İlgisiz eş

bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim.

Yorgunluktan uykuya dalmis birini uyandirip bunlari mi soylediniz?
Kendisi düğünden gelince acıktığını söyledi bende bir şeyler hazırladım ve daha önceleri de böyle oluyordu biraz dinlenmiş oluyordu uyanıyordu yiyip film izleyip yatıyorduk bu sefer tavrı hos olmadı

E tamam sende uyandırmışsın
O da dinlenicem demiş
Daha ne diye muhabbet edelim canım sıkılıyor diyorsun ki
Vallahi ben olsam .... :)
Ama biz önceden Cumartesi’leri hep böyle yapardık ertesi gün erken kalkmayacağı için. Bugün görüşemedik bende özledim ondan sanırım

Eşinin kendi isiymis dogal bence dinlenememesinden dolayi yakinmasi ama zamanla oturur evliliginiz hic uzmeyin kendinizi

Ben sana çok hak veriyorum, sen hafta sonu tatil diye birlikte birşeyler yapmak istiyorsun ama karşındaki insanın düşüncesiz davranması seni uzuyor, bu konuda esinle bunları konusman en doğrusu canm

Ben sana çok hak veriyorum, sen hafta sonu tatil diye birlikte birşeyler yapmak istiyorsun ama karşındaki insanın düşüncesiz davranması seni uzuyor, bu konuda esinle bunları konusman en doğrusu canm
İnan’ın Cumartesi’leri iple cekiyorum ertesi gün tatil erken uyanmayacak birlikte bir şey yaparız diye hafta içi zaten uyuyor

Burda dert paylaşmak yorum almak İnan’ın iyi geliyor yaktım bitane daha çayım da yanımda takmıyorum artık

Biz de eskiden cumartesileri muhabbet film yapardik ama simdi yapamiyoruz birimizin calismasi lazim degil mi :) birakin adam dinlensin yarin muhabbetinizi edersiniz.

Sanırım çalışmıyorsunuz ve enerjinizi atamıyorsunuz. Çalışan biri için dinlenmeye vakit bulmak zor .belli ki yorulmuş eşiniz olayları bu kadar dramatize etmeyin. Açın filmi kendiniz izleyin

Sanırım çalışmıyorsunuz ve enerjinizi atamıyorsunuz. Çalışan biri için dinlenmeye vakit bulmak zor .belli ki yorulmuş eşiniz olayları bu kadar dramatize etmeyin. Açın filmi kendiniz izleyin
Ben dışarda çalışmıyorum ama eve ve ev işlerine yeni adapte oluyorum gün boyu bende temizlik çamaşır vs derken yoruluyorum. Ve birlikte vakit geçirebileceğiniz tek bir akşam var yarın tatil olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…