Ilgisiz sevgili ayrılmalı mıyım ?

Evlilik düşünüyoruz evet. Ama ben daha mezun olmadım onun da askerliği var yani o yüzden 2-3 seneyi bulur.

Yanlış anlamayın ama yanınıza gelme sebebi her hangi bir cinsel paylaşım yaşamak istediği için olabilir mi
Cinsel birliktelik hiç yaşamadık yani her sevgili gibi yakınlaşma oluyo ama sarılma öpme gibi. Bunun için de geleceğini sanmıyorum. O konuda biraz katıyız evlenmeden bir şeyler yaşamak istemiyoruz.

Öyle bişey söylesem hemen arar tabi ki ama hep ben mi söylicem. Şimdi söylesem mesela eminim 1 sene boyunca sürekli beni arar sonra tekrar aynı şeyler yaşanır..

Aynı şehirde iş bulma imkanımız yoktu çok küçük bir şehirde okuduk sanayisi yok malesef. Yani 2-3 sene ya sabredicez ya da ben dayanamayıp bitirecem.

ay ne bileyim canım kahve deyince starbucks tarzı bi yer herhalde herkes laptobunu açıyor, ama oturup karşılıklı görüntülü konuşma esnasında da içebilir çayını ne bileyim, her gün olmazda gün aşırı bunu yapabilir en azından bilemedim, sen daha iyi hissedersin tabii seviyor mu sevmiyor mu, belki de bitiren o olmak istemediğinden bu şekilde davranıyordur, sen bırakana kadar

Öyle cidden hatta çocuklar ders bile çalışıyordu orda
Sevdiğini hissediyorum ama ilgisiz yani. Özleyen insan sesimi duymak ister diye düşünüyorum. Gün içinde yazışmalarımıza bakıyorum, yanımdaki tavırlarına bakıyorum yok ya diyorum seviyor ama böyle yapınca ben soģuyorum.

Kahveye ayırdığı zamanı biraz azaltabilir.
Sen uyumadan seni arayıp kahve faslına devam edebilir ya da..
Ben olsam ben de uyuz olurum haklısın.
Normalde öyle yapardı bu 10 gündür yok aramiyor. Aslında ben de biraz inada bindirdim kahveden 12 gibi kalkıyor ya ben 11 de uyuyorum. Yani insan demez mi artık bu kız erken uyuyo ben de erken kalkıp arayayım. Normalde o saatlerde uyuyamam ben uyku problemim var acaba o da beni mi yanlış anladı.

ya bazı erkekler pek mesaj insanı değildir öyle biri mi acaba, ama yine de telefon edebilir

Neden daha açık iletişim kurmuyorsunuz ki? :)
Duygularını açıkça ifade et bence.
Bekliyorum de.

ya bazı erkekler pek mesaj insanı değildir öyle biri mi acaba, ama yine de telefon edebilir
Telefondan nefret ediyo zaten ben yanındayken hayatta eline almaz. Bana da kızar. Ama mesaj atıyo bana hergün günaydın iyi geceler. Neden aramıyo anlamış değilim.

Neden daha açık iletişim kurmuyorsunuz ki? :)
Duygularını açıkça ifade et bence.
Bekliyorum de.
Zaten dün gece arkadaşının düğününe gitti. Bana "aşkım biz de evlenelim artık ya " yazmış. Ben de bayramdan sonra seninle konuşmak istiyorum bu şekilde bir evlilik düşünmüyorum dedim.

Mesela gün içinde mesajlaşmıyor musunuz? Ben sizi cok beklenti içinde buldum. Belki o da sizden bekliyor. Siz bir adım atın eğer cevap gelmezse bitirmeyi düşünürsünüz. Belki adamın bir sıkıntısı falan var. Yani bilmiyorum isteklerinizi açıkça söylemeniz taraftarıyım.

Adam siz söyledikten sonra yapıyorsa bence bu iyi bir şey söyleyince yapmayan da var. Aradaki tek sorun bu aramamalar vs ise halledilebilir.

Bence yaşadıklarınız çok normal. Anlattığın kadarıyla sevgilin seni seviyor. Sevmese o kadar gelip gitmez. Ama artık eski düzeniniz Yok ve buna uyum sağlayan bir ilişkiniz olmuş. Durduk yere arayıp sormada sen haklısın ama adamda sen de işe girmişsiniz. Sen evlenince gör. Ne arama oluyo ne mesaj. Soğan Yok domates al gibi mesajlar atılmaya başlıyor. Birbirinden sıkılıp arkadaş aramaya başlıyorsun :))

Evet aradamızda ki tek problem aramalar. Gün içinde mesajlaşıyoruz birbirimizden habersiz değiliz ama aramamak büyük problem diye düşünüyorum. Bunu çözmem lazım sürekli ona bu isteğimi söylemek kendimi kötü hissettirir.

Hergün yanyanaysak problem yok

İlk işe girdiğim dönemde o kadar ihmal etmişim ki farkına varmamıştım yorgunluktan...
Sonra bana bi kızdı baya bildiğin kızdı.
Kendine gel. Farkına var ben burda bekliyorum bütün gün işteyim diye aramıyorum ama sende işten çıkınca bir zahmet ara dedi.
Sonra yoluna giriyordu ki her şey o işe girdi :))
Aynı sitemi ben ona söyledim.

Oluyor böyle geçiş dönemleri...
Ama kahveye gitmesi olayı can sıkıcı.
O saatte telefonla konuşabilirsiniz mesela.

İnşallah bizimki de geçiş dönemidir. Bence istese zaman bulup arar kahveyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten gitmediği zaman ben üzülüyorum yalnız kalıyo diye.

Evlilik düşünüyoruz evet. Ama ben daha mezun olmadım onun da askerliği var yani o yüzden 2-3 seneyi bulur.

2-3 sene böyle gitmez bence.

mutsuz ilgisiz bir ilişki insanı sömürüyor en iyi ben bilirim. sizin de okulunuz vs uzamış bakın ama adam bi güzel bitirmiş işe bile başlamış keyfinde işin.

bir de yanlış anlamayın ama bu ilgisizliğin altında başka kadın oluyor. ben yaşadığım için diyorum ben de çok yoğundur dedim sonradan aldatıldığımı öğrendim.

İnşallah bizimki de geçiş dönemidir. Bence istese zaman bulup arar kahveyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten gitmediği zaman ben üzülüyorum yalnız kalıyo diye.

Yani mesela sizinle bir saat konuşur kafeye öyle gider. Erken kalkar sizinle konuşur öyle uyursunuz. Tüm vaktini orada geçirmesi sorun..
İlla ki geçiş sürecidir ama yine de fedakarlık gerektirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…