- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi cardelenss
-
ah be canım bukadarınıda yapma ama yanlıs yapıyosun kocana annesı gıbı davranma esı oldugunu hıssettır terlemısse terlesın allah askına sen sımarmıssın kocanı bırak ılgılenme bıraz cek kendını benımkıde ılgısız ama senın yazılarını okudukca dıyorumkı beterın beterıde varmıs yahu ama sundan emın ol bunların bole olmasına sebep veren bızız
offf offf ilgisizlik...
Aynı modelden bi tane de bende var canım, bizim aramızda da 9 yaş var
hastalık hastası, kimde ne duysa akşama onun da aynı hastalıktan çıkıyor, ben hamileyken benden önce bulantıları oldu, doğum yaptım yeni anne depresyonuna girdi, ciddi bi rahatsızlığım olsa söylemeye korkuyorum inan çünkü akşamına o da hasta oluyor... Cinsellik falan da hak getire
senelerce düzelir umuduyla uğraştım ama yok olmuyor olmayacak da.
En sonunda kendi hayatıma bakmaya karar verdim,
şimdi ne yapsa umrumda değil, kıymete bindim ama ne fayda?? şu an yaptığı şeyler zerre kadar bir şey ifade etmiyor benim için,
hani ağzıyla kuş tutsa yaranamaz derler ya aynen öyle.
Bir ömür böyle geçmez.
Hiçbirşey için geç değil diye düşünüp kendi planlarımı yapıyorum ben.
Düzelirsiniz demeyi çok isterdim inan
ooooohoooooo buna bır cozum bulun nedemek ya herseyı ılaca baglamıs bu adam daha 40 bıle degıl krız masası kurulsun bu ne ya vallahı benımkının degerını anladım ya e bu bole gıtmez yazık degılmı sana canım benım yazık degılmı sana adam resmen hayatla baglantılarını koparmıs buna bır cozum lazım adamın kafa yerınde degılkı nasıl konusucan hay allahım yarabbım rabbım karnındakı bebege acısında sana bır cıkıs yolu gostersın ınsallah
Wictorya canım allah sana acıl sıfalar versın ınsallah amin...
bu saate kadar bei yanlız bırakmadınız derdime ortak oldunuz hepinize tşk ederim ayaklarım çok şişti birden bire soğuk suya sokayım bari..
Hepinize iyi geceler
annesi böle değil ki..onun düya umrunda değil
gösteriş için yapmayacağı şey yok onun..
kaç yıllık evlisin??
Neden böleler kıymet verirken kıymet vermezler neden bu kadar körler acaba?
Illaki birinin sırt mı çevirmesi lazım anlamıyorum
işi ailesi hep benden ön planda.hatta ben akşam dedim ki yarın benim tahlilerim var dedi beni götür beraber gidelim dedim yok dedi yarın işim var toplantım var vs.dedi.sabah aradım ben hastaneye gidiyorum haberin olsun diye o da dediki bende hast.deyim dedim ne yapıyorsun sırtımda sivilce çıktı onu göstericem dedi ee toplantın ne oldu dedim ya sen salakmısın sağlığımdan önemli mi dedi gülsem mi ağlsam mı sizce??
benim sağlığım bebeğim hiç umrunda değiliz bir sivilce kadar olamadık yani
12 yıllık evliyim canım, 29 yaşındayım, eşim de 38
valla ben de çok düşündüm çok kafa yordum bu konuya canım,
bu tür erkeklere ne kadar değersiz hissettirirsen o kadar kıymete biniyorsun onu anladım,
dünya yansa umrumda değil o duruma getirdi beni,
sen de görmezden gel, yokmuş gb davran, kendine hobi falan edin, kendi dostlarınla vakit geçir
ben kendi kıyafetlerim dışında ütü bile yapmıyorum artık, eskiden beyefendi günde 2 gömlek değiştirirdi nasılsa yıkanıyor ütüleniyor mis gb, 30 tane gömleği vardır kesin, bi o kadar da pantolon...
bir gün ütü yapıyordum belime bi ağrı saplandı dağ gb kıyafet ütülemişim, beyefendi 5 günde 10 gömlek değiştiriyor! bu da içerde pc başında, seslendim hayatım çok kötüyüm, senin gömlek yarım kaldı gelip yardım eder misin diye, bu yaa sen bitiriver artık demez mi! o anda benim film koptu, bağırdım ya şimdi gelir yardım edersin ya da bir daha hiçbirşeyine elimi sürmem diye, bundan gene ses yok, tamm dedim bu günü unutma, o gömleği ütü masasını falan olduğu gb bıraktım gidip yattım, o gün bugündür makineye çamaşır atmak dışında hiçbir işine el sürmem, öyle de kıymete bindim.
evde olduğu zamanlarda ben talep etmediğim halde evi süpürüp viledayla silmeye bile başladıben de şöyle bi bakıp ohh mis gb olmuş eline sağlık diyorum sadece
lafı uzattım biraz ama benim 9 senede öğrendiğimi sana öğüt veriyorum, o yokmuş gb davran
bu iş yürür mü?
işi ailesi hep benden ön planda.hatta ben akşam dedim ki yarın benim tahlilerim var dedi beni götür beraber gidelim dedim yok dedi yarın işim var toplantım var vs.dedi.sabah aradım ben hastaneye gidiyorum haberin olsun diye o da dediki bende hast.deyim dedim ne yapıyorsun sırtımda sivilce çıktı onu göstericem dedi ee toplantın ne oldu dedim ya sen salakmısın sağlığımdan önemli mi dedi gülsem mi ağlsam mı sizce??
benim sağlığım bebeğim hiç umrunda değiliz bir sivilce kadar olamadık yani
bu kısa bir örnek saçma bir örnek daha neler var
kız sen zaten bu adama binnnnnn çekersin ne değişikliği yapcaksın daha
VALLAHI BENDE AYNI DURUMDAYIM BEN 28 ESIM 37YASINDA ILGISIZLIKTEN KAFAYI SIYIRMIS DURUMDAYIM 3YILDIR EVLIYIZ NEYAPTIMSA DEGISMEDI EEE BENDE ONUN BU DEGISIMINI KABULLENEMEDIM BUNALIMDAYIM SANIRIM 7 24 ONU DUSUNUYORUM HAYATIMIN MERKEZINDE OLDUGUNUN FARKINDA OLDUGU ICIN HAYATIMIN MERKEZININ ICINE S.CTI RESMENCANIM BENIM BEN EVLENMEDEN EVVEL 2SENE FLORT 2SENE NISANLILIK DONEMI GECIRDIM AMAN NASIL ASIKTI AMAN NASIL HAYRANDI NE MSJLAR YOLLARDI DAKKA BASI ARAR MSJLAR ATAR HER TLFNU KAPATTIGINDA SENI COK SEVIYORUM DERDI 4SENE BU BOLE GECTI BENI COK GUZEL BULURDU NE ILTIFATLAR EDERDI NE TATLI LAFLAR SOLERDI KENDIMI PRENSESLER GIBI HISSEDERDIM SATLERCE SARILIR SAATLERCE OPUSURDUK OPMELERE SARILMALARA KOKLAMALARA DOYAMAZDI OLE BIR ASKLA BAKARDI KI GOZUME SANARDIM KI O MECNUN BEN LEYLA TAKI EVLENENE KADAR ADAM OLE BIR DEGISTIKI ANLATAMAM VE BEN BU DEGISIMI KABULLENEMIYORUM AMASUNU ANLADIM ONLARI MERKEZIMIZDEN CIKARMAYI BASARABILIRSEK MUTLU OLUCAZ VE DAHA ILGILI OLUCAKLARINI DUSUNUYORUM NASILMI NEYAZIKKI COK SEVDIGIMIZI BELLI ETMICEZ ERKEKLER CANTADA KEKLIK OLARAK GORDUGU ICIN BIZE BOLE DAVRANIYOLAR KAYBETME KORKULARI YOK ONLARA BU KORKUYU VERMEMIZ LAZIM ILGI BEKLEDIGIMIZI BELLI ETMICEZ KENDIMIZE AİT BIR HAYATIMIZ OLUCAK ONLAR OLMADAN SOSYAL BIR YASANTI KURCAZ ONLARIN UZERINE DUSMUCEZ ANLASINLAR DUNYANIN ONLARIN ETRAFINDA DONMEDIGINI BAK NASIL G.TLERI TUTUSUYO ARA ARA DENIYORUM ISE YARIYO AMA KALICILIK YOK AYYYYYY KOCAN MI VAR DERDIN VAR BE KARDES EVLENDIK KAVUSTUK MUTLU OLCAZ DERKEN SU YASADIKLARIMIZA BAK CANIM ERKEKLER EVLENINCE ILGISIZLESMESININ TEK SEBEBI BIZIM ELLERININ ALTINDA OLUSUMUZ KACAN KOVALANIR OLAYINI NEYAZIKKI EVLILIKTEDE SURDURMEMIZ GEREKIYOMUS COK UZMAN DINLEDIM ANAM FLORTTE KAC NISANLILIKTA KAC EVLILIKTE KAC KAC KAC NEREYE KADAR YAHU VALLAHI SU ERKEKLERI YANYANA GETIRIP KAFALARINI BIRBIRLERINE TOKUSTURASIM GELIYO BU NE RAHATLIK BE KARDESIM YA BEN ESIM ICIN HALA SUSLENIYORUM AMA O SADECE ISE GIDERKEN SUSLENIYO ESKIDEN MIS GIBI BANYO YAPMADAN TRAS OLMADAN YANIMA GELMEYEN ADAM SIMDI BENIM ICIN TRAS OLMUYO YA HERSEY KOPRUYU GECENE KADARMIS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?