İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başka bir konu sahibine demiştim, metroda falan bu ablanın yanına oturuyoruz, markette kasa sırasında önümüzde bu abla var. cidden ucuz kurtuluyoruz bu tiplerden. aileye yazık acıdım. bakalım bebeğiniz nelerle karşılaşacak en çok onu düşündüm şimdi. evlenme ve çocuk yapma ehliyeti şart.

kız sen gece 4 te yattın 8 de dikildin hamilesin ama sen öyle yapma prensesler gibi uyumalısın kocasının prenseskişkosu :) kendine iyi bakmalısın bak kaynananlarda aten seni iplemiyor kocan ve sen yanlızsınız çocuğunu düşünmelisin. çok uyu bol bol dinlen böyle bayaaa muhabbetlere de girme bebeğin hisseder kocan üzülür ne bileyim hadi öptüm bayyy

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun
Ne demesi gerek mesela "gec dollenme olabilir mi,iliski yasamaya doktor bir sey dedi mi,aman ha torunuma bir sey yaparsiniz,doguma yakin iliski dogumu kolaylastirir, ozel temizligini yapamazsan oglum yardim etsin,gerekirse ben de gelebilirim"

Kv bebekle ilgili ne konusacak,saglikla gelsin eli ayagi akli butun olsun der gecer.
Baltayi ayaginiza vuruyorsunuz,ne olmus hamileyseniz?Bunca insan gokten dusmedi herhalde

Size oteye mi git demis,ben yatayim bana bak mi demis?
Her konuda oldugu gibi burada da asaletli bir kiz annesi var hic sasmaz
Arkadasim gibi yillarca huzur olmaz evinizde o olur en fazla

Yazın çok keyiflendirdiniz beni gerçekten evet prenses edasında yaklaşan bi eşim var ayni ilgiyi kayınaileden de bekliyorum var mı
Esinizin ve dogacak cocuklarinizin yasacagi hayati tahmin ediyorum ve uzuluyorum dirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdirdir
Allahim evlerden irak
Cocuklarimda kvnin bir cift corabi yok.
Esimi neden yiyeyim yazik degil mi?
Allahim evlatlarimiza da vakti gelince hayirli esler versin insallah

Abartıyorsunuz. Kadın haliyle oğluyla daha samimi konuşuyor her şeyi ona soruyor, bana anormal gelmedi. Oğluna gelin diyorsa size ayrıca gel demesine gerek yok. Ailesiniz sonuçta birinizi davet etmek ikinizi de çağırmak demek.

Ah benim gelinim olup da kkda olsa arkamdan neler der acaba, kimseyi aramam sormam, bir araya gelince hepsini çok severim ama telefonda konuşmayı hiç sevmem.

Kadın sizi arayıp üç beş kelime ediyor daha ne istiyorsunuz ki, öz kızı değilsiniz sonuçta, yüzyüze gelince iyi olsanız yeter, kadın dedikodu yapacağına ekonomiden bahsediyormuş keşke herkesin kv sizinki gibi olsa, mesafeli ve boğmayan cinsinden. Bence öküz altında buzağı aramayın. Zahmet olmazsa eşinizle birlikte de ziyaretlerine gidin.

Bir de şu bdvde iyice bir gezin, kötü kayınaile nasıl olur öğrenir eşinizinkileri sırtınjzda taşırsınız

Eşinizin geçmişte yaptıklarını bir kenara koyarak, sadece bu basit sebeplerden dolayı kayınaileyi yok saymaya hakkınız yok demeye geldim. Bakın burada kayınaileden çok çeken, ağır şeyler yaşayan insanlar var, onlar gitmesin görüşmesin sonuna kadar da savunuyorum bunu. Ancak sizinki resmen sudan sebepler. Zaten şehir dışındalar, ayda yılda bir gidip görüp geleceksiniz. Bunun bu kadar mevzu olmasını anlayamadım açıkçası. Küçük meseleleri bu derece büyüterek bebeğinize stres yüklüyorsunuz hiç gerek yok. Eşiniz de arada kalıyordur muhtemelen ki ben kayınvalidenizin yaptığı bariz bir şey de göremedim. Ne desin şimdi insanlara ? Bir de eşinizin açısından bakın, gelmeme sebebini açıklarken oluşacak diyaloğa. Kayınvalideniz gelip size karışmamış, doğmamış bebeğinize don biçmeye çalışmamış, gelip tepenize dikilip yardım edeceğim ayağına hayatı zehir etmemiş. Arıyor soruyor, gayet yeterli bir mesafe bana kalırsa.

Ve evet biz de kayınvalidemle bolca ekonomi konuşuyoruz çünkü basit bir markete gitsen kamyon çarpmış gibi oluyorsun. Normal yani.

Sen de koca yok herhalde
Koca olunca ne oluyor?
Evlendigimizden bir muddet sonra karsilastigim bir tanidik,Deniz valla evlenmissin,ama havalanmamissin baskalari gibi demisti de ben
Demekki statu atladim sananlar varmis Sanki dersin Megana elti oldu

Zemheriii sonlara gel

Morsever senmisin dogru soyle,bak vallahi bir sey demeyecegiz,ya da mor bir ablan varmiydi,soyle kaynanasi salatayi kaciran filan

Bence sizi sevmiyorlar (aşırı maddiyatçı ve ilgi delisi olduğunuz için olabilir) oğullarının hayrına katlanıyorlar siz de onlara bayılmadığınıza göre alınmayı bırakın.
2-3 gün kalın, boşanmadığınıza göre kocanızın hatırına tahammül edin.
Hamilesiniz böyle ufak şeyleri kafayı takıp bebeğinize de kendinize de boşuna stres yüklemeyin

Çocuk aldırma kelimesini ağzına almak bi yana şuan ona bişey olursa yıkılırım diyen bi insan benim eşimle ailesi dışında sorunum olmadı kendi annesinin eksiklerini görüyor ama napsın annesi ?
Neymis annesinin eksigi?
Herkes kendi cocuguna borclu,esinizi buyutmus,bir de sizi mi buyutecek?
Kadin soruyormus,ne durumdasiniz,hayat pahali,o suc,havadan sudan konusmuslar suc.Size ne ana oguldan?
Siz kuregi alin da altinlarinizi havalandirmaya baslayin,oglunuz olursa kamyonla kapisina dokersiniz,sormakla olmuyormus baksaniza:)
Iyyy evlerden irak

Zemheriii sonlara gel
Ay 20 sayfa okumakla zor biter, tenefüslerde bakabiliyorum. Belli ki konu sahibinin içinden geçmişler. Atlaya zıplaya bakayım bari şımarık insan da zor be ya ne yapsan beğendiremiyorsun. Arasan dert aramasan dert. Kadın evladıyla konuşmayı seviyor demek ki. Gerçi bu her gün aranıp bebek kaç defa tekmeledi diye sorulsa onu da beğenmez. Memnuniyetsiz insanla uğraşmak çok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…