- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi cardelenss
-
sende ona deki allah benim başıma verirse seni kim taşıycak hastanelere?allah seni vermiş başıma hastalıllarını verse yine bukadar zorlanırdım herhalde de bidahakine...bide hamilesin yaa anlayamıyorum şuan eşinin ruh halini inanki amacını çözemedim tek anladığım ciddi anlamda psikolojik sorunları var doktorlarıyla konuşun psikologa gitmeye ikna etsinler...sanki bitek bu adamın canı var o bebeği o taşısa ne halde olur acep aştım kaldım...
bişey yapmana gerek yok. Bebeğini kucağına al zaten 6-7 ay o ilgi ilgi diye ölür.
kız sen zaten bu adama binnnnnn çekersin ne değişikliği yapcaksın daha
çokta guzel bır bayanmıssınız ya uzuldum valla.. Allah sıze sabır esınızede akıl versın ne dıyım...
kavga ettiğimizde benden uzak dur o zaman beğenmiyorsan falan dediği çok oldu sanırım o beni kendi yanında istemiyor artık..beğenmiyor yada artık beni..kendimde değişiklik mi yapsam bir akıl verin..artık onu umursamaz davrancam kendime şekil vericem 50 gün sonra bebişim doğacak o yanlız kalacak değil mi
yaaa gaz vermeyin
adam yüzüme bakmıyor nasıl güzelim ben
yaaa gaz vermeyin
adam yüzüme bakmıyor nasıl güzelim ben
valla canım sana bişey söyliyim benim beynimde tümör var 8 aydır falan heray kan veriyordum heray 3 tane ayrı doktor acillere koşmalar falan artık ben eşim üzülüyor bu durumuma diye hastalığımı unuttum salladım her doktora gidişimde üzülüyorum adam peşimde koşuyo diye senin eşinde acile gitmeye bahane arıyor ne diyimki hey allah ım yaaaa...allah dert vermesin canım şükretsin haline peşinde pervane olan ona bebek veren güzel bi eşi var şükretsinde yerini bilsin otursun aşağıya...
ztn erkeklere güvenm yoktu..
Nasıl birini sevcem bi daha diyodum ..
Bu yorumlardan sonra evlilik falan daa ohoohoho :)
evlenmesem mi hc ne?
eşin kendini yetersiz hissediyor bir çok konuda. Bunu bastırmak için davranışları bu yönde gelişiyor.
Kendi haline bırakın. Ilgi beklemeyin. Ilgilenmeyin. Bebeğinize odaklanın. Hayatınızı o olmadan da devam ettirebileceğinizi bilsin.
Planlarınız hep bebeğin ve seninle ilgili olsun. Seni kaybedeceğini ve eğer kaybederse bir daha dönüş olmayacağını anlamalı.
Her şey çok doğalmış gibi davranın. öfkenizi kontrol edin.. "dır dır yok"
mesela hasta olduğunu iddia ediyor hastaneye gidecek, siz onunla gitmeyin. Gittiğinde arayıp sormayın.
Bir arkadaş yazmış ya, yeri geldiğinde "aa tırnağımdan daha mı önemli senin hastalığın" deyiverin.
Bu cümleye tepki gösterirse eğer;
duymamış gibi yapın (zor ama imkansız değil)
amaç şu; bir sorun var ve bu sorunu konuşmamız lazım diye sizin karşınıza gelmeli.
Bunu diyene kadar öfkenizi kontrol edin. Ona görünmez adam olduğunu hissettirin.
Bir tane de bende vardı bunun benzerinden,
ayağım burkulmuştu bir gün basamıyorum.. "git banyoda leğene su koy getir, sabunlu suda masaj yap" demişti...
Suratına boş boş bakmıştım.. Ayağıma basamıyorum seke seke banyodan suyu alıp nasıl getireyim. :44:
Değişir diyebilmeyi çok isterdim arkadaşım.. Maalesef üzgünüm.. Diyemiyorum.
Ya beklentilerini sıfıra indirip bebeğine odaklanıp yaşayacaksın...
Ya da....
süper yorumlamışsın canım yaaa ben hiç aramam gün içinde,sadece akşamları kaçta geleceksin ben anneme geçiyim geç gelecek derim hepsi bu..o da aramaz..32 yaşındaki nişanlı kardeşiyle 1500 kere konuşur günlük beni aramadın desem yoğundum der..artık sormuyorm zaten.tek yapabildiğim aramamak...başka zaten yapabileceğim bişi yok adam 22 de geliyor 22:15 te uyuyorr 15 dk içinde ilgisiz davranıp davranmadığımın farkında değil olmazda.ben sadece tribimle kalıyorum hahahahah..yani kaçacak kovalayacak zamanda yok anlayacağın..
canım sen bu adama cok mu bellı ettın onu cok sevdıgını hayatını onamı adadın yanı nebılım bazı erkeklerın bır yerlerı kalkıyo onlara hadlerını bıldırmek lazım benımkıde eskıden aramazdı sımdı sık sık arıyo ama sankı kankısıyle konusuyo gıbı eskı tutkusu yok ya nasıl gormuyosun anlamadım ben gelır gelmez nasıl uyur ya ızın gunlerı yokmu canım kendını bıraz ozletmeye nedersın degerını anlasın
canim ya kıyamam ben sana gercekten çok üzülüyorum hamile bayanlara...yazık ya kocan çok büyük günaha giriyor...hamilesin ya hamilesin ötesi varmış bunun...simdi senin gözlerinin icine bakması gerekirdi...onu anlamsız yere de kırsan seni alttan alması gerekir...iki canlisin sen ya yazık günah...senin psikolojini anlaması gerekir...bu başka bir olay.eminim zaten hamileliğin verdigi duygusallikla daha da zor bazı seyleri aşman...ama hep dua et...allah seni ve bebeğini korusun...niye hamile kaldın demirsem asla...vardır onda da bir hikmet hayır....ben hamile olmadığım halde herseyi kafaya takan kuran bir ınsanım...hamile olsam kombiler psikolojim ne halde olur...onu al karsına konus diyeceğim muhakkak konusmussundur...biraz zamana bırak umursamaz davran...onu umursuyormus gibi davranma bence...bak ozaman bir sorun olduğunu anliyacaktir...sıkma canını güzel seyler duşun...git alışveriş yap bebisine ciciler al...kafanı dağıt...kendini çok uzersen saglikli bir hamilelik geçiremezsin.aklini kullan...ye iç keyfine bakk...
nasıl özletiyim yatağa gelmiyor tv karşısında diyorum cinsel isteği olan biri değil ki.hem panik atak ilaçları kullanıyor onlarda isteksizlik yapıyormuş..şimdi bahaneside var uykuyuda o yapıyormuş isteksizliğide yapıyormuş kullanmasa olmazmış sağlığı önemliymiş mesela odaa uyuyor saat 2...sabahlıcak orda sabah işe gidecek akşam 9-da yada 10 da gelecek geldiği gibi uyuyacak aynı herşey nasıl özletiyim de bana
ilgi dedğim geldiğinde hemen uyumasa gece kendi yatağına gelse sarılarak uyusa..tv seyretse (seyretmez hiç)
seyrederken dizlerine koysam kafamı saçlarımı okşasa falan filan dünyalarımı veririm..
Bugün 30 tane gömlek 9 pantolon ütüledim yazlıklarını çıkarp hazır ettim işe giderken kocam özensiz olmasın diye..
1 gram yardımını görmedim çöpü bile 5 kat inip ben atıyorum.
Mesela ilgi sen dur ben yaparım demesi..belim ağrıyor diye inliyorum bir masaj yapıyım de ölürmüsün be adam.bende gece uyanıp uyanıp üstünü örterim terlemişse atletini değiştiririm belki utanır karşılık verir dedim ama yok yokkk
nasıl özletiyim yatağa gelmiyor tv karşısında diyorum cinsel isteği olan biri değil ki.hem panik atak ilaçları kullanıyor onlarda isteksizlik yapıyormuş..şimdi bahaneside var uykuyuda o yapıyormuş isteksizliğide yapıyormuş kullanmasa olmazmış sağlığı önemliymiş mesela odaa uyuyor saat 2...sabahlıcak orda sabah işe gidecek akşam 9-da yada 10 da gelecek geldiği gibi uyuyacak aynı herşey nasıl özletiyim de bana
ilgi dedğim geldiğinde hemen uyumasa gece kendi yatağına gelse sarılarak uyusa..tv seyretse (seyretmez hiç)
seyrederken dizlerine koysam kafamı saçlarımı okşasa falan filan dünyalarımı veririm..
Bugün 30 tane gömlek 9 pantolon ütüledim yazlıklarını çıkarp hazır ettim işe giderken kocam özensiz olmasın diye..
1 gram yardımını görmedim çöpü bile 5 kat inip ben atıyorum.
Mesela ilgi sen dur ben yaparım demesi..belim ağrıyor diye inliyorum bir masaj yapıyım de ölürmüsün be adam.bende gece uyanıp uyanıp üstünü örterim terlemişse atletini değiştiririm belki utanır karşılık verir dedim ama yok yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?