- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Daha önce yine böyle uzun bir ara beni aramamıştı o zaman konuştum haklısın dedi düzeltti kendini. Aylardır olmuyordu böyle bişey ama şimdi tekrar aynı durum. Eğer nasip olurda evlenirsek daha 3 sene gibi bir süre var, bu şekilde 3 sene nasıl devam eder diye düşünüyorum.Sevgilinizle ilgisizliği hakkında konuştunuz mu? Belki yoğun iş temposundan farkında değil sizi ihmal ettiğinin.
Bence sevgilinizle bu konuyu konuşup, sıkıntılarınızdan bahsedin.
Şimdi şöyle anlatayım size; ben daha evime geleli 1 hafta oldu. Onun öncesinde yaz okulundaydım kışında okulda. Yani yalnız yaşadığım için hep müsaittim. Onun annesi babası vardiyalı çalışıyolar, genellikler birbirlerini haftaiçi evde çok kısa bir süre görüyolar. O yüzden ben ona, sen müsait olunca beni ara ben hep müsaitim hergün sesini duymak istiyorum dedim ve bunu ara ara hep hatırlatıyordum. Yani bu durumu bildiği için o müsait olduğu zamanlarında beni arıyor. Bu zamana kadar bu şekilde alıştığımız için ben ondan bekliyorum.10 gündür siz neden aramadınız ki? Uzun mesafe ilişkileri zordur maalesef karşılık fedakarlık gerektirir, siz arada sürpriz yapın gidin yanına madem. Sanki sürekli karşı taraftan bir şeyler bekliyormuşsunuz gibi anladım ben yazdıklarınızdan açıkçası.
EvetKahve derkene? Şu amcaların tavla oynadığı kahvemi?
Naapiolar atommu parcaliyorlar arasın işte. ne güzel sende tek yasıyormuşsun arayabilir yani. bana cok saçma geldi istemiyormuş gibi :/ sorsana hayırdır noluyo diye. Canım birde bu 3 sene böyle devam etmez yani. Benimkide bana çok uzak. aynı ülke bile değil ama hergun arar sorar. Yoksa napim ben öyle sevgiliyiEvet
Ama çay bahçesi gibi çok güzel bir yer, onlara gittiğim zaman göstermişti, evlerinin karşısında hemen.
Ordayken arayamaz da arasa bile ben konuşmam 10 tane arkadaşının içinde ne konuşacazNaapiolar atommu parcaliyorlar arasın işte. ne güzel sende tek yasıyormuşsun arayabilir yani. bana cok saçma geldi istemiyormuş gibi :/ sorsana hayırdır noluyo diye. Canım birde bu 3 sene böyle devam etmez yani. Benimkide bana çok uzak. aynı ülke bile değil ama hergun arar sorar. Yoksa napim ben öyle sevgiliyi
Iyi geceler kızlar
Derdim sevgilim...
Üniversitede tanıştık aynı bölümde okuyorduk. Ben 2.sınıfın başındaydım 2 sene yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Ailelerimizden uzak olduğumuz için birbirimize aile olduk, destek olduk. Yaptığı fedakarlıkları anlatsam sayfalar yetmez.
Ben 4.sınıfa geçtiğimde o memleketine geri döndü, 6 aylık bir stajımız var onu yapmak için.
Memleketine döndükten sonra herşey çok değişti ben boşluğa düştüm o da tam bir işkolik oldu. Sabah 8 akşam 8 çalışıyor.( normalde stajerler isteklerine bağlı olarak 4' de çıkanlarla birlikte çıkabiliyorlar. 8'de sadece mesaiye kalanlar çıkıyor.) Akşam servisten indiği gibi beni arıyo eve gidene kadar yaklaşık bir 10-15 dakika konuşuyoruz. Sonra yemek yiyip direkt kahveye çıkıyor çünkü annesi babası çalışıyor evde tek başına canı sıkılyormuş arkadaşlarıyla gece 12ye kadar oturuyo eve dönerken de beni bazen arıyor bazen aramıyor.
6 ay bu şekilde geçti mezun oldu ve onu işe aldılar aramaları iyice azalmaya başladi. Yani eve giderken aramak zor bişey değil diye düşünüyorum. Neyse ben yine de çok yoruluyor heralde falan diye diye kendimi avutuyorum.
Bu arada ben de memleketime döndüm, hala alttan 2 tane dersim var ama iş buldum çalışmaya başladım. Artık sevgilim servisten indiğinde ben hala serviste olduğum için o zaman konuşamıyoruz, akşamlarıda o kahveden dönmeden ben uyuduğum için konuşamıyoruz. Benim anlamadığım şey bana hep böyle arkadaşlarından, işinden arta kalan zamanları mı ayıracak ? Resmen 10 gündür sesimi duymuyo ve hiç bir şekilde sitem etmiyor. Bu durum normal mi ? Sevmiyo sıkıldı artık dicem ama 3-4 haftada bir işten çıktığı gibi yanıma geliyor 9 saatlik yol çekiyor 1 gün kalıp tekrar direkt yoldan işe gidiyor. Yolda da uyuyamıyor. Sevmese bunu neden yapsın diyorum. Kafam o kadar karışık ki bu gece bitirme kararı aldım ama fevri davranmak istemiyorum, çok iyi kalpli bir insan kaybetmek de istemiyorum. Ama bir taraftan da ilgisizliğin bu kadarı fazla diyorum. Yanımdayken çok ilgileniyo. Zaten 2 sene boyunca aynı şehirdeyken de ilgiliydi ama uzaktayken bir haller oluyor.
Bana bir akıl verin lütfen ve kesinlikle aşırı ilgi bekleyen kız tribi diye düşünmeyin 10 gün dile kolay.
kahvehaneye giden genç mi kaldı ya, iki sokak altta bi kahve var bizim ne zaman önünden geçsem, bembeyaz bazen kel kafalar
bunun yoğun olmasıyla ilgisi yok, bin tane görüntülü sesli görüşme seçeneği var, arkadaşlarıyla fayans döşeyeceğine seninle konuşabilir
ne bileyim bence evlenince de bişey değişmez, o zaman da kahvehaneye gitmek senden önemli olacak
hatta sen suçlu olacaksın, burda benzer konuları çok okuduk
Kesinlikle özlemediğini düşünüyorum. Öyle diyince de özlemeyen insan o kadar yolu çekip gelir mi diyor. O zaman hak veriyorum çünkü cidden mahvoluyo benim yanımdan pazar gece çıkıyor sabah direkt işe gidiyo. Bunu özlemeyen insan kolay kolay yapmaz diye düşünüyorum. Ama ikilemdeyim kafam çok karışık.İlgili erkek her koşulda ilgili olur..yaptığı işler (kahveye gitmek gibi) zaruri şeyler değil..evde oturup bir 10/15 dk sını seninle görüntülü konuşma yada normal konuşma yaparak geçiremez mi yani. Sen nasıl onunla konuşmak istiyorsan o da konuşmak istemeli eğer özlüyorsa..
Yanlış anlamayın ama yanınıza gelme sebebi her hangi bir cinsel paylaşım yaşamak istediği için olabilir miKesinlikle özlemediğini düşünüyorum. Öyle diyince de özlemeyen insan o kadar yolu çekip gelir mi diyor. O zaman hak veriyorum çünkü cidden mahvoluyo benim yanımdan pazar gece çıkıyor sabah direkt işe gidiyo. Bunu özlemeyen insan kolay kolay yapmaz diye düşünüyorum. Ama ikilemdeyim kafam çok karışık.
Çok haklısınız zaten ben de açmıyorum bu kadar aramadığı zaman. Kalbini en çok bana kullanıyor. O kadar destek oluyor ki bana her konuda hakkını yiyemem. Tek problemimiz aramaması o da benim için çok büyük bir problem. Sadece bunun için ilişkiyi bitirmeli miyim sizce ? Gün içinde whatsapptan sürekli birbirimize yaptığımız işleri falan atıyoruz iletişim kopukluğu yok ama neden aramaz bir insan anlamıyorum.ahh ah boşver sen niye ilgisini bekliyorsun ki.. onun boşluklarını dolduruyorsun sadece.. çok iyi kalpli olduğu için kaybetmek istemiyorum diyorsun. ne yapacaksin sana kullanmadigi iyi kalbini.. dışarıda milyon tane daha iyi kalplisi vardır emin ol.. bence sen hırs yapmışsın içinde onu.. nasil aramaz nasil sormaz vs vs.. azıcık mantığını devreye soksan aslinda ne kadar degmez biri olduğunu anlarsin.. bunun sonu zaten ayrilik. benzerini yaşadığım için biliyorum. bir gün arayacak ve vakit bulamıyorum bunaliyorum vs vs bahaneler ile terkedileceksin.. ahh canim bak inan şöyle adamlara degmiyor. keske simdiki aklim olsaydi da buna benzer ilişki yasadigim dönemlerde o kisinin numarasını bile anında silseydim.. sen ona bir mesaj bile atma. hayalet gibi takil. merak etsin. arasin sorsun kendi denesin ugrasssin dert etsin.. her aradiginda da acma.. ders ver.. rolleri tersine çevir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?