- Konu Sahibi cardelenss
yaaa gaz vermeyin
adam yüzüme bakmıyor nasıl güzelim ben
şiştt öyle deme gerçekten güzelsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa gaz vermeyin
adam yüzüme bakmıyor nasıl güzelim ben
vallahı aynı durumdayım kız bende guzelım hatta sana ozelde facemı bıle yazayım anlarsınama bendekı guzellık 5para etmıyo allah cırkın sansı versın dıye bosa demıyolar
![]()
ona heran gidebileceğini bitebileceğini hissettir.. bebek biraz büyünce imkanın varsa başka bir şehirde bir akrabanda ya da arkadaşında kal bir süre uzaklaş tatil yap.. sonrasında kendine hobi edin sosyal çevreni genişlet kurslara yazıl. yani farzet ki ondan ayrıldın artık sen ve bebeğin varsınız.. umursama onu bazı anlarda zor olsa bile kendini tut ve yokmuş gibi davran.. onun sana yaptıklarının beterini ona yapmalısın ki anlasın ne kadar kötü birşey olduğunu.. böylesine böyle lazım canım
belki o zaman yokluğunu anlar gidebileceğini onsuz yaşayabileceğini anlar..
bütün bunlar işe yararsa ve düzelse deee çıktığınız günlere geri dönerse bile!! ona hep temkinli bir şekilde iyi davran.. yani hep aklına sana çektirdiği eziyetleri kötü davranışlarını getir bunlar aklının bir köşesinde dursun..
unutma akıllı insanlar affeder ama asla unutmaz.. sonuçta bu yapıda bir insan seni kaybetme korkusuyla düzelirse bu demektir ki hep seni kaybetme korkusunu yaşamak zorunda.. aynı şekle tekrar bürünme potansiyeli hep olacak..
eğer bütün bunları deneyip de hala da düzelmezse ömrünü çürütmeye değmez canım.. sivilcesine!! bebeği ve karısından daha çok önem veren, ilk sabahlarında karısına defol diyen bir adam için de fazla uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.. allah yardımcın olsun canım.. inşallah senin ve bebeğinin hakkınızda hayırlısı olsun..![]()
on numara yorum![]()
Bana göre evlilikte en büyük problem ilgiszlik bi taraf çoğu zaman diğerini yok sayarak hayatına
devam ediyor.Tam olarak anlayamadım ama iletişiminiz nasıl.Seni dinlermi mesala haftada 1 de olsa uzun uzun sohbet edermisiniz???
Off nasıl üzüldüm. Doğacak bebişe de yazık. O da çekecek seninle beraber
Benim babam da ilgisiz 20 senedir de hiç dğeişmedi malesef.
Ne doktora götürdü bizi, ne bir kere okuluma geldi, ne veli toplantıma geldi. Hiç bir özel günümde yanımda olmadı. Hep annem ilgilenirdi.
Baba vardı ama ruhen ölüydü anlayacağın. Şimdi ihtiyaç duymuyorum, ama çocukken özenmiştim ilgili olanlara.
Üzmek istemem ama değişeceğini pek sanmıyorum.![]()