girmek için adım atıcakken, eşim cryptic der ben şaşkın efendim canım derim, gel ayak ucuma otur biraz bana masaj yap der, sen uyumuyormuydun şimdi derim ..tilki uykusu eşiminki..:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy okudum baya güldüm hepsine:))
benim şimdilik aklıma gelen yok ama sizinkiler hepsi süper:)

bu ilginç isimli mekanlar insanı bazen çileden çıkartıyor, benzerini arkadaşım yaşamıştı çok matraktı ama şöyle ki bi zamanlar BİZİM EV adında bi kahvaltı salonumuz vardı arkadaşda nişanlısıyla gelmişti o sırada annesi aradı
nerdesin kızım??
xxxxx(nişanlısı) ile bizim evdeyiz anne kahvaltı ediyoruz
annesi tabi:53:şok kızım ne diyon sen ne evi ne kahvaltısı

biz tabi kahkaha krizine girdik

amannn anne sende öle değil kelebeklerin dükkanında kahvaltı ediyoruz adı bizim ev dedi
kadın bi süre konuşamadı tabi telefonun hopörleri açık olduğu için tüm söylediklerini biz ve damat beyde duymuştuuu

:66::66::66:
Ay çok güldüüm :64::64:

Benim de başıma gelmişti bu isim garipliği yüzünden...
Bütün okul hayatım boyunca saygılı ve terbiyeli bir kız öğrenci olarak bilinirdim...
Bir gün ortaokuldayım, elimde bir kitap...
Çok sevdiğim din kültürü hocam geldi, kızım ne okuyorsun dedi...
''ZIKKIMIN KÖKÜNÜ'' dedim :27:
Adam şok tabi :53:
Kızım ne diyorsun sen diyor...
Ben hala zıkkımın kökünü okuyorum hocam diyorum...
Baktım adam bozuldu, anaaa dedim hocammm kitabın adı zıkkımın kökü valla billa size öle bise demedim diyorum :43:
Diyorum ama beni dinleyen kim, adında bile meymenet yok ver o kitabı dedi aldığı gibi gitti :60:

Geri vermedi mi kitabı:66:

Şimdi annemle babam yeni nişanlılar, babam annemlere yemeğe gidiyor tek başına.
Eve giderken de mantı türü bir şey alıyor sanırım. Dedem de çok beğeniyor ve aralarında şu diyalog geçiyor:

Dedem: Çok güzelmiş oğlum nereden aldın?
Babam: Ananın yerinden -Öyle bir yer var, mantı vs. yapan-
Dedem, annem, anneannem : HÖNK! :33::33:

sevgilimle aramızdaki ilişkinin boyutundan, samimiyetinden arada böyle yalandan bağırırız birbirimize, tabiki şaka olduğunu her iki tarafta bilir
şimdi anlatınca ne kadar saçma görünse de biz çok eğleniyoruz :) garip miyiz neyiz :))
neysee

geçenlerde sevgilimi ararım, telefon çalar çalar çalarr ve baya geç açar.ben tabi açınca direkt fırçalarım
(b: ben s:sevgilim)

s:aloo
b:nerdesin sen? o telefon neden geç açılıyor? çabuk hesap ver napıyordun?
s:ister açarım ister açmam sanane
b: ne demek sanane cevap ver bana nerdesin sen ?
s: sana hesap mı vericem bee sen kim oluyorsunn!!

işte bu arada 3. bi ses duyulur
(a:ablası)

a: kimle konuşuyorsun sen?
s: wakeupcall'la
a: sen sevgilinle bu şekilde konuşuyorsun ve o hala seninle beraber mi ??

b: ve s: :9::9:

tabi önce bunu gerçek sanıyor, gülünce numaradan olduğunu anlıyor
kardeşinin deli olduğunu biliyor zaten de, benim de deli olduğumu anladı artık sanırım canım ablacımm :37::71:

konu sahibi arkadaşım,kelebeğim bilir,ben biraz unutkanlıktan muzdaribim....:1: hatta bu anlatacağımı bilem yazmayı unuttum bugün,daha yeni aklıma geldi.tekrar unutmadan yaziim hemencik:
unutkanlığım bazen ööle tavan yapar ki,ben bilem kendi kendime kızarım;eşim ne etmesin gari?:9: bu sabah eşim uyandı,işe gidecek.üstünü giyinirken ben de hala afyonumun patlamasını bekliyorum yatakta,darmadağın saçlar ve yarı kapalı gözlerle etrafa bakıyorum salak salak.eşim bana döndü ve o talihsiz konuşma gerçekleşti:
-flocke,dün hiç uyutmadın var ya,ölüyorum şu an uykusuzluktan
-niye ki ne?ne ettim,deptim mi genem seni?
-yok yaaa,bu sefer habire konuşup durdun.rüya gördün....
-hııı ne gördüm ki?anlat hele,ben unuttum....
-:44::44::44:flocke,sen hala ayılamadın galiba,ne dediğini bilmiyon
-ne dedim ki şimdi?
-yat hayatım ben kapının yerini biliyom,uyu sen ben gidiyom
-iyi....

yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı::53:....
yanına geldiğimde bana bu elbiseyi nerden aldığımı sordu:26:...
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:
floke bunlarınki hafıza kaybımı
eşimde birlikte aldığımız hiç bir şeyi hatırlamıyo:44:

floke bunlarınki hafıza kaybımı
eşimde birlikte aldığımız hiç bir şeyi hatırlamıyo:44:
ilgilenmiyorlar ki....bi an evvel ordan gitmek için bakmadan çok güzel harika filan diyolar,sonna da 'ne zaman aldın bunu?' oluyo....üzerinden aylar geçse bile!

ilgilenmiyorlar ki....bi an evvel ordan gitmek için bakmadan çok güzel harika filan diyolar,sonna da 'ne zaman aldın bunu?' oluyo....üzerinden aylar geçse bile!
evet floke eşim yatmadan önce bir iki dakika konuşulur ya yani biz öyleyiz:9:bir konudan bahsediyoruz örneğin oğlumuzla ilgili eşim emlakçı ya sayıklamaya başlıyo,onlar anahtar bıraktımı pazartesi tapuya gidilicek.:27:ben iyi geceler canım diyorum,iyi geceler diyo oda..:9:

evet floke eşim yatmadan önce bir iki dakika konuşulur ya yani biz öyleyiz:9:bir konudan bahsediyoruz örneğin oğlumuzla ilgili eşim emlakçı ya sayıklamaya başlıyo,onlar anahtar bıraktımı pazartesi tapuya gidilicek.:27:ben iyi geceler canım diyorum,iyi geceler diyo oda..:9:
yatmadan önceki muhabbeti ben çok severim de,niyeyse 2. dakkadan sonna monoloğa dönüyo bizde...ne çabuk da uyuyo yaaaa....:50:
bazen gıcık ederim onu,tam uykuya dalcakken :'hayatım.'derim adam bi sıçrar. 'ne?!'der sonna sinirle...az beklerim ve:'sence hayatın anlamı nedir?'derim ciddiyetle...5 saniye algılaması sürer sonna cinayetle tehdit eder!:9:

yatmadan önceki muhabbeti ben çok severim de,niyeyse 2. dakkadan sonna monoloğa dönüyo bizde...ne çabuk da uyuyo yaaaa....:50:
bazen gıcık ederim onu,tam uykuya dalcakken :'hayatım.'derim adam bi sıçrar. 'ne?!'der sonna sinirle...az beklerim ve:'sence hayatın anlamı nedir?'derim ciddiyetle...5 saniye algılaması sürer sonna cinayetle tehdit eder!:9:

uyku öncesi muhabbeti en sevdiğim ama bir okadarda sinir olduğum muhabbettir....

ben : iyi geceler hayatımm
o : hııı
ben : hayatım iyi gecelerr
o : hııı tmm sanada
1-2 saniye sonra
o: bütün fişleri çektinmi
ben : çektim
o : vericinin antenini oraya takma
ben : ne anteni ne diyon
o : ne anteni be yatıp uyusana sen ne konuşuyon bıdı bıdı
ben : :53::53::53: ne ben mi konuşuyom sen soruyon ben cvp veriyom
o : tmmm kelebek tmmm uyu hadi ...

konu sahibi arkadaşım,kelebeğim bilir,ben biraz unutkanlıktan muzdaribim....:1: hatta bu anlatacağımı bilem yazmayı unuttum bugün,daha yeni aklıma geldi.tekrar unutmadan yaziim hemencik:
unutkanlığım bazen ööle tavan yapar ki,ben bilem kendi kendime kızarım;eşim ne etmesin gari?:9: bu sabah eşim uyandı,işe gidecek.üstünü giyinirken ben de hala afyonumun patlamasını bekliyorum yatakta,darmadağın saçlar ve yarı kapalı gözlerle etrafa bakıyorum salak salak.eşim bana döndü ve o talihsiz konuşma gerçekleşti:
-flocke,dün hiç uyutmadın var ya,ölüyorum şu an uykusuzluktan
-niye ki ne?ne ettim,deptim mi genem seni?
-yok yaaa,bu sefer habire konuşup durdun.rüya gördün....
-hııı ne gördüm ki?anlat hele,ben unuttum....
-:44::44::44:flocke,sen hala ayılamadın galiba,ne dediğini bilmiyon
-ne dedim ki şimdi?
-yat hayatım ben kapının yerini biliyom,uyu sen ben gidiyom
-iyi....

---rüya gördün....
---hııı ne gördüm ki?anlat hele,ben unuttum....:60::60::60: çok komik yaa :52: ''anlat hele ne rüya gördüm'' :60::60:

tabii en önemlisi erkekler kadınların alışverişinden yakınırlar.Ama bizde durum farklı mesela ben sevgilimi alışverişe götürdüğümde önceden ne alacağıma karar veririm ve en fazla 15 dk sonra alıp çıkarım.Ben onunla alışverişe gittiğimde bir ayakkabı alacaktı.Bir ay boyunca bu ayakkabıyı alacağından bahsetti yani ayakkabı belli,numarası belli,rengi belli,mağaza belli...Neyse gittik alışveriş merkezine denedi ayakkabıyı "aşkım güzel durmadı ya almıycam" dedi ve çıktık.Sonra geri döndük tekrar denedi.Sonra düşündü,tekrar denedi,bana sordu defalarca...Tabii sonunda aldı ayakkabıyı.Ama ne çektim Allah bilir :37: tamı tamına 45 dakikada aldı o ayakkabıyı.Artık ben alışveriş yaparken "sıkıldım..." gibi bir laf edemiyor... :1:

sevdicekle telefonda muhabbet edilmektedir

"ben- hayatım rüyamda gördüm seni:31:
o- çıplakmıydım:27:
ben- saçmalamaaa bee döverim seni:57::41:
o- ee nasıl gördün:52:
ben- bıyık bırakmıştın sakın sakın deneme böyle bişi hiç hoşlanmadım:45::20:
o- hııı iii ki söyledin:23:
ben- sakın:30:
o- hahahahaa
ben- sakın aşkım:20:
o- neden olmasın:23:
ben- boşarım seni:47:
o- daha evlenmedikki:60::60:
ben- iyi yaa işte ne bekarken ne evliyken sakın sakın öle bişi yapma:47:
o- hatuna bak fena sahiplenmiş beni:32:
ben eşşşeek:78::78:"

ne dersem tersini yapma huyu vardır da biraz.
çok tırsıyorum şimdi bana inat bıyık bırakır filan diye.
arada hatırlatıyoo aamaaaannn biii rüyaydı geldi geçti işte diyorum:9::6:

zavallı eşim benden ve benim isteklerimden çok bunalmış olmalki,etrafımızdaki kadınları göstererk
-şu kadınlar olmasa hayat ne güzel olurdu, evden dışarı çıkmazdık, tatile matile gitmezdik
diyo:63:
bende laf hazır

-kadınlar olmasa siz hala mağrada yaşıyo olurdunuz:68:

saçlarımı kestirdim süslendim püslendim buluştum sevgilimle
tabi saçlarımla ilgili bi yorum yok dayanamadım sordum ben de
(b:ben s:sevgilim)

b:saçlarım nasıl olmuş?
s:çok güzel, çok beğendim

teşekkürler öpmeler falan, ardından şöyle dedi

s: batistuta gibi olmuşsun :)

ben tabi kim olduğunu anlamadım, içimden geçiriyorum ah şimdi hangi güzel kadına benzetti beni manken mi, şarkıcı mı, oyuncu mu :21: aslında isimden de kıllanmadım değil ama yine de sordum

b: o kim?
s: futbolcu

ben :53: aynen böle kaldım
tabi baya da bozuldum :63:

b:insan sevgilisini futbolcuya benzetir mi ya, yuh sana:63:

ardından odunluğa devam eder

s:ama bak sen bilmiyosun o çok iyi futbolcuydu, çok severdim ben onu
b::84::84:

bu arada saç modelimin o futbolcuyla uzaktan yakından alakası yoktur, beni benden almıştır bu benzetmeyle:9:

:1::1::1::60::60::60: :9::9::9:

eşimle değil ama ablam ve babmla yaşadığım ilginç diyalogları yazacam.

köydeki evde banyoya girecem . ablamlar falan var. gusul alacam ama yanımda küpe yok. ablama soruyorum , "abla küpen var mı, gusul alacam da"
ablam "evet var" diyor ve ekliyor "kulağın delik mi. ":53: yok banyoya küpesiz girememe gibi bi huyum var da ondan istemiştim. :26:

yine köydeyiz. babacım banyodaki seyyar küveti dışarı çıkartıp bahçeye koymak, etrafınıda çevirip sobadanda hortumla sıcak su takviyesi yaparak banyo keyfi yapmak gibi fantastik bi düşünceye dalarak bizi işe güce sevk etti. kimi küveti taşıyo, kimi sobayı kuruyo. bense kendi egzotik hayallerime dalarak keyif yapıyom. etrafını cibindirikle süsleyecem küvetin içine gül yaprakları doldurrark yapacağım banyo fikrinin tadını çıkarıyorum. derken babam keserle ve küvetin yanına sokmaya çalıştığı kazıkla dövüşerek (biraz becerikszdirde) sinirleniyor. meşhur lafıdır " ula ha hiyerif bu yaptığın iş mi????? " bende kandimi tutamayıp, babcığım keser dile gelsede " ali hoca senin yaptığın iş mi diye sora ne diyeceksin.":52:
ve bizim küvet hikayesi maalsef gerçeklemiyor. :50:

eşimle aramada 2-3 santimlik bi boy farkı var yok
duvara bir şey asmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum
-sandalye getirsene canım.
- çekil çekil, boyumun avantajını kullanrak ben asarım:53::37:
- tabi tabi . kullan canım. iki santim iki santimdir:27:

:12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:

eşim bir yemek sonrası göbeğinden şikayet ediyor ama bana laf vurarak.
- göbeğime bak kocaman oldu. yakında seninki gibi sarkacak
- aman dikkat et seninki sarkarsa yere değer:41:

İftardan dönüyoruz kankamla minübüsteyiz, muhabbet ediyoruz :27:

Ben: Kanka ya ben en sevdiğim filmi biliyormusun sen dila hanım.. :61:

Kankam: Dila hanım?? :44:

Ben: Ya var ya Türkan Şorayla Kadir İnanır oynuyor.. :34:

Kankam: Haa türk filmi mi o? :27: :52:

Ben: Kanka yuh ya Türkan Şoray Kadir İnanır diyorum.. :64:

.............. pardon kızlar konuyu tam okumadan annemle bi diyalog yazmıştım sildim..............

Son düzenleme:
Back
X