- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Maddi durumunuz nasil ? Soemustum cevap vermemissinizBen çalışmıyorum. Eşim çalışmamı istemiyor su sıralar. Eve anca adapte oluyorum zaten.
Teşekkür ederim:)Biz de eskiden cumartesileri muhabbet film yapardik ama simdi yapamiyoruz birimizin calismasi lazim degil mi :) birakin adam dinlensin yarin muhabbetinizi edersiniz.
Çarşıdan alınmaz,Kendisi düğünden gelince acıktığını söyledi bende bir şeyler hazırladım ve daha önceleri de böyle oluyordu biraz dinlenmiş oluyordu uyanıyordu yiyip film izleyip yatıyorduk bu sefer tavrı hos olmadı
Görmemişim afedersiniz. Maddi durumu iyi denilecek düzeydeMaddi durumunuz nasil ? Soemustum cevap vermemissiniz
Haklısınız ama bir şeyler hazırlamamı hazırladıktan sonra uyandırmamı kendisi istediÇarşıdan alınmaz,
Mendile koyulmaz,
Ondan tatlı birşey olamaz.
Bilin bakalım bu nee
UYKU
Bu defada böyle olsun,valla eşim beni uyandırsa uyuyacağım demekle kalmam herhalde:))
Anladım acaba maddi acıdan sıkışıyor ve cani mi sıkılıyor diye düşündüm....Görmemişim afedersiniz. Maddi durumu iyi denilecek düzeyde
Uyku fizyolojik bir ihtiyaç ilk sıradaAma biz önceden Cumartesi’leri hep böyle yapardık ertesi gün erken kalkmayacağı için. Bugün görüşemedik bende özledim ondan sanırım
Bende evdeyim evim baya büyük temizliği kaç saatte yapıyorum siz düşünün ve üstüne 1.5 yaşında bebeğim var ve çok hareketli buna rağmen çalışan kadar yorulmuyorum. Bu şekilde değil de gün içerisinde isteğinizi belirtinBen dışarda çalışmıyorum ama eve ve ev işlerine yeni adapte oluyorum gün boyu bende temizlik çamaşır vs derken yoruluyorum. Ve birlikte vakit geçirebileceğiniz tek bir akşam var yarın tatil olduğu için
Ben soruyorum günün nasıl geçti ? İşlerin nasıl diye ama eşim işi hakkında konuşmuyor pekAnladım acaba maddi acıdan sıkışıyor ve cani mi sıkılıyor diye düşündüm....
Hiç iş konusundan bahsedermisiniz hani işin nasıl geçti? Bu gün hiç isim yoktu, işler durgun, vs gibi muhabbetler ediyormusunuz ?
Tamam teşekkür ederim. Hak verdim.Uyku fizyolojik bir ihtiyaç ilk sırada
Özlemek üçüncü
Adam bünyem kaldırmıyor diyecek kadar yorgunken ilgi bekleme üzülürsün
Yemin ederim atlarım üstüne tepinirim söve söveBir cinnete mi bakar?
Evet haklısınız eşime de hak verdim şimdiKoltukta sızmak çok tatli geliyor insana. Tabi yeni evli olunca insan hangi davranışa ne tepki verecegini şaşırıyor. Bizde erken uyuyan taraf ben olurum genelde. Haftasonu geç uyurum. Daha erken kalkıyorum eşimden neyse. Eşim çok geç uyur ve aksi şekilde uykuya düşkündür. Sızar kalır bazen. Çay icilecegi zaman bir kez seslenirim gelecekse gelir gelmezse ben başlarım. Şimdi poncikim de var baba uyuyorsa biz beraber çay keyfi yapiyoruz. Mesela haftasonu beni sinir edecek kadar geç uyanır. Kahvalti hazır olacak çay doldurulacak da öyle kaldırılacak. Sofrayı kafama göre kuruyorum sesleniyorum yemeğe başlıyorum keyfi bilir. Anliyorum özlüyorsunuz ama uyuyorsa bir kez selenin kalkarsa ne ala kalkmazsa keyif yapın. Bir de kendinizi sızmış tatlı tatlı uyurken düşünün. Biri hadi kalk da sohbet edek diye uyandirsa tepkiniz ne olur :)
Bazen ben de eşime,sen çayı demle az uyuyayım diyorum,sonra uyku tatlı geliyor,çay bayatlıyor kalkana kadar:)Haklısınız ama bir şeyler hazırlamamı hazırladıktan sonra uyandırmamı kendisi istedi
Demekki sadece eşim değilmiş böyle olan :) bende bana ilgisizliğinden mütevellit sanmıştımBazen ben de eşime,sen çayı demle az uyuyayım diyorum,sonra uyku tatlı geliyor,çay bayatlıyor kalkana kadar:)
Babam hep,"uyku ölümün kardeşidir"der,o kadar dünyadan soyutlanıyor insan, artı dinlenmek için şart,için siz çayınızı,valla tek başına da çok güzel içiliyorDemekki sadece eşim değilmiş böyle olan :) bende bana ilgisizliğinden mütevellit sanmıştım
Aynen öyle yaptım gayet iyiydi teşekkür ederim :)Babam hep,"uyku ölümün kardeşidir"der,o kadar dünyadan soyutlanıyor insan, artı dinlenmek için şart,için siz çayınızı,valla tek başına da çok güzel içiliyor
Ay tek basina güzel olmaz mı? Benimkiler uyusa da çay /kahve keyfi yapsam kafa dinlesem diyorum da işte pek olmuyor çok nadir :)Babam hep,"uyku ölümün kardeşidir"der,o kadar dünyadan soyutlanıyor insan, artı dinlenmek için şart,için siz çayınızı,valla tek başına da çok güzel içiliyor
Yemin ederim atlarım üstüne tepinirim söve söve
Benim eşimin de işi yoğun bazen eve 4 gün gelemez yorgun argın gelir ben her zaman dinlenmesine zaman veririm . Bazen ilgi şefkat iltifat ihtiyacimdan bahsederim o da bu ihtiyacı hiç anlamadığını söyler ben öyle değilim ilgilenirim güzel şeyler söylerim vs vs ama onu da anlıyorum . Erkekler daha düz mantık duruma bizim gibi yaklaşamıyolar. Geçenlerde bir hafta aradan sonra eve geldi akşam ben masa hazırlamıştım müzik mumlar yaktım giyinip süslendim kapıyı açtım sarıldım hoş geldin dedim mumları niye yaktın dedi. İnanın söylerken sadece gülüyorum onu da anlamaya çalışın .3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?