evet ya bu aileyle tanışma da çok gerici ben heycandan bayılcaktımkapılarına gidene kadar karnıma fena ağrılar girmişti. ama kapıda babanneyi güler yüzle görünce heycanım gitmişti. nasıl karşılandığınıza bağlı biraz:) bi de şeyyy heycandan çayın dibini halıya döktüm ama kimse görmedi ben de çaktırmadım hiç
ben şuan nişanlıyım. birbuçık yıl önce evlilik teklifi şöyle oldu mecburen. biz yıllardır uzaktayız nişanlım üç dört ayda bir bize gelir kalır bikaçgün. annemle mutfakta yemek yapıyordum sonra geldi beni çağırdı. odama gittik. yatağımı kırmızı güllerle süslemiş ve 1 tane beyaz gül vardı. ve ışıklarla süslemişti güllerin etrafını yanıp sönüyodu ışıklar. ortayada bi yazı yazmış benimle evlenirmisin diyeee. çok mutlu olmuştum. aslında çok güzel ve romantik fikirleri vardı sağolsun çok düşüncelidir nişanlım.ama uzaklık nedeniyle ikimizinde içinde kaldı.
goldenvenüs gerçekten harika bi evlenme teklifi almışsın canım çookk mutlu ol inşallah..eminim bana da böle bişi olsa ben de saf bi Ankaralı olarak müze mi burası nie geldik filan die bi tepki gösterirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?