ilginç diyologlarımız....

çıldırtmak için yapıyolar benimkide yapıyo bazen ne giyeyim yada bunu giyeyim diye soruyorum ne istiyosun giy sen daha ii biliyon diyo.. giyinip çıkıyorum aşağıda arabanın içinde bununla mı gideceksin bulamadın mı başka bir şey diyo ve ben krizlerdeyimm yahu ben sana bunu giyeyim mi diye sormadım mı be adam sende ne istiyosan giy demedinmi ufff ufff:57:
aynen canım benım kı bunu cok yapar karısr karısır sonra sen bilirsin bana sorma der

birde benimki eşarbıma çok karışır ben böle değişik bağlamayı severim yerine göre yan eşarp falanda çok kullanırım.. önce sölenir neden böle yapıyon doğru düzgün taksana şunu sende niye herkes gibi normal bağlamıyon ki.. sonra ben böle güzel güzel takarım sonna dışarı çıkınca hee sen hep böle taksana çok yakışıyomuş der yahu adam sabahtan beri beynimi kemirmedinmi sen niye böle bağlıyon diyee hem bişeyden haberleri yok hem herşeye karışırrr...

Son düzenleme:
eşim sürekli bayanların dırdır ettiğinden şikayet eder emme maziye dönüp bakınca benim hep susup onun dırdır ettiği gerçeğini görebiliriz

bizim meşhur mühtait aradı banyo fayanslarına sıra geldi beğenin dedi

aradım eşimi söyledim izin alabilirsen sende gel yoksa annemle gideyim dedim iyi git dedi
gittik beğendik ama almadık sadece fikir olsun diye dolaştık

amannn akşama anlattım şurada şunu beğendim bunu beğendim bir tafra bir dırdır neymiş efendim kendi başıma gidermişim beğenirmişim orada kendi oturmayacakmıymış kafamın dikine gidiyormuşum falan saydı saydı sustum artık konuşmak bitkin düşünce dedim ki Allah iyiki seni kadın olarak yaratmamış yedi mahelleyi bir birine katardın

aradan zaman geçti fayanslar alıncak hadi diyorum almaya gidecez cıks ben gelemem sen git annenle git ben ne anlarım filan diyor senin çenenimi çekecem sonra diyip zorla sürükledim fayansçıya hangisi olsun diyor adam eşim bilir diyor hangisini istersin o olsun ben anlamam diyor ve Sübhanallah neyse sonuçta anlaşamadık beğenmedik ben bir daha gitmem hallet dedim abim beğendi beyfendi yine gidip beğenmedi inattan değil gerçekten anlamadığından ilgilenmediğinden dırdırıda dırdır olsun diye yapıyor

mutfak dolapları için çağırdılar öğrendim huyunu sürükledim yine aynı tavır sürüklemesem başımın etini yer hala daha dönüp dönüp söyler beni çağırmadın kendi başına gittin diye sanki çağırdığımda birişe yaradında :27::27::27::27:

bende salonuma yeni örtüler alem istedim ama benim salonumda gümüşlük falan yok masa konsol orta ve zigon sehpadan oluşan dörtlü takım herkes çok parçalı ağır işler gösteriyorlar bende spor şeyleri daha tercih ederim ağır işlerden pek hoşlanmam yani görümcemlerin çeyizci dükkanları var oraya gittik ben tabi akıllandım beyefndiyide sürüklüyorum peşimde girdik tükkana ben beğendim bir iki tane o mu olsa bu mu olsa bakıyorum hemen atladı benimki olmaz benim evde görmem gerek ben şunu şunu şunu alayım evde deneyim beğenmediğimi geri getiririm allahtan dükkan tanıdık aldık geldik eve seriyoruz cıks bu olmadı cıks bu olmadı diye diye örtü bırakmadı neymiş beyefendi hiç birini beğenmemiii sonra bir tane mutfak takımına benzer bişey getirmiş onu serdik hıh tmm bu oldu dedi e be adam mutfak takımını salona seren ilk sivri zeka biz oluruz heralde dedim onu da eledik ee kalmadı elimizde başka takım eşime dedim ben bunalrı geri götürmem sen götür.. neyse götürdü eşim.. ertesi gün görümcem anlatıyo dükkanda çalışan kızlar görümceme ne kıl bi abin var karısına hiç söz hakkı tanımıyo hemde hiç birini beğenmiyo demişler..

ahhhh ahhh herkesler anladı gari seni kocacım da sen kendini ne zaman anlıcan ben bunu merak ediyommm:51:

Yanlış anlaşılmadan doğan diyalog:

O: Nerdesin napıyorsun hayatım
Ben: Sendeyim canım (SEN diye bir kafe var burada)
O: Biliyorum hayatım bende olduğunu hem aklımdasında yer olarak neredesin diye sormuştum
Ben: Tamam hayatım Sen varya burada sendeyim işte
O: Orada ve bende nasıl olursun aşkım uyuyormuydun yoksa sen
Ben: La delirtmesene adamııı! SEN KAFEDEYİM SEEEN!
O: Öyle desene aşkım
Ben: İki saattir ne diyorum
O: Sendeyim diyorsun
Ben: Nerdeyim peki
O: Bendesin
Ben :84:

aynen canım benım kı bunu cok yapar karısr karısır sonra sen bilirsin bana sorma der
yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı::53:....
yanına geldiğimde bana bu elbiseyi nerden aldığımı sordu:26:...
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:

yazlık elbise arayışı içindeyim geçen yıl.normalde bırak alışveriş yapmayı,mağazanın önünden bile geçmeye tenezzül edemeyecek kadar pahalı bi mağazanın vitrininde çok süper bi elbise gördüm.ilginçtir bu marka yer benim dilimden konuşuyo,indirim yaptığını yazıyo ve alabileceğim pahalı konumuna iniyo...mağazaya girdik,elbiseyi aldım denedim.80 kere de 'oldu mu bu?yakıştı mı?beğendin mi?hoş mu?alayım mı?' gibi cümlelerin hepsine evet cevabı aldıktan sonna,elbiseyi aldım.
4 gün nasip olmadı onu giymek.4.gün eşimin bi işi çıktı ve dedi ki: 'şunu halledeyim,seni ararım.sen hazır ol,filanca kafede buluşuruz seni arayınca...' ii dedim.beni aradıktan sonna,yeni elbiseyi giymiş olarak evden çıktım.kafeye geldiğimde sıkılmış olarak sağ sola bakan eşim beni görünce ahanda şu bakışı attı::53:....
hönk olayını geçtikten sonna,niye bölümüne geçtim,cevap daha bi vahimdi:'fazla yakıştı bu sana...sadece yanında ben varken giy.':44:

:46::46::46:enişteme alkış:65:

Ben: Günaydın canım
O: Tatlım biraz işim var mesaj atacağım ben sana. Kendine dikkat et.

O bir dakika sonra diğer hattından şu mesajı atıyor:
Abicim çok yoruldum yaa.
Ben: Abicim?
O: Ya oğlum, aynı yaştayız da alışkanlık olmuş napayım
Ben: Oğlum?
O: Amaan yaa bıktırdın! Bıktırdın? yaz şimdi de döveyim seni
Ben: Bıktırdım?
O: Arkadaşım kardeşim canım iyimisin neredesin sen de de geleyim çektin yine kafayı dimi
Ben: Ben içki sevmem pek
O:Hadi lennn dün nasıl götürüyodun
Ben:Ben mi götürüyodum?
O: heee
Ben: Ne götürüyodum
O: Votka
Ben: Hadi be sevmem diyorum
O: Çirkin kadın yoktur az votka vardır diye bağıran da bendim zaten
Ben: Aferin sana sevgilin de çirkinmiş zaten iç sen
O: Hoop oğlum güzel olsa alacak mıydın sanane lan
Ben: Aşkım iyi misin sen dalga geçiyosun dimi iki saattir
O: Aşkımlı maşkımlı konuşmasana lan
Ben: Tamam istemiyorsan demem canım, ne olduğunu söyleyecekmisin?
O: Yoruldum diyordum da sen içmişsin heralde iyi değilsin oğlum
Ben: Canım ben Joule?
O: Hönk :D
Ben: Kafayı sen mi çektin bakayım?
O: hayatım kusura bakma diğer telefonda numaran kayıtlı değil (iki hattı var) Ahmetinkini alayım derken seninkini almışım avea'mdan yanlışlıkla oldu kusura bakma
Ben: gülüyorum tabi:)

Son düzenleme:

Süpperrrr :)))) canim elbisen hangi renkti cok merak ettim :) eheheh

Ben: "Hayatım diyetteyim diye menüye de mi bakmıcam?"
O: "Sen menüye bakarsan ben o menüdekilerin tadına bakarım! Nokta!"
Ben: "Ya git karı kız kes biraz hayatını yaşa!
O: "Sen manyak mısın yaaa!!!" :)
Aşkımıııı seviyoruuuuummmmmm!!!! :69:

eşim benden sonra gelir eve

telefon açar her gün bir isteğin varmı gelirken alıncak bir şeymi varmı diye

goncam aradı ne yapıyorsun diyor yemek dedim ee gelirken alıncak birşey varmı lazımmı birşey diyor evet ekmek al diyorum hımm sonra alsam biraz dinlenip diyor neredesin sen diyorum jeton düşüyor bende eşimden şok cevap kapının önündeyim diyor be adam otobüse binmeden arasana hadi işten çıktım duraka kadar aklına gelmedi durağa geldin oradaki marketi görünce aklına gelmedi otobüse bindin yol boyunca sürüyle market aklına getirmedi evin orada indiğin marketin önündedemi aklına gelmedi kapıda geldi pes :27:

Yanlış anlaşılmadan doğan diyalog:

O: Nerdesin napıyorsun hayatım
Ben: Sendeyim canım (SEN diye bir kafe var burada)
O: Biliyorum hayatım bende olduğunu hem aklımdasında yer olarak neredesin diye sormuştum
Ben: Tamam hayatım Sen varya burada sendeyim işte
O: Orada ve bende nasıl olursun aşkım uyuyormuydun yoksa sen
Ben: La delirtmesene adamııı! SEN KAFEDEYİM SEEEN!
O: Öyle desene aşkım
Ben: İki saattir ne diyorum
O: Sendeyim diyorsun
Ben: Nerdeyim peki
O: Bendesin
Ben :84:

bu ilginç isimli mekanlar insanı bazen çileden çıkartıyor, benzerini arkadaşım yaşamıştı çok matraktı ama şöyle ki bi zamanlar BİZİM EV adında bi kahvaltı salonumuz vardı arkadaşda nişanlısıyla gelmişti o sırada annesi aradı
nerdesin kızım??
xxxxx(nişanlısı) ile bizim evdeyiz anne kahvaltı ediyoruz
annesi tabi:53:şok kızım ne diyon sen ne evi ne kahvaltısı

biz tabi kahkaha krizine girdik

amannn anne sende öle değil kelebeklerin dükkanında kahvaltı ediyoruz adı bizim ev dedi
kadın bi süre konuşamadı tabi telefonun hopörleri açık olduğu için tüm söylediklerini biz ve damat beyde duymuştuuu

:66::66::66:

Benim de başıma gelmişti bu isim garipliği yüzünden...
Bütün okul hayatım boyunca saygılı ve terbiyeli bir kız öğrenci olarak bilinirdim...
Bir gün ortaokuldayım, elimde bir kitap...
Çok sevdiğim din kültürü hocam geldi, kızım ne okuyorsun dedi...
''ZIKKIMIN KÖKÜNÜ'' dedim :27:
Adam şok tabi :53:
Kızım ne diyorsun sen diyor...
Ben hala zıkkımın kökünü okuyorum hocam diyorum...
Baktım adam bozuldu, anaaa dedim hocammm kitabın adı zıkkımın kökü valla billa size öle bise demedim diyorum :43:
Diyorum ama beni dinleyen kim, adında bile meymenet yok ver o kitabı dedi aldığı gibi gitti :60:

Son düzenleme:
Bende size tv ile olan muhabbetimi anlatayım:Tv de film var iki kişi konuşuyorlar biri birşey soruyor.Cevap karşısındakinden değil benden gitti:evet(ne sorduğunu unuttum ama:9:)

bu konuya uygun bir fıkra paylaşmak istiyorum sizlerle :)

Yüzü gözü mosmor bir
kadın doktora gider.

Doktor: Ne oldu size?
...
......Kadın: Doktor bey, ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş
dönse beni gebertene kadar dövüyor.

Doktor: Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi.
Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve
kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızınız içinde
sürekli dolaştırın....

İki hafta sonra, aynı kadın, eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.

Kadın: Evet doktor, harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her
seferinde, yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi
ağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı.

Doktor: Gördünüz mü, ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor... :)))))

1000 kere belki farklı zamanlarda arkadaşlarımın önerilerini,ilginç ya da eğlenceli,ya da tecrübelerini paylaşmışımdır isimlerini vererek.örnek:
ayşe diyor ki şurdan şunu alma çünkü bu adam baya bi pahalıya satıyor...
abartısız!yemin ediyorum,her defasında şu cevap gelir:
ayşe kim?
hani var ya,oğlumuzla aynı sınıfa giden ali,daha bugün bizdeydi hani....hani az evvel ben sana ayşelere çay içmeye gittim demiştim bugün için,o da bana bugün yeni bi gezme yeri önermişti,sen de olur hayatım gideriz demiştin ya....onun annesi
sen bugün misafirliğe mi gittin?
dedim ya hani,ayşe çağırdı,gittim ben de....
hıııı ayşe kimdi?
:84::84::84::84::84::84:

Soruya soruyla cevap verir, bu da benim limitsiz konuşmama ve çıldırmama yol açar:

Ben:Çorapların neden yatak başında?
Eşim:Hangi çoraplarım?
Ben:Farkeder mi ya çorap işte !
Eşim:Farketmiyorsa niye soruyorsun?
Ben:Ya çorabın rengi, markası farketmez, yatak başına niye koydun onu soruyorum.
Eşim:Hangi yatak başına?
Ben:Yahu kaç yatağımız var bizim?
Eşim:Ne diyorsun? Anlamıyorum.
Ben:Pis çoraplarını yatağın başına neden astınnnnnnn?
Eşim:Hangi çoraplarımı?
................................................................

Birşey anlatırım, dinlemez, bu da benim limitsiz konuşmama ve gene çıldırmama yol açar.

Ben:Bugün derste ne oldu biliyor musun? Çok rezil oldum ya.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti? Derste rezil oldum diyorum.
Eşim:Niye?
Ben:Türkçeden ingilizceye çeviri yapıyoruz, ben de "Neden erkekler takım elbise altına beyaz çorap giyer?" diye cümle yazmışım.Gülüşüyordum, baktım öğrenci olan adamlardan biri beyaz çorap giymiş, farkedince rezil oldum.
Eşim:.....(oyuna dalmış, sessiz)
Ben:Nasıl toparlayacağımı bilemedim valla.
Eşim:.....(sessiz, hala oyun oynuyor)
Ben:Sonra sınıfa hacivatla karagöz girdi.
Eşim:Anlıyorum.
Ben:Hacivat eskiden beri bana aşıkmış.
Eşim:Evet.
Ben:Ne eveti laaan ne evetiiiiii...Hacivat bana aşıkmış diyorum sanaaaa...
Eşim:Hangi hacivat?
Ben:Yan apartmanda 3. katta oturan hacivat!Tövbe yarabbim yaaa...Lan azıcık dinle beni yaaa azıcıkkk dinleeeeeeee.....

Buna işte çok özeniyorum.Yatak odası ile salonun yerini komple değiştir, benim eşim anlamaz.
Geçen evi temizliyorum, girişteki koskoca şemsiye, palto asılan 2 metrelik kazulet gibi olan vestiyeri salonun ortasına taşıdım.Sonra da eşim gelsin de o yerine çeksin diye orda bıraktım.
Eve gelince;

Ben:Sence de bir değişiklik yok mu?
Eşim:Saçını boyatmışsın?
Ben:Hayır.
Eşim:Kilo mu verdin sen? Suratın kaşık gibi kalmış.(85 kiloyum, cevaba bak!)
Ben:Salonaaa baaak salonaaaa!
Eşim: Tülleri mi yıkadın?

(15 dakika sonra )

Eşim:Aaa bunun burda işi ne?
Ben:Çekemedim yerine, sen koyar mısın?
Eşim:Nereye koyacağım söyle!
Ben:Banyoya koy! Tuvaletimi yaptıktan sonra, donlarımı ona asacağım! Ya adam sen bu evde yaşamıyor musun? Yerini bilmiyor musun onun? Tövbe yarabbim tövbeee...

aklıma gelmişken yazayım buna benzer bir diyaloğumuzu...:60:

yatsı namazımı kıldım yatmaya hazırlanıyorum çocuklarda uyumuş ev de nasıl bulunamaz bi sessizlik hakim sormayın gitsin...
arıyorum eşimi yok her odaya defalarca baktım sesleniyorum sesleniyorum ses yok çıldıracam.. tuvalet banyo ebeveyn banyosu yok yok yok adam nereye gider habersiz bakkala bile gitmeyen adam yok en son açtım kapıyı apartmanda aramaya başladım..
dedim ki herhalde namaz kılıyorum diye seslenmeden çıktı pencereden bakayım diye salonun ışığını açmamla sırıtan bir surat
ben : nerdesin sen
eşim : burdayım işte
ben : neden ses vermiyosun delirdim
eşim : hahahaha
ben : ya niye gülüyon niye ses vermedin sölesene
eşim : ya napiim çok güzel arıyodun bakalım ne zaman bulacaksın diye merak ettim
ben : ne yani çocuklar gibi saklambaç mı oynuyoz, bin tane şey aklıma geldi ...
tabii ki eşim hala gülmeye devam ediyooo

bu arada defalarca salona bakmama rağmen görememin sebebi kapıdan bakınca masanın arkası görünmüyo beyefendi oraya saklanmış ben aramaya başlayınca...:57:

hepsi süper ya krizlere girdim :))))

annemle babamın vardır böyle :)
geçen sofradayız :) annemle babam gergn ortamı yumuşatmaya çalışıyorum :D annemin gözleri masmavi :)
ben : baba sen annemi gözleri içinmi aldın?
babam: gözü çıksın !
annem : hönk !
ben : hahahahahahha :D krizlerdeyim :)

bir kerede gece 3 ben pc başındayım babamda diğer odada uyuyakalmış :D
annem içerden seslniyor yusuuuuffff :)
babam : hıııı
annem: bizim makarna süzgüsü nerdeee ?
babam : ne diyonn
annem : maakrna süzgüsü diyom nerdeee
babam: şeytan karı yatt gecenin 3 üü beee yuuuuhh :D
krizlerdeydim o gece :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben kedilerden çocukluğumdan beri korkarım. bir gün hazırlandık acil bir yere gitmemiz gerekiyor apartmanın kapısına indik ama kedi var ben çıkamıyorum.
ben: aşkım hadi pist de şu kediye
eşim: diyemem valla .kendin de pist diye
ben pist falan diyorum da gideceği falan yok
ben: hadi aşkım nolur ya bak geç kaldım
eşim:ya banane kullandırtmıcam artık kendimi:53:
ben: ya delimisin nası kullanmışım ben seni neden böyle yapıyosun
eşim: ağırıma gidiyor artık
ben::18:
eşim: öküz kadar adamım benden korkmuyosun da şu kediden korkuyosun!!!
:9::9::9:

ben kedilerden çocukluğumdan beri korkarım. bir gün hazırlandık acil bir yere gitmemiz gerekiyor apartmanın kapısına indik ama kedi var ben çıkamıyorum.
ben: aşkım hadi pist de şu kediye
eşim: diyemem valla .kendin de pist diye
ben pist falan diyorum da gideceği falan yok
ben: hadi aşkım nolur ya bak geç kaldım
eşim:ya banane kullandırtmıcam artık kendimi:53:
ben: ya delimisin nası kullanmışım ben seni neden böyle yapıyosun
eşim: ağırıma gidiyor artık
ben::18:
eşim: öküz kadar adamım benden korkmuyosun da şu kediden korkuyosun!!!
:9::9::9:
süper ya çok ilginç...

Back
X