Ilgisiz Koca

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
21 Temmuz 2008
17.365
54.200
1.123
Evet hanımlar ilgisiz Kocaya karşılık nasıl olmalıdır?
Ben duygularımı saklayamayan açık ve yoğun yaşayan biriyim
Öncelerde eşim de böyleydi ama o herseyi monotonlastırdı ve ben az ilgiden rahatsızım
Nasıl bir tutum sergilemeliyim,kaçan kovalanır mı?

kaç yıllık evlisin çocukların yaşı ka.çocuklar küçükse eğer bu tür şeyler onlar küçükken olabiliyor.ilgi ve sevginiz ister istemez kayıyor çocuklara unutabiliyoruz eş olduğumuzu.

Nasıl ilgisiz mesela?

Bizim hatunlar genelde evlilik cicim aylarındaki gibi sürsün istiyorlar ama bu insan doğasına aykırı. Romantik filmin içinde değiliz ki gerçek hayat bu.

Günaydın.
Sonradan değiştiğine göre belli ki bir sıkıntı var.
Kendisi ne diyor bu değişime?
Değişmediğini ama benim bana olan ilgisini görmediğimi söylüyor doyumsuzmuşum

kaç yıllık evlisin çocukların yaşı ka.çocuklar küçükse eğer bu tür şeyler onlar küçükken olabiliyor.ilgi ve sevginiz ister istemez kayıyor çocuklara unutabiliyoruz eş olduğumuzu.
10yıllık evliyiz çocuklarımız 9ve 4 yaşında

Nasıl ilgisiz mesela?

Bizim hatunlar genelde evlilik cicim aylarındaki gibi sürsün istiyorlar ama bu insan doğasına aykırı. Romantik filmin içinde değiliz ki gerçek hayat bu.
Ah o romantik filmlerin yanından bile geçmiyoruz

Sizi rahatsız eden nedir onu anlamaya çalışıyorum.

Ne yapmasını istiyorsunuz da yapmıyor mesela? Hani bir güzel söz mü söylemiyor, sarılıp öpmüyor mu, hediye falan mı almıyor, sohbet mi edemiyorsunuz, cinsel açıdan mı problem var?

Demek ki monotonlaştı hayatınız.
Olabilir,doğaldır.
Sonuçta hiç birimiz 17lik gençlerin aşklarını yaşamıyoruz.
Arada küçük tatillere gidin,farklı restaurantlar deneyin.
Değişiklik olur sizin için de...

Bana zaman ayırmıyor sohbet edemiyoruz hediye yok
cinsel problemimiz yok
Ama benimle ilgilenmiyor

Bana zaman ayırmıyor sohbet edemiyoruz hediye yok
cinsel problemimiz yok
Ama benimle ilgilenmiyor

İş güç çocuklar falan derken birebir sohbet malesef azalıyor uzun süreli evliliklerde.

Siz bişeyler yapmayı denediniz mi? Çocuklar uyuduktan sonra mesela alkol alıyorsanız iki kadeh şarap koyup, ışıkları kısıp hadi biraz sohbet edelim dediniz mi? Ya da güzel bi kahve yapıp bunu yapabilirsiniz.

Bunları da denedim içip Tamam ellerine saglik hepsi bu canım Maalesef
Süründürmek istiyorum onu eskisi gibi

Hediye olayı biraz parasal . Belki sıkıntı varsa o şekilde harcama yapmak istemyordur. Bence biraz kendi haline bırakın o esnada kendnizle ilgilenin mesela saçınızı kestirip boyatın herzamankinden daha özenli giyinin felan merak uyansın dikkatini çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…