- 13 Nisan 2007
- 33.590
- 102.267
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Minimini22
Olsun.Teşekkürler evet sevdiğim isim var eşim yok kısmet değilmiş lale hanım :)
Allahım büyüktür.
Kısmetiniz daha iyi biridir inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun.Teşekkürler evet sevdiğim isim var eşim yok kısmet değilmiş lale hanım :)
Bizim de böyle ilişkilerimiz oldu insanın ayrılması zor ama bile bile lades demeye devam etmemelisin.O kadar haklısın ki kırıyor hiç bişey umrunda değil manipüle ediyor ölecek kadar mutsuzum evet. Umrunda olmaz geçen konuştuk dedim neden döndün ayrıydık ayrılırsak bı daha dönme sakın bitsin düşüncem dedi sonra düzelecek dedi yine ayni
Düşme üstüne sende bu kadarGenel tavrım bu şuan fakat hafta sonu ilişkiye dair konuştuk çarşamba görüşürüz dedi salı akşamı arkadaşları ile mangala gitmis yorulmuş yok uyucam yok cikmicam yok basım yok sen anlamıyorsun yani hem tahrik ediyor arayınca üst üste cildirinca suçlu ben oluyorum
Sonra yarın görüşürüz dedi sonra bakarız dedi çıldırtıyor zaten sonunda beni suçluyor
Hiç zaman vermeden bir anda mi bitmeli zaman mi vermeli ne yapmalı inan hiç bilmiyorum kafam durduBizim de böyle ilişkilerimiz oldu insanın ayrılması zor ama bile bile lades demeye devam etmemelisin.
Kararlı olacaksın sana yalvarsa da dönmeyeceksin. Sen döndükçe seni zaten elde görüp yine aynı olacak bu hep böyle olur.
Sen şuan bunu dert edinmişsin onun şeyinde bile değil.
Bu hayata bir kere geliyorsun onu da mutsuz yaşamak saçmalık mecburiyet durumunda yok.
İlerde ağlayacağına şimdi ağlamanı tavsiye ederim,güzel seven adamlar da var şuan bununla vakit kaybetmek yerine başka biriyle başka şeyler konuşup mutlu olabilirdin?
Aşk,sevgi hayatında bir kere olmuyor insanın süreç geçip yaralar sarılınca daha dikkatli seçimler yapıyor insan,her ilişki bir tecrübe.
Tecrübe yanıma kar kaldı deyip yoluna bakacaksın.
Hayatın boyunca da kimsenin manipülasyonuna eyvallah etmeyeceksin,ilişki tek taraflı fedakarlık ya da çabayla olmaz.
Bu herifi bırak.Arkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Daha ne kadar zaman vereceksin?Hiç zaman vermeden bir anda mi bitmeli zaman mi vermeli ne yapmalı inan hiç bilmiyorum kafam durdu
Zaman vere vere bir hâl olduğunuza adım gibi eminim.kalpsiz değilim yanliş anlama, çok aşık olduğum adam aynıydı, çok aşırı üzüleceğimi düşünüyordum, ayrılmaktan çok korkuyordum.bir ara canıma tat ediverdi.bir anda bıraktım gitti.hiç de sandığım kadar üzülmedim.unuttum gitti birkaç günde.zaten o ilgisizlik farketmeseniz de sizi ondan o kadar uzaklaştırıyor ki ilişki gerekli besinleri alamadığı için hızlı bir şekilde duygular zayıflamaya başlıyor. Benim dediğim adamı da her hücremle seviyordum resmen.hayatımın en kuvvetli hislerini ona hissetmiştim.diyordum ki bir insan birini böyle her zerresiyle sevebilir mi ? Ama aylarca o kadar ilgisiz kaldım ki alışmışım gitmiş aslında yokluğuna.dedim kırk yılda bir muhattap olup o umudu, hırsı canlı tutacağıma bırakayım gitsin.evet keşke o da sevseydi diyorsunuz ama yok yaniHiç zaman vermeden bir anda mi bitmeli zaman mi vermeli ne yapmalı inan hiç bilmiyorum kafam durdu
Neden seviyorum deyip bu saçma salak ilişkiyi sürdürdü üçüncüye ben ayrilcam o hep yoktu zatenDaha ne kadar zaman vereceksin?
Net olarak söylüyorum çocuk seni sevmiyor ve ilgilenmiyor.Sana değer vermiyor vakit ayırmıyor.
Kendin söylüyorsun mutsuzluğun olmayacağını da biliyorsun ama oldurmak için içten içe düşünüyorsun.
Daha önce de konuşmuşsun bu durumu.
Zaman vermen sadece daha çok üzülüp vakit harcamak olur.
Ya cesur olup ayrılacaksın ya çekeceksin kabullenip.
Kabullenmek her zaman kolayına gelir insanın sonra ah vah eder.
Binbir emekle kurulan evlilikler bitiyor bunu dert etmek kendine saygısızlık. Ben böyle bir ilişkiyi hakediyorum diyorsan devam et.
Ama biri bana şikayet edip yakınsa her seferinde gün gelir yeter be gideceksen git artık derim.Zaman verdikçe duyacağın sözler bunlar olacak.
sevmiyor seni bence önüne bak seven insan ne yapıp ne edip çıkıp geliyoArkadaşlar merhaba,
Bir yıl süren inişli çıkışlı toksit yada o yolda olan bir ilişki iki ayrılık 3 barışma sigdirdik
Ailesinden benden çok arkadaş cevresine düşkün beni aramak mesaj atmak görüşmek gibi derdi yok görüşünce iyiyiz uzakken ben gergin o çok rahat en son haftada iki gün görüşelim deyip gün belirledik dün dediği bir gün öncesi arkadaşları ile mangal yapmış yorgunmus benimle hiç böyle planlar yok evde oturalım dedi o olmadı dışarı çıkalım dedim asla gelmedi cmts pazar plan olma durumu vardı bı bahane buldu
Bugün olur mu dedik hiç belli değilmiş
Biraz zaman vermeli mi denge de mi kalamiyorum bilmiyorum o yok dedikçe gergin olup onu arıyorum neyse bugün hiç aramadım aramadı mesela dün görüşelim mi diye 5 gibi görüştük o saate kadar aramadım bir önceki günde aramadım
Ailesinin yanında oturduk dün yani sürat yapıyor oluyorum ama o kadar geriyor ki söz verme ozaman soz veriyorsan tut o da yok 2 3 gün önce konuştuk duzeltcez diye değişim yok.
Biraz bekleyip gerilmeden denge de mi kalsam ara mi versek ayrılsak mi doğru olan nedir ben istersem gelirim görüşürüm sıkma kafasında hemen sıkılıyor falan
Allah razı olsun annesi beni istiyor o kimse ile mutlu olacağını sanmıyorum kendide sanmıyor olabilirAdam ben bi dolasayim kimse kafama uymazsa sana donerim ulasirim diyor kisaca
Annesinin istemesi, oglunun seni istemedigi yere kadardirAllah razı olsun annesi beni istiyor o kimse ile mutlu olacağını sanmıyorum kendide sanmıyor olabilir
Güvenmiyorum bitiyor zatenAnnesinin istemesi, oglunun seni istemedigi yere kadardir
Hic kimseye guvenme
Annesiyle evlenmiyorsun neticede
Hayatta düzelmez, zaman kaybıÖnerisi olan yok mu
Adamı bulamıyor ki çeksin?Hayatta düzelmez, zaman kaybı
Adam sana değer vermiyor, daha sevgilisiniz şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum.
Ona vereceğin değeri kendine ver, böyle adam ömür boyu çekilmez benden söylemesi
Hahah harbiden ya :) ayrilcam adam yok akşam napıyorsun dedim ne mesaj ne arama :)Adamı bulamıyor ki çeksin?