anlasildi bu harf yuzunden cok taslanicamO dabulu v’yi koymayacaktın. Bir miktar üzdün beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlasildi bu harf yuzunden cok taslanicamO dabulu v’yi koymayacaktın. Bir miktar üzdün beni
Merve baba 19 yaşında nişanlandımBu yaşta kim evlendiriyo sizi?
Öbüşmüş olabilirsin sen bilirim.Merve baba 19 yaşında nişanlandımaffet beni akşam üstü......
Yaşımız küçük olabilirdi ama yaşanmışlarımız büyüktü........
Yangın baba sende beni üzdün. 19 yaşında nişanlandım hiç de ergen değildim. Doğar doğmaz ergenliğim bitmişti benim.dBır neden olması lazim
Cok asıktım, cok cahildim gıbı.
19 cunku. Ergenlikten yeni cıkılmıs yas, bır neden lazım.
Hayır hafiften parmak değdirdikÖbüşmüş olabilirsin sen bilirim.![]()
Bu şarkı, profilinizde 19 yazdığı için size gelsin.19da ewlndim
19 yaş çok, ama çok genç bir yaş evlenmek için. Yazdıklarınızdan da, sevgi konusunda yeterince olgun davranmadığınızı fark ettim.Mrb hanimlar ilgisiz bi kocam var ve ben artk ne yapacagimi bilmiyorum ben onun aksine cok romantik cok duygusalim ama esimle bu konuda cok tartisiyoruz ne yapmaliyim onu oldugu gibi kabullenmelimiyim ama bu sekildede ben cok mutsuzum ne olur bana bi akıl verin
siz bunun bi ornegini yasiyorsunuz sanirim19 yasinda buldugunuz kocanin 24 yasinda size hitap etmemesi cok normal. Daha bu ne ki? Siz bir de 34 yasini gorun,sonra 44.
Yok ben erken evlenmedim pek. Normal siralamayi takip etmek en iyisi. Siz once buyuk insanlarinki gibi evlenmis cocuk yapmissiniz,simdi liseli aski yasamayi bekliyorsunuz.2 cocuklu fabrikada calisan adam nasil mic mic yapsin sizinle? Adamin sorumluluklari var gecim derdi var. Ask mi kalir?siz bunun bi ornegini yasiyorsunuz sanirim
bu sizin dusunceniz saygi duyarimYok ben erken evlenmedim pek. Normal siralamayi takip etmek en iyisi. Siz once buyuk insanlarinki gibi evlenmis cocuk yapmissiniz,simdi liseli aski yasamayi bekliyorsunuz.2 cocuklu fabrikada calisan adam nasil mic mic yapsin sizinle? Adamin sorumluluklari var gecim derdi var. Ask mi kalir?