Cok yeni, değişmeyecek olan şeyleri farkettim sanırımBenim eşim de ilgisiz başladı(yani sevgililik döneminde) ama düzenli bi turarlılıkla ilgisi arttı bi süre sonra istediğim kıvama geldi,ben bulunduğu yerlere gidiyordum mesela zaman yaratmaya çalışıyordum,her seferinde çok sevinip güzel karşılıyordu beni,sonra iyice alıştı bana,hakemlik yapıyordu yönettiği maçlara gittim,okuluna gittim vs vs. Yanındayken çok özel uzaktayken ilgisiz hissederdim,zamanla yaklaşık altı ayda geçti,siz yeni misiniz ne kadar oldu?
Israr etti, haklısınız doğrusu tamamen iletişimi kesmek. Dayanamadım sanırım.Ayrildiysa iz neden izin ver nasil oldugunu sorabileyim dediginde evet dediniz ki? Bu ayrilik olmaz o zaman.
Bende böyle düşünüyorum. Bende gecmiste çok yıprandım ama yipratmiyorum onu. Ve yipranmak da istemiyorum artık. Ben gönlümü açarken onun ısrarla belirttiğim halde kapalı kutu olması beni vazgeçirdi.Onun geçmişinin ceremesini sen çekmek zorunda değilsin. Seni gerçekten sevse geçmişini tamamen unutur seninle yeni bir sayfa açar. Zaman falan verme. Zamanla hiçbir şey düzelmez. Bence iletişimini de sürdürme. Tekrar başlarsan yıpranan da sen olursun.
Iletişimi kesmeyelim isteğine tamam dedim. Zaten seviyorsa cabalayacaktir. Ama benim inandığım birbirimize göre olmadığımızBiraz zaman istemis.
Veeseydin keske.
Sorunlari var belli ki halledebilir
Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. Geçmişinden dem vurması senin her rahatsız olduğun durumda geçmişini bahane göstermek istemesinden dolayı. Neden "Sen bana geçmişimi unutturdun, seninle tüm acılarımı unuttum, yeni bir insan oldum diyemiyor?" Ve bir insan seviyorum diyemiyorsa sevmiyordur. Net.Bende böyle düşünüyorum. Bende gecmiste çok yıprandım ama yipratmiyorum onu. Ve yipranmak da istemiyorum artık. Ben gönlümü açarken onun ısrarla belirttiğim halde kapalı kutu olması beni vazgeçirdi.
Evet o noktada zayiflik gostermissiniz. Birsekilde sizinle ortibati koparmak istememesi sizin onunuzi tikar. Aklinizdan cikmadigi surece bu durum sizi hep geriletir, ilerletmez. Gecmisle baginizi koparlamaniz lazim ilerlemeniz icin. Etrafiniza bakmaniz, bsktiklarinizi gormeniz icin onunla iletisimi kesmeniz gerekir. Iletisimde kaldiginiz surece bu adama takilip kalacaksiniz. Hep bir kisir dongu olacak.Israr etti, haklısınız doğrusu tamamen iletişimi kesmek. Dayanamadım sanırım.
Ve çok alakasız durumlarda öne sürdü hep bunları. Yoruldum artık.Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. Geçmişinden dem vurması senin her rahatsız olduğun durumda geçmişini bahane göstermek istemesinden dolayı. Neden "Sen bana geçmişimi unutturdun, seninle tüm acılarımı unuttum, yeni bir insan oldum diyemiyor?" Ve bir insan seviyorum diyemiyorsa sevmiyordur. Net.
Kaç yasinda insanlarız, ne gerek var ki bunlara. Seviyorsan seviyorsundur istiyorsan istiyorsundur.Ya su geçmişte cok hayal kırıklığı yasadim edebiyatlari kadar beni bunaltan bir sey yok arkadas. Iliskiye hazir degilsen ne demeye benimle ilgileniyorsun o zaman? Hem karnim doysun hem pastam dursun. Cok itici.
Boşver. Sabret. Unutursun. Herkes unutur, herkes unutulur.Ve çok alakasız durumlarda öne sürdü hep bunları. Yoruldum artık.
Haklısınız. Bir haftalık bir süreç verdim kendime. Bir hafta sonunda duruma göre tamamen koparacagim inşallah iletişimi. Ki zaten onun iletişim dediği sabah günaydın akşam iyi geceler. Normalde de hemen hemen buydu.Evet o noktada zayiflik gostermissiniz. Birsekilde sizinle ortibati koparmak istememesi sizin onunuzi tikar. Aklinizdan cikmadigi surece bu durum sizi hep geriletir, ilerletmez. Gecmisle baginizi koparlamaniz lazim ilerlemeniz icin. Etrafiniza bakmaniz, bsktiklarinizi gormeniz icin onunla iletisimi kesmeniz gerekir. Iletisimde kaldiginiz surece bu adama takilip kalacaksiniz. Hep bir kisir dongu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?