ilgisizliğin son demindeyim yoruldum anlattım rahatladım!

Ooooohoooooo buna bır cozum bulun nedemek ya herseyı ılaca baglamıs bu adam daha 40 bıle degıl krız masası kurulsun bu ne ya vallahı benımkının degerını anladım ya e bu bole gıtmez yazık degılmı sana canım benım yazık degılmı sana adam resmen hayatla baglantılarını koparmıs buna bır cozum lazım adamın kafa yerınde degılkı nasıl konusucan hay allahım yarabbım rabbım karnındakı bebege acısında sana bır cıkıs yolu gostersın ınsallah

Son düzenleme:
ben de eşim aşırı ilgili dye şikayetçiydim okuduklarımı görünce hayretler içerisinde kaldım...ben de şu an 8 aylık hamileyim ve eşimin üzerime aşırı düşüor olmasından bunalma noktasındayım.herkesin şikayet ettiği şeyler farklı farklı işte....
ama canım sen de böyle b adamın hala geceleri terli dye atletini filan değiştirip hç bişeyini eksik etmiorsan kusura bakma ama "bana az yapıorsun bak ben hala senden soğumadım gel braz daha beni görmezden gel"imajı veriosun ona...erkekler böyledirler.olumsuz tavırlarına karşı sen o utansın dye iyilik yaparsın anlasın dye beklersn ama bu özellk sadece bayanlarda var.öyle düşünüyorum ben yani.erkekler utanmazlar anlamazlar hatta dediğim gbi o kdr şey yapıorum hala hayatından memnun dye bakarlar duruma ve sorun olduğunu algılamazlar.bence sen yanlış yapıyorsun

annesi böle değil ki..onun düya umrunda değil
gösteriş için yapmayacağı şey yok onun..

kaç yıllık evlisin??
Neden böleler kıymet verirken kıymet vermezler neden bu kadar körler acaba?
Illaki birinin sırt mı çevirmesi lazım anlamıyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlısı boşanmaksa tez zamanda gerçekleşsin buysa çözüm bir an önce olsun bitsin çocuğumun annesinin ruhsal sağlığının yerinde olması lazım onun bana ihtiyacı var sağlam durmam lazım..

Canım cozumu buldum esın o ılacları bırakarak dunyaya gerı donecek bır karısı oldugunu farkedecek o ılacları bırakması sart bak sana ne dıcem esını goturemezsın buyuk ıhtımalle bır pıskologa anlat ded bole bole cozulebılır belkı neden olmasın belkı bır sure sonra cok mutluyum esım bebısımız ve ben cok mutluyuz hersey yoluna gırdı dıye bır konu acarsın ha

Bu saate kadar bei yanlız bırakmadınız derdime ortak oldunuz hepinize tşk ederim ayaklarım çok şişti birden bire soğuk suya sokayım bari..
Hepinize iyi geceler

Canım benım cok tatlısın ben annesı gıbı olma derken sevkatlı olma cok uzerıne dusme demek ıstedım bısey sorucam esın buyuk bır olaymı yasamısta bole olmus ılac kullanıcak evlılıgını etkılıcek kadar adam resmen farkındalıgını kaybetmıs o ılaclar mayıstırmıs onu

bu saate kadar bei yanlız bırakmadınız derdime ortak oldunuz hepinize tşk ederim ayaklarım çok şişti birden bire soğuk suya sokayım bari..
Hepinize iyi geceler

nedemek canımya gıdınde dınlenın bıraz cokta kotu dusunme benım ıcımde umut var acıkcası o ılaclar bırakılırsa duzelebılr ama ılac kullanmayan bırı bole olsa bu adamdan adam olmaz derdım

Canım benım bır caresı bulunur elbet bosanmak en son dusunecegın sey olsun sımdılık bunu dusunme

12 yıllık evliyim canım, 29 yaşındayım, eşim de 38
valla ben de çok düşündüm çok kafa yordum bu konuya canım,
bu tür erkeklere ne kadar değersiz hissettirirsen o kadar kıymete biniyorsun onu anladım,
dünya yansa umrumda değil o duruma getirdi beni,
sen de görmezden gel, yokmuş gb davran, kendine hobi falan edin, kendi dostlarınla vakit geçir
ben kendi kıyafetlerim dışında ütü bile yapmıyorum artık, eskiden beyefendi günde 2 gömlek değiştirirdi nasılsa yıkanıyor ütüleniyor mis gb, 30 tane gömleği vardır kesin, bi o kadar da pantolon...
bir gün ütü yapıyordum belime bi ağrı saplandı dağ gb kıyafet ütülemişim, beyefendi 5 günde 10 gömlek değiştiriyor! bu da içerde pc başında, seslendim hayatım çok kötüyüm, senin gömlek yarım kaldı gelip yardım eder misin diye, bu yaa sen bitiriver artık demez mi! o anda benim film koptu, bağırdım ya şimdi gelir yardım edersin ya da bir daha hiçbirşeyine elimi sürmem diye, bundan gene ses yok, tamm dedim bu günü unutma, o gömleği ütü masasını falan olduğu gb bıraktım gidip yattım, o gün bugündür makineye çamaşır atmak dışında hiçbir işine el sürmem, öyle de kıymete bindim.
evde olduğu zamanlarda ben talep etmediğim halde evi süpürüp viledayla silmeye bile başladı ben de şöyle bi bakıp ohh mis gb olmuş eline sağlık diyorum sadece
lafı uzattım biraz ama benim 9 senede öğrendiğimi sana öğüt veriyorum, o yokmuş gb davran

Valla gece gece dellendım,sımdı sınırden benım herıfın bogazına yapısıcam..kıyamam uzulme sen,ınan hepımız sorunlar yasıyoruz,benımde dogum gunumdu dun beyfendı ızınlıydı gezıp tozucaktık suslendım puslendım taam cıkıcaz benım atm kartım nede dedı,dedım evdedır buluruz gelınce yok anam o bana o kartı arattırdı ama bıu aradada sovuyo hakaret degıl ama ıste dagınık ,umursamaz falan fılan..yemın ederım aglaya aglaya aradım buldum 2 saatte,ne oldu gunumu ıcıne s...tı resmen..dedım degdımı bana boyle davranmana,sonra hadı kalk dısarı cıkalım gezelım arkadaslar beklıyo gıdermıyım ustumu makyajımı cıkardım oturdum agladım butun gun...napalım canım boyleler ,bazen dıyorum bosansan ne olacak bosanmasan ne olacak..hepsı aynı..Allah bıze Eyyub sabrı versın ısallahh..

offff bu çok kötü olmuş. buna ne denir , ne yorum yapılabilir ki.

Bana göre evlilikte en büyük problem ilgiszlik bi taraf çoğu zaman diğerini yok sayarak hayatına
devam ediyor.Tam olarak anlayamadım ama iletişiminiz nasıl.Seni dinlermi mesala haftada 1 de olsa uzun uzun sohbet edermisiniz???

tmm canım yaptıkların sana dönüşümü güzel olmuş fakat her erkek aynı reaksıyonu vermeye bilir.
Bence onun kırılma noktalarını bulup ona göre yol çizmek gerekiyo

PESS demek istiyorum müsaadenizle!!!

ooofff oofff...Gerçekten çok üzüldüm ya nedir bu erkeklerin ilgisizliği ya adamın önemli bir hastalığı olsa seni bırakıp gitse hastaneye neyse ama ya bir sivilce ya karnında onun çocuğunu yavrunuzu taşıyorsun bir insan nasıl bu kadar umursamaz olur anlamıyorum başıma böyle bişey gelse napardım onuda bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun böyle bir adama evlat vermek büyük risk kızma bana ama eşin cidden böyle gelmiş böyle gider yani...

konuyu tam okumadımm ama bence kızlar eşlerinden çok küçük olmamalı erkekler o yaşa kadar satenn yaşayacaklarınıı yaşıyorlarr sonra biz onlardan ilgii bekliyoruzz
erkeklerr yolda bir kız görsee sanarsaınn her gördüğüü kızınn üstüne uçacakk gibii tavırlar atar bizee amaa evde kuzuu gibii aklına bile gelmez cinsellikk bu bazen benii çokk güldürtüyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…