• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz koca..

Insanda bi vicdan olur ya.
Hep ezmisler.
Allah sabir versin konu sahibi.
Su an kv gille ayni evdemi kaliyosun?

Bu güzel evliliği çocukla taçalandırmışsın Allah bozmasın. Herşeyi susup sineye çekmişsin, erkek tarafı ne kadarda şanslı. Biz sana ne diyelim ki arkadaşm, herşeyi kabul eden sensin. Ne diye çocuk yaptın ki bu adama bu aileye!! Nişanlıyken vs hiç mi anlamadın. Sen silik bi tip gibi nereye çekerlerse o tarafa gitmişsn.

İlk basta hatayı herseye susarak yapmışsın...bende sen gibiydim canim ne söylerlerse. Tamam diyodum neden çünkü kocami seviyodum...ama inan degismiyolar ...ilk zaman nasilsa. Oyle devam ediyo...hic yuz vermiceksin ama. Artik cok gec ...:63:

üzüldüm.
çok fazla sineye çekmişin.
tepene çıkmış.
keşke ona vazgeçilmez olmadığını biraz hissettirseydin.
hiç kimse vazgeçilmez değil ve bukadarı fazla.

Umursamaz olmak işe yaradı kızlar. Geldi konuşmak istedi konuşmadım. Gece yatarken geldi sarıldı öptü. Özür diledi. Az önce de arayıp uyandırdı. Sıkı giyin falan dedi. Demek ki onun gibi olmak gerekiyormuş.

Ruslar rahat ınsanlardır ya açık gelınlığe laf mı ettiler .. Şaşırdım.
Sürekli boşanalım dıyen bır kocaya neden tahammul etmeye çalışıyorsun?

Ruslar rahat ınsanlardır ya açık gelınlığe laf mı ettiler .. Şaşırdım.
Sürekli boşanalım dıyen bır kocaya neden tahammul etmeye çalışıyorsun?
Diğer arkadaşlara da aynı cevabı vermiştim. Türkiyeye geldiğinde daha 10 yaşındaymış ve annesi türkle evlendiği için bu süre zarfında onların örf ve adetlerine ayak uyduruyorlar. Onun ya da annesinin birşey dediği yok aslında ama laf gelsin de istemiyorlardı.

Benim anlamadığım bukadar oturmamışken çocuk olması daha evliliğin nolduğunu anlamadan bayağı erken olmuş :KK12:
Onun bencilliği dışında bir problemimiz yok ki. Çok şükür herşeyimiz tam , eksiğimiz yok. Sadece bencil.. Benim de buna tahammülüm yok.

Kocanla su an evliligniz nasil ilerliyor peki?

Dün gece barıştık yine. Fakat söylediğim gibi ilgisizliği var. Yani biz o yeni evliler gibi cicim aylarını yaşamadık hiç.
Sanki yıllardır evliymişiz gibi devam ettik. Sevdiğini belli etmez. Kavga ettiğimizde hayatta geri adım atmaz. Bi dün gece attı işte.

Ona bile şaşırdım. Onun dışında hiçbir problemimiz yok. Düğün ve balayı zamanlarını saymazsak tabi. Tam bi fiyaskoydu.

Canım benim sen neden bu kadar alttan aldın ki her şeyi? Tamam bir aile oluyorsunuz fedakarlık yapılmalı ama bu kadarı fazla değil mi?

Bence izin al bir süre git anneciğinin yanında kafanı dinle. Çok ayıp eşinin tutumu. İnsanoğlu böyledir işte sen fedakarlık yaptıkça daha fazlasını beklerler. Üzülme tavrını koyarsan düzelir. Düzelmezse de kendi bilir.

Merhaba kızlar. Sizlere derdimi anlatıp çare bulmak istiyorum. Zira anlatabileceğim kimse yok ve ben artık dayanamıyorum.

Ağustos ayında severek evlendik ve düğünden tutun balayına kadar güzel planlar yaparken herşey tam tersi oldu.

İstanbul'da oturuyoruz ikimiz de. Elimin aileai Bodrum'da baba tarafı da burda da yaşıyor. Aslında kendisi Rus. Annesinin ikinci evliliği. Ama kimse bilmiyor bunu. İki kardeş öz diğer ikisi üvey. Anlatmamayı tercih etmişler. Anne baba kardeşinin biri ve ben hariç kimse gerçeği bilmiyor. Herkes şuan ki babasının öz çocukları zannediyor. Neyse. Bu konuda her zaman taktir ettim kendilerini.

Ben onlara masraf olmaması için düğün istemezken yapcaz diye tutturdular. Ses çıkarmadım. Düğün Bursa'da olacak dediler tamam dedim. İmam nikahı , kına da Bursa'da olacak dediler. Bir şekilde annemi ikna ettim ona da tamam dedik. Balayını Bodrum'da yaparız kardeşimin villasında kalırız. Otele vereceğimiz parayı da gezerek eğlenerek harcarız sesi tamam dedim.

Nereden bilebilirdim balayının aile tatili olacağını.

Düğünden bir gün önce Rusya'dan akrabaları geldi ağırladık. Gelin alma bile olmadı hep beraber Bursa'ya gittik.
İmam nikahı için bahane uydurdular arabada yer yok dediler annemi bile götürmediler. Yine sustum. Zaten bi annem bi kardeşim gelecekti düğüne. Babam ve diğer akrabalarımla görüşmüyorum. Düğün günü kayınvalidem gelinliğime kadar laf söyledi. Açık diye peçete sıkıştırdı. Yüne sustum. Zor tuttum kendimi.

Normalde kuaför ve alışveriş masraflarını erkek öder. Kız kardeşim ve annem kıyafetlerini kendileri almasına rağmen kuaför masrafları için bile surat yaptılar.

Düğün oldu o gece otelde kaldık. Ağrıdan sabaha kadar uyumamışken sabah 9da almaya geldiler bizi. Neymiş gelin ertesi gün herkese kahvaltı hazırlarmış. Adet böyleymiş. Yine sustum. 40 kişiye kahvaltı hazırladım. Bi de gider gitmez dalga geçtiler. Biz şaka yapmıştık diye.

Bodrum'a hep beraber geçtik. Akrabaları annesi babası kardeşleri ve biz. Sağolsun annesi ilk gün bizi tüm herkesle aynı yerde yatırdı. Yemi evliyim. İnsaf. Ortada annem yanımda eşim. Onun yanında teyzesi..

Sonra ben Bala'yı boyunca yalnız oluruz diye düşünürken aksine her dakikamız onlarla geçti ve tahmin edeceğiniz gibi balayındeğil tatil bile yapamadım. Çünkü ortamda herkes Rusça konuşurken ben hep Fransız kaldım. Ona da birşey demedim.

Şimdi hamileyim ve son zamanlarda k kadar ilgisiz ki anlatamam. Her tartışmada bana ayrılalım diyen bir adama dönüştü. Bugun de öyle. Bana kadın olmadığımı evle ilgilenmediğini söylüyor. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Ve zor bi hamilelik geçiriyorum. Herşeye rağmen yemeğimi temizliğimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Ama bugün söyledikleri çok zoruma gitti. Yine boşanalım demeye başladı. Ve o tartışmadan beri ayrı odalarda oturuyoruz. Bu zamana kadar her tartışmada ayağına giden ben oldum.

Artık bunu yapmak istemiyorum. Evlendiğine pişman olmak istemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Adama bak yahu ?
Ağzında sakız çiğneme haline getirmiş boşanmayı!!
Çocuk oyuncağımı bu yani,
Eğer dediğiniz gibi ise kişiliğiniz ,çok sabırlı ve uyumlusunuz üstüne birde çalışıyorsunuz,
Hayır derdi ne !ne istiyor sizden ?
Ne olursa olsun ayrı odalarda kalmamalısınız ,
Biran evvel karşınıza alın konuşun derim bu yaşantı böyle gitmez,

Onun bencilliği dışında bir problemimiz yok ki. Çok şükür herşeyimiz tam , eksiğimiz yok. Sadece bencil.. Benim de buna tahammülüm yok.
Daha ne olsun önemseyen insan bunu yapar mı ? Ben böyleyim demek senin boyun eğmeni istemesi hiç normal değil ve daha aile olamamışken bir çocuk olması daha kötü gibi :KK43:

benim bu hayattan öğrendiğim şu eğer zamanında sesini çıkarmazsan işler katlanarak büyür yuvarlanarak büyüyen kartopuna dönüşür...

Hepiniz sonuna kadar haklısınız kızlar. Ben onu tanımadan önce aynı sizin de söylediğiniz gibi biriydim ama sevince bazen değişebiliyor insan. Daha sabırlı olabiliyor. Böyle olmak istemezdim ama oldum.

Bugün de sanki dün hiçbirşey olmamış , hiç tartışmamışız gibi hareket ediyor. Arıyor , mesaj atıyor.

Fakat dediğiniz gibi bugün karşıma alıp konuşucam. Sonuçta böyle gidemez. Herşey bir sonuca varmalı.

Dün gece barıştık yine. Fakat söylediğim gibi ilgisizliği var. Yani biz o yeni evliler gibi cicim aylarını yaşamadık hiç.
Sanki yıllardır evliymişiz gibi devam ettik. Sevdiğini belli etmez. Kavga ettiğimizde hayatta geri adım atmaz. Bi dün gece attı işte.

Ona bile şaşırdım. Onun dışında hiçbir problemimiz yok. Düğün ve balayı zamanlarını saymazsak tabi. Tam bi fiyaskoydu.

Adim atti demek. Buda bi ilerleme.
Balayinda yasananlara kocan nasil tepki vermisti zamaninda merak ettim.

Adim atti demek. Buda bi ilerleme.
Balayinda yasananlara kocan nasil tepki vermisti zamaninda merak ettim.

O da sinirlendi ve üzüldü ama yapabileceği birşey yoktu. İkimiz de katlanmak zorunda kaldık. Sonuçta Rusyadan gelen teyzesi ve kuzeni ve diğer akrabalarıydı. 15 senedir görüşmüyorlardı. Bu yüzden ona yüklenemezdim..

Böyle olacağını ikimiz de bilmiyorduk.

Back
X