Merhaba arkadaşlar 7 yıla yaklaşık evliliğim var 2 buçuk yaşında kızım eşim doğulu ailesi üst katimizda oturuyor iki kaynım var tek gelin benim bir çok KV sorunum oldu halada devam edenama onlar bile o kadar boş geliyor ki artık yıllardır devam eden oyun derdimiz var kızımız olana kadar ikimizde calisiyorduk benim zaten boş vaktim olmuyordu ondan daha uzun saatler çalışıyordum sonrasında hamile kalınca işi bıraktım önceden beraber oynardık pubg onun ailesi benim ailemdekiler arkadaslarimiz vs ama çocuk olunca hiç birşeye vakit kalmıyor ben oynamayı bıraktım oda pubg oynamayı bıraktım ama bu seferde pes derdimiz başladı eve geliyor yemek yiyor ben bı yukarıya cikiyim diyip gecenin yarısı yatağa geliyor izinli olduğu günler daha fazla saatler defalarca kavga ettik şimdiye kadar baş başa bı şehir disimiz gezmeniz ve olmadı son zamanlarda artık çocuğu gecdirmek için ayda bir biyerlere gidiyoruz buna bile şükür eder haldeyim derdimi anlattigimda e sende telefonla oynuyorsun film izliyorsun bı yere gitme konusunda hep paraya baglayor konuyu oyuna gelince zaten bı yere gitmiyorum bı yaptığım evde oyun oynamak oda zoruna gidiyor sen git gez sana karışan mı var diyor ki cocukdan öncede zaten her yere izin veren biri değildi cocukdan sonra kızımla gidicegim için karışmaz oldu ama çocukla ben ne kadar yaptığım şeylerden zavk alabilirim arkadaşıma oturmaya gitsem çocuk peşinde kostur anca hiç birşey anlaşılmıyor herşeyi denedim büyük kavgalarimiz oldu eve almadigim oldu günlerce konusmadigimiz oldu yalvarıp yakardigi oldu bidaha oyun oynarsan annemi sksnler bile dedi ama yine başa sarıyor kavgadan sonra bir kaç gün Okey sonra tekrar baştan en son kavgamizda artık bende seninle birşeyler yapmak istemiyorum sen ne yapmak istiyorsan yap karismiyorum umarım bununda iyi bişey olmadığını anlarsın dedim gezmeye çıkalım dediğinde gerek yok para gider falan diyip kestirip atıyorum o gelince muhabbet etmeye çalışmıyorum kendi halimde kızımla oynuyorum film izliyorum vs ama asla anlamıyor napicam bilmiyorum aynı durumları yaşayıp bı çare bulan varmı