evet valla odun 2 dk önce yine çıldırttı beni telefonu yüzüne kapattımof offf yaaa
ben hayatta kapayamamipleri cok eline verdim galiba
13 ayimizda 2 kez kapadim oda sinirden aglamamak icindi
oo sen o zaman teklif filan bekleme hiç nasılsa evlenmicez mi sen bilmiomusun istemesen benle evlenmeyi çıkmazdın niye şimdi ben teklif ediym ki der çıkar işin içinden sölemedi deme
ben çok kapattım canım ya sayısını hatırlamıorum. iyi bişey değil biliyorum çok ayıp yaptığım ama napiym o kadar sinirleniorum ki dayanamıorum birden bi bakıorum kapatmışım. dünden beri konuşmuoruz o kadar uyardığı halde yine aynı şeyi yaptığım için özür dilememi bekliyo. ben de sen beni sinir etmesen ben bunu yapmazdım hatanı sen kabul et önce diyorumhaklı değilmiyim ama bak yine sinirim bozuldu napıcamm ben
Ben teklif almadan evleniyorumikimiz niyetimiz ciddi olarak görüştük, sonrada ailemle geleceğim vakit geldi dedi, geldiler, sözlendik. Yakında nişanımız ve düğünümüzde olacak. Ama kendileri odun olurlar, hiç aklında bile yok
Geçenlerde artık tutamadım kendimi dedim, bana ne zaman evlilik teklifi edeceksin diyeayrı şehirlerde olduğumuzdan fırsat olmamış mış
ben de nişandan 10 gün önce zar zor teklif ettirdimteklif edince alyanslarımız bile alınmıştı yani:)
ben de nişandan 10 gün önce zar zor teklif ettirdimteklif edince alyanslarımız bile alınmıştı yani:)
Ben teklif almadan evleniyorumikimiz niyetimiz ciddi olarak görüştük, sonrada ailemle geleceğim vakit geldi dedi, geldiler, sözlendik. Yakında nişanımız ve düğünümüzde olacak. Ama kendileri odun olurlar, hiç aklında bile yok
Geçenlerde artık tutamadım kendimi dedim, bana ne zaman evlilik teklifi edeceksin diyeayrı şehirlerde olduğumuzdan fırsat olmamış mış
aha al işte esra_m benimkide böyle yapar kesin
biz aynı şehirlerdeyiz ben avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında o oturuyor bana diyorki sanki ayrı şehirlerdeymişiz gibi geliyo sana ilgi gösteremiyorum bahaneside hazır
canım zaten bi bahane mutlaka bulurlar. utanmasalar elektrik gitti sular kesildi dicekler o derece yani
aynen benimkinin başı bile ağrıyodu yani benim naz yapmam gerek adam nazlanıyo çözemedim ben zaten allahtan bende taktik bolda anca yola getirdim süründürüyorum
aynen kızlar katılıorum. çok rahatlar. bana diyor ki düşündün mü ne zaman evleniyoruz. ben de dedim ki düşünmem için önce soru sorulması lazım . kaldı bu
tamam ayarlıcam bıseyler dıo. odun ya bunlar.
onu hiç sorma ya ben de çok endişeliyim bu konuda nasılsa köprüyü geçtik deyip salmasınlar iyice kendilerini. of var ya hiç anlamıyorum bu erkekler hep eşleri sevgilileri bakımlı olsun her konuda anlayışlı olsun hep güzel olsun diye bi beklenti içindeler ama kendilerine gelince erkek adam böle olur oluyo.
aaaaa bak şekerim adamın bekar hali medeni, medeni hali evli olcak inş. sana düşünme payı vermiş şimdi ne uzatıyon sende
yola getırcem ben onu kararlıyımbu haftasonu yanı yarın aılesı ıle tanısacagım cok gerıldım yaw :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?