İlgisiz eş

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.

Üzülmeyin geçer herşey. Geçim derdi de kolay değil eşinizi anlamaya çalışın. Maddi durumunuz nasıl işleri nasıl ? Maglum kriz dönemi belki bu yüzden cani sıkkındır anlatmıyordur, gerçekten dinlenmeye de ihtiyacı vardır yoruluyorsur belki.

Moralini bozma sabah kalk herşeyi tekrar hazırla şöyle onunla zaman geçirmek istediğini eminim anlar seni derdi varsa ortak ol derdine destek çık .

Sen çalışıyormusun ? Çalışmıyorsan çalışmayı düşün en azından hayatında değişiklik olur daha çok uyum sağlarsınız birbirinize.
Iş olmasa en azından hobi yada kursa falan git kafanı dağıtmaya zamanını değerlendirirsin

Uyuyan insanı film ve çay için mi uyandırdın. Yorgun insan bırak dinlensin.sartlari eşitleyin bence sen de çalış yorul onu anlarsin
Düğünden geldik acıktım dedi bende çay koydum bir şeyler hazırladım biraz o arada dinleneyim dedi uyandırmamı kendisi istemişti

Ben çalışmıyorum. Eşim çalışmamı istemiyor su sıralar. Eve anca adapte oluyorum zaten.

Erkekler biraz geç adapte oluyor evliliğe, e siz de azcık alışıyorsunuz sevgiliyken üzerinize düşüldüğü gibi düşülemeyeceği gerçeğine ve yavaş yavaş oturuyor her şey. Azcık anlayışlı olmaya çalışın daha mutlu ve sakin olduğu zamanlarda bu sorununuzu paylaşın. Tartışma havasında değil sohbet havasında olur.

Önceden her Cumartesi film izler sabaha kadar otururduk ertesi gün uyuyacağı için.

Anliyorum ama sizin hic calisma hayatiniz oldu mu bilmiyorum insan gercekten cok yoruluyor. Benim esim de yogun calisiyor simdi ben adama bir de trip mi atayim.

Reactions: 000
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…