İlgisiz eş

Çarşıdan alınmaz,
Mendile koyulmaz,
Ondan tatlı birşey olamaz.
Bilin bakalım bu nee
UYKU
Bu defada böyle olsun,valla eşim beni uyandırsa uyuyacağım demekle kalmam herhalde:))

Çarşıdan alınmaz,
Mendile koyulmaz,
Ondan tatlı birşey olamaz.
Bilin bakalım bu nee
UYKU
Bu defada böyle olsun,valla eşim beni uyandırsa uyuyacağım demekle kalmam herhalde:))
Haklısınız ama bir şeyler hazırlamamı hazırladıktan sonra uyandırmamı kendisi istedi

Koltukta sızmak çok tatli geliyor insana. Tabi yeni evli olunca insan hangi davranışa ne tepki verecegini şaşırıyor. Bizde erken uyuyan taraf ben olurum genelde. Haftasonu geç uyurum. Daha erken kalkıyorum eşimden neyse. Eşim çok geç uyur ve aksi şekilde uykuya düşkündür. Sızar kalır bazen. Çay icilecegi zaman bir kez seslenirim gelecekse gelir gelmezse ben başlarım. Şimdi poncikim de var baba uyuyorsa biz beraber çay keyfi yapiyoruz. Mesela haftasonu beni sinir edecek kadar geç uyanır. Kahvalti hazır olacak çay doldurulacak da öyle kaldırılacak. Sofrayı kafama göre kuruyorum sesleniyorum yemeğe başlıyorum keyfi bilir. Anliyorum özlüyorsunuz ama uyuyorsa bir kez selenin kalkarsa ne ala kalkmazsa keyif yapın. Bir de kendinizi sızmış tatlı tatlı uyurken düşünün. Biri hadi kalk da sohbet edek diye uyandirsa tepkiniz ne olur :)

Ama biz önceden Cumartesi’leri hep böyle yapardık ertesi gün erken kalkmayacağı için. Bugün görüşemedik bende özledim ondan sanırım
Uyku fizyolojik bir ihtiyaç ilk sırada
Özlemek üçüncü
Adam bünyem kaldırmıyor diyecek kadar yorgunken ilgi bekleme üzülürsün

Eklentiler

• IMG_9064.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 46
Bende evdeyim evim baya büyük temizliği kaç saatte yapıyorum siz düşünün ve üstüne 1.5 yaşında bebeğim var ve çok hareketli buna rağmen çalışan kadar yorulmuyorum. Bu şekilde değil de gün içerisinde isteğinizi belirtin

Ben soruyorum günün nasıl geçti ? İşlerin nasıl diye ama eşim işi hakkında konuşmuyor pek

Evet haklısınız eşime de hak verdim şimdi

Demekki sadece eşim değilmiş böyle olan :) bende bana ilgisizliğinden mütevellit sanmıştım
Babam hep,"uyku ölümün kardeşidir"der,o kadar dünyadan soyutlanıyor insan, artı dinlenmek için şart,için siz çayınızı,valla tek başına da çok güzel içiliyor

Babam hep,"uyku ölümün kardeşidir"der,o kadar dünyadan soyutlanıyor insan, artı dinlenmek için şart,için siz çayınızı,valla tek başına da çok güzel içiliyor
Ay tek basina güzel olmaz mı? Benimkiler uyusa da çay /kahve keyfi yapsam kafa dinlesem diyorum da işte pek olmuyor çok nadir :)

Benim eşimin de işi yoğun bazen eve 4 gün gelemez yorgun argın gelir ben her zaman dinlenmesine zaman veririm . Bazen ilgi şefkat iltifat ihtiyacimdan bahsederim o da bu ihtiyacı hiç anlamadığını söyler ben öyle değilim ilgilenirim güzel şeyler söylerim vs vs ama onu da anlıyorum . Erkekler daha düz mantık duruma bizim gibi yaklaşamıyolar. Geçenlerde bir hafta aradan sonra eve geldi akşam ben masa hazırlamıştım müzik mumlar yaktım giyinip süslendim kapıyı açtım sarıldım hoş geldin dedim mumları niye yaktın dedi. İnanın söylerken sadece gülüyorum onu da anlamaya çalışın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…