- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Teşekkür ederim haklısınızAnladım.ama yinede ilgisiz olarak nitelendirme sen evdesin yorulmuyorsun ama onun dinlenmeye ihtiyacı var öyle düşün
Dumanaltı oldu buralar :) hep efkardanHaydi bir tane de benden olsun :)
Kendisi düğünden gelince acıktığını söyledi bende bir şeyler hazırladım ve daha önceleri de böyle oluyordu biraz dinlenmiş oluyordu uyanıyordu yiyip film izleyip yatıyorduk bu sefer tavrı hos olmadıbende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim.
Yorgunluktan uykuya dalmis birini uyandirip bunlari mi soylediniz?
Dumanaltı oldu buralar :) hep efkardan
Sizde katıldınız. Moral oldunuz hepiniz valla :)Hahah yok walla benim ki aliskanliktan :)
Uyandırmamı kendisi istemişti ama tavrı hoş değildiİlgisiz mi bilmem ama çok yorgun olduğu belli :)
Yine iyi bişey dememiş ama ben olsam sayar dururdum uyandırdın diye
Sizde katıldınız. Moral oldunuz hepiniz valla :)
Burda dert paylaşmak yorum almak İnan’ın iyi geliyor yaktım bitane daha çayım da yanımda takmıyorum artıkSiz de bos yere moralinizi bozmayin lutfen. Ben isten gelince esim beni uyandirsa fena carlardim yani :) Allahtan bu ara calismiyorum :)
E tamam sende uyandırmışsınUyandırmamı kendisi istemişti ama tavrı hoş değildi
Ama biz önceden Cumartesi’leri hep böyle yapardık ertesi gün erken kalkmayacağı için. Bugün görüşemedik bende özledim ondan sanırımE tamam sende uyandırmışsın
O da dinlenicem demiş
Daha ne diye muhabbet edelim canım sıkılıyor diyorsun ki
Vallahi ben olsam .... :)
Eşinin kendi isiymis dogal bence dinlenememesinden dolayi yakinmasi ama zamanla oturur evliliginiz hic uzmeyin kendinizi3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Teşekkür ederim umarım öyle olurEşinin kendi isiymis dogal bence dinlenememesinden dolayi yakinmasi ama zamanla oturur evliliginiz hic uzmeyin kendinizi
İnan’ın Cumartesi’leri iple cekiyorum ertesi gün tatil erken uyanmayacak birlikte bir şey yaparız diye hafta içi zaten uyuyorBen sana çok hak veriyorum, sen hafta sonu tatil diye birlikte birşeyler yapmak istiyorsun ama karşındaki insanın düşüncesiz davranması seni uzuyor, bu konuda esinle bunları konusman en doğrusu canm
Burda dert paylaşmak yorum almak İnan’ın iyi geliyor yaktım bitane daha çayım da yanımda takmıyorum artık
E tamam sende uyandırmışsın
O da dinlenicem demiş
Daha ne diye muhabbet edelim canım sıkılıyor diyorsun ki
Vallahi ben olsam .... :)
Ben dışarda çalışmıyorum ama eve ve ev işlerine yeni adapte oluyorum gün boyu bende temizlik çamaşır vs derken yoruluyorum. Ve birlikte vakit geçirebileceğiniz tek bir akşam var yarın tatil olduğu içinSanırım çalışmıyorsunuz ve enerjinizi atamıyorsunuz. Çalışan biri için dinlenmeye vakit bulmak zor .belli ki yorulmuş eşiniz olayları bu kadar dramatize etmeyin. Açın filmi kendiniz izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?