İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesine laf ettin diye cam pencere indiren, hergün ayrıntılı ayrıntılı konuşup, annem şunu dedi bunu dedi diye anlatan adam, ikna içinde bunları mi söylüyor?
Çok saçma gelmiyor mu okuyunca?
Sen hayal dünyasında yaşamıyorsan, eşin ne yaptığını ne dediğini bilmeyen, dengesizin teki.
Tarafını sen seç. :KK70:
Şimdi tek derdi bebeği 🙏

Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerim ♥️küçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
O yüzden 40 yaşındaki oğlunun düğün masrafını üstlendiler, batırdığı işin borçlarını ödediler.
Bunları yapan insanlar fazla yemeği çok görecek öyle mi?
Sen cidden normal değilsin.

Çok mutluyuz mesaj değil hissettiklerim ♥️küçücük yuvamda eşim ve ben yolda da bebeğimiz.. anlattıklarımı anlamamakta ısrar eden üyeler hakikaten komiksiniz ben gitmek istemiyorum keza kayınvalide de beni İstemiyor ama oğluna da gelin görelim ısrarında bana sahte samimiyetsiz geliyor..Aslında üzülüyorum kendilerine kimseleri yok 2 kişi bi evde akşama kadar yaşayıp gidiyorlar gittiğimizde fazladan yemek yapar masraf ederim korkusu bile yaşıyordur kendisi tanımıyorsunuz sizler hissettiklerimi de anlayamazsınız yaşadıklarımı da..
ne diyeyimm çok haklısınnn.kaynana asla böyle olmamalııı.yavrumm kuzum demeli yemeyip içmeyip çeyrek biriktirmeli size .her gün arayıp bebiş nasıl tekmeledi mi bugün?annesi sen ne yedin hele bir anlatt var mı bir eksiğin gerekirse merdiven silip gönderirim demeliydi :işsiz:

O yüzden 40 yaşındaki oğlunun düğün masrafını üstlendiler, batırdığı işin borçlarını ödediler.
Bunları yapan insanlar fazla yemeği çok görecek öyle mi?
Sen cidden normal değilsin.
Daha önce gittim gördüm evet yemeği de çok görüyorlar eşimde farkında

Dua edelimde cocuk sana benzemesin🤲

Oğlu uzak kalıyor kayınvalide kuduruyordur bence

Beni de kızı gibi görüp gelin diyebilir beni yabancı görüyorlar eşime farklı iki yüzlü kadın

Bunlardan hangisi doğru? Bu kadar üzülme sana da yazık yahu.

Daha önce gittim gördüm evet yemeği de çok görüyorlar eşimde farkında
Düğününü yapar, borcunu öderiz ama yemeğimizi yemesinler.
Siz neyi nasıl anlıyorsunuz acaba, karı koca olarak?
Es kaza birbirinizi bulmussunuz, sakın bırakmayın. Başkasının psikolojisini bozmayın.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X