Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok uyumluymussun, hangi yeni gelin bunlara katlanirki.
Esinin tek sorunu bunlarmiymis, ciddi bir sekilde konustunuzmu sorunlari.
Ya evlilige daha alisamadi, evliligin kendisine göre olmadigini anladi.
Bikmista olabilir.
Nekadar bir beraberliginiz vardi evlenmeden
Canın sonuçta müslman olmuşlar ve yaklaşık 10 yaşındaymış Türkiye'ye geldiğinde. Haliyle Türk adetlerine uyum sağlıyorlar. Babası ve babasının ailesinden dolayı.Bunlar biz olmak rus diye seni kandirmis olmasinlar..
Imam nikahi,acik gelinlige laflar,kina gecesi,geline kahvalti hazirlatmalar..rus diye bir asiretteniz dediler de sen mi yanlis anladin?
Hata sende kusura bakma soylemek zorundayim. O kadar cok SUSTUM yazmissin ki ben sistim burda sen nasil ve neden bu kadar sustun? Bastan susmasan sen musade etmesen basina bu kadari gelemezdi. Hem sen mudahale edecektin hem esini mudahale etmesi icin uyaracaktin bunlara susulmaz cunku. Hamile esine her tartismada bosanalim diyebilen adamin karakterini dusunemiyorum bile zaten. Yeter artik susma sen de biraz gururunu devreye sok hamileyken bu kadar uzdurme kendini. Birdaha o lafi ederse tamam yakinda celp kagidi gelir eline de al bi valiz cik git annene ya da biyere. Bu deveyi boyle gudemezsin cunku. O kadar cok susmussun ki ne dese boyun egecegini biliyo. Bu restle ya kendine gelecek ya bu is bitecek sen sadece izle ve karar ver.
Canın sonuçta müslman olmuşlar ve yaklaşık 10 yaşındaymış Türkiye'ye geldiğinde. Haliyle Türk adetlerine uyum sağlıyorlar. Babası ve babasının ailesinden dolayı.
Hayir zaten degisebilirdi. Ama bu degistirmeyi susarak yapamazsin. Rahatsiz oldugundan haberi olmadigi davranisini nasil degistirsin ki.. sen her defasinda uyarip tepkini koymazsan adam da sorun yok sanir yapmaya devam eder. Hayatta istemedigin hoslanmadigin hocbisey karsisinda susma. Onlar kadar senin de haklarin var.İnan bana ne gidecek bir yerim var ne de derimi anlatacak bir dostum. Sustum çünkü sevdim. Değişir sandım. Annem de yeni evli. Belki haklı olabilirsin. Ama yapamadım işte.
Hayir zaten degisebilirdi. Ama bu degistirmeyi susarak yapamazsin. Rahatsiz oldugundan haberi olmadigi davranisini nasil degistirsin ki.. sen her defasinda uyarip tepkini koymazsan adam da sorun yok sanir yapmaya devam eder. Hayatta istemedigin hoslanmadigin hocbisey karsisinda susma. Onlar kadar senin de haklarin var.
Valla çok fedakarlık göstermişsin maşallah. Onların sonuçları bu hepMerhaba kızlar. Sizlere derdimi anlatıp çare bulmak istiyorum. Zira anlatabileceğim kimse yok ve ben artık dayanamıyorum.
Ağustos ayında severek evlendik ve düğünden tutun balayına kadar güzel planlar yaparken herşey tam tersi oldu.
İstanbul'da oturuyoruz ikimiz de. Elimin aileai Bodrum'da baba tarafı da burda da yaşıyor. Aslında kendisi Rus. Annesinin ikinci evliliği. Ama kimse bilmiyor bunu. İki kardeş öz diğer ikisi üvey. Anlatmamayı tercih etmişler. Anne baba kardeşinin biri ve ben hariç kimse gerçeği bilmiyor. Herkes şuan ki babasının öz çocukları zannediyor. Neyse. Bu konuda her zaman taktir ettim kendilerini.
Ben onlara masraf olmaması için düğün istemezken yapcaz diye tutturdular. Ses çıkarmadım. Düğün Bursa'da olacak dediler tamam dedim. İmam nikahı , kına da Bursa'da olacak dediler. Bir şekilde annemi ikna ettim ona da tamam dedik. Balayını Bodrum'da yaparız kardeşimin villasında kalırız. Otele vereceğimiz parayı da gezerek eğlenerek harcarız sesi tamam dedim.
Nereden bilebilirdim balayının aile tatili olacağını.
Düğünden bir gün önce Rusya'dan akrabaları geldi ağırladık. Gelin alma bile olmadı hep beraber Bursa'ya gittik.
İmam nikahı için bahane uydurdular arabada yer yok dediler annemi bile götürmediler. Yine sustum. Zaten bi annem bi kardeşim gelecekti düğüne. Babam ve diğer akrabalarımla görüşmüyorum. Düğün günü kayınvalidem gelinliğime kadar laf söyledi. Açık diye peçete sıkıştırdı. Yüne sustum. Zor tuttum kendimi.
Normalde kuaför ve alışveriş masraflarını erkek öder. Kız kardeşim ve annem kıyafetlerini kendileri almasına rağmen kuaför masrafları için bile surat yaptılar.
Düğün oldu o gece otelde kaldık. Ağrıdan sabaha kadar uyumamışken sabah 9da almaya geldiler bizi. Neymiş gelin ertesi gün herkese kahvaltı hazırlarmış. Adet böyleymiş. Yine sustum. 40 kişiye kahvaltı hazırladım. Bi de gider gitmez dalga geçtiler. Biz şaka yapmıştık diye.
Bodrum'a hep beraber geçtik. Akrabaları annesi babası kardeşleri ve biz. Sağolsun annesi ilk gün bizi tüm herkesle aynı yerde yatırdı. Yemi evliyim. İnsaf. Ortada annem yanımda eşim. Onun yanında teyzesi..
Sonra ben Bala'yı boyunca yalnız oluruz diye düşünürken aksine her dakikamız onlarla geçti ve tahmin edeceğiniz gibi balayındeğil tatil bile yapamadım. Çünkü ortamda herkes Rusça konuşurken ben hep Fransız kaldım. Ona da birşey demedim.
Şimdi hamileyim ve son zamanlarda k kadar ilgisiz ki anlatamam. Her tartışmada bana ayrılalım diyen bir adama dönüştü. Bugun de öyle. Bana kadın olmadığımı evle ilgilenmediğini söylüyor. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Ve zor bi hamilelik geçiriyorum. Herşeye rağmen yemeğimi temizliğimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Ama bugün söyledikleri çok zoruma gitti. Yine boşanalım demeye başladı. Ve o tartışmadan beri ayrı odalarda oturuyoruz. Bu zamana kadar her tartışmada ayağına giden ben oldum.
Artık bunu yapmak istemiyorum. Evlendiğine pişman olmak istemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Valla çok fedakarlık göstermişsin maşallah. Onların sonuçları bu hep
Bırak eşini kendi haline bi süreliğine ilgilenme
Ne o hep ayağına gitmeler
İyi alışmış
Biraz da o dert etsin kendine bi şeyleri![]()
Aynen öyle canımHaklısın canım. Görsün bakalım ben birşeyle ilgilenmeyince neler oluyor. Umrumda değil hiçbirşey. Doğacak çocuğunu düşünmeyeni ben hiç düşünemem.
Niye susuyorsun ki. Susunca madalya mi takıyorlar. Rahatsızlığın neyse soyleyeceksin.
Merhaba kızlar. Sizlere derdimi anlatıp çare bulmak istiyorum. Zira anlatabileceğim kimse yok ve ben artık dayanamıyorum.
Ağustos ayında severek evlendik ve düğünden tutun balayına kadar güzel planlar yaparken herşey tam tersi oldu.
İstanbul'da oturuyoruz ikimiz de. Elimin aileai Bodrum'da baba tarafı da burda da yaşıyor. Aslında kendisi Rus. Annesinin ikinci evliliği. Ama kimse bilmiyor bunu. İki kardeş öz diğer ikisi üvey. Anlatmamayı tercih etmişler. Anne baba kardeşinin biri ve ben hariç kimse gerçeği bilmiyor. Herkes şuan ki babasının öz çocukları zannediyor. Neyse. Bu konuda her zaman taktir ettim kendilerini.
Ben onlara masraf olmaması için düğün istemezken yapcaz diye tutturdular. Ses çıkarmadım. Düğün Bursa'da olacak dediler tamam dedim. İmam nikahı , kına da Bursa'da olacak dediler. Bir şekilde annemi ikna ettim ona da tamam dedik. Balayını Bodrum'da yaparız kardeşimin villasında kalırız. Otele vereceğimiz parayı da gezerek eğlenerek harcarız sesi tamam dedim.
Nereden bilebilirdim balayının aile tatili olacağını.
Düğünden bir gün önce Rusya'dan akrabaları geldi ağırladık. Gelin alma bile olmadı hep beraber Bursa'ya gittik.
İmam nikahı için bahane uydurdular arabada yer yok dediler annemi bile götürmediler. Yine sustum. Zaten bi annem bi kardeşim gelecekti düğüne. Babam ve diğer akrabalarımla görüşmüyorum. Düğün günü kayınvalidem gelinliğime kadar laf söyledi. Açık diye peçete sıkıştırdı. Yüne sustum. Zor tuttum kendimi.
Normalde kuaför ve alışveriş masraflarını erkek öder. Kız kardeşim ve annem kıyafetlerini kendileri almasına rağmen kuaför masrafları için bile surat yaptılar.
Düğün oldu o gece otelde kaldık. Ağrıdan sabaha kadar uyumamışken sabah 9da almaya geldiler bizi. Neymiş gelin ertesi gün herkese kahvaltı hazırlarmış. Adet böyleymiş. Yine sustum. 40 kişiye kahvaltı hazırladım. Bi de gider gitmez dalga geçtiler. Biz şaka yapmıştık diye.
Bodrum'a hep beraber geçtik. Akrabaları annesi babası kardeşleri ve biz. Sağolsun annesi ilk gün bizi tüm herkesle aynı yerde yatırdı. Yemi evliyim. İnsaf. Ortada annem yanımda eşim. Onun yanında teyzesi..
Sonra ben Bala'yı boyunca yalnız oluruz diye düşünürken aksine her dakikamız onlarla geçti ve tahmin edeceğiniz gibi balayındeğil tatil bile yapamadım. Çünkü ortamda herkes Rusça konuşurken ben hep Fransız kaldım. Ona da birşey demedim.
Şimdi hamileyim ve son zamanlarda k kadar ilgisiz ki anlatamam. Her tartışmada bana ayrılalım diyen bir adama dönüştü. Bugun de öyle. Bana kadın olmadığımı evle ilgilenmediğini söylüyor. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Ve zor bi hamilelik geçiriyorum. Herşeye rağmen yemeğimi temizliğimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Ama bugün söyledikleri çok zoruma gitti. Yine boşanalım demeye başladı. Ve o tartışmadan beri ayrı odalarda oturuyoruz. Bu zamana kadar her tartışmada ayağına giden ben oldum.
Artık bunu yapmak istemiyorum. Evlendiğine pişman olmak istemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Ne yapacağımı bilmiyorum.