- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Düğünden geldik acıktım dedi bende çay yaptım bir şeyler hazırladımBu saatte mi çay içmek istediniz ? Çalışan insanın dinlenme ihtiyacı oluyor. Yarın zaten taril neden zorluyorsunuz ki ? Saat çok geç adam haklı
Buda sizin içinBoşver bi sigara daha yak
Önceden her Cumartesi film izler sabaha kadar otururduk ertesi gün uyuyacağı için.Adam yogun calisiyormus sizin caniniz sikiliyor diye hic mi dinlenmesin?
Zaten seninki ilgisizdi aman salla dur bende yakayım bi taneBuda sizin için
Düğünden geldik acıktım dedi bende çay koydum bir şeyler hazırladım biraz o arada dinleneyim dedi uyandırmamı kendisi istemiştiUyuyan insanı film ve çay için mi uyandırdın. Yorgun insan bırak dinlensin.sartlari eşitleyin bence sen de çalış yorul onu anlarsin
Ben çalışmıyorum. Eşim çalışmamı istemiyor su sıralar. Eve anca adapte oluyorum zaten.Üzülmeyin geçer herşey. Geçim derdi de kolay değil eşinizi anlamaya çalışın. Maddi durumunuz nasıl işleri nasıl ? Maglum kriz dönemi belki bu yüzden cani sıkkındır anlatmıyordur, gerçekten dinlenmeye de ihtiyacı vardır yoruluyorsur belki.
Moralini bozma sabah kalk herşeyi tekrar hazırla şöyle onunla zaman geçirmek istediğini eminim anlar seni derdi varsa ortak ol derdine destek çık .
Sen çalışıyormusun ? Çalışmıyorsan çalışmayı düşün en azından hayatında değişiklik olur daha çok uyum sağlarsınız birbirinize.
Iş olmasa en azından hobi yada kursa falan git kafanı dağıtmaya zamanını değerlendirirsin
Karşılıklı olsun :) moral oldu teşekkürlerZaten seninki ilgisizdi aman salla dur bende yakayım bi tane
Önceden her Cumartesi film izler sabaha kadar otururduk ertesi gün uyuyacağı için.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. DeneyeceğimErkekler biraz geç adapte oluyor evliliğe, e siz de azcık alışıyorsunuz sevgiliyken üzerinize düşüldüğü gibi düşülemeyeceği gerçeğine ve yavaş yavaş oturuyor her şey. Azcık anlayışlı olmaya çalışın daha mutlu ve sakin olduğu zamanlarda bu sorununuzu paylaşın. Tartışma havasında değil sohbet havasında olur.
Zaten seninki ilgisizdi aman salla dur bende yakayım bi tane
Anladım.ama yinede ilgisiz olarak nitelendirme sen evdesin yorulmuyorsun ama onun dinlenmeye ihtiyacı var öyle düşünDüğünden geldik acıktım dedi bende çay koydum bir şeyler hazırladım biraz o arada dinleneyim dedi uyandırmamı kendisi istemişti
Haklısınız teşekkür ederimAnliyorum ama sizin hic calisma hayatiniz oldu mu bilmiyorum insan gercekten cok yoruluyor. Benim esim de yogun calisiyor simdi ben adama bir de trip mi atayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?