ilgisiz koca

durum neyi gösterirse o canım ben de istemem ama bazen paramız yokken bile eşim doğum günümde en pahalı hediyeyi alır benim için önemli olan 2 çift güzel söz gerisi boş

Yelda geçmiş olsun cnm inş saglıgına kavuşur baban bu dünya böyle işte aynı şekilde benim babamda öle kendini paralamış evlatları için bazı babalar görüyom hiç umrunda deil evlatları mesela kayınbabam (((

sevgisinden hiç şüphem olmadı 8 yıldır beraberiz 3 yıldırda evliyiz ben yaparsam o da hemen karşılığını veriyor ama ben onun yapmasını istiyorum içinden gelicek şekilde

CİCİKIZ HAYATLARIMIZ AYNI AMA BENİM 8 YILLIK Bİ TANIŞMALIM YOK BENİ SEVDİGİNİ BİLİYOM AMA ODUN İŞTE BİDE ŞU ZORUMA GİDİYO NİŞANLIYKEN ÖLÜRDÜ BENİM İÇİN HEDİYESİZ Bİ GÜN BİLE YOKTU SEVGİ SÖZLERİNİN OLMADI GÜNLER YOKTU SAAT 1 OLURDU KAPATMAK İSTEMEDİ O DERECE YANİ ŞİMDİ NOLDU BİLMİYOM DİEL AİLESİNİN SIKINTISI YÜZÜNE TABİ BİZİMDE SIKINTIMIZ BİRBİRİİZDEN SOGUDUK DEDİM EV BATSIN ARABASI BATSIN SEVGİ GÖSTER DEDİM YOK ADAM UGRAŞACAK MUTLAKA BİŞİLER BULUYO AYINI İŞYERİNDE ÇALIŞIYOZ BEN KENDİNDEN ÇOK YORULUYOM YANElmaz:

aynı işyerinde çalışmak zor bizde çıkarken aynı işyerinde tanıştık sonra baktım anlaşamıyoruz ayrıldım işyerinden başka sebepler de vardı rahat ettik

sevgisinden hiç şüphem olmadı 8 yıldır beraberiz 3 yıldırda evliyiz ben yaparsam o da hemen karşılığını veriyor ama ben onun yapmasını istiyorum içinden gelicek şekilde

Bu güzel..Sevgisiz bir evlilik işkence gibidir..
Sürekli ilk adımı tabiki sen atma ama yapısı bu ise pek birşey değişeceğini sanmıyoruz..
Konuşmayı denedin mi???Beklentilerini anlattın mı?? Bunu sorun ettiğini ve ilerde çok daha kötü şeyler yaşanmasını istemediğini bu nedenle birazda senin fikilerine önem vermesini beynine yerleştirene kadar konuşmalısın..Birbirinizi anlayacağınıza eminim..Onunda illaki beklentileri vardır..Sohbet etmeyi eksik etmeyin.

Ben de evlenir evlnmez hemen hemen hic cici aylar yasamadim. Bal ayina bile bilgisayar aldi. Suan 1 sene oldu evleneli ve ilk 5-6 ay cok zoruma gidiyordu. Iki diplomam var (yuksek lisans) ama evde oturuyordum..esim cok gec geliyordu..temizlik, yemek ve butun gun onu bekliyorsun..ama o tek gelmiyor..O benim ilk aylarda en buyuk dusmaniyla eve geliyordu - laptop. Ve kalan 1-2 saat anunla geciriyordu. Diger aksamlarda akraba zayaretleri gidiyorduk..cok bunaldim..Iyiki hamile kalamdim yoksa cocugum psikoloji saglam olmazdi. Suan ise durum farkli degil, tek fark evden calisiyorum, kendime site actim ve duvar stikerleri satiyorum..artik o kadar yogunum ki o eve gec geldigi icin seviniyorum... artik o bana kiziyor..tabi ki buda saglikli degil..en azinda rahatladim..
Benim bir arkadasim bir nasihat verdi. dedi ki daha yeni bir evlilik yok, yeni bir evlilik var.. ve o da ayni sey yasadi taki kendini cok mesgul edene kadar - dans kurslari, sanat dersleri ve ogretmenlik.. onun kocasi ispaniyol.. Onun tavsiyeye uzerinde hemen bir film kendine actim (esimle 3 ay seyretmeye calistim bir film), ve gercekten daha mutlu olmaya basladim :)
Benim tavsiyem kendini biseye odaklan, sevdigi bisey yap! Ve dusunme, kafana takma.. git uyu en kutu ihtimalle :))

benim de eşim son dönemde oldukça ilgisiz.para kazanmak için hırsından bizi gözü neredeyse görmüyor.onu da anlamaya çalışıyorum. hayat zor, geçen yıl evimizi satmak zorunda kaldık,zor günler geçirdik.şimdi fazlasıyla hırslı biran önce ev alabilmek için çok çalışıyor.bebeğimizle bize güzel bir hayat vermek istiyor.bazen benim de kafam atıyor, söyleniyorum.sonra haksızlık ettiğimi düşünüyorum.pazar günleri beraberiz.diğer akşamlarda 10 gibi geliyor.bebeğimiz uyumuş oluyor,ben de günün yorgunluğundan mayışmış oluyorum. o da yorgun tabii. yüzyüze konuşamayıp gün içinde telefonlaşıyoruza.s.

acaba bilmediğim bir ikizi mi var eşimin ??? benim eşim de çok çalışıyor....adam siyasi partileri bjk sı için kolayca tersleyebiliyor beni!!!klava:klava: doğru dedin 5 senedir yontamadım odun ne kelime yontulmamış tomruk tomruk!

çok ilginç yaa
bnde gerçekten ben çalışmıorum,o yoruluo benm elim boş gönlüm hoş oysa yorgun hesap kitap düşünüo o yğüzdn benm dertlerim ona çok geeksiz şeyler gbi gelio diodum.bnde çalışsaydım bnde yorulsaydım birbirimze ayırabildiğimiz zamandan mutlu olur,fazlasını istemezdik birbirimizin halini anlardık,keşke bnde çalışsaydım derdim..
ama demekki bu çalışmakla çalışmamaklada ilgili deil..ne kadar sevsede ne kadar iyi de olsa bi tarafı odun demekki hepsinin...

dün yaşgünümdü..özellikle facede olmak üzre herkes ama herkes bi mesaj attı..
ama dizimin bdibindeki eşim hatırlamadı bile..
kaldıki çok deil 4gün sonrada evlilik yıldönümümüz bizim..
5.yılımız bitip 6.senemize adım atacağız allah'ın izniyle..
bu da yetmez,bir oğlum var 2hafta sonra 3.yaşgünü olacak,ve ben şuan ilgisine sevgisine en muhtaç zamanımdayım;4aylık hamileim...
ben napiim'' ne zamana kadar üziliim???

ama çok da seviorum,herkesin sahip olmak isteyeceği kadar iyi ve evine çocuğuna bağlı bir eş..seviorum işte ndan takıorum bu kadar..yoksa bnde salarım kendimi..kaçan kovalanır derdim(

benim erkek arkadaşım böle daha 3 aylığız hem de.şuan bile tahammül edemiorm biliorm yha alışıcam yha da bitiricem ama inanın burayı okuduktan sonra gözüm yemioo katlanmayı ilerisi için epey korktm...

benim ailem özel günlere çok önem verir,eşimin ailesi hiç önem vermez,eşimde o kültürde yetiştiği için oda önem vermez.ben çok istedim ama nafile ilk 15 sene çok üzüldüm,ama sonra baktımki ne yapıyorsam kendime yapıyorum çünkü alışkanlıkları değiştiremiyorsunuz aksine etkiye tepki oluyor.bende çocuklarımla kutluyorum.bi yere gezmeye gidelim derdim,yorgunum derdi ama teknesine ayakları poposuna vura vura giderdi.alışkanlıkları ne yaparsanız yapın değştiremiyorsunuz.haftasonları o teknesine gider bende oğlumla kızımla gezerim.ben mücadeleyi bırakınca daha mutlu kadın oldum.hiç değilse kendi kendime sinir harbi yapmıyorum.şöyle düşünüyorum beni aldatmadı bundan nasıl eminim adam çalışma manyağı,gezmeme karışmaz,maaşını alır bana verir ayrıyetten emekli maaşı kartıda bendedir.akşam işten gelince yemeğini yer biraz laflarız o bana işini anlatır bende ona anlatırım öyle uyuya kalır kanepede bende pc başında olurum.ama seni seviyorum diye her zaman söyler 27 senedir hala söyler.

canım 3 yıllık ewliyim çocuğum yok iyi ki de yok eşim sabahın 4ünde 5inde gelir iş mi hyır keyif alıştım artık umursamıyorum kaç sfer boşanmaya karar verdim öldürürüm seni diyo başkada bildiği bir şey yok aile desen beş kuruş etmiyo çalışmama iizin yok kafayı yemiş haldeyim beterin beteri var diolar zamanla alışırsın ilgisizliğine benim gibiii....

bilmiorum yaa
gerçekten dinleyince neleri neleri var dimi
hepimizinki başka başka
çok şükür benm ço büyük sorunlarım yok.
içkisi yok,kumarı yok
bensiz gezmeye gitmez
ailesine evine çocuuna bağlı
işten eve evden işe
sadece bazen beni evimizin içinde yannda bile yapayalnız bırakıo
çok konuşkan biri deildir,
bnde konuşmayı çok severim
dinler dinler ya susar bişiy sölemez yada bikaç kelime bişiy söler geçer
gezmeye gideriz,öffler püflerr
hele alışveriş yapıcamız zaman hiç çekilmez
ama bukadar işte
napiim,kutlamadı işte,hatırlamadı bile yaşgünümü,ben onnkini hatırlamasam hiç takmaz..dert etmez.
yapcak bişiy yok,en güzeli buna alışmak,boşu boşuna sinir dert sahibi olmayalım bari...

allah yardımcın olsun yaaa
sennki çok çok daha zormuş
peki senn ailen nerde
görmüolarmı halini?
destek olmuolarmı,mutsuz olduunu bilmiolarmı?
tehditle evlilik yürür mü hiç???
allah yardımcın olsun tekrarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…