Düğün ilginç evlenme teklifleri alan var mıı paylaşalıım

ben hayatta kapayamam ipleri cok eline verdim galiba
13 ayimizda 2 kez kapadim oda sinirden aglamamak icindi

ben çok kapattım canım ya sayısını hatırlamıorum. iyi bişey değil biliyorum çok ayıp yaptığım ama napiym o kadar sinirleniorum ki dayanamıorum birden bi bakıorum kapatmışım. dünden beri konuşmuoruz o kadar uyardığı halde yine aynı şeyi yaptığım için özür dilememi bekliyo. ben de sen beni sinir etmesen ben bunu yapmazdım hatanı sen kabul et önce diyorum haklı değilmiyim ama bak yine sinirim bozuldu napıcamm ben

oo sen o zaman teklif filan bekleme hiç nasılsa evlenmicez mi sen bilmiomusun istemesen benle evlenmeyi çıkmazdın niye şimdi ben teklif ediym ki der çıkar işin içinden sölemedi deme

hahaha ay canım aynen valla beklerim ben böyle birşey üste çıkar bide

birinin alttan almasi lazim

Ben teklif almadan evleniyorum ikimiz niyetimiz ciddi olarak görüştük, sonrada ailemle geleceğim vakit geldi dedi, geldiler, sözlendik. Yakında nişanımız ve düğünümüzde olacak. Ama kendileri odun olurlar, hiç aklında bile yok
Geçenlerde artık tutamadım kendimi dedim, bana ne zaman evlilik teklifi edeceksin diye ayrı şehirlerde olduğumuzdan fırsat olmamış mış

görüyomusun canım bahane hemen hazır yani. yok bu odunlukla olmaz bu iş. ben en iyisi baştan şart koyim güzel bi evlilik teklifi almazsam söz de olmaz düğün de diyim o zaman mecbur düşünecek bişeyler

ben de nişandan 10 gün önce zar zor teklif ettirdim teklif edince alyanslarımız bile alınmıştı yani:)

aha al işte esra_m benimkide böyle yapar kesin
biz aynı şehirlerdeyiz ben avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında o oturuyor bana diyorki sanki ayrı şehirlerdeymişiz gibi geliyo sana ilgi gösteremiyorum bahaneside hazır

canım zaten bi bahane mutlaka bulurlar. utanmasalar elektrik gitti sular kesildi dicekler o derece yani

canım zaten bi bahane mutlaka bulurlar. utanmasalar elektrik gitti sular kesildi dicekler o derece yani

aynen benimkinin başı bile ağrıyodu yani benim naz yapmam gerek adam nazlanıyo çözemedim ben zaten allahtan bende taktik bolda anca yola getirdim süründürüyorum

aynen benimkinin başı bile ağrıyodu yani benim naz yapmam gerek adam nazlanıyo çözemedim ben zaten allahtan bende taktik bolda anca yola getirdim süründürüyorum

oh iyi bari taktik varsa. bende hep bi taktik düşünüorum valla mübarek sanki futbol oynuyoruz ahahaha

aynen kızlar katılıorum. çok rahatlar. bana diyor ki düşündün mü ne zaman evleniyoruz. ben de dedim ki düşünmem için önce soru sorulması lazım . kaldı bu
tamam ayarlıcam bıseyler dıo. odun ya bunlar.

aaaaa bak şekerim adamın bekar hali medeni, medeni hali evli olcak inş. sana düşünme payı vermiş şimdi ne uzatıyon sende

hahahahahha ay kızlar çok güldüm sabah sabah erkeklerin hali nedir böyle ya adamlar cool takılıyo

ya bide bu var salcakları belli bi durum ama biz hep toplu olmak zorundayız evlilikte nası olur bilmiyom çok zor geliyo koca evin sorumluluğu senin üzerinde aileler,çalışma hayatın,çocuk çok güçlü olmak zorundayız

yola getırcem ben onu kararlıyım bu haftasonu yanı yarın aılesı ıle tanısacagım cok gerıldım yaw :S

ayyy çok heycanlı:18: ben tanışmaya giderken bi fena midem ağrıdı anlatamam bide yemeğe çağırmışlardı beni ayıp olmasın diye ne var ne yok yemiştim midemin halini sen bi düşün artık iyi geçer canım rahat ol güzel bi durum

evet ya bu aileyle tanışma da çok gerici ben heycandan bayılcaktım kapılarına gidene kadar karnıma fena ağrılar girmişti. ama kapıda babanneyi güler yüzle görünce heycanım gitmişti. nasıl karşılandığınıza bağlı biraz:) bi de şeyyy heycandan çayın dibini halıya döktüm ama kimse görmedi ben de çaktırmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…