İlgisiz doktorlara sinir oluyorum!!

Aslında ben de istiyorum bir genel cerrah bir de kadın doğumcu devamlı gideceğim bunlara çünkü.
Ankara ve İstanbul için tavsiyelere açığım arkadaşlar

Ben artık kendisi ile muhattap olmamaya karar verdim canım.
Teşekkür ederim.

Doğrudur ben de güvenemez oldum maalesef..
Grip, soğuk algınlığını evde 20 günde geçirmeyi tercih eder oldum böyle drlar yüzünden.
Büyük bir sorun olunca bir yere kadar kaçılıyor ama

İstanbuldaysanız iyi bir doktor tavsiye edebilirim :)

Ben tavsiye isterim :)

Üstüme gelen bir kişi ve 16 yaşında taraf tutarak bakan bir ergen.
Onun düşüncelerini umursamıyorum canım, teşekkürler

Teşekkürler Mune.
Aslında burda sizlerden duyduğum bir cümleyi drdan duymak istemiştim.

'' Sadece buna bakarak pko hakkında bir karara varamayız, ama kist yok merak etme gibi..''

Teşekkürler tatlım.
Yarım kaldı dr maceram.
Eylülden önce gitmeyeceğim..
Tatilimi böyle drlar yüzünden sinir krizi ile geçirmek istemiyorum..

Size de geçmiş olsun..
İstanbul'da da aynı sorunları yaşadım Ankara'ya geldim burda da gördüm.
İyi insan, kötü insan, iyi doktor, kötü doktor her yerde maalesef..

Şehirle ilgili olduğunu düşünmüyorum..

Yoğunluk olan yerde empati kurar hakverebilirim bir dr a ama yoğunluğun sıfır olduğu yerde yaşadım bunları.
Ve tekrardan nefret ettim. Gitmeyeceğim işte koca karı tavsiyelerine drdan daha sıcak bakar oldum

Öyle diyorsun canım ama insanın sinirleri bozulunca, ruh sağlığım da önemli diyerek bu yolu seçiyor.
Ben çok etkileniyorum valla dünden beri öyle keyifsizim ki..:S

Bu beni de rahatsız eden durum işte.
Hiç birimiz çok zengin değiliz

Eşim nisanliyken bir sure tibbi mumessildi. Doktorların da eczacilarin da vercek yüzünü gördük. Hepsine "paramedical" diorlar. Ilaclsrin icerigiyle tedaviyle insanlikla isleri yok tek umurlarindaki şey firma bize kac para vercek. 5000lira maas alan doktorlar 50 lira rüşvet icin senin ilacini yaziorlar her rwcetwye hemde lazim olsun olmasin. Antibiyotik kullanimi nir bu kadar artior saniorsunuz. Lutfen ilac kullanirken dikkatli olun sadece doktor yazdi die hop hop hop icmwyin. He bu arafa doktor arkadaslar vardir üstüme gelmesinler. Iyiolanlarda yok deildi. Ama maalesef koca bursada ilceleriyle beraber tas catlasin 20 taneydi inanilmaz.... allah herkese isini hakkiyla yapma istegi versin...

İlgisiz, açıklayıcı olmayan, düzgün konuşmayan doktorlardan ben de nefret ediyorum.

Ama bence doktorlar da bazı hasta ve hasta yakınlarına gıcık oluyorlardır kesin.

Babası dr olduğu için böyle herkese çemkirdi.

Sinirlenmeyin. Anlattıklarınız hiç yabancı değil.
Hepimiz benzer örnekler gördük, yaşadık.

Keşke hepimiz uyduruyor olsaydık, bunların gerçek olması çok acı..

Kesinlikle ben de bunu demek istiyorum.

6 yıl okuyup sınavdan sınava koştu ise karşılığını alıyor zaten.

Dr diye bana tepeden bakamaz. Benim sağlığımı elinde oyuncak, dilinde espri konusu edemez.

Şu yemeğini bitiremeden hasta peşinde koşturan drlar dizi ve filmlerde gerçekten..
Öğle arasından versin demiyorum ben ama fazlasını kullanarak bekletenler var.

Evde çocuğu ağlıyor, işten patron sıkıştırıyor kimin umrunda?

Ne kadar korkunç yaa..
Amin.. Amin..

İlgisiz, açıklayıcı olmayan, düzgün konuşmayan doktorlardan ben de nefret ediyorum.

Ama bence doktorlar da bazı hasta ve hasta yakınlarına gıcık oluyorlardır kesin.

Bazılarına gıcık olmaya hakları vardır elbette.
Saygısız, sabırsız, anlayışsız hastalara ben de onlar kadar sinir olurum.

Ama birilerine duyulan gıcıklık tüm hastalara yansıtılınca benim gibi insanlar çıkıyor ortaya.
Ben sağlığımı ciddi anlamda ihmal ediyorum..
Bunun hesabını kim verecek?

İhmal eden ben.. Etmeseydim değil mi?

Küçükçekmece de doğan hastanesi var doktor serdar kayın :) bizim ailede doğumlar ona yaptırılır gerçekten çok iyi bir doktor. Zaten senin bir şey sormana gerek kalmıyor her şeyi tane tane açıklıyor. Eğer size ters yönde değilse deneyin bence :)

Şu yemeğini bitiremeden hasta peşinde koşturan drlar dizi ve filmlerde gerçekten..
Öğle arasından versin demiyorum ben ama fazlasını kullanarak bekletenler var.

Evde çocuğu ağlıyor, işten patron sıkıştırıyor kimin umrunda?[/QUOTE]

Yok bende öylesiyle hiç karşılaşmadım maalesef. Kasım ayında düşük yapmıştım. Kanamam gemişti gündüz biraz sağlık ocağına gittim. Oradaki ebe hemen acile git düşük yapıyor olabilirsin dediler. Taksiye atladık hastaneye acile. Acilde bakmadılar. Sıra alıp bekleyeceksiniz dediler. Serviste kadın doğum doktoru vardı. Ona çıktık. Ben kıpkırmızı olmuşum tansiyonum fırlamış korkuyorum bir şey olacak mı bebeğe diye. Servisteki doktor bana ben sana bakamam gelsin görevli doktor baksın dedi. Beni otturtular oraya. Kendisi hemşirelerle sohbet ediyor. Bir yarım saat sonra doktor geldi yemekten. Baktı bana yani baktı derken yüzüme sadece. Sonra aşağıya in polikliniğe dedi. Tekrar gitti. Öğle tatili bitince geldi öyle muayene etti. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin çok zor gerçekten.

Hiç birimiz çok zengin değiliz [/QUOTE]

Ama ozele itiyoruz malesef can bu sonusca bide hiç suratına bakmıyo bazıları eşimin ayağı incinmisti gittik yine devlete hiç yüzüne bakmadan röntgen cektir dedi,röntgeni getirdik yine bakmadan "himmm ağrı kesicin varmı dedi"bisey demeden çıktık röntgeni çöpe bastı yine sinirler tavan.
Bizden öncede bi kadın sedyede yatiyo beli kırılmış kıvranıyor,dediki bizim yapacamiz bisey yok sevketti baska hastaneye ama kadına ambulans vermiyo kadın acı içinde ailesiyle kavga etti,sonra kadını sedyeden indirip bagirta bagirta taksiye bindirdi ailesi .
Ne zaman gitsek bin pişman oluyoruz umarim düzelir.

Oldukça ters kalıyor maalesef canım ya

Yok bende öylesiyle hiç karşılaşmadım maalesef. Kasım ayında düşük yapmıştım. Kanamam gemişti gündüz biraz sağlık ocağına gittim. Oradaki ebe hemen acile git düşük yapıyor olabilirsin dediler. Taksiye atladık hastaneye acile. Acilde bakmadılar. Sıra alıp bekleyeceksiniz dediler. Serviste kadın doğum doktoru vardı. Ona çıktık. Ben kıpkırmızı olmuşum tansiyonum fırlamış korkuyorum bir şey olacak mı bebeğe diye. Servisteki doktor bana ben sana bakamam gelsin görevli doktor baksın dedi. Beni otturtular oraya. Kendisi hemşirelerle sohbet ediyor. Bir yarım saat sonra doktor geldi yemekten. Baktı bana yani baktı derken yüzüme sadece. Sonra aşağıya in polikliniğe dedi. Tekrar gitti. Öğle tatili bitince geldi öyle muayene etti. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin çok zor gerçekten.[/QUOTE]

Bebek bu bebek ya bari hamilelere karşı azıcık tutum değiştirseler. Pes!

Amin.. Amin..

Hiç birimiz çok zengin değiliz

Ama ozele itiyoruz malesef can bu sonusca bide hiç suratına bakmıyo bazıları eşimin ayağı incinmisti gittik yine devlete hiç yüzüne bakmadan röntgen cektir dedi,röntgeni getirdik yine bakmadan "himmm ağrı kesicin varmı dedi"bisey demeden çıktık röntgeni çöpe bastı yine sinirler tavan.
Bizden öncede bi kadın sedyede yatiyo beli kırılmış kıvranıyor,dediki bizim yapacamiz bisey yok sevketti baska hastaneye ama kadına ambulans vermiyo kadın acı içinde ailesiyle kavga etti,sonra kadını sedyeden indirip bagirta bagirta taksiye bindirdi ailesi .
Ne zaman gitsek bin pişman oluyoruz umarim düzelir.[/QUOTE]

Gidip de pişman olmayan kaç kişidir bilmem.
Ben de mutlulukla, huzurla çıkamadım hastanelerden gitti.

Kafamda bin soru gidip bin soru döndüm.. Sağlık endişelerimin üzerine bir de sinir eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…