- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Evlilik düşünüyoruz evet. Ama ben daha mezun olmadım onun da askerliği var yani o yüzden 2-3 seneyi bulur.evlenmeyi düşünmüyor musunuz
evlilik muhabbeti yapmayı sevmem ama uzun mesafe ilişkisi yaşamanızı gerektirecek bir şey varsa bu iş böyle devam edecekse ayrılın. yok evlenecekseniz yanyana olacaksanız sabredin.
Cinsel birliktelik hiç yaşamadık yani her sevgili gibi yakınlaşma oluyo ama sarılma öpme gibi. Bunun için de geleceğini sanmıyorum. O konuda biraz katıyız evlenmeden bir şeyler yaşamak istemiyoruz.Yanlış anlamayın ama yanınıza gelme sebebi her hangi bir cinsel paylaşım yaşamak istediği için olabilir mi
Öyle bişey söylesem hemen arar tabi ki ama hep ben mi söylicem. Şimdi söylesem mesela eminim 1 sene boyunca sürekli beni arar sonra tekrar aynı şeyler yaşanır..Aynı şehirde iş bulma imkanınız yok mu? Mesela üniversiteyi bitirdiginiz şehir büyük bir yerse ikiniz de orda iş bulsaydınız keşke. Yani sanırım ben öyle yapardım hem iş açısından hem de ilişki açısından daha avantajlı olurdu.
Düşününce uzak mesafe ilişkisine dönmüş ilişkiniz yani karşılıklı fedakarlık lazım.
Ama ben olsam sanırım önce biraz nazlanarak ama sen beni hiç aramıyosun falan diye girerdim ilk konuşmamızda. Benimkinde bu çok işe yariyor. Sanırım sonra günde 3 kez falan arardı
Sevgilinizin en iyi siz tanıyorsunuz. Böyle nazlanmalar,cilveler hoşuna giderse telefonda yapın. Ha yok anlamazsa ciddi şekilde konuşun. E yine anlamadıysa kapı orda. 10 gün konuşmamak çok fazla.
Kahvehaneye gitmesiyle ilgili problem yok orda oyun oynayan falan da yok genellikle gençler takılıyo. Aslında bana göre orası kahvehane de değil baya modern güzel bir yer. Bir de arkadaşları da meslektaşı mesela orda bayağı fikir alışverişi yapıyolar, çok güzel programlar yazıyolar birlikte. Ayrıca öyle tahmin ettiğiniz gibi alışkanlık değil tamamen evde yalnız çay içmeyi sevmediği için. Annesi evdeyken asla çıkmaz kahveye. Benimle kaldığı 2 sene boyunca da öyle bişey yapmadı. Ama benim demek istediğim müsait anlarında arayabilir. Yoğunluğa bağlamıyorum aramamasını. Canı istemiyo bence sevmiyo da olabilir beni. Bitirmem gerekiyo sanırım.
Öyle cidden hatta çocuklar ders bile çalışıyordu ordaay ne bileyim canım kahve deyincestarbucks tarzı bi yer herhalde herkes laptobunu açıyor, ama oturup karşılıklı görüntülü konuşma esnasında da içebilir çayını ne bileyim, her gün olmazda gün aşırı bunu yapabilir en azından bilemedim, sen daha iyi hissedersin tabii seviyor mu sevmiyor mu, belki de bitiren o olmak istemediğinden bu şekilde davranıyordur, sen bırakana kadar
Normalde öyle yapardı bu 10 gündür yok aramiyor. Aslında ben de biraz inada bindirdim kahveden 12 gibi kalkıyor ya ben 11 de uyuyorum. Yani insan demez mi artık bu kız erken uyuyo ben de erken kalkıp arayayım. Normalde o saatlerde uyuyamam ben uyku problemim var acaba o da beni mi yanlış anladı.Kahveye ayırdığı zamanı biraz azaltabilir.
Sen uyumadan seni arayıp kahve faslına devam edebilir ya da..
Ben olsam ben de uyuz olurum haklısın.
Öyle cidden hatta çocuklar ders bile çalışıyordu orda
Sevdiğini hissediyorum ama ilgisiz yani. Özleyen insan sesimi duymak ister diye düşünüyorum. Gün içinde yazışmalarımıza bakıyorum, yanımdaki tavırlarına bakıyorum yok ya diyorum seviyor ama böyle yapınca ben soģuyorum.
Normalde öyle yapardı bu 10 gündür yok aramiyor. Aslında ben de biraz inada bindirdim kahveden 12 gibi kalkıyor ya ben 11 de uyuyorum. Yani insan demez mi artık bu kız erken uyuyo ben de erken kalkıp arayayım. Normalde o saatlerde uyuyamam ben uyku problemim var acaba o da beni mi yanlış anladı.
Telefondan nefret ediyo zaten ben yanındayken hayatta eline almaz. Bana da kızar. Ama mesaj atıyo bana hergün günaydın iyi geceler. Neden aramıyo anlamış değilim.ya bazı erkekler pek mesaj insanı değildir öyle biri mi acaba, ama yine de telefon edebilir
Zaten dün gece arkadaşının düğününe gitti. Bana "aşkım biz de evlenelim artık ya " yazmış. Ben de bayramdan sonra seninle konuşmak istiyorum bu şekilde bir evlilik düşünmüyorum dedim.Neden daha açık iletişim kurmuyorsunuz ki? :)
Duygularını açıkça ifade et bence.
Bekliyorum de.
Zaten dün gece arkadaşının düğününe gitti. Bana "aşkım biz de evlenelim artık ya " yazmış. Ben de bayramdan sonra seninle konuşmak istiyorum bu şekilde bir evlilik düşünmüyorum dedim.
Öyle bişey söylesem hemen arar tabi ki ama hep ben mi söylicem. Şimdi söylesem mesela eminim 1 sene boyunca sürekli beni arar sonra tekrar aynı şeyler yaşanır..
Aynı şehirde iş bulma imkanımız yoktu çok küçük bir şehirde okuduk sanayisi yok malesef. Yani 2-3 sene ya sabredicez ya da ben dayanamayıp bitirecem.
Iyi geceler kızlar
Derdim sevgilim...
Üniversitede tanıştık aynı bölümde okuyorduk. Ben 2.sınıfın başındaydım 2 sene yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Ailelerimizden uzak olduğumuz için birbirimize aile olduk, destek olduk. Yaptığı fedakarlıkları anlatsam sayfalar yetmez.
Ben 4.sınıfa geçtiğimde o memleketine geri döndü, 6 aylık bir stajımız var onu yapmak için.
Memleketine döndükten sonra herşey çok değişti ben boşluğa düştüm o da tam bir işkolik oldu. Sabah 8 akşam 8 çalışıyor.( normalde stajerler isteklerine bağlı olarak 4' de çıkanlarla birlikte çıkabiliyorlar. 8'de sadece mesaiye kalanlar çıkıyor.) Akşam servisten indiği gibi beni arıyo eve gidene kadar yaklaşık bir 10-15 dakika konuşuyoruz. Sonra yemek yiyip direkt kahveye çıkıyor çünkü annesi babası çalışıyor evde tek başına canı sıkılyormuş arkadaşlarıyla gece 12ye kadar oturuyo eve dönerken de beni bazen arıyor bazen aramıyor.
6 ay bu şekilde geçti mezun oldu ve onu işe aldılar aramaları iyice azalmaya başladi. Yani eve giderken aramak zor bişey değil diye düşünüyorum. Neyse ben yine de çok yoruluyor heralde falan diye diye kendimi avutuyorum.
Bu arada ben de memleketime döndüm, hala alttan 2 tane dersim var ama iş buldum çalışmaya başladım. Artık sevgilim servisten indiğinde ben hala serviste olduğum için o zaman konuşamıyoruz, akşamlarıda o kahveden dönmeden ben uyuduğum için konuşamıyoruz. Benim anlamadığım şey bana hep böyle arkadaşlarından, işinden arta kalan zamanları mı ayıracak ? Resmen 10 gündür sesimi duymuyo ve hiç bir şekilde sitem etmiyor. Bu durum normal mi ? Sevmiyo sıkıldı artık dicem ama 3-4 haftada bir işten çıktığı gibi yanıma geliyor 9 saatlik yol çekiyor 1 gün kalıp tekrar direkt yoldan işe gidiyor. Yolda da uyuyamıyor. Sevmese bunu neden yapsın diyorum. Kafam o kadar karışık ki bu gece bitirme kararı aldım ama fevri davranmak istemiyorum, çok iyi kalpli bir insan kaybetmek de istemiyorum. Ama bir taraftan da ilgisizliğin bu kadarı fazla diyorum. Yanımdayken çok ilgileniyo. Zaten 2 sene boyunca aynı şehirdeyken de ilgiliydi ama uzaktayken bir haller oluyor.
Bana bir akıl verin lütfen ve kesinlikle aşırı ilgi bekleyen kız tribi diye düşünmeyin 10 gün dile kolay.
Evet aradamızda ki tek problem aramalar. Gün içinde mesajlaşıyoruz birbirimizden habersiz değiliz ama aramamak büyük problem diye düşünüyorum. Bunu çözmem lazım sürekli ona bu isteğimi söylemek kendimi kötü hissettirir.Mesela gün içinde mesajlaşmıyor musunuz? Ben sizi cok beklenti içinde buldum. Belki o da sizden bekliyor. Siz bir adım atın eğer cevap gelmezse bitirmeyi düşünürsünüz. Belki adamın bir sıkıntısı falan var. Yani bilmiyorum isteklerinizi açıkça söylemeniz taraftarıyım.
Adam siz söyledikten sonra yapıyorsa bence bu iyi bir şey söyleyince yapmayan da var. Aradaki tek sorun bu aramamalar vs ise halledilebilir.
Hergün yanyanaysak problem yokBence yaşadıklarınız çok normal. Anlattığın kadarıyla sevgilin seni seviyor. Sevmese o kadar gelip gitmez. Ama artık eski düzeniniz Yok ve buna uyum sağlayan bir ilişkiniz olmuş. Durduk yere arayıp sormada sen haklısın ama adamda sen de işe girmişsiniz. Sen evlenince gör. Ne arama oluyo ne mesaj. Soğan Yok domates al gibi mesajlar atılmaya başlıyor. Birbirinden sıkılıp arkadaş aramaya başlıyorsun :))
İnşallah bizimki de geçiş dönemidir. Bence istese zaman bulup arar kahveyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten gitmediği zaman ben üzülüyorum yalnız kalıyo diye.İlk işe girdiğim dönemde o kadar ihmal etmişim ki farkına varmamıştım yorgunluktan...
Sonra bana bi kızdı baya bildiğin kızdı.
Kendine gel. Farkına var ben burda bekliyorum bütün gün işteyim diye aramıyorum ama sende işten çıkınca bir zahmet ara dedi.
Sonra yoluna giriyordu ki her şey o işe girdi :))
Aynı sitemi ben ona söyledim.
Oluyor böyle geçiş dönemleri...
Ama kahveye gitmesi olayı can sıkıcı.
O saatte telefonla konuşabilirsiniz mesela.
Evlilik düşünüyoruz evet. Ama ben daha mezun olmadım onun da askerliği var yani o yüzden 2-3 seneyi bulur.
İnşallah bizimki de geçiş dönemidir. Bence istese zaman bulup arar kahveyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten gitmediği zaman ben üzülüyorum yalnız kalıyo diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?