ilgisizliğin son demindeyim yoruldum anlattım rahatladım!

vallahı aynı durumdayım kız bende guzelım hatta sana ozelde facemı bıle yazayım anlarsın:34:ama bendekı guzellık 5para etmıyo allah cırkın sansı versın dıye bosa demıyolar:14:

Vallaha bu söze çok inanıyorumm ALLAH çirkiin şansı versin diyee
benimm eltimm çokk güzel değill ,ama görsen kaynımıı aşkım akımmmm diye dibinden gitmiyorr nerdeyse milletinn içinde içine düşecekk bende isterimm benimkiide arkamda dönsünn amaa yokk ben benimkininn arkasında dönerimmm aşkımm diyee

derimm bir çirkin olamadımm diyeee

üzgünüm ama değişeceğini sanmıyorum
evlendikten bi kaç sene sonra değişeni ilgisizleşeni gördüm de evliğinin ilk sabahında böyle davrananı duymadım
bi kere resti çekmişsiniz söz vermiş ama sözünde durmamış yani bu şekilde yaşamaya alışmanız gerekiyor

Eşin aile olduğunuzu kabul edememiş gibi..Belki bebeğiniz olduktan sonra aile olduğunuzun farkına varabilir.

o avatar daki sen ve eşiniz mi
aşık vaysel ne demiş güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa

bende çok güzeldim bi bakan bi daha bakardı çevrem beni kimselere layık bulmazdı ama ne oldu seninki gibi bir odunla evlendim yani bu konuda yalnız değilsin bende de var o odundan 11 yıllık evliyim eşimi yontmaya çalışmaktan yoruldum onada dedim sen odun bile olamazsın odunu gider ormandan keser tornaya koyar masa yaparsın sandalye yaparsın koltuk moltuk kalem vs her şekle gelir ama sen gelmezsin dedim

ne dersen de can çıkmayınca huy çıkmıyor işte erkek milleti hepsinin canı..................

Bişeyi merak ettim.
Evlenmeden önce nasıldı ilgi ve alakası
Yoksa siz onu tanıdığınıdan beri mi böyle

slm canım yazılanları okudum anladığım kadarıyla eşin ne odun ne ruhsuz çünkü istediğinde ailesi için herşeyi yapan adam zaten biyerlerde bişeyler taşıyodur ama işin ilginci düğün sabahınızda daha neden balkabağına dönüştüki bu adam bende evliyim kendi ilk sabahımı hatırlayınca gerçekten üzüldüm 5 yıl bitcek evleneli birde çocuğumuz var çok şükür ben normal standrtlarda bi adamla evliyim ama çocuk bazı şeyleri değiştirmicek bunu bil benim eşim ilgilidir ama dönem dönem salar kendini bende sinirlenirim bi dönem çok yoğundu hatta ben bunalıma falan girdim o faketmedi beni ki herkez güzel olduğumu düşünür hatta eşimde ondan daha gösterişli olduğumu söyler evet güzellikte biyerde kar etmiyo ben ayrılcam dedim daha çekemiyorum die söyledim şudur budur panik falan sözler verildi ben söz istemiyorum dedim beni inandır son zamanların die söyledim sabah uyandığımda heryere notlar yapıştırmıştı gün içinde bi dünya mesaj gerçi sen zaten boşanmadan dönmüşsün daha n eyapılır bilemedim ama şu adamları dünya onlarsız dönmüyo gibi hayatınızın ortasına koymayın ben deli kıskanırım eşimi gerçi yeni farkettim orası ayrı ve 7/24aklımdadır ama o bilmez hatta onu çokta umursamadığımı düşünür aslında tam tersi o uyumadan uyumam gece üstünü örterim birsürü şey ama ona göstermem bunu nederece doğru bilmiyrm ama bir tartışmada bana sen çok kendine güveniyosun ayrılsak ben kendimi asla toparlayamam ama sen ojelerini düzeltir makyajını yapar hayatına devam edersin buda beni çıldırtıyo demişti yani onsuz yaşayabilceğim gerçeği onun kendini sürekli kontrole almasını sağlıyomuş ki bunlar eşimin cümleleri

Off nasıl üzüldüm. Doğacak bebişe de yazık. O da çekecek seninle beraber:5:
Benim babam da ilgisiz 20 senedir de hiç dğeişmedi malesef.:5:
Ne doktora götürdü bizi, ne bir kere okuluma geldi, ne veli toplantıma geldi. Hiç bir özel günümde yanımda olmadı. Hep annem ilgilenirdi.
Baba vardı ama ruhen ölüydü anlayacağın. Şimdi ihtiyaç duymuyorum, ama çocukken özenmiştim ilgili olanlara.
Üzmek istemem ama değişeceğini pek sanmıyorum. :50:

tatlım burda da birkaç arkadaş yazmış aynısı benim de başımda diye.. onlara da baktığında ortak pek çok nokta görebilirsin.. benim de çok çok yakın bir arkadaşım kendisinden 13 yaş büyük biriyle evliydi. 18 yaşından 27 yaşına kadar onun hikayesi de seninkiyle (hastalık hastası olması hariç) aynıydı.. elde edene kadar aşırı ilgi aşk(!) elde ettikten sonra yerdeki paspas kadar değer vermeme durumu.. kızın yapmadığı şey kalmadı ama nerden bilebilirdi ki aslında gösterdiği bu ilgi alaka ilişkiyi daha da bozuyordu.. sonuçta en sonunda kız bıraktı adamı ayrıldı.. 9 yıl ilgisiz davranan adam aşkından acısından neredeyse ölüyordu aylarca yalvardı koca adam ağladı.. yıllardır ağzına içki koymayan alkolik oldu bildiğin mecnun oldu sonra içkiyi de bıraktı kendini dine verdi sonra ne oldu bilmiyoruz.. kız barışmadı ve dönmedi çünkü aşkı bitmişti ölmüştü yıllar içinde içi tükenmişti.. boşandılar. arkadaşım şimdi çok mutlu başka biriyle evli çocukları var vs.

sakın yanlış anlama sana kesinlikle boşan demiyorum.. hele ki şimdi bebeğin olacak.. öncelikle bebeğine ve kendine odaklan şükür et böyle bir şansın var. ama zihninde işler düzelene kadar eşini bitirebilirsin.. yani kafanda onu bir süre sil burdaki çoğu arkadaş zaten gerekli şeyleri söylemiş.. kafanda bitir onu, yokmuş gibi davran kesinlikle ilgilenme!!

sanırım yaş farkı çok olunca ve hatun da güzel olunca komplekse giriyorlar ve bunu da bu şekilde yansıtıyorlar.. aslında aşağıda olma duygusu olabilir canım.. sen de ona aşırı ilgi gösterince "bak böyle yaptığımda nasıl da üstüme düşüyor demekki işe yarıyor!!! " diye düşünüyorlar doğru yoldayım diyorlar..:19:

ona heran gidebileceğini bitebileceğini hissettir.. bebek biraz büyünce imkanın varsa başka bir şehirde bir akrabanda ya da arkadaşında kal bir süre uzaklaş tatil yap.. sonrasında kendine hobi edin sosyal çevreni genişlet kurslara yazıl. yani farzet ki ondan ayrıldın artık sen ve bebeğin varsınız.. umursama onu bazı anlarda zor olsa bile kendini tut ve yokmuş gibi davran.. onun sana yaptıklarının beterini ona yapmalısın ki anlasın ne kadar kötü birşey olduğunu.. böylesine böyle lazım canım:21:
belki o zaman yokluğunu anlar gidebileceğini onsuz yaşayabileceğini anlar..

bütün bunlar işe yararsa ve düzelse deee çıktığınız günlere geri dönerse bile!! ona hep temkinli bir şekilde iyi davran.. yani hep aklına sana çektirdiği eziyetleri kötü davranışlarını getir bunlar aklının bir köşesinde dursun..

unutma akıllı insanlar affeder ama asla unutmaz.. sonuçta bu yapıda bir insan seni kaybetme korkusuyla düzelirse bu demektir ki hep seni kaybetme korkusunu yaşamak zorunda.. aynı şekle tekrar bürünme potansiyeli hep olacak..

eğer bütün bunları deneyip de hala da düzelmezse ömrünü çürütmeye değmez canım.. sivilcesine!! bebeği ve karısından daha çok önem veren, ilk sabahlarında karısına defol diyen bir adam için de fazla uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.. allah yardımcın olsun canım.. inşallah senin ve bebeğinin hakkınızda hayırlısı olsun..:38:

ona heran gidebileceğini bitebileceğini hissettir.. bebek biraz büyünce imkanın varsa başka bir şehirde bir akrabanda ya da arkadaşında kal bir süre uzaklaş tatil yap.. sonrasında kendine hobi edin sosyal çevreni genişlet kurslara yazıl. yani farzet ki ondan ayrıldın artık sen ve bebeğin varsınız.. umursama onu bazı anlarda zor olsa bile kendini tut ve yokmuş gibi davran.. onun sana yaptıklarının beterini ona yapmalısın ki anlasın ne kadar kötü birşey olduğunu.. böylesine böyle lazım canım:21:
belki o zaman yokluğunu anlar gidebileceğini onsuz yaşayabileceğini anlar..

bütün bunlar işe yararsa ve düzelse deee çıktığınız günlere geri dönerse bile!! ona hep temkinli bir şekilde iyi davran.. yani hep aklına sana çektirdiği eziyetleri kötü davranışlarını getir bunlar aklının bir köşesinde dursun..

unutma akıllı insanlar affeder ama asla unutmaz.. sonuçta bu yapıda bir insan seni kaybetme korkusuyla düzelirse bu demektir ki hep seni kaybetme korkusunu yaşamak zorunda.. aynı şekle tekrar bürünme potansiyeli hep olacak..

eğer bütün bunları deneyip de hala da düzelmezse ömrünü çürütmeye değmez canım.. sivilcesine!! bebeği ve karısından daha çok önem veren, ilk sabahlarında karısına defol diyen bir adam için de fazla uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.. allah yardımcın olsun canım.. inşallah senin ve bebeğinin hakkınızda hayırlısı olsun..:38:

on numara yorum :46::46::46::46::46:

sağol tatlım umarım uygulanır ve işe yarar :31: haklarında hayırlısı olsun inşallah..
erkeklerle başetmek bazen en zor bilimlerde prof. olmaktan bile zor ve zahmetli olabiliyor:4:
ama o kişinin püf noktasını çözünce de aaa ne kolaymış ayol diyorsun:9::9:

eşin cidden çok ilgisiz bu kadarı da çok fazla:26:sende onun sana yaptıklarının aynısını ona yap evde o yokmuş gibi davran uzak dur umursama belki bir işe yarar eğer yaramazsa da Allah sana bol sabır versin canım

bu kadarida gercekten cok fazla..Allah yardimciniz olsun..evlilik biseyler paylasmak icindir bence..benim esim bir ara gecelere kadar bi oyuna takmisti.ama kisa surdu cunku yaptigini yanlis oldugunu,benim yataga yalniz girdigimi (oyunu birakamiyor benden sonra geliyordu) o zaman evliligin ne anlami oldugunu soyledim.haklisin dedi birakti.ben o kadar az surede bile zor tahammul ettim.kaldiki biz beraber yemek yeriz her zaman.pc yi kapat gel cay icelim dedigimde gelirdi..Ayy o gunleri bir daha hatirlamak istemyorum cok sinir olmustum
:47:

walla bu sekılde daha ne kadar dayanırsın bılemem... sınırındasın çünkü şu an...

Bana göre evlilikte en büyük problem ilgiszlik bi taraf çoğu zaman diğerini yok sayarak hayatına
devam ediyor.Tam olarak anlayamadım ama iletişiminiz nasıl.Seni dinlermi mesala haftada 1 de olsa uzun uzun sohbet edermisiniz???

sohbet yok onun ailesiyle ilgili bir durum varsa olabilir...artık onlarıda ben konuşmuyorum

Off nasıl üzüldüm. Doğacak bebişe de yazık. O da çekecek seninle beraber:5:
Benim babam da ilgisiz 20 senedir de hiç dğeişmedi malesef.:5:
Ne doktora götürdü bizi, ne bir kere okuluma geldi, ne veli toplantıma geldi. Hiç bir özel günümde yanımda olmadı. Hep annem ilgilenirdi.
Baba vardı ama ruhen ölüydü anlayacağın. Şimdi ihtiyaç duymuyorum, ama çocukken özenmiştim ilgili olanlara.
Üzmek istemem ama değişeceğini pek sanmıyorum. :50:

ahhhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem bnm babamda böle kocamda yüzüm gülmedi:ssz::ssz:

Konu sahibi arkadaş, 10 sayfayı okuyamadım ama babam da böyleydi demişsin, keşke kocanı seçerken fark edebilseymişsin. Ya da çocuk işine girişmeseymişsin. Çünkü zaten o çocuk baba sevgisinden mahrum yaşayacak, sonra sana ' anne babam bizi sevmiyor' mu tarzı sorular soracak, hadi kendi kendine baş etmeye çalışıyorsun da, o çocuk nasıl başaracak bunu?

Bizim bir komşu vardı, adam da öyleymiş kadın çok yakınırdı, düşün bak, çocuklar hastalanmış ateş içindeler, adam yerinden kımıldamamış çalışıyorum dükkanı kapatamam demiş, kadın tek başına iki çocukla taksi tutup hastaneye gitmiş. Şok..!!!
Yani sırtındaki sivilce, senden ve bebekten daha önemli bunun başka bir açıklaması yok! Bu insandan koca olamadığı gibi baba da olamaz.

Bence siz kendi ayaklarınız üzerinde durup neler yapabilirimin hesaplarını yapmaya başlayın, eminim ki çocuğunuz sizinle daha mutlu olacaktır.

konu nisan ayının konusu. yeniden hortlamış. ben de bir şey oldu sandım da yazan arkadaşlar tarihe bakmamış sanırım. konu sahibi belki de düzeltmiştir arasını eşiyle..

Back
X