- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- 18
- Konu Sahibi karanfilla
-
Her ikimizi de arıyor ayrı ayrı o derece ilgili bi anne var bende çok şükür bu durumdan eşimde çok memnun keşke her anne benim anne gibi olsa asla yabancılık hissettirmez eşime gittiğimizde...çoğu zaman eşim der annenlere gidelim diye ..Anneniz sizi yemeğe vs. çağıracağı zaman sizi mi arıyor yoksa eşinizi mi?
Bence çok duygusalsınız ya hiç takmam böyle şeyleri ben.Her ikimizi de arıyor ayrı ayrı o derece ilgili bi anne var bende çok şükür bu durumdan eşimde çok memnun keşke her anne benim anne gibi olsa asla yabancılık hissettirmez eşime gittiğimizde...çoğu zaman eşim der annenlere gidelim diye ..
Dikkat Hafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeİsminiz tanıdık geldiği için bi bakındım da, doğru hatırlamışım:
Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !
Merhaba buraya genellikle hamilelikle ilgili konu açtım biz severek 1 yıl önce evlendik toplamda 3 yıllık bi ilişki eşimle genel olarak mutluyduk.. onun ailesi ile ilgili problemlerim oldu ilgisizlerdi bizim tek tartışma sebebimiz onlardı nerdeyse ..Hamilelik sürecinde şimdiye kadar sorunsuz...www.kadinlarkulubu.com
Laf sokup iğnelediğiniz insanlardan ağzınızla altın isteyip, eşinizin evde olan biteni ailesine anlatmasına rağmen hala onlardan ilgi bekleyen birisiniz.
Eşiniz karnınızdaki çocuğu aldır nefret ediyorum ondan, boşanacağız falan demişti çıldırıp. Hatta şiddet uygulamıştı.
Sizce ortada daha büyük sorunlar yok mu?
Eşinizde çok majör sorunlar var evet ama siz de bence çok geçinmesi kolay biri değilsiniz. Hep bir beklenti hali var. Hiç özeleştiri yaptınız mı?
Aradığım zamanlar oldu başından beri ilgisizler bende mesafeliyim beklentim yok sadece eşime karşı farklı bana farklı bi yüz yansıtmaya çalışan uyanık insanlardan hoşlanmıyorum..Hamile olan gelini aramak için aramalılar diye düşünüyorumPeki o sizi 2 ayda bir ararken siz o 2 ay içerisinde hiç ariyormusunuz mesela ben Kayınvalidemi günde 2 kere ararım halini hatırını sorarım...
Gittiğinizde sizi huzur eden gözler var mı üzerinizde???rahat edemediğiniz yere eşinizin hatrına gider misiniz ???Her yıl eşimin ailesinin yanına gideriz ama hiç davet edilmedim. Onlarda gelir yanımıza, ayrıca davet etmiyoruz. Siz neden özel davet bekliyorsunuz?
Ne konuşsunlar istiyorsunuz telefonda anlamadın açıkçası. Kayinvalideyle konuşulacak konular bellidir, hastalıkta bunun başında gelir.Hamileliğinizle ilgili ne diyebilir her konuşmada?
Yazdıklarınızda yanlarına gitmemek için geçerli bir neden göremedim açıkçası. Eşiniz beraber gitmek istiyorsa birkaç gün idare edebilirsiniz.
Eşinizin hatrı var mı hala? Çocuğunuzu aldırmak istiyordu en son.Aradığım zamanlar oldu başından beri ilgisizler bende mesafeliyim beklentim yok sadece eşime karşı farklı bana farklı bi yüz yansıtmaya çalışan uyanık insanlardan hoşlanmıyorum..Hamile olan gelini aramak için aramalılar diye düşünüyorum
Gittiğinizde sizi huzur eden gözler var mı üzerinizde???rahat edemediğiniz yere eşinizin hatrına gider misiniz ???
Eski konularınızı eklemişler, eşinizin de sıkıntılı olduğu noktalar var ama siz kesinlikle memnuniyetsiz, geçirmesi zor bir insansınız. Huzursuz eden gözler öyle durduk yere olmuyordur diye düşünüyorum.Aradığım zamanlar oldu başından beri ilgisizler bende mesafeliyim beklentim yok sadece eşime karşı farklı bana farklı bi yüz yansıtmaya çalışan uyanık insanlardan hoşlanmıyorum..Hamile olan gelini aramak için aramalılar diye düşünüyorum
Gittiğinizde sizi huzur eden gözler var mı üzerinizde???rahat edemediğiniz yere eşinizin hatrına gider misiniz ???
Hıhı evetBurda çoğu kişinin yaşamadığı kadar güzel bi evliliğin var eşimle birbirimizi seviyoruz o hatalarından çoktan ders aldı ayrıca şiddet görmedim sıkıntılar yaşadık geçti gitti şuanda fazlasıyla toparlamaya çalışan bi eşim var konuyu farklı yerlere saptırıp geçmişte yaşamayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?