İlgisiz koca romantik kadın

Mrb hanimlar ilgisiz bi kocam var ve ben artk ne yapacagimi bilmiyorum ben onun aksine cok romantik cok duygusalim ama esimle bu konuda cok tartisiyoruz ne yapmaliyim onu oldugu gibi kabullenmelimiyim ama bu sekildede ben cok mutsuzum ne olur bana bi akıl verin
19 yaş çok, ama çok genç bir yaş evlenmek için. Yazdıklarınızdan da, sevgi konusunda yeterince olgun davranmadığınızı fark ettim.
Bir kere, herkes "seni seviyorum" diyerek sevgilerini göstermek zorunda değil. Bazıları hediye alarak, bazıları şiirler yazarak, bazıları size dokunarak sevgilerini gösterirler. Yani siz evlenmeden önce eşinizin sevgi dilini öğrenemediyseniz ve onu kendi kalıplarınıza oturtmayı hayal ettiyseniz, hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmazdır.

Pf istiyosunuz ki adam her dakika mıç mıç seni sevdiğini söylesin sana aşkını ilan etsin. Sen adama ne yapıyosun mesela? Çok romantikmişsin ya? her akşam masada mum ışığı eşliğinde yemek masası mı hazırlıyosun? Yatak odanızda güller mi var? Sürekli arka fonda müzik mi çalıyor?
Nasıl romantiksin?

Senin romantikligine birkac örnek verir misin? Ne tarz romantiklikler yaptin mesela?
Onu paylaşırsan daha sağlıklı yorum yaparım.
Çünkü merak ettim, romantigim derken gerçekten romantik misiniz yoksa sadece kendinize mı romantiklik bekliyorsunuz, 'neden seni seviyorum demiyorsun' demeniz yeterli mi?

19 yasinda buldugunuz kocanin 24 yasinda size hitap etmemesi cok normal. Daha bu ne ki? Siz bir de 34 yasini gorun,sonra 44.

esim isteyken ona ara ara sevgi dolu msjlar yazar yollarim ewe geldiginde kapida onu ozenle karsilarim bi ortam icindeyken onu degerli hissettiririm herhangi biseye küsmus olsakta gider gonlunu alirim

siz bunun bi ornegini yasiyorsunuz sanirim
Yok ben erken evlenmedim pek. Normal siralamayi takip etmek en iyisi. Siz once buyuk insanlarinki gibi evlenmis cocuk yapmissiniz,simdi liseli aski yasamayi bekliyorsunuz.2 cocuklu fabrikada calisan adam nasil mic mic yapsin sizinle? Adamin sorumluluklari var gecim derdi var. Ask mi kalir?

Yok ben erken evlenmedim pek. Normal siralamayi takip etmek en iyisi. Siz once buyuk insanlarinki gibi evlenmis cocuk yapmissiniz,simdi liseli aski yasamayi bekliyorsunuz.2 cocuklu fabrikada calisan adam nasil mic mic yapsin sizinle? Adamin sorumluluklari var gecim derdi var. Ask mi kalir?
bu sizin dusunceniz saygi duyarim

Ya seni kınamıyorum belki hayat şartlarınız öyleydi de 19 yaş evlenmek için çok ufak bi yaş. Daha neyin ne olduğu bilinmediği bir yaş. Hayata çok erken atılmışsın. Hadi evlenmişsin de çocukta yapmışsın 2 tane. 24 yasında 2 çocuk. Keşke bu kadar acele etmeseydin. İnsan yaşı ilerlediğinde mesela aynı senin bu yaşlarda yaşayamadıklarında kalır aklı ve özenir. Bende 22 de evlendim 24 te anne oldum. Kendim icin bile diyorum bi kaç sene daha bekarlıgın tadını cıkarmalıymısım diye.
Kocanı duzeltemezsin benim eşim de öyle. Muhabbeti bile azdır mesela. Adam bu yanı nasıl konuşup olmadığı bi kalıba sokacaksın ki onu ?
Ayrıca bak annesin sen. W harfini kullanman bile bi çocukluk göstergesi. Yarın öbür gün çocuklarına böyle mı öğreteceksin örnek olacaksın. Türkçemizi düzgün kullanalım. W harfine basmak yerine gerçek v harfine basmak zor olmamalı. Bunu düzeltebilirsin

Back
X