- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
-
Ahanda İdeal gelinPeki o sizi 2 ayda bir ararken siz o 2 ay içerisinde hiç ariyormusunuz mesela ben Kayınvalidemi günde 2 kere ararım halini hatırını sorarım...
Dalga mı geçseler nolucak tanımam etmem ciddiye aldığım bir yer değil
NedenPeki o sizi 2 ayda bir ararken siz o 2 ay içerisinde hiç ariyormusunuz mesela ben Kayınvalidemi günde 2 kere ararım halini hatırını sorarım...
Ne kadar kötü kalplisiniz ya. Bir de hamilelik insanı daha duygusal daha vicdanlı yapar o dönem derler.Doğru 8 aydır oğlunu görmeyen yalnız eşi dostu olmayan kayınvalideyi kıskanıyorum ha
Mutlu olan insan böyle şeylere mi takar? Öyle konuşuyor işte. İnsan en çok neyi eksikse en çok onu konuşurmuş. O da onun için aman ne iyi kocam, aman ne iyi mutluyum, aman el üstündeyim diye konuşuyor.Ben de kendimi iyi hissettim sayende.Kadin var ustune camlar inmiş ,cocugu aldırmasi istenmiş ,boşanmakla tehdit edilmiş ama 2 ayda prensese dönmüş.Hayata bu kadar pembe gözlükle bakıyor, kendini mutlu sanıyor. Meğer ben ne kadar mükemmel bir hayat yaşıyormuşum aydinlandım sayende.Hayatimin kıymetini anladim,sıradan bir hayatım var saniyordum
Doğru 8 aydır oğlunu görmeyen yalnız eşi dostu olmayan kayınvalideyi kıskanıyorum ha
Bak ne güzel sekiz aydır görüşmuyorsun eşin de haklı değil mi görüşmek istemekteDoğru 8 aydır oğlunu görmeyen yalnız eşi dostu olmayan kayınvalideyi kıskanıyorum ha
Etrafında kimse var ama para vermiyorYalnizligini doyuracak sensen asilce yalniz kalmayi tercih ediyor belli ki.
Senin de etrafinda pek kimse yok bence, uzgunum senin adina.
Dunyaya o kadar dar bir cerceveden bakiyorsun ki bu dunya ancak çöllerde yaşamış, bir magaradan cikmis gelmis iki insan gorunce de ne yapacagini sasirmis birinin dunyasi olabilir.
Kendine nasil bunu reva goruyorsun, cok yazik.
Tatlım gitmiyor kendi de gidebilir şuan tek derdi çocuğu ve son derece mutlu..oğlunu seven kayınvalide gelin ile arasını iyi tutar ki oğlumdan kopmayayım oğlum gelmiyorsa da gelin getirir diyerek ilgi gösterir..Ben merhametsiz bi insan değilim evde de ara anneni sor konuş istersen git derim engelleyen biri değilim ki onlar kendilerince biz rahatsızlık vermeyelim kafasında..yani tuhaf ben 8 ay içinde 50 kere oğlumu çağırırdım gelinimi arardım gelin diye yapmıyorlarsa benim yapabileceğim bişey yok zaten çalışıyorumBak ne güzel sekiz aydır görüşmuyorsun eşin de haklı değil mi görüşmek istemekte
Eşiyle ailesiyle vakit geçirmek istiyor demek ki bence eşinin yerine kendini koymalasin
Benim annem gelinini de oğluna da damadına da kızına da mükemmel ilgili fedekar anne bizler için saçını süpürge etmiş biri eşimi de oğlundan ayrı tutmaz ve sevgisini kazanır..Kazanamaynlar da yalnız yalnız geçirir ömrünü gittiğinizde Güleryüz’de görmüyorsan ne gidicen işteNe hikmetse konu açan herkesin kendi annesi mükemmeldir. Sonra da kocam annesini mükemmel görüyor diye yakınırlar.
Pek geçimi kolay bir insan değilsiniz bence de. Kayınvalideniz mesafesini korumaya çalışıyordur haklı olarak.
O yüzden mi sana yalvarıyor kocan,sen onlarla bir ilgilen ben senle yüz ilgileneyim diye.Tatlım gitmiyor kendi de gidebilir şuan tek derdi çocuğu ve son derece mutlu..oğlunu seven kayınvalide gelin ile arasını iyi tutar ki oğlumdan kopmayayım oğlum gelmiyorsa da gelin getirir diyerek ilgi gösterir..Ben merhametsiz bi insan değilim evde de ara anneni sor konuş istersen git derim engelleyen biri değilim ki onlar kendilerince biz rahatsızlık vermeyelim kafasında..yani tuhaf ben 8 ay içinde 50 kere oğlumu çağırırdım gelinimi arardım gelin diye yapmıyorlarsa benim yapabileceğim bişey yok zaten çalışıyorum
8 ay içinde 50 kere oğlunu çağırma benceTatlım gitmiyor kendi de gidebilir şuan tek derdi çocuğu ve son derece mutlu..oğlunu seven kayınvalide gelin ile arasını iyi tutar ki oğlumdan kopmayayım oğlum gelmiyorsa da gelin getirir diyerek ilgi gösterir..Ben merhametsiz bi insan değilim evde de ara anneni sor konuş istersen git derim engelleyen biri değilim ki onlar kendilerince biz rahatsızlık vermeyelim kafasında..yani tuhaf ben 8 ay içinde 50 kere oğlumu çağırırdım gelinimi arardım gelin diye yapmıyorlarsa benim yapabileceğim bişey yok zaten çalışıyorum
annesinin asosyal ve mutsuz olduğunu söylüyor onu ara ilgilen konuş ama yapmak zorunda değilsin der herkes ilgiyi sever büyük severse küçükte karşılığını verirO yüzden mi sana yalvarıyor kocan,sen onlarla bir ilgilen ben senle yüz ilgileneyim diye.
Vala ben böyle mutluyum mutlu olmak için birazda karşı tarafı mutlu etmek lazım ama şöyle bisey soylim gelcekten öyle ailede çok söyleniyoruz:)Ahanda İdeal gelin
Kv lerin sitemle" falanca kesin gelini" dediği sensin
B Bihterinpekisi burda cvp vermiştim cnmEvet evde engeli ve epilepsi hastası bir kızı var sürekli arar durumlarını sorarım onlarda bana en ufak birsey olsa hemen yetisirler madi manevi arkamda dururlar niye bukadar garip geldi anlam veremedim sonuçta karşılıklı iyi olunca kendi annenizden farkı olmuyor mesela gorumcelerimlede öyleyim 2 tane evli gorumcelerim var eşimle tartışsam onları arar dedikodusunu yapmaya başlarız sanki esimin kiz kardeşi değilde benim kardeşim gibi arkamı tutarlar Böyle şeyler görünce şaşırıyorum gerçekten insan aile olmak için evlilik yapiyo bazı kadınlarımız evlenince istiyorlar ki eşleri aileleriyle irtibatlarini tamamen koparsin sonra çoluk çocuğa karışıyorlar o çocuklar nasıl yetişiyor ortada büyük bilmeden Sevgisiz saygısız bireyler olup çıkıyorlar günü geldigindede aynı şeyleri onlar ailelerine yapiyolar ama farkında değiller ki o çocuklar onların yansıması.....
Annesini acındırıyor sana, bir yandan da annesinin gelini getir baskılarını çekiyor çünkü.Burda insa
annesinin asosyal ve mutsuz olduğunu söylüyor onu ara ilgilen konuş ama yapmak zorunda değilsin der herkes ilgiyi sever büyük severse küçükte karşılığını verir
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Kendinizi yormayın arkadaşlar gerçekten konuda kapansınMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?